Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Izasao popust 5$ na prvu kupovinu preko aplikacije na iOS i Android.
5$ popusta sa kodom: APPS2017
+5% popusta na SVE kupovine sa kodom: BMR020
Fino od iHerba
Izasli su i sedmicni popusti do 15% na: Natrol, Rainbow Light, Sunfood...
Let others know about iHerb by sharing your Rewards link with them. They will save 5% off their next order, regardless if they are a new or current iHerb customer.
Ljudi, kako vam se isplati ista kupovati na iHerbu više? Postarina skuplja od proizvoda od tri do pet puta, barem ovo što sam ja kupovala nekad redovno.
I ja sam prestala kupovati sa iherba, jednostavno se ne isplati...
A da nije postarina kakva jest, uzela bi neke tabletice, vaniliju, zacine, sampone..
BJB wrote:I ja sam prestala kupovati sa iherba, jednostavno se ne isplati...
A da nije postarina kakva jest, uzela bi neke tabletice, vaniliju, zacine, sampone..
I ja sam svašta uzimala i fali mi ali mi se sad nikako ne isplati. Zato se i čudim da ljudi još uvijek kupuju
I ja sam svašta uzimala i fali mi ali mi se sad nikako ne isplati. Zato se i čudim da ljudi još uvijek kupuju
p aimas onaj shipping saver proizvode fol i kad se pametno iskombinuje, evo meni prosli paker oko 2 dolara i kusur postarina
Ma nekome nije zao, ja to savrseno razumijem..Meni licno jest..
@Bluemore, Ajd mi iskombinuj da kupim Vanilla extract i pumpkin pie spice i da platim 2 dolara shipping, castim te kafom i sladoledom.
Evo sad sam probala, 11 dolara kosta sadrzajkorpe, 10dolara shipping..Katastrofa.
Da, vise se ne isplati kupovati nista tesko... jbg bilo je lijepo dok je trajalo... medjutim za neke lakse stvarcice nekad mi zna biti i free shipping sa onim shipping saver proizvodima.... na iherbu svega, uvijek se moze nesto zanimljivo naci
BJB wrote:Ma nekome nije zao, ja to savrseno razumijem..Meni licno jest..
@Bluemore, Ajd mi iskombinuj da kupim Vanilla extract i pumpkin pie spice i da platim 2 dolara shipping, castim te kafom i sladoledom.
Evo sad sam probala, 11 dolara kosta sadrzajkorpe, 10dolara shipping..Katastrofa.
zubi wrote:Da, vise se ne isplati kupovati nista tesko... jbg bilo je lijepo dok je trajalo... medjutim za neke lakse stvarcice nekad mi zna biti i free shipping sa onim shipping saver proizvodima.... na iherbu svega, uvijek se moze nesto zanimljivo naci
p aimas onaj shipping saver proizvode fol i kad se pametno iskombinuje, evo meni prosli paker oko 2 dolara i kusur postarina
Nažalost, još nisam uspjela ništa tako kupiti jer sve ono što ja želim nije nikad na tom famoznom shipping saveru. A kupovina radi kupovine mi je besmislena. imam određene stvari koje bih kupila i koje sam kupovala. No, boze moj, sta je tu je.