Istočno Sarajevo
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
- Vozim: Lancia na servisu
#2501 Re: Istočno Sarajevo
Izgleda svi rokaju u Lukavici a niko ne guzi 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#2502 Re: Istočno Sarajevo
lukavica je eufemizam za nekadasnje ss a sadasnje is
nisam dva puta bio u lukavici
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2503 Re: Istočno Sarajevo
A gdje si tušio grede i kanistere?
-
radostan dan
#2504 Re: Istočno Sarajevo
more bit bidne, more bit ne bidne...mario001 wrote:Takvi prvi bez glave ostajuradostan dan wrote:Nema problema, zaboravicu...insomnia78 wrote:Ma nista, zaboravi
Samo cu reci, a ti se popisaj na to...zalije mi je tvojih zrtava nego mojih. Znam da neces razumjeti.
Dva, ja sa tim narodima radim. Oni su moj predmet rada. Od toga zivim. Dopustices da vjerujem da mi je pregled igre malo bolji.
Trece, ne svidja mi se to prelamanje ruku na svjetskom nivou, jer milimetarske.promjene gore izazivaju tektonske poremecaje dole, kod nas u podrumu, na zadnjem nivou..ako te to buni, sto sam napisao u vezi timova, direktora itd...
Volio bih da ti postujes upola moje koliko ja tvoje.
Pozz.
-
radostan dan
#2505 Re: Istočno Sarajevo
je labuđane, jel tebi niknejm ranije bio - komi...Black swan wrote:lukavica je eufemizam za nekadasnje ss a sadasnje is
- Truba
#2506 Re: Istočno Sarajevo
ne poznajem tog čovjeka
- dulekrele
#2507 Re: Istočno Sarajevo
Dobra je i ko Tomasevica prije skretanja za Kasindol. Rade do 16hJThomas wrote:nije loša pita u ukrini, skoro k'o prava
-
radostan dan
#2508 Re: Istočno Sarajevo
jeS siguran?Black swan wrote:ne poznajem tog čovjeka
-
radostan dan
#2509 Re: Istočno Sarajevo
jebala vas peciva, daj da pričamo o nekim drugim pecivimaa, krofnama i te stvari...
- Truba
#2510 Re: Istočno Sarajevo
on je bio jebač
a ja nisam
veoma jednostavno
a ja nisam
veoma jednostavno
-
radostan dan
#2511 Re: Istočno Sarajevo
je li ono komi protestvovao ispred ambasade srbije, prije šest-sedam godina?Black swan wrote:on je bio jebač
a ja nisam
veoma jednostavno
- _BataZiv_0809
- Nindža revizor
#2512 Re: Istočno Sarajevo
Ako je zbog Ganica, da ga odmah ustolicim medju svoje idole. 
-
radostan dan
#2513 Re: Istočno Sarajevo
ne sjećam se zbog čega je, znam da je krenula rasprava neka ( zakleo bih se da je bila frkaa između domaćih i dijassporaca), po običaju, kurac-palac, pofrkiraše se između sebe diskutanti, i na kraju kalsiika - nemaš ti guzice za to...jel nemam? nemaš...e vidjećeš u 7-8 ujutro...
i stvarno, ujutro lik protestvuje sam ispred ambasade---
i stvarno, ujutro lik protestvuje sam ispred ambasade---
- Truba
#2514 Re: Istočno Sarajevo
sumLJam

-
radostan dan
#2515 Re: Istočno Sarajevo
ne sumnjaj, bilo...samo to nisi bio ti.
- Drvosjeca iz Dejcica
#2516 Re: Istočno Sarajevo
Juče vozim preko I. Sarajeva i tamo u blizini Binga, ispod Binga 500 metara, vidim kolona vozila. Prilazim bliže kad boje zebru na pješačkom prelazu...vrijeme 14:28h.
Vidim samo jednog radnika, sa nekakvim šeširićem na glavi, isto k'o očerupana kokoš ne liči na radnika, postavlja šablone i farba. Nigdje znaka da su radovi na putu, signalizacije, nigdje drugog radnika/osobe da reguliše saobraćaj.
Naravno iz suprotnog smijera kolona se ufatila gotovo do Tom-a. Kako prolazim lagano pored njega priupitam...majstore je li se moralo baš u ove doba farbati? On onako zbunjeno gleda, nešto muca ali nisam razumio jer prolazim...ljudi sviraju, vidi se da su iznervirani. I tako čovjek u djeliću sekunde skonta u kakvoj žabokrećini živi i sa kakvim diletantima dijeli prostor i vrijeme. Zna ovakvih bisera biti i u Sarajevu da se razumijemo.
- duga puska
#2517 Re: Istočno Sarajevo
Oko 12:30 bio je drot i regulisao saobracaj, i nije bilo guzve.Nije sve tako crno kod konaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Juče vozim preko I. Sarajeva i tamo u blizini Binga, ispod Binga 500 metara, vidim kolona vozila. Prilazim bliže kad boje zebru na pješačkom prelazu...vrijeme 14:28h.Vidim samo jednog radnika, sa nekakvim šeširićem na glavi, isto k'o očerupana kokoš ne liči na radnika, postavlja šablone i farba. Nigdje znaka da su radovi na putu, signalizacije, nigdje drugog radnika/osobe da reguliše saobraćaj.
Naravno iz suprotnog smijera kolona se ufatila gotovo do Tom-a. Kako prolazim lagano pored njega priupitam...majstore je li se moralo baš u ove doba farbati? On onako zbunjeno gleda, nešto muca ali nisam razumio jer prolazim...ljudi sviraju, vidi se da su iznervirani. I tako čovjek u djeliću sekunde skonta u kakvoj žabokrećini živi i sa kakvim diletantima dijeli prostor i vrijeme. Zna ovakvih bisera biti i u Sarajevu da se razumijemo.
- duga puska
#2518 Re: Istočno Sarajevo
Savo se zove, dobro se sjecamBlack swan wrote:Kolko znam ukrinu drzi srbo iz vojkovica
Odmah je do nadine koja pravi fenomenalne torte
Inace to je ulica mijesanih brakova
- Drvosjeca iz Dejcica
#2519 Re: Istočno Sarajevo
Ma poenta je da se po meni takve radnje obavljaju ujutro iza prve gužve ili rano prije nego ljudi krenu na posao a ne u 14:30h. Drota kasnije nije bilo.duga puska wrote:Oko 12:30 bio je drot i regulisao saobracaj, i nije bilo guzve.Nije sve tako crno kod konaDrvosjeca iz Dejcica wrote:Juče vozim preko I. Sarajeva i tamo u blizini Binga, ispod Binga 500 metara, vidim kolona vozila. Prilazim bliže kad boje zebru na pješačkom prelazu...vrijeme 14:28h.Vidim samo jednog radnika, sa nekakvim šeširićem na glavi, isto k'o očerupana kokoš ne liči na radnika, postavlja šablone i farba. Nigdje znaka da su radovi na putu, signalizacije, nigdje drugog radnika/osobe da reguliše saobraćaj.
- Truba
#2520 Re: Istočno Sarajevo
nema djece a bogatduga puska wrote:Savo se zove, dobro se sjecamBlack swan wrote:Kolko znam ukrinu drzi srbo iz vojkovica
Odmah je do nadine koja pravi fenomenalne torte
Inace to je ulica mijesanih brakova
-
radostan dan
#2521 Re: Istočno Sarajevo
To ti je bio @Skijaš, nisi ga poznO, zapoceo blokadu putnih komunikacija Republike Srpske, u okviru zakona, dakako...Drvosjeca iz Dejcica wrote:Juče vozim preko I. Sarajeva i tamo u blizini Binga, ispod Binga 500 metara, vidim kolona vozila. Prilazim bliže kad boje zebru na pješačkom prelazu...vrijeme 14:28h.Vidim samo jednog radnika, sa nekakvim šeširićem na glavi, isto k'o očerupana kokoš ne liči na radnika, postavlja šablone i farba. Nigdje znaka da su radovi na putu, signalizacije, nigdje drugog radnika/osobe da reguliše saobraćaj.
Karabin sa optikom ispod radne bluze vjesto kamufliran slamnatim sesirom na glavi, da odvuce paznju.
-
statixx
#2522 Re: Istočno Sarajevo
Evo dodjoh iz Toplika i predobro je, preporucujem svakome. Gazdarica vrlo ljubazna, prisla za stol da se upozna, poslala kasnije turu. Mah, pravi mali raj na zemlji.
- Truba
#2523 Re: Istočno Sarajevo
jel još uvijek ona divljak drži medvjeda u kavezu ispred kuće

-
statixx
#2524 Re: Istočno Sarajevo
Cuo sam za to, ali nisam vidio.
- Romeo 80
- Grijem se na: Džemper
- Vozim: Azijsku nakazu
#2525 Re: Istočno Sarajevo
Drži i to ne samo medvjeda već i vuka i čini mi se ima i nekih fazanaBlack swan wrote:jel još uvijek ona divljak drži medvjeda u kavezu ispred kuće![]()
![]()