harell wrote:Pa eto mozda je ovo nesto pozitivno, ko ce ga znat
daj bože,nešto ne vjerujem
Moderator: Benq
harell wrote:Pa eto mozda je ovo nesto pozitivno, ko ce ga znat
Aha, znači oni su ih zapravo prcali sa tim "zatamnjivanjem" i sl.!? E vidit' ćemo sad' imaju li damu da puštaju kanale bez istoga a što bi bilo i logično jer iste plaćaju korisnici da gledaju!kakavdanakneiskustvu wrote:Frtalj_Duše wrote:Možda sad Telemach osnuje svoje udruženje i konačno emituje kanale bez zatamnjivanja a znamo da im keša ne fali!?
Sent from my GT-I9100 using Tapatalk 2
tvrdili su da moraju zatamnjivati neke kanale na zahtjev i ACOP-a
Tiger 033 wrote:Vala inek' su izaslimo'š mislit' kakvo je to "ozbiljno" udruzenje kad u "Upravnom odboru" sjedi onaj "balvan" Enes Hajdarević
![]()
TripLos wrote:Kako da curi posaljem zahtjev za vezu ????
Sve je dobro sto se dobro svrsi.TripLos wrote:Dobro je svrsio sam nekako !
Aj vozdra , selam alejk
Ocekujem od Telemacha da odgovori istom mjerom.Adsl mijenja naziv u xDSL.
Sve navedene cijene su bez PDV-a.
Koristenje WIFI modema BH Telecoma se naplacuje 0.85KM-mjesecno (bez PDV-a) za sve pakete osim za paket netflat Biz. Pretplatnici usluge xdsl imaju mogucnost da koriste vlastiti modem, a koji je kompatibilan sa BIHnet mrezom.
Paket Cijena mjesecno
net2G 10KM - 2048/256
netFlat 5 17KM - 5Mbps/384kbps
netflat 10 25KM - 10Mbps/512kbps
netflat 15 37KM - 15/1 Mbps
netflat 50 80KM - 50/2 Mbps
netflat Pro 120KM - 2048/512 kbps
netflat Biz 45KM. - 4096/1024 kbps
MOJATV:
Promjene su izvrsene samo na paketima MOJATV NET, FULL i PREMI i tako da je brzina XDSL povecana na 5Mbps/512kbps. Koliko ja vidim MojTV Phone ostaje nepromjenjen.
Cijene se sljedece - ja mislim da su nepromjenjene.
MOJATV net 35KM
MOJATV FULL 55KM (XDSL, Phone, IPTV + 10KM za pozive Bh Mobile mreze)
MOJATV PREMI 90KM. (XDSL, Phone, IPTV + 15KM za pozive Bh Mobile mreze, 1 postpaid prikljucak sa ukljucenim saobracajem novcane vrijednosti od 30KM, do 5 mobilnih telefonskih Najbrojeva unutar BH Mobile mreze, 500 MB mobilnog internet saobracaja).
Cijena provog STB uredjaja je 10KM, a drugi je 8 KM. Ako ste pod ugovorom 24 mjeseca 1 STB se ne placa, a drugi se placa mjesecno bez obzira na duzinu ugovornog odnosa. Ukoliko se koristi WIFI modem placa se 0.85KM/mjesecno bez obzira na duzinu trajanja ugovora
I to čim prije!arshavin wrote:Ocekujem od Telemacha da odgovori istom mjerom.Adsl mijenja naziv u xDSL.
Sve navedene cijene su bez PDV-a.
Koristenje WIFI modema BH Telecoma se naplacuje 0.85KM-mjesecno (bez PDV-a) za sve pakete osim za paket netflat Biz. Pretplatnici usluge xdsl imaju mogucnost da koriste vlastiti modem, a koji je kompatibilan sa BIHnet mrezom.
Paket Cijena mjesecno
net2G 10KM - 2048/256
netFlat 5 17KM - 5Mbps/384kbps
netflat 10 25KM - 10Mbps/512kbps
netflat 15 37KM - 15/1 Mbps
netflat 50 80KM - 50/2 Mbps
netflat Pro 120KM - 2048/512 kbps
netflat Biz 45KM. - 4096/1024 kbps
MOJATV:
Promjene su izvrsene samo na paketima MOJATV NET, FULL i PREMI i tako da je brzina XDSL povecana na 5Mbps/512kbps. Koliko ja vidim MojTV Phone ostaje nepromjenjen.
Cijene se sljedece - ja mislim da su nepromjenjene.
MOJATV net 35KM
MOJATV FULL 55KM (XDSL, Phone, IPTV + 10KM za pozive Bh Mobile mreze)
MOJATV PREMI 90KM. (XDSL, Phone, IPTV + 15KM za pozive Bh Mobile mreze, 1 postpaid prikljucak sa ukljucenim saobracajem novcane vrijednosti od 30KM, do 5 mobilnih telefonskih Najbrojeva unutar BH Mobile mreze, 500 MB mobilnog internet saobracaja).
Cijena provog STB uredjaja je 10KM, a drugi je 8 KM. Ako ste pod ugovorom 24 mjeseca 1 STB se ne placa, a drugi se placa mjesecno bez obzira na duzinu ugovornog odnosa. Ukoliko se koristi WIFI modem placa se 0.85KM/mjesecno bez obzira na duzinu trajanja ugovora
ja mislim da imas u opcijama negdje da provjeri za update ponovo,ako si prekinuo u procesu ili nesto slicno...nisam siguran,pogledaj.funny luu wrote:A posto je moj stari nesto zezno,hoce li sta "stetit" ovom resiveru ?
pa meni i ne ide bas. svaki x trazi format usb i poslije na racunaru isto.StrelacZE wrote:Izgleda da snimanje moze odmah,ubaci se usb,i to je to,iako nisam nista htio da probam snimiti,vidim da funkcionise.Dobra opcija...
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2
formatirah, ali je isto.StrelacZE wrote:Trazio je i meni resiver,da formatiram usb,ali nisam htio odmah to da radim,jer imam nekih stvari tu,a ne zelim da ih prebacujem na pc,na tablet_u nema mjesta,pa cu vidjeti drugi put.Formatiraj druze preko resivera,ako poslije opet trazi format,tada nesto nije jos ok,ali biti ce.
Sent from my PMP3270B using Tapatalk 2