Veliki odmor
Opstanak (pa po zavrsetku lagano u skolu ,2. smjena)
I za kraj... Muzicki tobogan
Iiiii Deco pevajte sa nama (tekst ove uvodne spice jos uvijek znam napamet
i ja sam ovu knjigu imao...moze bit da je jos uvijek negdje na tavanu, ako je granatla nije raznjela...GaRGa wrote:

Nemam preko 30 ali se sjecam koliko je ta knjiga bila zanimljivaTirkiz wrote:a ovo mi je bio san da imam...nikd mi je nisu kupili
Big Ang wrote:Molim sve ove sto nemaju preko 30 da napuste temu. Hvala.
Big Ang wrote:Ne kontam
kaktusss wrote:Big Ang wrote:Ne kontam
ozbiljno,imas li preko 30?
evo ja to nikad ne bih rekla,po postovima djelujes mnogo mlađe
krvava wrote:vještice i ja skupljam salvete imam preko 800 komada i imam dosta duplikatavjesticanametli wrote:hoš se mjenjatBig Ang wrote:Gdje su cure? Da ih upitam jesul skupljale salvete?![]()
![]()
punu kutiju cuvam i danas
od 80-tih skupljam pa tako i danas jel
![]()
kad me snajper ne ubi zbog njih
hoćeš da se mijenjamo
Cuj mladicom?krvava wrote: bjež andjo s teme dok te još smatraju mladicom
klixoris wrote:Kad razmjenite salvete, onda raspalite jednu partiju gume
muha_sa wrote:samo da pozdravim djevojcice i furam dalje
Evo me anĐoglavaBig Ang wrote:klixoris wrote:Kad razmjenite salvete, onda raspalite jednu partiju gume
I to ''prstica''
Oj jesam se ja iskakala igrajuci te gume
Djes Klixoglavi?
ovo mi je merak biodiason wrote:- Bio jedan Mirso, sa njim je malo ko smio igrati klikera 'oprave'(u klikere), mogao je pogađat sa svih pozicija, čak i kad mu ne daš 'iznose'.I ne bi problem bio što zijaniš par klikera, već što je imao jak udarac i umio je da okrnji ti kliker, a tad su svi imali svoje srečne klikere sa kojima su igrali, e to je tek muka bila.Pa onda kad protivnik hoće opucat, sasvim slučajno prođeš rukom preko rupe i kažeš 'čarala barala' i tad belaj nastaje, ono kao, šta imaš to radit, nisam ni ja tebi ...