Ma i tad su rezultati izostali. Osvojeno je nekih naslova, ali je falio Premiership i nisu nikada imali konstantu rezultata.LSD wrote:Boga mi ,Liverpool je harao i prelijepo igrao kad ih je vodio Houllier... McManaman, Fowler, Owen, Berger, Smicer,Hamman, Murphy,Hypia...to su sve redom bili jako dobri igraci...ovo danas je prosjek ili cak ispod prosjeka za nivo Liverpoola.
Liverpool FC
Moderators: Charuga, Tomahawk11
-
Baudelaire
#2501 Re: Liverpool FC
- Acheron
#2502 Re: Liverpool FC
This. Henderson je obicni, nabildani 'dodavac do sebe'. Potpuno nejasne pozicije; odnosno nesposoban da ista ponudi. Ni suta, ni pasa, ni finte, ni mozga...nista on nema. Ubleha.Lucas Leiva wrote:Ja nakon pola godine ne mogu da shvatim koja je uloga u timu Dzordana Hendersona? Sta zna taj covjek, a sta ne zna? Je li on peti sudija, drugi na terenu?
!
Glavni razlog losih predstava Liverpoola je sterilan vezni red, bez vica, kreative, bec icega... Eto da se jos jednom ponovim.
Nadam se da ce Carroll proradit - cisto zbog repke.
- BHF_Manijak
#2503 Re: Liverpool FC
Nemoj tako, Lucas Leiva je veliki stovalac Hendersona, samo ne znam sta mu bi danas, mozes zakljuciti po ranijim postovima da je ocaran Hendersonom!Acheron wrote:This. Henderson je obicni, nabildani 'dodavac do sebe'. Potpuno nejasne pozicije; odnosno nesposoban da ista ponudi. Ni suta, ni pasa, ni finte, ni mozga...nista on nema. Ubleha.Lucas Leiva wrote:Ja nakon pola godine ne mogu da shvatim koja je uloga u timu Dzordana Hendersona? Sta zna taj covjek, a sta ne zna? Je li on peti sudija, drugi na terenu?
!
Glavni razlog losih predstava Liverpoola je sterilan vezni red, bez vica, kreative, bec icega... Eto da se jos jednom ponovim.
Nadam se da ce Carroll proradit - cisto zbog repke.
A ne sekiraj se za englesku repreezentaciju, njima treba jos jedno 10 igraca proradit da bi necemu valjali!
Treba ovom Poolu pokusati uvali Adilovica(koja bi to lova Zelji bila
-
sa1981
#2504 Re: Liverpool FC
Kako se samo nasekiram kad gledam Liverpool, to je cudo jedno
Evo da pokusam remizirati pojedinacne ucinke igraca u ovoj sezoni.
Reina ... stajao nas je bodova protiv Fulhama, ali realno jedna od jacih karika u timu, stabilan, pouzdan, zbog njega par stopera igra puno sigurnije
Skrtel ... po meni najbolja sezona do sada, djeluje puno sigurnije i jace, a jos je uz to pokazao puno u ofanzivnom dijelu igre, dva gola i nekoliko dobrih prilika iz prekida
Agger ... da nije tako rovit i sklon povredama bio bi odlican igrac, ovako nazalost prosjek lige
Johnson ... nije mi jasan ovaj igrac, nekada pomislim da je fantastican a nekada truba, veci dio sezone dakle igra po principu toplo - hladno
Enrique ... u ofanzivi na momente odlican, u odbrani skripi. Nekada puno petlja i ne rjesava se lopte sto opet donosi puno problema stoperima
Downing ... i u Villi je bio prosjek, ne znam po cemu je on kostao 20 miliona (ista cijena kao i Ashley Young), njegove lose igre se najbolje vide na ucinku nasih napadaca
Kuyt ... neprepoznatljiv, puno petlja, gubi lopte, totalno odsustvo samopouzdanja ali tu je velikim dijelom kriv KK koji ga je na pocetku sezone prikovao na klupu nakon sto je bio jedan od boljih u drugom dijelu prosle sezone
Gerrard ... legenda je nedovoljno igrao da bi mu dao neku ocjenu, ali imam osjecaj da Stieve G na jednoj nozi pokaze vise od cijele ekipe
Adam ... toplo - hladno, od "sjajno" do "katastrofalno", najvise mu zamjeram promaseni penal i silovanje slobodnih udaraca kad Gerrarda nije bilo u ekipi
Henderson ... totalno nejasna pozicija u ekipi, ne zna se jeli on krilo ili centralni vezni, na par utakmica pokazao bljeskove genijalnosti u vidu fantasticnih lopti i asistencija, ali da bi igrao bolje Kenny mora odluciti sta da radi sa njim jer ovako je momak dosta izgubljen
Suarez ... sa pravim partnerom u napadu (i na krilu) bi zabijao duplo vise golova, ovako mora driblati dvojicu da bi dosao u priliku za sut, a onda se umori i nazalost ima ocajnu realizaciju
Carrol ... ne mogu biti previse kritican prema njemu obzirom na lopte koje dobija, sve manju minutazu i njegove godine, ali svi smo blago receno razocarani sa njegova tri gola ove sezone
------------------------------------------------------------------------
Bellamy ... po meni najbolji igrac dosadasnjeg dijela sezone, covjek ima staz i iskustvo da se setka po terenu ali on to ne cini vec gine za svaku loptu, trci, ubacuje, pogadja iz slobodnjaka, apsolutna legenda
Spearing ... decko igra odlicno, u njemu za sada vidim vise talenta nego u Adamu,Downingu i Hendersonu zajedno
Kenny Dalglish ... covjek ima jako veliki respekt i puno kredita u ekipi i samom gradu, i cini mi se da on to nekada debelo zloupotrebljava. Igrati sa jednim poluspicem protiv Stoke-a na Anfield-u je apsolutno sramotno, a nije ni daleko odluka da igra sa 6 odbrambenih igraca u istom trenutku. najvise od svega me brine njegov izbor igraca za kupovinu (Carrol, Henderson, Adam, Downing) i ostaje mi samo da se nadam da je covjek stvarno vizionar i da ce ekipa na kraju ipak profunkcionisati do kraja sezone i uzeti to cetvrto mjesto za EPL.
I pored svega ovoga sto sam nabrojao, jednostavno ne mogu zamisliti da ikada u zivotu navijam za bilo koji drugi klub
Liverpool forever
Evo da pokusam remizirati pojedinacne ucinke igraca u ovoj sezoni.
Reina ... stajao nas je bodova protiv Fulhama, ali realno jedna od jacih karika u timu, stabilan, pouzdan, zbog njega par stopera igra puno sigurnije
Skrtel ... po meni najbolja sezona do sada, djeluje puno sigurnije i jace, a jos je uz to pokazao puno u ofanzivnom dijelu igre, dva gola i nekoliko dobrih prilika iz prekida
Agger ... da nije tako rovit i sklon povredama bio bi odlican igrac, ovako nazalost prosjek lige
Johnson ... nije mi jasan ovaj igrac, nekada pomislim da je fantastican a nekada truba, veci dio sezone dakle igra po principu toplo - hladno
Enrique ... u ofanzivi na momente odlican, u odbrani skripi. Nekada puno petlja i ne rjesava se lopte sto opet donosi puno problema stoperima
Downing ... i u Villi je bio prosjek, ne znam po cemu je on kostao 20 miliona (ista cijena kao i Ashley Young), njegove lose igre se najbolje vide na ucinku nasih napadaca
Kuyt ... neprepoznatljiv, puno petlja, gubi lopte, totalno odsustvo samopouzdanja ali tu je velikim dijelom kriv KK koji ga je na pocetku sezone prikovao na klupu nakon sto je bio jedan od boljih u drugom dijelu prosle sezone
Gerrard ... legenda je nedovoljno igrao da bi mu dao neku ocjenu, ali imam osjecaj da Stieve G na jednoj nozi pokaze vise od cijele ekipe
Adam ... toplo - hladno, od "sjajno" do "katastrofalno", najvise mu zamjeram promaseni penal i silovanje slobodnih udaraca kad Gerrarda nije bilo u ekipi
Henderson ... totalno nejasna pozicija u ekipi, ne zna se jeli on krilo ili centralni vezni, na par utakmica pokazao bljeskove genijalnosti u vidu fantasticnih lopti i asistencija, ali da bi igrao bolje Kenny mora odluciti sta da radi sa njim jer ovako je momak dosta izgubljen
Suarez ... sa pravim partnerom u napadu (i na krilu) bi zabijao duplo vise golova, ovako mora driblati dvojicu da bi dosao u priliku za sut, a onda se umori i nazalost ima ocajnu realizaciju
Carrol ... ne mogu biti previse kritican prema njemu obzirom na lopte koje dobija, sve manju minutazu i njegove godine, ali svi smo blago receno razocarani sa njegova tri gola ove sezone
Bellamy ... po meni najbolji igrac dosadasnjeg dijela sezone, covjek ima staz i iskustvo da se setka po terenu ali on to ne cini vec gine za svaku loptu, trci, ubacuje, pogadja iz slobodnjaka, apsolutna legenda
Spearing ... decko igra odlicno, u njemu za sada vidim vise talenta nego u Adamu,Downingu i Hendersonu zajedno
Kenny Dalglish ... covjek ima jako veliki respekt i puno kredita u ekipi i samom gradu, i cini mi se da on to nekada debelo zloupotrebljava. Igrati sa jednim poluspicem protiv Stoke-a na Anfield-u je apsolutno sramotno, a nije ni daleko odluka da igra sa 6 odbrambenih igraca u istom trenutku. najvise od svega me brine njegov izbor igraca za kupovinu (Carrol, Henderson, Adam, Downing) i ostaje mi samo da se nadam da je covjek stvarno vizionar i da ce ekipa na kraju ipak profunkcionisati do kraja sezone i uzeti to cetvrto mjesto za EPL.
I pored svega ovoga sto sam nabrojao, jednostavno ne mogu zamisliti da ikada u zivotu navijam za bilo koji drugi klub
- horion_bosona
#2505 Re: Liverpool FC
izgleda da nema nista od Benta citajuci ove natpise, Kenny i dalje vjeruje u Carrolla ...
u svakom slucaju bolje je i ne dovoditi novog napadaca, nego se kockati sa neprovjerinim imenima, pogotovo onima kojima je potreban period adaptacije na PL...Villa rebuffed in attempt to lure Liverpool flop Carroll in Bent swap
Liverpool have rejected an inquiry from Aston Villa for £35million striker Andy Carroll.
The Midlands club were prepared to offer Darren Bent - a reported target for Kop boss Kenny Dalglish - as part of the deal.
But the Scot is adamant he won't allow Carroll to leave, despite his poor form.
...
Read more: http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... z1jZDMqdI1
-
Baudelaire
#2506 Re: Liverpool FC
Izvinite, ali ja u period adaptacije ne vjerujem. To je samo izlika za trenera radi promašenog transfera.
- horion_bosona
#2507 Re: Liverpool FC
ima dijelom istine u tome sto kazes, medjutim vecina igraca koji dolaze u PL moraju proci period adaptacije, to naglasavaju i mediji i sami treneri i igraci... sem Torresa i Aguera u ovom trenutku ne pada mi na pamet nijedan igrac koji se brzo snasao, pogotovo ako je dosao u zimskom prelaznom periodu... Dzeko je najbolji primjer za to...
-
Baudelaire
#2508 Re: Liverpool FC
Suarez? Krenuo je jak dobro, bar po mom mišljenju. Ja iskreno mislim da nema to veze sa adaptacijom na samu ligu, već više adaptacijom na ekipu u koju je došao jer dosta trenera kupuje igrača jer je zvučno ime, ne razmišljajući o tome koliko se on u datoj ekipi stvarno može snaći. Baš si dobar primjer napravio sa Džekom, on će izgledati i za dvije godine neadaptirano ako City ovako nastavi igrati, ne što je on loš fudbaler, nego što ekipa ne igra na način koji njemu odgovara.horion_bosona wrote:ima dijelom istine u tome sto kazes, medjutim vecina igraca koji dolaze u PL moraju proci period adaptacije, to naglasavaju i mediji i sami treneri i igraci... sem Torresa i Aguera u ovom trenutku ne pada mi na pamet nijedan igrac koji se brzo snasao, pogotovo ako je dosao u zimskom prelaznom periodu... Dzeko je najbolji primjer za to...
-
Lucas Leiva
#2509 Re: Liverpool FC
Potrebno je da se adaptira jaci povjetarac i kiseliju kisu u Liverpoolu!
- BHF_Manijak
#2510 Re: Liverpool FC
Pa nije preso sa Aljaske u Gabon ba, cuj adaptacija!
Ili znas ili ne znas, kakvo ba adaptiranje! Mozes uracunati tu mjesec-dva, kao navikavanje na ekipu, novu sredinu, eventualno ako je igrac preso iz lige u ligu, ali reci za lika koji je tu godinu dana da se adaptira, ma smijesno! 
-
Lucas Leiva
#2511 Re: Liverpool FC
Ja ne vjerujem u period adaptacija, ja vjerujem u sistem rotacija!
- BHF_Manijak
#2512 Re: Liverpool FC
Ma mozes ti vrtit tri dana ali kad nemas koga,Lucas Leiva wrote:Ja ne vjerujem u period adaptacija, ja vjerujem u sistem rotacija!
- horion_bosona
#2513 Re: Liverpool FC
da, Suarez je krenuo jako dobro i nastavio prilicno soldino u ovoj sezone, sam je vjerovatno pogodio 4-5 okvira gola pored onih postignutih... nova liga, novi tim, novi trener sve su to bitni faktori za prilagodbu novog igraca... ali jednostavno pojedine specificnosti englesku ligu cine drugacijom i otezavajucom za pridoslice... ako nista drugo onda nepostojanje zimske pauze, te ubitacan tempo i kontakt igra...Baudelaire wrote:Suarez? Krenuo je jak dobro, bar po mom mišljenju. Ja iskreno mislim da nema to veze sa adaptacijom na samu ligu, već više adaptacijom na ekipu u koju je došao jer dosta trenera kupuje igrača jer je zvučno ime, ne razmišljajući o tome koliko se on u datoj ekipi stvarno može snaći. Baš si dobar primjer napravio sa Džekom, on će izgledati i za dvije godine neadaptirano ako City ovako nastavi igrati, ne što je on loš fudbaler, nego što ekipa ne igra na način koji njemu odgovara.horion_bosona wrote:ima dijelom istine u tome sto kazes, medjutim vecina igraca koji dolaze u PL moraju proci period adaptacije, to naglasavaju i mediji i sami treneri i igraci... sem Torresa i Aguera u ovom trenutku ne pada mi na pamet nijedan igrac koji se brzo snasao, pogotovo ako je dosao u zimskom prelaznom periodu... Dzeko je najbolji primjer za to...
Dzeko je sjajno igrao do decembra i reako bi da se njegov pad forme poklopio s losom igrom cijelog tima, i to je sasvim ocekivano i neminovno... a ne tako davno u septembru i oktobru svi u njima vec vidjeli nove galaktikose ili sta vec...
- horion_bosona
#2514 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote:Pa nije preso sa Aljaske u Gabon ba, cuj adaptacija!![]()
Ili znas ili ne znas, kakvo ba adaptiranje! Mozes uracunati tu mjesec-dva, kao navikavanje na ekipu, novu sredinu, eventualno ako je igrac preso iz lige u ligu, ali reci za lika koji je tu godinu dana da se adaptira, ma smijesno!
- just principe
#2515 Re: Liverpool FC
BHF_Manijak wrote:Pa nije preso sa Aljaske u Gabon ba, cuj adaptacija!![]()
- BHF_Manijak
#2516 Re: Liverpool FC
MA ne, uopste nisam na tebe mislio niti sam nekog konkretno citiro, vec opcenito pisem na to kako se "Carrol privikava" na ekipi, srdinu itd...horion_bosona wrote:BHF_Manijak wrote:Pa nije preso sa Aljaske u Gabon ba, cuj adaptacija!![]()
o cemu ti??? ono sto sam napisao se odnosi na eventualna pojacanja u zimskom prelaznom roku... dakle otpada Bent, a imena koja se spominju su Remy, Llorente i Sow... niti jedno od tih imena ne daje garanciju da ce od njih biti trenutne koristi... kazes mjesec-dva, a koliko ima do kraja sezone? valjda sad razumjes o cemu govorim...
- vaučer
#2517 Re: Liverpool FC
Koje smeće od utakmice sa Stokeom.
Totalno sranje, najgora predstava dosad koju je u krivom smjeru odmah usmjerio Dalglish s nebuloznom, defanzivnom i neuravnoteženom postavom a melodiju su udarili 'alibi' vojnici ili kako netko napisa 'dodavači do sebe' Adam, Henderson i najviše od svih Downing. Liga prvaka je po meni 100% izgubljena, nadam se da neće biti nekih velikih kupovina jer ovoj postavi Comolli-Dalglish u ovom trenutku i ne vjerujem nešto naročito.
Zadnje što im sad treba je bacanje para u panici kao s Carrollom prošle godine.
Kad smo već kod Carrolla..
Nadam se prolasku u finale Carlinga, bar nešto da je maznuti.
Uzeti taj trofej kakav takav i osigurati Europa ligu i to je neki početak nečeg boljeg.
Žali Bože para i prilike..
Totalno sranje, najgora predstava dosad koju je u krivom smjeru odmah usmjerio Dalglish s nebuloznom, defanzivnom i neuravnoteženom postavom a melodiju su udarili 'alibi' vojnici ili kako netko napisa 'dodavači do sebe' Adam, Henderson i najviše od svih Downing. Liga prvaka je po meni 100% izgubljena, nadam se da neće biti nekih velikih kupovina jer ovoj postavi Comolli-Dalglish u ovom trenutku i ne vjerujem nešto naročito.
Kad smo već kod Carrolla..
Uzeti taj trofej kakav takav i osigurati Europa ligu i to je neki početak nečeg boljeg.
- ultima_palabra
#2518 Re: Liverpool FC
Ma sad će Dalglish to preokrenuti uz pomoć Rafinog sistema rotacijevaučer wrote:Koje smeće od utakmice sa Stokeom.![]()
Kad smo već kod Carrolla..![]()
![]()
Progleda i ti konačno...
- Gandalf
#2519 Re: Liverpool FC
Dakle, Liverpoolu i dalje trebaju k'o suho zlato, kvalitetan napadač i kvalitetno krilo, jer niti je Downing kvalitetno krilo, niti je Caroll išta bolji od Ngoga ( po meni najlošiji napadač kojeg sam vidio u ligama 5-ice, a Caroll je tu negdje u 5 deka s Ngogom ) - šteta onih tristo miliona ( figurativno rečeno ) koje Pool skrši na ta dva "pojačanja".
Na tržištu ima dosta napadača koji su pružili odlične partije u ovoj polusezoni, ali ne treba za njih davati gutu para po svaku cijenu, Junska pijaca je jeftinija i nadam se da glavni parametar za pojačanja neće biti Englez Obavezno, jer su se ta Engleska pojačanja do sada pokazala k'o i Engleska na SP, tj. odron žešći.
Sa dva kvalitetna pojačanja na navedenim pozicijama, Suarezom i zdravim Stivijem, to bi bila sjajna ekipa, koja bi se borila za vrh, ovako, realizacija je klimava i džaba čvrsta odbrana, kad ti je glavni rezultat 0 : 0.
Na tržištu ima dosta napadača koji su pružili odlične partije u ovoj polusezoni, ali ne treba za njih davati gutu para po svaku cijenu, Junska pijaca je jeftinija i nadam se da glavni parametar za pojačanja neće biti Englez Obavezno, jer su se ta Engleska pojačanja do sada pokazala k'o i Engleska na SP, tj. odron žešći.
Sa dva kvalitetna pojačanja na navedenim pozicijama, Suarezom i zdravim Stivijem, to bi bila sjajna ekipa, koja bi se borila za vrh, ovako, realizacija je klimava i džaba čvrsta odbrana, kad ti je glavni rezultat 0 : 0.
- horion_bosona
#2520 Re: Liverpool FC
i dalje mislim da ova ekipa nije toliko loša, koliko se percipira samo kroz rezultate u ovoj polusezoni, ne uzimajući u obzir igru Liverpoola u pojedinim utakmicama, te odsustvo Gerrarda... gore sam već napisao, da su dobili 3 od 7 odigranih remija kući sad bi bili 4. na tebeli (a najmanje su toliko zaslužili)... u zadnje vrijeme je prestao maler sa stativama i prečkama, 16 puta ove sezone ako se ne varam...
Kuyta treba prodati što prije, na terenu izgleda poput starog, šepavog psa... i onda dovesti igrača koji može dati odmah doprinos u igri, bez da ga se čeka da proradi i "adaptira se"
... kao što predhodno napisa Gandalf, ali ne po svaku cijenu uludo kupovati...
kreativnost na sredini terena po meni je veći problem od krila, nedostaje unutra malo "neengleske maštovitosti", kako bi samo dobro došao jedan Gaitan ili sličan igrač...ali zimski prelazni rok nije vrijeme za tako ozbiljan transfer i rekonstrukciju ekipe u hodu...
Kuyta treba prodati što prije, na terenu izgleda poput starog, šepavog psa... i onda dovesti igrača koji može dati odmah doprinos u igri, bez da ga se čeka da proradi i "adaptira se"
kreativnost na sredini terena po meni je veći problem od krila, nedostaje unutra malo "neengleske maštovitosti", kako bi samo dobro došao jedan Gaitan ili sličan igrač...ali zimski prelazni rok nije vrijeme za tako ozbiljan transfer i rekonstrukciju ekipe u hodu...
- splend
#2521 Re: Liverpool FC
liverpul prvo mora da otjera onu budalu od trenera. onda da pod hitno otjera sve igrace koje je isti doveo. a onda da otjera one sto je rafa kupovao. e ako onda namaknu kakvih para, nek kupuju igrace koji nemaju veze sa britanijom. i tek onda se mogu necemu nadati. ako nastave s ovom budalom na celu, iduce godine su druga liga.Gandalf wrote:Dakle, Liverpoolu i dalje trebaju k'o suho zlato, kvalitetan napadač i kvalitetno krilo, jer niti je Downing kvalitetno krilo, niti je Caroll išta bolji od Ngoga ( po meni najlošiji napadač kojeg sam vidio u ligama 5-ice, a Caroll je tu negdje u 5 deka s Ngogom ) - šteta onih tristo miliona ( figurativno rečeno ) koje Pool skrši na ta dva "pojačanja".
- ultima_palabra
#2522 Re: Liverpool FC
Malo pregrubo, ali otprilike ovo ja govorim već dugo vremenasplend wrote:liverpul prvo mora da otjera onu budalu od trenera. onda da pod hitno otjera sve igrace koje je isti doveo. a onda da otjera one sto je rafa kupovao. e ako onda namaknu kakvih para, nek kupuju igrace koji nemaju veze sa britanijom. i tek onda se mogu necemu nadati. ako nastave s ovom budalom na celu, iduce godine su druga liga.
- Riddle
#2523 Re: Liverpool FC
Ja mislim da bi Dalglish trebao otici. Vlasnici su u nezgodnoj poziciji iz prostog razloga sto je on najveca legenda kluba i sto ima ogromnu podrsku navijaca. Ne mogu ga otpustiti. Dok ta podrska ne splasne, on ostaje. Naravno, osim ako ne odluci sam da napusti klub. Bio je dobar kao privremeno rjesenje, da ujedini navijace i smiri uzburkane vode koje su bile sa prethodnim vlasnicima i sa Hodgsonom. Nije on los menadzer, ali nije ono sto Liverpool treba. Pogotovo danas, kad je konkurencija jaca nego ikad.
- BHF_Manijak
#2524 Re: Liverpool FC
Da su pametni bili pa O'Neila zaganjali ili Moyesa, Dalglishu se mogla progledati jedna sezona, pa i pocetak eto ove ali brate kad ne ide - ne ide, sam daj otkaz! Imao si pare, doveo si igrace koje si zelio, prokocko pare na smijesne igrace, i da je od legende previse je!
Reko sam to prije mjesec-dva, Pool postaje prava seljacka ekipa, koja ce na momente briljirati i odigrati utakmice zivota protiv ovih jacih timova, naloziti se, a kasnije protiv raznih Swansea, WBA-a, i ostalih smijesno odigrati!
Reko sam to prije mjesec-dva, Pool postaje prava seljacka ekipa, koja ce na momente briljirati i odigrati utakmice zivota protiv ovih jacih timova, naloziti se, a kasnije protiv raznih Swansea, WBA-a, i ostalih smijesno odigrati!
-
Lucas Leiva
#2525 Re: Liverpool FC
Upropastio je jednog Dirka Kauta, otarasio se jednog Rajana Babela, Džoa Kola i Milana Jovanovica... da bi umjesto njih za 20 miliona doveo igraca za kojeg sa sigurnoscu ne mozete reci da je bolji niti od jednog od pobrojanih... Stjuarta Dauninga!
Nije problem u tome sto je forsirao Engleze, vec sto je forsirao Engleze C kategorije... u Liverpoolu imaju dva Engleza A kategorije, Stivi Dži i Glen Džonson, Kerol je B kategorija, Dauning C, a Henderson D kategorija engleskog domaceg mlijeka!
Nije problem u tome sto je forsirao Engleze, vec sto je forsirao Engleze C kategorije... u Liverpoolu imaju dva Engleza A kategorije, Stivi Dži i Glen Džonson, Kerol je B kategorija, Dauning C, a Henderson D kategorija engleskog domaceg mlijeka!