Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Mustang1 wrote:Kikanovic je jedini koji igra solidno svaku utakmicu .. KOnstantan je svaku utakmicu
A Nihad?
Ma dobro i Nihad ali od njega se ocekuje jos vise .. I danas je imao par gresaka i sam je to rekao .. A Kikanovic nema greske ni u jednoj utakmici i kad smo gubili i danas on je na istom nivou
pOZz wrote:Ja nešto ne vjerujem da Crnogorci mogu do ijedne pobjede do kraja.
U krugu sa Latvijom i Makedonijom, mi nemamo šanse.
Nemamo. Zato i kazem da bi bilo super da CG upise jednu pobjedu jer smo sa njima+6
Ipak to su sve digitron varijante. Dva uslova su kljucna
1. Pobijediti Litvaniju ili 2. Da Latvija izgubi dvije pa da se poslozi
Ako se posloži krug od 4 reprezentacije sa 2-3, onda bi Makedonija morala dobiti Latviju sa 10 ili 11 poena, jer mi u ovom krugu imamo +3, Makedonija bez te utakmice -9, a Latvija +12. Crna Gora otpada u toj varijanti jer imaju -6.
hrastov žižak wrote:nije realno al je moguće, vrlo moguće. kakvih smo se iznenađenja nagledali na ovom eurobasketu, to ne bi bilo ni približno najveće.
Nadam se da nece biti previse umorni nakon danasnje, zaista iscrpljujuce utakmice.
pOZz wrote:Ja nešto ne vjerujem da Crnogorci mogu do ijedne pobjede do kraja.
U krugu sa Latvijom i Makedonijom, mi nemamo šanse.
Nemamo. Zato i kazem da bi bilo super da CG upise jednu pobjedu jer smo sa njima+6
Ipak to su sve digitron varijante. Dva uslova su kljucna
1. Pobijediti Litvaniju ili 2. Da Latvija izgubi dvije pa da se poslozi
Ako se posloži krug od 4 reprezentacije sa 2-3, onda bi Makedonija morala dobiti Latviju sa 10 ili 11 poena, jer mi u ovom krugu imamo +3, Makedonija bez te utakmice -9, a Latvija +12. Crna Gora otpada u toj varijanti jer imaju -6.
I dalje, jedini minus vidim u neshvatljivo losoj posjeti nasih navijaca!? Zar nasi u Sloveniji bas svi rade, prate samo fudbal, skupe im karte a Makedonaca 3000 ima love, moze naci neradne dane i doci u Jesenice iz Velesa, Skoplja...?
hrastov žižak wrote:nije realno al je moguće, vrlo moguće. kakvih smo se iznenađenja nagledali na ovom eurobasketu, to ne bi bilo ni približno najveće.
Nadam se da nece biti previse umorni nakon danasnje, zaista iscrpljujuce utakmice.
fakat je bila teška, pogotovo za dvojicu najboljih nam igrača koji su odigrali haman pune minute. njima olakšat trening. imamo i mi nekih prednosti protiv litve, a srećom kleiza je totalno van forme, slabi su u organizaciji igre. uglavnom, može se, nisu sad španija da su nam šanse 0,19 %
Ima jos na prethodnoj stranici onaj ples Moketa .. Neko je to stavio sa rts.a je vjerovatno ce neko i Avdica staviti .. AKo ne stavi ja cu nocas ako ima neki program da nije komplikovan
shake69 wrote:I dalje, jedini minus vidim u neshvatljivo losoj posjeti nasih navijaca!? Zar nasi u Sloveniji bas svi rade, prate samo fudbal, skupe im karte a Makedonaca 3000 ima love, moze naci neradne dane i doci u Jesenice iz Velesa, Skoplja...?
Ma sta ocekujes od njih kad dodju na turnir bosanske dijaspore u fudbalu (Bosanci koji zive u raznim zemljama) i navijaju Ko ne skace Slovenac ni