A ko je udario glavom loptu?hopcup wrote:realno, čist go nam je poništen. selimović jeste bio u ofsajdu, al nije uticao na igru.

Moderators: Charuga, Tomahawk11
A ko je udario glavom loptu?hopcup wrote:realno, čist go nam je poništen. selimović jeste bio u ofsajdu, al nije uticao na igru.

Koliko ste mizerni da ste ispali od ekipe koja nije opalila po goluŠibicar wrote:Jao slavlja,pa mene bi bilo stid slaviti prolaz u kojem nisam opalio po golu,a oni lafo nešto šukaju.Al' hajde de,samo slavite i sretno vam u nastavku kupa,nadam se da ćete se znati ponašati u polufinalu jer niste bili u njemu ima 100 godina.
Čitam i ne mogu da vjerujem. Kontam možda je do mene, možda ono nije bio Selimović, bez obzira što je imao broj 16 na leđima ...Butmiran wrote:Danas sam nešto novo naučio. Igrač koji glavom zabije go nije utic'o na igru.hopcup wrote:realno, čist go nam je poništen. selimović jeste bio u ofsajdu, al nije uticao na igru.
Još jedna vaša glupost... Samo nastavite.Šibicar wrote:Jao slavlja,pa mene bi bilo stid slaviti prolaz u kojem nisam opalio po golu,a oni lafo nešto šukaju.Al' hajde de,samo slavite i sretno vam u nastavku kupa,nadam se da ćete se znati ponašati u polufinalu jer niste bili u njemu ima 100 godina.
de prisjeti se samo vasih slavlja nerijesenih na kosevu ko da ste ligu prvaka osvojiliŠibicar wrote:Jao slavlja,pa mene bi bilo stid slaviti prolaz u kojem nisam opalio po golu,a oni lafo nešto šukaju.Al' hajde de,samo slavite i sretno vam u nastavku kupa,nadam se da ćete se znati ponašati u polufinalu jer niste bili u njemu ima 100 godina.
da ti nisi neku seriju okrenuo poslije 20. minute?emigrazione wrote:Ali bunker vam bio mrak, prvi put u zivotu gledam ekipu kojoj ocajnicki treba gol da se onako pickasto postavi na terenu...
hopcup wrote:ja bio ubjeđen da je kerla opalio glavom, al kad pogledah drugi put, vidim da je i selimović. aj, jebaji ga, sad ionako nema veze
ja bih opet čestitao sportskim prijateljima, gledajuću nebo e'o ovakotodd_smith wrote:hopcup wrote:ja bio ubjeđen da je kerla opalio glavom, al kad pogledah drugi put, vidim da je i selimović. aj, jebaji ga, sad ionako nema veze
aaa sad nema veze, a da je zaista bio drugi igrac mjesecima bi se ovdje trubilo
al' jesmo pođahkad tim neriješenim obezbjeđivali titule.PriNc_ba wrote: de prisjeti se samo vasih slavlja nerijesenih na kosevu ko da ste ligu prvaka osvojiliznaci prvenstvo je u pitanju a ne kup gdje tim nakon 2 tekme prodje dalje
![]()
Čist.Butmiran wrote:
2:11 crveni Bučanu za ovo.
ja se prisjecam 2 2 na kosevu kad ste bukvalno u delirijumu bili i ne znam da sam se ikad vise ibretio u zivotuJThomas wrote:al' jesmo pođahkad tim neriješenim obezbjeđivali titule.PriNc_ba wrote: de prisjeti se samo vasih slavlja nerijesenih na kosevu ko da ste ligu prvaka osvojiliznaci prvenstvo je u pitanju a ne kup gdje tim nakon 2 tekme prodje dalje
![]()
znači prvenstvo je u pitanju, k'o što si sam rekao...
FKS je kontrolisao utakmicu od pocetka do kraja i to je sustina ovog derbijaJThomas wrote:da ti nisi neku seriju okrenuo poslije 20. minute?emigrazione wrote:Ali bunker vam bio mrak, prvi put u zivotu gledam ekipu kojoj ocajnicki treba gol da se onako pickasto postavi na terenu...![]()
ako je ovaj naš lupio da nije bio ofsajd, ne morate vi odmah pratiti sa sličnom gluposti, nije poker...
Cossack wrote:Po nekim komentarima plavih reklo bi se da su večeras sretniji nego prije dvije sedmice, kada su imali +5 i KUP...Obrnuta filozofija ili pak nešto drugo?