Challenger__ wrote:"Amer" je kurton. On je nepostojeća fikcija. "Amer" je giga-dron u rukama cionista.
Ukrajina
- Fantassin
#2501 Re: Ukrajina
- insomnia78
#2502 Re: Ukrajina

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Tapatalk
-
Martinez_
#2503 Re: Ukrajina
...i to bez ijedne žrtve. Vladimiru treba poveriti na izvođenje sve buduće humanitarne intervencije pod kapom UN
- Chmoljo
- Administrativni siledžija u penziji
#2504 Re: Ukrajina
Martinez_ wrote:...i to bez ijedne žrtve. Vladimiru treba poveriti na izvođenje sve buduće humanitarne intervencije pod kapom UN
-
radostan dan
#2505 Re: Ukrajina
meni bi odgovaralo do onih stjenčuga iznad boke, imam neku đedovinu, rad sam je ustupiti za pravednu stvar, po fer cijeni...Martinez_ wrote:Laganim korakom do celog Krima. Zamislite da ubrzaju i zaoštre malo, dokle bi stigli?
-
baxul
#2506 Re: Ukrajina
tamam da crna gora obnovi rat sa japanom. red je.radostan dan wrote:meni bi odgovaralo do onih stjenčuga iznad boke, imam neku đedovinu, rad sam je ustupiti za pravednu stvar, po fer cijeni...Martinez_ wrote:Laganim korakom do celog Krima. Zamislite da ubrzaju i zaoštre malo, dokle bi stigli?
- Challenger__
#2507 Re: Ukrajina
Jedna arapska elegija kaže, "moja zebnja je Zejneb". A ja kažem, ne brinem za Ukrajinu, Ruse/pro-Ruse/Ukrajince. Brinem za Siriju i Iran. Ne daj Bože da ih Rusi ostave same.
"Moja jedina zebnja su Sirija i Iran"

-
udar 99
#2508 Re: Ukrajina
Obama je imao kratko obracanje naciji , vec izlizane fraze ;
" Ukrajinci zasluzuju demokratiju i slobodu " cuj to ? pa vec imaju izbore a sto su levati poput nas pa biraju mafijase ? njihov problem
"Rusija se mora ponasati razumno "
a sto se ti kretencino ne ponasas razumno od Libije do Sirije i napada dronova i sranja od promjena rezima ( Sirija Venecuela Ukrajina ) kreten ! sa 700 vojnih baza sirom svijeta i Guantanamo i slicno..
" stojimo uz Ukrajinu i Ukrajinski narod "
cime ? odakle pare , budzet ti je prazan dupli kretenu ,totalni deficit od nebrojenih triliona ! Americkim gradjanima je novcanik tanak kao guz papir !
"nadamo se razumnim rjesenjima " sigurno ne sa tvoje strane lutko Wall Streeta ( tacnije kurva )

P.S
zima jos traje , Putinko ce mozda zavrnuti pipe , cijepajte drva !
" Ukrajinci zasluzuju demokratiju i slobodu " cuj to ? pa vec imaju izbore a sto su levati poput nas pa biraju mafijase ? njihov problem
"Rusija se mora ponasati razumno "
a sto se ti kretencino ne ponasas razumno od Libije do Sirije i napada dronova i sranja od promjena rezima ( Sirija Venecuela Ukrajina ) kreten ! sa 700 vojnih baza sirom svijeta i Guantanamo i slicno..
" stojimo uz Ukrajinu i Ukrajinski narod "
cime ? odakle pare , budzet ti je prazan dupli kretenu ,totalni deficit od nebrojenih triliona ! Americkim gradjanima je novcanik tanak kao guz papir !
"nadamo se razumnim rjesenjima " sigurno ne sa tvoje strane lutko Wall Streeta ( tacnije kurva )
P.S
zima jos traje , Putinko ce mozda zavrnuti pipe , cijepajte drva !
-
Martinez_
#2509 Re: Ukrajina
Neće ni do Boke ni do Pariza, ne bojte se
Čista pokazna vežba, demonstracija moći u svakom smislu, dok Obama izdaje oštra saopštenja i deli moralnu podršku.
Zapad ostaje u svom prčvarniku, ali van njega više nije glavni igrač, više nigde ne sme reagovati bez da se Vladimir konsultuje.
Toliko za sada:)
Čista pokazna vežba, demonstracija moći u svakom smislu, dok Obama izdaje oštra saopštenja i deli moralnu podršku.
Zapad ostaje u svom prčvarniku, ali van njega više nije glavni igrač, više nigde ne sme reagovati bez da se Vladimir konsultuje.
-
baxul
#2510 Re: Ukrajina
stani malo zar nije putin do neki dan imao pod svojim uticajem kompletnu ukrajinu? polahko.Martinez_ wrote:Neće ni do Boke ni do Pariza, ne bojte se![]()
- Lakat Jebić
#2511 Re: Ukrajina
imal kakav recimo nigerijski forum, na engleskom, gdje bi se ovo moglo fino pratit, bez izdrkavanja sa svih strana? zanimljivo rusi rade trecu smjenu, ja ocekivao amere
- Challenger__
#2512 Re: Ukrajina
http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... ev/page501Lakat Jebić wrote:imal kakav recimo nigerijski forum, na engleskom, gdje bi se ovo moglo fino pratit, bez izdrkavanja sa svih strana? zanimljivo rusi rade trecu smjenu, ja ocekivao amere
- Challenger__
#2513 Re: Ukrajina
- 35 godina sankcija prema zemlji koja nikoga nije napala vijekovima (Iran). Pa onda ova banda iz Bijele kuće šalje Al-Kaidu da mijenjaju vlast i "utjeruju demokratiju" sječom glava u jednoj sirotoj Siriji. Pa onda, koriste naciste da prave haos po Ukrajini, ne bi li napravili pometnju i "oslabili Rusiju", da sruše iranski detant i pogaze nesretne ljude po Siriji... A oslabili su je *urac, kao što vidimo.
- Boli ona stvar cionističke marionete, stoku u Bijeloj kući, za živote miroljubive sirotinje. Samo ganjaju svoju poganu "agendu".
Jebo im pas mater da im jebo.
- Boli ona stvar cionističke marionete, stoku u Bijeloj kući, za živote miroljubive sirotinje. Samo ganjaju svoju poganu "agendu".
Jebo im pas mater da im jebo.
- McMoy
#2514 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:Jedna arapska elegija kaže, "moja zebnja je Zejneb". A ja kažem, ne brinem za Ukrajinu, Ruse/pro-Ruse/Ukrajince. Brinem za Siriju i Iran. Ne daj Bože da ih Rusi ostave same.
Uvijek gledaš širu sliku.
- Danguba
#2515 Re: Ukrajina
kako ce ovo biti smijesno nakon 50 god. isto kao hladnoratovski period. nikad se bolje nije zivjelo a rat samo sto nije.
da ne budemo zalili i za ovakvim vremenima.
-
udar 99
#2516 Re: Ukrajina
samo pratite cijene nafte i gasa na svjetskim berzama
ovo moze biti dobar show da nabiju cijene i da se i zapad i Rusija opare
(tacnije njihove korporacije )
a nas ko jebe !
sada kada Toplane dignu cijene i benzin poskupi
odlicno im doslo da nas jos ogule i raspamete
smiju nam se i u Kremlju i Washingtonu a i u Briselu
ovo moze biti dobar show da nabiju cijene i da se i zapad i Rusija opare
(tacnije njihove korporacije )
a nas ko jebe !
sada kada Toplane dignu cijene i benzin poskupi
odlicno im doslo da nas jos ogule i raspamete
smiju nam se i u Kremlju i Washingtonu a i u Briselu
- It_is_a_Leclerc
#2517 Re: Ukrajina
CNN Breaking News
Russian troops arrive at a Russian base in Ukraine's Crimea region, a U.S. assessment says.
Rusi diraju lava dok spava.Huffington Post
Obama : "Russia, back off !"
Podrška Americi !
- Lakat Jebić
#2518 Re: Ukrajina
Challenger__ wrote:http://www.militaryphotos.net/forums/sh ... ev/page501Lakat Jebić wrote:imal kakav recimo nigerijski forum, na engleskom, gdje bi se ovo moglo fino pratit, bez izdrkavanja sa svih strana? zanimljivo rusi rade trecu smjenu, ja ocekivao amere
-
Martinez_
#2519 Re: Ukrajina
Je li srušen legitimni ukrajinski predsednik pučem manje grupe terorista? Jeste. Jesu li EUropljani sa pučistima potpisali jedno (izbori u decembru, Janukovič ostaje) a radili sasvim drugo (izbori u maju, Janukovič opozvan).
Čemu Obamino kmečanje sada?
Mirno spavajte, ima ko da nas brani od zapadnih nasilnika.
Čemu Obamino kmečanje sada?
- cyprus
#2520 Re: Ukrajina
Danguba wrote:kako ce ovo biti smijesno nakon 50 god. isto kao hladnoratovski period. nikad se bolje nije zivjelo a rat samo sto nije.
-
radostan dan
#2521 Re: Ukrajina
kako čovjek ispoštova olimpijske igre, sunce ti poljubim...
- It_is_a_Leclerc
#2523 Re: Ukrajina
Nije.Martinez_ wrote:Je li srušen legitimni ukrajinski predsednik pučem manje grupe terorista? Jeste. Jesu li EUropljani sa pučistima potpisali jedno (izbori u decembru, Janukovič ostaje) a radili sasvim drugo (izbori u maju, Janukovič opozvan).
Čemu Obamino kmečanje sada?![]()
Ukrajinski predsjednik je opozvan apsolutnom većinom glasova ukrajinskog parlamenta koji na to ima ustavno pravo.
Čovjek bi očekivao da vi u Srbiji imate malo slobodnije poimanje narodnog ustanka i rušenja "na izborima izabranog" predsjednika.
Obama ne kmeči. Amerikanci ne kmeče, već pažljivo prate da li će se neko pojaviti na horizontu njihovih geopolitičkih interesa. Tome ne bih bio u koži.
- daxon
#2524 Re: Ukrajina
Nemaju oni ni muda ni moći za Iran.Challenger__ wrote: "Moja jedina zebnja su Sirija i Iran"
Jajare nikad ne napadaju razvijenu zemlju od 1,648.195 km² terena koji nije samo pustinja, i sa skoro 80 mil. stanovnika koji nisu razjedinjeni u hiljade nekih šugavih plemena, a pritom su jedan od najobrazovanijh naroda na svijetu. Iran ih se ne boji, niti treba da ih se boji.
- Russki
#2525 Re: Ukrajina
It_is_a_Leclerc wrote:CNN Breaking News
Russian troops arrive at a Russian base in Ukraine's Crimea region, a U.S. assessment says.Rusi diraju lava dok spava.Huffington Post
Obama : "Russia, back off !"
Podrška Americi !
mag humora!