Malo falilo Ja citavo vrijeme mislio o tome.supercali wrote:pa nisu realdenimb wrote:O jbt kontam ispade im pehar
Samo da pehar ne ispadne, Samo da pehar ne ispadne, Samo da pehar ne ispadne.
Moderators: Charuga, Tomahawk11
Malo falilo Ja citavo vrijeme mislio o tome.supercali wrote:pa nisu realdenimb wrote:O jbt kontam ispade im pehar
http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/medaaa wrote:imam li dje online gledat docek![]()
![]()
to bi bio shoupici wrote:joooj da hoće kiflu spucat semafor
Ima bht na svojoj stranici valjdamedaaa wrote:imam li dje online gledat docek![]()
![]()
Zasto nas narod toliko mrzi zene?supercali wrote:ko su ove dvije kurave u busu?
ma pretjerano. srbi su prije mjesec dana postali u20 sampioni evrope pa ni blizu ovome.bull21 wrote:Ne tjeraj me da ti sad googlam kad slave što gradski klubovi, što države... Nije only in Bosnia, ovo je svugdje normalno. I ovo je i trebalo ovako.Vizionar 1985 wrote:Ja doceka.
Only in Bosnia.
![]()
![]()
hunter, hvalaSilent.Hunter wrote:http://www.bhrt.ba/bht1-uzivo/medaaa wrote:imam li dje online gledat docek![]()
![]()
NataliDizdar wrote:Zasto nas narod toliko mrzi zene?supercali wrote:ko su ove dvije kurave u busu?
Bilo kad da se pojavi neka zenska - kurava, sponzorusa...
fuj. Nemoj kvariti temu takvim odvratnim komentarima.
Kad bi se probudio,ne bi se mogao sjetit koja mu je zena aktuelnapici wrote:joooj da hoće kiflu spucat semafor
ne mrzi se zena nego sto su se uvalile tu da budu vidjene kao i konakovic i vjerovatno jos njih u busu koji nisu nista ucinili da ovi uspijuNataliDizdar wrote:Zasto nas narod toliko mrzi zene?supercali wrote:ko su ove dvije kurave u busu?
S obzirom da je ljeto, večernji period dana, organizovani prevoz iz ostalih gradova i više vremena od samog uspjeha pa do dočeka (24h), vjerovatno ima više ljudikaranana wrote:jel vise sad ljudi na titovoj ili ono 2013 kad smo se plasirali na svjetsko?
Sestre? Djevojke? Mame? Boli te kurac!supercali wrote:ne mrzi se zena nego sto su se uvalile tu da budu vidjene kao i konakovic i vjerovatno jos njih u busu koji nisu nista ucinili da ovi uspijuNataliDizdar wrote:Zasto nas narod toliko mrzi zene?supercali wrote:ko su ove dvije kurave u busu?
a ovim momcima se uskracuje proslava koju su jos vise zasluzili nego da se tu kofrce neki "selebritiji"
vise je tada bilo, ali i ovo je ludnicakaranana wrote:jel vise sad ljudi na titovoj ili ono 2013 kad smo se plasirali na svjetsko?
Pozlatio bi sepici wrote:joooj da hoće kiflu spucat semafor