Mobilni radari / kamere
Moderators: _BataZiv_0809, anex
- manekenka u penziji
#2501 Re: mobilni radari tj kamere
Hajde dobro je.
Upravo citam za ove nove radare sto su postavili.
Jedino me ovaj jedan buni- M17 Binjezevo. Gdje je taj? Je li to onaj sto je inace bio postavljen, kod onih nekih radnji da desne strane kad se gleda u pravcu Hadzica ili ima jos negdje?
Edita: Nasla sam na Bihamkovoj stranici.
Bit ce meni cestitki...
Jedino me ovaj jedan buni- M17 Binjezevo. Gdje je taj? Je li to onaj sto je inace bio postavljen, kod onih nekih radnji da desne strane kad se gleda u pravcu Hadzica ili ima jos negdje?
Bit ce meni cestitki...
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2502 Re: mobilni radari tj kamere
nije to na krivini ,to je prije krivine,stoje u traci za ukljucenje iz otesamanekenka u penziji wrote:Ja sam ih prvi put srela.
A gdje zaustave? Mislim, to je bas na krivini... Gdje stati?
- commendatore
#2503 Re: mobilni radari tj kamere
800 maraka kazne i vozacka 3 mjeseca
- manekenka u penziji
#2504 Re: mobilni radari tj kamere
Ma dobro, par metara od krivine
Ne znam, meni se u onoj brizini ucinilo kao rizicino mjesto za naglo stajanje.
A koje je ograničenje brzine na onom dijelu puta prije ulaska na brzu cestu? (Dio od petrol pumpe pa do Blazuja)
@Commnedatore: pa nisam prosla boingom kroz crveno. Palamudis a pitala sam konkretno, da li zaustavljaju ili salju cestitke. Jer ako sam na vakat kocila, mozda nisam presla tolerantnih 10 pa nece nista doci ako vec salju.
Ne znam, meni se u onoj brizini ucinilo kao rizicino mjesto za naglo stajanje.
A koje je ograničenje brzine na onom dijelu puta prije ulaska na brzu cestu? (Dio od petrol pumpe pa do Blazuja)
@Commnedatore: pa nisam prosla boingom kroz crveno. Palamudis a pitala sam konkretno, da li zaustavljaju ili salju cestitke. Jer ako sam na vakat kocila, mozda nisam presla tolerantnih 10 pa nece nista doci ako vec salju.
- bitanga_sa_otesa
- Grijem se na: drva
- Vozim: pezejca
- Horoskop: ne vjerujem
#2505 Re: mobilni radari tj kamere
80km/hmanekenka u penziji wrote:
- manekenka u penziji
- Namce
#2507 Re: mobilni radari tj kamere
Ako misliš iz pravca Hadžića ka gradu, onda je od petrola do Blažuja ograničenje 60 km/h a 80 km/h je na brzoj cesti.bitanga_sa_otesa wrote:80km/hmanekenka u penziji wrote:
- manekenka u penziji
#2508 Re: mobilni radari tj kamere
Da, na to sam mislila.Namce wrote:Ako misliš iz pravca Hadžića ka gradu, onda je od petrola do Blažuja ograničenje 60 km/h a 80 km/h je na brzoj cesti.bitanga_sa_otesa wrote:80km/hmanekenka u penziji wrote:
Koliko vremenski traje dolazak kazne na adresu?
Bas me je fino krenulo...
- muz66
#2509 Re: mobilni radari tj kamere
Vozacica u penziji to be 
- mk ultra
- Grijem se na: Ugalj
- Vozim: Bahato
- Horoskop: Maćak
#2511 Re: mobilni radari tj kamere
80kmh je u oba smjera, 60kmh je u Blazuju ogranicenje od izlaza Blazuj do Coca cole, tako i kontraNamce wrote: Ako misliš iz pravca Hadžića ka gradu, onda je od petrola do Blažuja ograničenje 60 km/h a 80 km/h je na brzoj cesti.
-
Naslovnica
#2512 Re: mobilni radari tj kamere
Kakva si sa kvačilom i lamelom, ide li to od ruke?manekenka u penziji wrote:Hajde dobro je.
Bit ce meni cestitki...
- manekenka u penziji
#2513 Re: mobilni radari tj kamere
A da mi sacekamo moju kaznu, pa da budemo sigurni?mk ultra wrote:80kmh je u oba smjera, 60kmh je u Blazuju ogranicenje od izlaza Blazuj do Coca cole, tako i kontraNamce wrote: Ako misliš iz pravca Hadžića ka gradu, onda je od petrola do Blažuja ograničenje 60 km/h a 80 km/h je na brzoj cesti.
- mk ultra
#2514 Re: mobilni radari tj kamere
koju kaznu, nema mup ks prenosne tronošce bez zaustavljanja... barem ne da ja znammanekenka u penziji wrote:A da mi sacekamo moju kaznu, pa da budemo sigurni?mk ultra wrote:80kmh je u oba smjera, 60kmh je u Blazuju ogranicenje od izlaza Blazuj do Coca cole, tako i kontraNamce wrote: Ako misliš iz pravca Hadžića ka gradu, onda je od petrola do Blažuja ograničenje 60 km/h a 80 km/h je na brzoj cesti.
![]()
![]()
ako nemaš žuti/ljubičasti papir sa sobom, ništa od toga
edit
tebe je stacionarni uhvatio
onda jbg
- manekenka u penziji
#2515 Re: mobilni radari tj kamere
Mozda nisi pratio...nesto mi je blicnulo na prenosnom, pred Ilidzom (izlazak sa brze ceste) gdje sam vozila brze od dozvoljenog, ali me nisu zaustavili. Posto nemam iskustva sa kaznama pitala sam se da li onda mogu očekivati cestitku na vrata.
Kasnije sam skontala da ima i radar u Blazuju, gdje inace vozim brze, pred uključujućenje na brzu cestu, pa sad ne znam je li tu ograničenje 60 ili 80...
Cut ce se svakako, ali nestrpljivo zensko...
Kasnije sam skontala da ima i radar u Blazuju, gdje inace vozim brze, pred uključujućenje na brzu cestu, pa sad ne znam je li tu ograničenje 60 ili 80...
Cut ce se svakako, ali nestrpljivo zensko...
-
shandrprcSA
#2516 Re: mobilni radari tj kamere
samo se ti tjesimk ultra wrote: koju kaznu, nema mup ks prenosne tronošce bez zaustavljanja... barem ne da ja znam
- mk ultra
#2517 Re: mobilni radari tj kamere
za stacionarni je moguće i tu je ograničenje 60, ali ovaj ne bih rekao... crni g7 slika iz auta ali opet sam vidio da zaustavlja
-
Throttle
#2518 Re: mobilni radari tj kamere
Ne blicaju mobilni radari
Tj ne blicaju spektrom koji vidis. Ako si vidjela onda imas natprirodne osobine
Tj ne blicaju spektrom koji vidis. Ako si vidjela onda imas natprirodne osobine
- Namce
#2519 Re: mobilni radari tj kamere
U Blažuju kod isključenja za Ilidžu onu stacionarnu kameru okrenuli za 180 stepeni, možda će tek sad senzore postavljati u cestu (ako ih uopće postavljaju) znači slika u prednji dio auta.
- konektovan
- Vozim: Francusku kantu
#2520 Re: mobilni radari tj kamere
Znaci sad ce i facu slikati, nema više da na zenu svalim prekrsaj.Namce wrote:U Blažuju kod isključenja za Ilidžu onu stacionarnu kameru okrenuli za 180 stepeni, možda će tek sad senzore postavljati u cestu (ako ih uopće postavljaju) znači slika u prednji dio auta.
- drug_profi
#2521 Re: mobilni radari tj kamere
Kad voziš, obuci žensku odjeću i stavi ženske cvike.konektovan wrote:Znaci sad ce i facu slikati, nema više da na zenu svalim prekrsaj.Namce wrote:U Blažuju kod isključenja za Ilidžu onu stacionarnu kameru okrenuli za 180 stepeni, možda će tek sad senzore postavljati u cestu (ako ih uopće postavljaju) znači slika u prednji dio auta.
Tako ja radim, za svaki slučaj...
-
Naslovnica
#2522 Re: mobilni radari tj kamere
Došla kazna za firmino vozilo, 127 km/h u Malešićima (110) ograničenje.
Dešava se, ali je problem što je ona kamera očitala da automobil nije registrovan, a uredno sve završeno u avgustu, full kasko, išlo se s autom van granica, najnormalnije.
Skeniraj im saobraćajnu, šalji u PU...čekamo odgovor.
Dešava se, ali je problem što je ona kamera očitala da automobil nije registrovan, a uredno sve završeno u avgustu, full kasko, išlo se s autom van granica, najnormalnije.
Skeniraj im saobraćajnu, šalji u PU...čekamo odgovor.
-
noviclan
#2523 Re: mobilni radari tj kamere
Boli te k tuzi ih za to zastrasivanje da vozilo nije registrirano ili da ti halale to prekoracenje ili cak im slozi da uopce nije vozilo bilo na toj dionici u to vrijeme nesto mi to suhveli pravo
- Bakir1
#2524 Re: mobilni radari tj kamere
Kakvo zastrašivanje?
Dokazes da je bilo registrovano i gotovo...
Nama dosla kazna iz starog grada za parking, registarske oznake koje uopste nemamo.
Poslali da nemamo te reg oznake mirna bosna.
Dokazes da je bilo registrovano i gotovo...
Nama dosla kazna iz starog grada za parking, registarske oznake koje uopste nemamo.
Poslali da nemamo te reg oznake mirna bosna.
- mk ultra