Smiješna strana izbora - all about
- Bullet Tooth Tony
#2501 Re: Smiješna strana izbora - all about
Mahala razvaljujr sto se posla tice = politicki kandidat
... Neki dan pred kamerama u raskopcanoj kosulji.. Stil jale corelija 
- bersK
#2502 Re: Smiješna strana izbora - all about
Da se Denis Stojnić kandidovao, bilo bi normala. Ovako Harki, odličan momak (ko ga poznaje isto će reći), ugostitelj, preduzetnik - i ne valja! Zna čovjek posao i to je to.
Last edited by bersK on 14/09/2018 15:33, edited 1 time in total.
- Dozer
#2503 Re: Smiješna strana izbora - all about
A ovo za Sebiju, ovaj GlobalCir... Jel' to znaci da je ona Globalni Čir? 
Last edited by Dozer on 14/09/2018 15:31, edited 1 time in total.
- Logovan
#2504 Re: Smiješna strana izbora - all about
Neka se sposobni drži šnjure i dima, a politiku neka ostavi drugima. Ne mogu svi biti kandidati, ne mogu svi biti u politici. Cirkus.gidra wrote: Harki je odličan momak, sposoban, nije uhljeb.
Mahala razvaljuje što se posla tiče pa tako ima para i za reklame na sve strane.
- Bullet Tooth Tony
#2505 Re: Smiješna strana izbora - all about
Hahahaha oba kandidata na nivou..bersK wrote:Da se Denis Stojnić kandidovao, bilo bi normala. Ovako Harki, odličan momak (ko ga poznaje isto će reći), ugostitelj, preduzetnik - i ne valja!
U grupi od 10 ljudi, frajer se sa mnom, u dva dana, upoznao 4 puta....
'cao ja sam harki'... 'cao ja sam harki'... Ma reko ti mora da si harki
-
gidra
#2506 Re: Smiješna strana izbora - all about
onda ne bi imali 15 kandidata ukupno iz svih stranaka.Logovan wrote:Neka se sposobni drži šnjure i dima, a politiku neka ostavi drugima. Ne mogu svi biti kandidati, ne mogu svi biti u politici. Cirkus.gidra wrote: Harki je odličan momak, sposoban, nije uhljeb.
Mahala razvaljuje što se posla tiče pa tako ima para i za reklame na sve strane.
- Dozer
#2507 Re: Smiješna strana izbora - all about
Eh, Tito, Tito...sto ne pozivi bar jos 20 godina... Ovakvi bi ostali tamo gdje su i bili, a ove danasnje kolovodje bi pokrepale po zatvorima...So What! wrote:Reakcija člana SDA kad se na sceni pojave Bakir i Sebija hit na internetu
- So What!
#2508 Re: Smiješna strana izbora - all about
Uz svo dužno poštovanje, ali i Tito je imao uz sebe armiju polupismenih ili nepismenih zaluđenih fanova ...Dozer wrote:
Eh, Tito, Tito...sto ne pozivi bar jos 20 godina... Ovakvi bi ostali tamo gdje su i bili, a ove danasnje kolovodje bi pokrepale po zatvorima...
Pa čovjek je imao kult ličnosti oko sebe nezapamćen na ovim prostorima.
Vjerujem da mu je i samom ponekad bilo blam, ali jebiga narod je takav, voli idole.
Just sayin'.
- Logovan
#2509 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jesu to svi iz nargila barova i svi k'o Trbović i kompanija?gidra wrote:onda ne bi imali 15 kandidata ukupno iz svih stranaka.Logovan wrote:Neka se sposobni drži šnjure i dima, a politiku neka ostavi drugima. Ne mogu svi biti kandidati, ne mogu svi biti u politici. Cirkus.gidra wrote: Harki je odličan momak, sposoban, nije uhljeb.
- Dozer
#2510 Re: Smiješna strana izbora - all about
Vala, nikad nigdje ne vidjeh da mu je neko ovako skandir'oSo What! wrote:Uz svo dužno poštovanje, ali i Tito je imao uz sebe armiju polupismenih ili nepismenih zaluđenih fanova ...Dozer wrote:
Eh, Tito, Tito...sto ne pozivi bar jos 20 godina... Ovakvi bi ostali tamo gdje su i bili, a ove danasnje kolovodje bi pokrepale po zatvorima...
Pa čovjek je imao kult ličnosti oko sebe nezapamćen na ovim prostorima.
Vjerujem da mu je i samom ponekad bilo blam, ali jebiga narod je takav, voli idole.
Just sayin'.
Na cemu je ovaj, da i nama da malo
- trambusek88
-
gidra
#2512 Re: Smiješna strana izbora - all about
Jesi to stavio znak jednakosti između Harkija i Trbovića kriminalca?Logovan wrote:Jesu to svi iz nargila barova i svi k'o Trbović i kompanija?gidra wrote:onda ne bi imali 15 kandidata ukupno iz svih stranaka.Logovan wrote: Neka se sposobni drži šnjure i dima, a politiku neka ostavi drugima. Ne mogu svi biti kandidati, ne mogu svi biti u politici. Cirkus.
Harki završio Treću gimnaziju, Pravni fakultet u Sa, ubo posao sa Mahalom tj. iskoristio trend i ubija pare, od države ništa ne uzima. Terapi na Malti je stajao par godina prazan i nikome nije palo na pamet da to uzme do njega.
Po čemu su to vrijedniji i referentniji Semir Halilović, Rile iz Vize za budućnost, ostala kvazi glumačka i pjevačka elita po listama koja su čitav život na budžetskoj sisi od ovog momka?
- Bullet Tooth Tony
#2513 Re: Smiješna strana izbora - all about
Hahahha pa u istoj su stranci... Bil ti pristao da budes u drustvu sa nekim kriminalcem.. Ja bih rekao neka hvala, nije za mene... Jel tako?gidra wrote:Jesi to stavio znak jednakosti između Harkija i Trbovića kriminalca?Logovan wrote:onda ne bi imali 15 kandidata ukupno iz svih stranaka.Logovan wrote: Neka se sposobni drži šnjure i dima, a politiku neka ostavi drugima. Ne mogu svi biti kandidati, ne mogu svi biti u politici. Cirkus.
Harki završio Treću gimnaziju, Pravni fakultet u Sa, ubo posao sa Mahalom tj. iskoristio trend i ubija pare, od države ništa ne uzima. Terapi na Malti je stajao par godina prazan i nikome nije palo na pamet da to uzme do njega.
Po čemu su to vrijedniji i referentniji Semir Halilović, Rile iz Vize za budućnost, ostala kvazi glumačka i pjevačka elita po listama koja su čitav život na budžetskoj sisi od ovog momka?
A druga stvar nit su vrijedniji niti referentniji.. Istu su i to je problem...
- JThomas
#2514 Re: Smiješna strana izbora - all about
kao mrzitelj nargile i svog popratnog folklora i sadržaja...onaj ko zarađuje na tržištu vrijedniji je bar malo od cjeloživotnih pijavica. ne od pravih pisaca, glumaca i kulturnih radnika, nego od kulturnih radnika-političara i "pisaca" sinova političara. semir je seferov sin. ništa više ni manje. njegova cijela egzistencija je da je seferov sin.
a jel za vlast druga je priča. ali generalno, životno, u mom sistemu jeste vrijedniji.
ali moralo se izbjeći da se složi "idiot" bez interpunkcije. pa i sa njom. to je realno gaf čiji je da je
a jel za vlast druga je priča. ali generalno, životno, u mom sistemu jeste vrijedniji.
ali moralo se izbjeći da se složi "idiot" bez interpunkcije. pa i sa njom. to je realno gaf čiji je da je
- notsure
#2515 Re: Smiješna strana izbora - all about

Objesio se u svom malinjaku
-
Novak20
#2516 Re: Smiješna strana izbora - all about
Bandit. Maline pored puta sa visokom dozom teških metala.
Narod sve (pro)guta.
- Control panel
- Control panel
#2518 Re: Smiješna strana izbora - all about

Jedan, ako ne i najveci, ublehas medju politicarima, koji se dooopobro obogatio, da ne kazem nakro, od politike.
- Control panel
#2519 Re: Smiješna strana izbora - all about
https://www.facebook.com/klixprovale/vi ... 787955709/
Pametnom dosta, ali izgleda pametni su u deficitu.
Pametnom dosta, ali izgleda pametni su u deficitu.
- Control panel
- cyprus
#2522 Re: Smiješna strana izbora - all about
http://www.6yka.com/novost/144213/urneb ... borni-spot
Fakat jbte, zar je moguće da se ovi baš ovoliko rugaju narodu? Mislim nije da je narod bolje zaslužio, ali ovo je baš karanje u mozak...
Naravno, mislim na originalni spot... Parodija je vrh
Fakat jbte, zar je moguće da se ovi baš ovoliko rugaju narodu? Mislim nije da je narod bolje zaslužio, ali ovo je baš karanje u mozak...
Naravno, mislim na originalni spot... Parodija je vrh
- ultrasarajevo87
#2523 Re: Smiješna strana izbora - all about
BiH ima takvo ustrojstvo, odnosno uređenje i sam ustav koji je kreiran od Zapada upravo tako da BiH može minimalno napredovati.
Kuće i stanovi su se hajmo reći popravili, putevi tu i tamo, ali na ekonomskom planu nema nekog napretka - Zapad opet glavni krivac za sve ove činjenice koje sam podijelio s vama.
Da Zapad insistira na boljem uređenju, sa jednim predsjednikom, bez entiteta i silnih kantona, eventualno uz neke ekonomske regije na prostoru BiH očekivao bih progres i napredak.
Zapad ništa nije uradio po pitanju stabilizacije Bosne i Hercegovine, a mi silno glumimo Zapadnjake, insistiramo na ulasku u EU, a u BiH nemaš nijedne političke opcije koja može nešto promijeniti, odnosno oni NE ŽELE promjene.
Političarima iz svih bh. stranaka (ČAST IZUZECIMA!!!) odgovara ovakvo stanje, gdje će oni krasti, imati monopol nad društvom, dok će narod uvijek glasati za iste, jer ipak narod je GLUP.
ČINJENICE IZNESENE... PA VI VIDITE ZA KOGA ĆETE GLASATI.
Kuće i stanovi su se hajmo reći popravili, putevi tu i tamo, ali na ekonomskom planu nema nekog napretka - Zapad opet glavni krivac za sve ove činjenice koje sam podijelio s vama.
Da Zapad insistira na boljem uređenju, sa jednim predsjednikom, bez entiteta i silnih kantona, eventualno uz neke ekonomske regije na prostoru BiH očekivao bih progres i napredak.
Zapad ništa nije uradio po pitanju stabilizacije Bosne i Hercegovine, a mi silno glumimo Zapadnjake, insistiramo na ulasku u EU, a u BiH nemaš nijedne političke opcije koja može nešto promijeniti, odnosno oni NE ŽELE promjene.
Političarima iz svih bh. stranaka (ČAST IZUZECIMA!!!) odgovara ovakvo stanje, gdje će oni krasti, imati monopol nad društvom, dok će narod uvijek glasati za iste, jer ipak narod je GLUP.
ČINJENICE IZNESENE... PA VI VIDITE ZA KOGA ĆETE GLASATI.
-
sandzokan
#2524 Re: Smiješna strana izbora - all about
Mislim da je načAlnik Hadžića, Hamdo Ejubović.julisiz es grant wrote:Đe je ovo?Dasi wrote:
I je li 'vo Memić?
------
Najjača slika, definitivno. Smejem se a plakao bih....