Barem ne mijenjamo dresove kao prostitutka mušterijenosara wrote:Ne dizi sebi cijenu... Nisi jedina koja je bila i ostala kriticna prema svemu i svakome...
Doduse, mahom se svi ponasate slicno... Ja pa ja...
Željko Komšić osniva novu stranku
- KatarinaKosaca
- Location: Izmedju kurvinih sinova i pokvarenih kurvinih sinova
#2501 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
- nosara
#2502 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Vi nemate dresove... Kao lose prostitutke...KatarinaKosaca wrote:Barem ne mijenjamo dresove kao prostitutka mušterijenosara wrote:Ne dizi sebi cijenu... Nisi jedina koja je bila i ostala kriticna prema svemu i svakome...
Doduse, mahom se svi ponasate slicno... Ja pa ja...
- KatarinaKosaca
#2503 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Znam da tako misliš... nije to grijeh, zabluda nije kažnjiva, ali jeste plitko što i druge ubijeđuješ godinama da ima da tako misleultima_palabra wrote:Kakvih 6 godina? Od toga je 4 godine on sam bio na poziciji, a stranka u opoziciji... tek u 2012. su Lagumdžija i društvo pokazali pravo lice.
- KatarinaKosaca
#2504 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Samo dogmatsko-boljševički laktaško karijerski mentalni sklop može insistirati na nabacivanju dresa po svaku cijenunosara wrote:Vi nemate dresove... Kao lose prostitutke...
-
Telemah
#2505 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Da mi je samo znati koga će uzeti u ekipu.
Ako uzme onog Suljagića, onda bi to bile grupa ''Dinamiti'', doduše bez Dade Topića
Bilo bi tu dobra posla i za psihijatrije
Ako uzme onog Suljagića, onda bi to bile grupa ''Dinamiti'', doduše bez Dade Topića
Bilo bi tu dobra posla i za psihijatrije
- prljavi Hare
- Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi
#2506 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Hajd' što dođu zagovornici trećeg pa nešto seru o ŽK (bez obzira što oni koje oni preferiraju predstavljaju
samo dno čitavog ljudskog roda),već počeli i ovi iz snOge BiH "komentarisati",a da bude najbolje pojedini
još "ekonomiju" spominju.
SDA-demokratija
SDA-ekonomija

samo dno čitavog ljudskog roda),već počeli i ovi iz snOge BiH "komentarisati",a da bude najbolje pojedini
još "ekonomiju" spominju.
SDA-demokratija
SDA-ekonomija
- nosara
#2507 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ma nabacili bi neki bilo kakav dres, ali jebe ih psiha...KatarinaKosaca wrote:Samo dogmatsko-boljševički laktaško karijerski mentalni sklop može insistirati na nabacivanju dresa po svaku cijenunosara wrote:Vi nemate dresove... Kao lose prostitutke...
- ultima_palabra
#2508 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Opet neke insinuacije... ne ubjeđujem nikoga kako će misliti, niti mislim da se Zlatku bilo šta omaklo.KatarinaKosaca wrote:Znam da tako misliš... nije to grijeh, zabluda nije kažnjiva, ali jeste plitko što i druge ubijeđuješ godinama da ima da tako misleultima_palabra wrote:Kakvih 6 godina? Od toga je 4 godine on sam bio na poziciji, a stranka u opoziciji... tek u 2012. su Lagumdžija i društvo pokazali pravo lice., tj da je dobar , pošten i drag (Z.L.), ali ,eto, omače m u se, pokaza pravo lice
![]()
Druga stvar, stranke ocjenjujem prema programu, kadrovima i onome kako taj program sprovode ako imaju priliku. SDP je imao dobar program i kadrove, i ne znam zašto bih se trebao stidjeti ako sam glasao za njih. Kasnije su ti kadrovi ostali u zapećku zbog Zlatkovih poltrona, o programima, platformama i pet politika se više i ne govori... normalno je da je ta stranka završena priča i za Željka i još stotine hiljada glasača uključujući i mene
- novi.dan.nova.nafaka
#2509 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Lagumdžija je svoje lice pokazao još za vrijeme Alijanse za potjere.ultima_palabra wrote:Kakvih 6 godina? Od toga je 4 godine on sam bio na poziciji, a stranka u opoziciji... tek u 2012. su Lagumdžija i društvo pokazali pravo lice.
Doduše, za neke je to davno prošlo vrijeme...
- ultima_palabra
#2510 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
A sad ti ne smetaju Avazovi termini?novi.dan.nova.nafaka wrote:Lagumdžija je svoje lice pokazao još za vrijeme Alijanse za potjere.ultima_palabra wrote:Kakvih 6 godina? Od toga je 4 godine on sam bio na poziciji, a stranka u opoziciji... tek u 2012. su Lagumdžija i društvo pokazali pravo lice.
Doduše, za neke je to davno prošlo vrijeme...
- novi.dan.nova.nafaka
#2511 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
:CrveniSeOdStida:ultima_palabra wrote:A sad ti ne smetaju Avazovi termini?novi.dan.nova.nafaka wrote:Lagumdžija je svoje lice pokazao još za vrijeme Alijanse za potjere.ultima_palabra wrote:Kakvih 6 godina? Od toga je 4 godine on sam bio na poziciji, a stranka u opoziciji... tek u 2012. su Lagumdžija i društvo pokazali pravo lice.
Doduše, za neke je to davno prošlo vrijeme...Trebaš od Mandala tražiti dozvolu za korištenje tog izraza...
- Banksy
#2512 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Nakon gubitka Federalne televizije, dobra je i TV1 ...
Taman jesu jedni za druge, prirodni saveznici, to im mjera i nivo i stil ...
http://www.vijesti.ba/licnosti-dana-los ... -ENJE.html
-
Telemah
#2513 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ako na ovo ŽK ne odgovori s nekim konkretnim podatcima, onda neka se poklopi ušima i drži ubuduće onih starih folova o udaranju.
Svejedno, nezgodni su igrači ove bivše kolege, odmah u glavu. Stara je to škola ipak.
Svejedno, nezgodni su igrači ove bivše kolege, odmah u glavu. Stara je to škola ipak.
- Banksy
#2514 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Nezgodni ili ne, sad kad su spali na TV1 mogu samo mahat' ušima ...Telemah wrote: Ako na ovo ŽK ne odgovori s nekim konkretnim podatcima, onda neka se poklopi ušima i drži ubuduće onih starih folova o udaranju.
- novi.dan.nova.nafaka
#2515 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Jel ovo štivo prepisano iz hAvaza ili se samo meni čini taj mahalaški način pisanja !?Ali je svakako jako "upitno" kako član Predsjedništva BiH i doskorašnji podpredsjednik SDP-a na sebi svojstven način, a to je obično "mahalaški", pokušava da optuži za navodni kriminal svoje dojučerašnje kolege. Dok to radi preko medija, a ne na institucionalan način, ostaje dojam politikanstva i "mahalašenja"Banksy wrote:Nakon gubitka Federalne televizije, dobra je i TV1 ...![]()
-
Telemah
#2516 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Znači tko se dokopa FTV taj je na konju?Banksy wrote:Nezgodni ili ne, sad kad su spali na TV1 mogu samo mahat' ušima ...Telemah wrote: Ako na ovo ŽK ne odgovori s nekim konkretnim podatcima, onda neka se poklopi ušima i drži ubuduće onih starih folova o udaranju.
Ne bih ja baš prerano otpisivao SDP. Ima tu još žerave, ta vidi samo hvalospjeve koji su ovdje pisani do nazad godinu dana.
Misliš da nemaju koju sitniju dokumentiranu ''anegdoticu'' o ŽK?
- Banksy
#2517 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Tako nekako.Telemah wrote:Znači tko se dokopa FTV taj je na konju?Banksy wrote:Nezgodni ili ne, sad kad su spali na TV1 mogu samo mahat' ušima ...Telemah wrote: Ako na ovo ŽK ne odgovori s nekim konkretnim podatcima, onda neka se poklopi ušima i drži ubuduće onih starih folova o udaranju.
Ne bih ja baš prerano otpisivao SDP. Ima tu još žerave, ta vidi samo hvalospjeve koji su ovdje pisani do nazad godinu dana.
Misliš da nemaju koju sitniju dokumentiranu ''anegdoticu'' o ŽK?
Ne bih ni ja, daleko je jesen 2014.
Teško. Ako i imaju, znaju da on ima bar 5 puta više o njima. Pored toga, imajući u vidu Komšićevu popularnost u narodu, svaki jači ''mahalaški'' udar na njega biće kontraproduktivan po onoga koji ga pokrene.
- KatarinaKosaca
#2518 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Kako ko.. to ti je isto kao da nekom daš pare da napravi biznis, netko će napraviti netko neće.... SDP je sve sa Federalnom i Bakirovim urlikanjem uredno gubila izbore do zadnji put... Tako, zavisi koliko je ko sposoban. Po ovima se odmah vidjelo samo po tom znaku da ih baš ne krasi ta osobinaZnači tko se dokopa FTV taj je na konju?
-
Telemah
#2519 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Ne znam. Jedino što je sigurno to je da im je Bakir H. donjeo izbornu pobjedu na pladnju.
Ono nije bila televizija, ono je bilo mrcvarenje političkih protivnika, ali je ipak upalilo (u onih koji gledaju FTV i vode se računicom: ''istina je sve što se tamo kaže, ta neće državna televizija slagati'').
Ja recimo nigdje nisam osjetio, a bogami niti primjetio neku posebnu kvalitetu SDP-a, osim na političkom programu ondašnje FTV, koja je - mora se priznati - sve to odradila u maniru nekih TV postaja s početka devedesetih.
Ne treba zanemariti ogromno SDP-ovo iskustvo u takvim i sličnim rabotama. I posebice NV sektor, gdje se osjećaju kao kod kuće.
Jednom riječju - mislim da će ga ''samljeti'' u izbornoj godini
Ono nije bila televizija, ono je bilo mrcvarenje političkih protivnika, ali je ipak upalilo (u onih koji gledaju FTV i vode se računicom: ''istina je sve što se tamo kaže, ta neće državna televizija slagati'').
Ja recimo nigdje nisam osjetio, a bogami niti primjetio neku posebnu kvalitetu SDP-a, osim na političkom programu ondašnje FTV, koja je - mora se priznati - sve to odradila u maniru nekih TV postaja s početka devedesetih.
Ne treba zanemariti ogromno SDP-ovo iskustvo u takvim i sličnim rabotama. I posebice NV sektor, gdje se osjećaju kao kod kuće.
- KatarinaKosaca
#2520 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Išlo se na demoniziranje političke konkurencije, izmišljenim stvarima, diranjem djece i familije, preko nevladinih takozvanih i vladinih, preko foruma i naravno najveće perjanice tj sramote novinaske profesije Bakira H. Upalilo je, opet, ne što su to tako dobro radili, nego što su se ovi predhodni opili u moći, slavi i krađi, te mislili da su nedodirljivi..Telemah wrote:Ne znam. Jedino što je sigurno to je da im je Bakir H. donjeo izbornu pobjedu na pladnju.
-
Telemah
#2521 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Pa eto, sama kažeš koji je recept uspjeha u dohvaćanju vlasti. I to će opet ponoviti, bez ikakvih obzira, ali sada, ovaj put još iskusniji.
Čime im tu ŽK može parirati - golim populizmom.
Uostalom, vidjet ćemo valjda tu njegovu prateću ekipu i koliko je ''ranjiva''.
- nosara
#2522 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Postenjem, nepotkupljivoscu, karakterom... Nesto o cemu vi iz "hzhb" nemate pojma, pa se ni ne trudi da shvatis...Telemah wrote:Pa eto, sama kažeš koji je recept uspjeha u dohvaćanju vlasti. I to će opet ponoviti, bez ikakvih obzira, ali sada, ovaj put još iskusniji.
-
VjecitiStudent
#2523 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Jel ostavio Oruca SDP-u ili je i njega poveo sa sobom?nosara wrote:Postenjem, nepotkupljivoscu, karakterom... Nesto o cemu vi iz "hzhb" nemate pojma, pa se ni ne trudi da shvatis...Telemah wrote:Pa eto, sama kažeš koji je recept uspjeha u dohvaćanju vlasti. I to će opet ponoviti, bez ikakvih obzira, ali sada, ovaj put još iskusniji.
- nosara
#2524 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
Bajato, prevazidjeno, nebitno...VjecitiStudent wrote:Jel ostavio Oruca SDP-u ili je i njega poveo sa sobom?nosara wrote:Postenjem, nepotkupljivoscu, karakterom... Nesto o cemu vi iz "hzhb" nemate pojma, pa se ni ne trudi da shvatis...Telemah wrote:Pa eto, sama kažeš koji je recept uspjeha u dohvaćanju vlasti. I to će opet ponoviti, bez ikakvih obzira, ali sada, ovaj put još iskusniji.
-
Telemah
#2525 Re: Željko Komšić osniva novu stranku
nosara wrote:Postenjem, nepotkupljivoscu, karakterom... Nesto o cemu vi iz "hzhb" nemate pojma, pa se ni ne trudi da shvatis...Telemah wrote:Pa eto, sama kažeš koji je recept uspjeha u dohvaćanju vlasti. I to će opet ponoviti, bez ikakvih obzira, ali sada, ovaj put još iskusniji.
-Postenjem, nepotkupljivoscu, karakterom...
Jah, baš k'o i njegov mentor Zlatko, koji ga je na koncu i stvorio, ako ćemo iskreno.
Inače, te se osobine jako mnogo uvažavaju kada dođu izbori.
Otkuda bi inače sav ovoliki ološ bio u vlasti.