Ukrajina

Post Reply
Fantassin

#2501 Re: Ukrajina

Post by Fantassin »

Challenger__ wrote:"Amer" je kurton. On je nepostojeća fikcija. "Amer" je giga-dron u rukama cionista.
:run: :lol: pa nije da se valjda ljutis sto su dirali malo iracane i afghane.. :D
insomnia78

#2502 Re: Ukrajina

Post by insomnia78 »

Image

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
Martinez_

#2503 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

...i to bez ijedne žrtve. Vladimiru treba poveriti na izvođenje sve buduće humanitarne intervencije pod kapom UN
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#2504 Re: Ukrajina

Post by Chmoljo »

Martinez_ wrote:...i to bez ijedne žrtve. Vladimiru treba poveriti na izvođenje sve buduće humanitarne intervencije pod kapom UN
:lol:
radostan dan

#2505 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

Martinez_ wrote:Laganim korakom do celog Krima. Zamislite da ubrzaju i zaoštre malo, dokle bi stigli?
meni bi odgovaralo do onih stjenčuga iznad boke, imam neku đedovinu, rad sam je ustupiti za pravednu stvar, po fer cijeni...
baxul

#2506 Re: Ukrajina

Post by baxul »

radostan dan wrote:
Martinez_ wrote:Laganim korakom do celog Krima. Zamislite da ubrzaju i zaoštre malo, dokle bi stigli?
meni bi odgovaralo do onih stjenčuga iznad boke, imam neku đedovinu, rad sam je ustupiti za pravednu stvar, po fer cijeni...
tamam da crna gora obnovi rat sa japanom. red je. :D
Challenger__

#2507 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Jedna arapska elegija kaže, "moja zebnja je Zejneb". A ja kažem, ne brinem za Ukrajinu, Ruse/pro-Ruse/Ukrajince. Brinem za Siriju i Iran. Ne daj Bože da ih Rusi ostave same.

"Moja jedina zebnja su Sirija i Iran"

:oops:
udar 99

#2508 Re: Ukrajina

Post by udar 99 »

Obama je imao kratko obracanje naciji , vec izlizane fraze ;
" Ukrajinci zasluzuju demokratiju i slobodu " cuj to ? pa vec imaju izbore a sto su levati poput nas pa biraju mafijase ? njihov problem
"Rusija se mora ponasati razumno "
a sto se ti kretencino ne ponasas razumno od Libije do Sirije i napada dronova i sranja od promjena rezima ( Sirija Venecuela Ukrajina ) kreten ! sa 700 vojnih baza sirom svijeta i Guantanamo i slicno..
" stojimo uz Ukrajinu i Ukrajinski narod "
cime ? odakle pare , budzet ti je prazan dupli kretenu ,totalni deficit od nebrojenih triliona ! Americkim gradjanima je novcanik tanak kao guz papir !
"nadamo se razumnim rjesenjima " sigurno ne sa tvoje strane lutko Wall Streeta ( tacnije kurva )

:D

P.S
zima jos traje , Putinko ce mozda zavrnuti pipe , cijepajte drva !
Martinez_

#2509 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Neće ni do Boke ni do Pariza, ne bojte se :)

Čista pokazna vežba, demonstracija moći u svakom smislu, dok Obama izdaje oštra saopštenja i deli moralnu podršku.

Zapad ostaje u svom prčvarniku, ali van njega više nije glavni igrač, više nigde ne sme reagovati bez da se Vladimir konsultuje.

Toliko za sada:)
baxul

#2510 Re: Ukrajina

Post by baxul »

Martinez_ wrote:Neće ni do Boke ni do Pariza, ne bojte se :)

Čista pokazna vežba, demonstracija moći u svakom smislu, dok Obama izdaje oštra saopštenja i deli moralnu podršku.

Zapad ostaje u svom prčvarniku, ali van njega više nije glavni igrač, više nigde ne sme reagovati bez da se Vladimir konsultuje.

Toliko za sada:)
stani malo zar nije putin do neki dan imao pod svojim uticajem kompletnu ukrajinu? polahko. :D
Lakat Jebić

#2511 Re: Ukrajina

Post by Lakat Jebić »

imal kakav recimo nigerijski forum, na engleskom, gdje bi se ovo moglo fino pratit, bez izdrkavanja sa svih strana? zanimljivo rusi rade trecu smjenu, ja ocekivao amere
Challenger__

#2512 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

Lakat Jebić wrote:imal kakav recimo nigerijski forum, na engleskom, gdje bi se ovo moglo fino pratit, bez izdrkavanja sa svih strana? zanimljivo rusi rade trecu smjenu, ja ocekivao amere
http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... ev/page501
Challenger__

#2513 Re: Ukrajina

Post by Challenger__ »

- 35 godina sankcija prema zemlji koja nikoga nije napala vijekovima (Iran). Pa onda ova banda iz Bijele kuće šalje Al-Kaidu da mijenjaju vlast i "utjeruju demokratiju" sječom glava u jednoj sirotoj Siriji. Pa onda, koriste naciste da prave haos po Ukrajini, ne bi li napravili pometnju i "oslabili Rusiju", da sruše iranski detant i pogaze nesretne ljude po Siriji... A oslabili su je *urac, kao što vidimo.

- Boli ona stvar cionističke marionete, stoku u Bijeloj kući, za živote miroljubive sirotinje. Samo ganjaju svoju poganu "agendu".

Jebo im pas mater da im jebo.
McMoy

#2514 Re: Ukrajina

Post by McMoy »

Challenger__ wrote:Jedna arapska elegija kaže, "moja zebnja je Zejneb". A ja kažem, ne brinem za Ukrajinu, Ruse/pro-Ruse/Ukrajince. Brinem za Siriju i Iran. Ne daj Bože da ih Rusi ostave same.

"Moja jedina zebnja su Sirija i Iran"

:thumbup:
Uvijek gledaš širu sliku.
Danguba

#2515 Re: Ukrajina

Post by Danguba »

kako ce ovo biti smijesno nakon 50 god. isto kao hladnoratovski period. nikad se bolje nije zivjelo a rat samo sto nije.

da ne budemo zalili i za ovakvim vremenima.
udar 99

#2516 Re: Ukrajina

Post by udar 99 »

samo pratite cijene nafte i gasa na svjetskim berzama
:D
ovo moze biti dobar show da nabiju cijene i da se i zapad i Rusija opare
(tacnije njihove korporacije )
a nas ko jebe !
sada kada Toplane dignu cijene i benzin poskupi
odlicno im doslo da nas jos ogule i raspamete
smiju nam se i u Kremlju i Washingtonu a i u Briselu
It_is_a_Leclerc

#2517 Re: Ukrajina

Post by It_is_a_Leclerc »

CNN Breaking News
Russian troops arrive at a Russian base in Ukraine's Crimea region, a U.S. assessment says.
Huffington Post
Obama : "Russia, back off !"
Rusi diraju lava dok spava.

Podrška Americi !
Lakat Jebić

#2518 Re: Ukrajina

Post by Lakat Jebić »

Challenger__ wrote:
Lakat Jebić wrote:imal kakav recimo nigerijski forum, na engleskom, gdje bi se ovo moglo fino pratit, bez izdrkavanja sa svih strana? zanimljivo rusi rade trecu smjenu, ja ocekivao amere
http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... ev/page501
Martinez_

#2519 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

Je li srušen legitimni ukrajinski predsednik pučem manje grupe terorista? Jeste. Jesu li EUropljani sa pučistima potpisali jedno (izbori u decembru, Janukovič ostaje) a radili sasvim drugo (izbori u maju, Janukovič opozvan).

Čemu Obamino kmečanje sada? :)

Mirno spavajte, ima ko da nas brani od zapadnih nasilnika.
cyprus

#2520 Re: Ukrajina

Post by cyprus »

Danguba wrote:kako ce ovo biti smijesno nakon 50 god. isto kao hladnoratovski period. nikad se bolje nije zivjelo a rat samo sto nije.

da ne budemo zalili i za ovakvim vremenima.
radostan dan

#2521 Re: Ukrajina

Post by radostan dan »

kako čovjek ispoštova olimpijske igre, sunce ti poljubim...
Martinez_

#2522 Re: Ukrajina

Post by Martinez_ »

It_is_a_Leclerc

#2523 Re: Ukrajina

Post by It_is_a_Leclerc »

Martinez_ wrote:Je li srušen legitimni ukrajinski predsednik pučem manje grupe terorista? Jeste. Jesu li EUropljani sa pučistima potpisali jedno (izbori u decembru, Janukovič ostaje) a radili sasvim drugo (izbori u maju, Janukovič opozvan).

Čemu Obamino kmečanje sada? :)

Mirno spavajte, ima ko da nas brani od zapadnih nasilnika.
Nije.
Ukrajinski predsjednik je opozvan apsolutnom većinom glasova ukrajinskog parlamenta koji na to ima ustavno pravo.

Čovjek bi očekivao da vi u Srbiji imate malo slobodnije poimanje narodnog ustanka i rušenja "na izborima izabranog" predsjednika.

Obama ne kmeči. Amerikanci ne kmeče, već pažljivo prate da li će se neko pojaviti na horizontu njihovih geopolitičkih interesa. Tome ne bih bio u koži.
daxon

#2524 Re: Ukrajina

Post by daxon »

Challenger__ wrote: "Moja jedina zebnja su Sirija i Iran"

Nemaju oni ni muda ni moći za Iran.
Jajare nikad ne napadaju razvijenu zemlju od 1,648.195 km² terena koji nije samo pustinja, i sa skoro 80 mil. stanovnika koji nisu razjedinjeni u hiljade nekih šugavih plemena, a pritom su jedan od najobrazovanijh naroda na svijetu. Iran ih se ne boji, niti treba da ih se boji.
Russki

#2525 Re: Ukrajina

Post by Russki »

It_is_a_Leclerc wrote:
CNN Breaking News
Russian troops arrive at a Russian base in Ukraine's Crimea region, a U.S. assessment says.
Huffington Post
Obama : "Russia, back off !"
Rusi diraju lava dok spava.

Podrška Americi !
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

mag humora! :D
Post Reply