Slobodno ti iznesi svoje misljenjevejza00 wrote: slazem se ja s tim al u prosle dvije godine iaquinta i amauri su imali dosta vecu minutazu od del piera, a on i sa svojih 35 god je bio bolji od njih a naravno po mom misljenu i trezeguet je bolji od njih, a ne namjeravam se svadjat sa vama samo iznosim svoje misljenje,a zaneti i giggs pokazuju da se moze trcati i u kasnim 30-tim, a stvarno vjerujem da je igrao i imao vise povjerenja i danas dan bi mogao odigrad alex 15-20 min u visokom ritmu svake utakmice naravno sa klupe da udje
Juventus
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Cyrax
#2501 Re: Juventus FC
- zeljonista
#2502 Re: Juventus FC
Pregrmismo i 12 kola bez poraza,po meni veliku stvar radi conte sa psihom igraca,sto se osjeti u odnosu proslih sezona...puno eneegije unosi i to se osjeti,po meni treba jos par pojacanja da bi se igrala zavidna uloga u ligi prvaka..marotta,se opasno napalio na kolarova,a evo vidim i na milnera sad... 
- Zvek
-
Mr. Brightside
#2505 Re: Juventus FC
nova tri boda u padže

- wickerman
#2506 Re: Juventus FC
Sta reci?
Igra Juventus dobro ali ima problema protiv ekipa koje su se dosle braniti! Ako hoces titulu moras uvijek imati rijesenje protiv takvih ekipa...
Cudan penal,ja dosad u svom zivota onakav nisam vidio! Ne znam sto Del Piero nije pucao onaj penal. Ja vjerujem u njega bez noge kad puca penal vise nego u bilo kojeg igraca Juventusa...
Pobjeda vazna i nek su 3 boda legla,a ovo ostalo ce doci...

Igra Juventus dobro ali ima problema protiv ekipa koje su se dosle braniti! Ako hoces titulu moras uvijek imati rijesenje protiv takvih ekipa...
Cudan penal,ja dosad u svom zivota onakav nisam vidio! Ne znam sto Del Piero nije pucao onaj penal. Ja vjerujem u njega bez noge kad puca penal vise nego u bilo kojeg igraca Juventusa...
- silencepain
#2507 Re: Juventus FC
Zar nije Del Piero izmjenjen zbog povrede?wickerman wrote:Sta reci?
-
juventus
#2508 Re: Juventus FC
Opet prvim tu nam i jeste mjesto. Idemo dalje!
Del Piero je već bio van igre, kada je bio penal.
- East_side
#2509 Re: Juventus FC
Pravo mi je krivo zbog onog penala. Treba biti pošten pa priznati kako se vidjelo iz aviona da ono nije bio prekršaj.
Bruka za Juve, bez obzira što sam Juve nije kriv za to već sudija.
Posebno mi je krivo jer se obično ovakve stvari, nakon što se ustanovi da je sudija pogriješio, kompenziraju u nekim narednim utakmicama. Stoga nije nerealno očekivati da će i Juve biti oštećen na sličan način u nekoj od narednih utakmica...
Što je najgore, onaj penal uopšte nije bio neophodan. Već su imali vodstvo i potpunu kontrolu utakmice...
Volio bih da griješim po pitanju ove kompenzacije. Vidjećemo...
Posebno mi je krivo jer se obično ovakve stvari, nakon što se ustanovi da je sudija pogriješio, kompenziraju u nekim narednim utakmicama. Stoga nije nerealno očekivati da će i Juve biti oštećen na sličan način u nekoj od narednih utakmica...
Što je najgore, onaj penal uopšte nije bio neophodan. Već su imali vodstvo i potpunu kontrolu utakmice...
- wickerman
#2510 Re: Juventus FC
Onda mi je bio stream zastopo pa ne vidjeh tu izmjenu,a citavu tekmu gledojuventus wrote:Opet prvim tu nam i jeste mjesto. Idemo dalje!![]()
- Manic Psycho
#2511 Re: Juventus FC
hajd ne drami, cuj bruka. sudija pogrijesio pa sta. nije nista odlucio onim penalom osim sto cessena nece igrati sa ovim golmanom slijedecu utakmicu. kakve crne kompenzacijeEast_side wrote:Pravo mi je krivo zbog onog penala. Treba biti pošten pa priznati kako se vidjelo iz aviona da ono nije bio prekršaj.
-
juventus
#2512 Re: Juventus FC
Ovo treba u temu "Vic dana"...East_side wrote: Bruka za Juve, bez obzira što sam Juve nije kriv za to već sudija.
- Cyrax
#2513 Re: Juventus FC
Kakav vic, vise za temu "najgluplji post godine"juventus wrote:Ovo treba u temu "Vic dana"...East_side wrote: Bruka za Juve, bez obzira što sam Juve nije kriv za to već sudija.
- Atticus Finch
#2514 Re: Juventus FC
Zaista nije bio penal, još manje crveni karton, ali to ni u kom slučaju nije uticalo na na dalji tok utakmice kao što ''komentator'' na areni reče. Treba napomenuti da nam protiv Intera nije suđen čist penal, tako da ne treba dramiti oko toga previše. Sudije griješe. Što se tiče utakmice: potpuna kontrola od prve do zadnje minute, ne sjećam se da Cesena imala ozbiljniji pokušaj po golu, 1-2 kornera i to je sve što su uradili. Ja sam definitivno oduševljen Vidalom, pa prosto je nevjerovatno kako taj čovjek stiže na svaku loptu i 93. minuti ganja igrača koji gradi loptu i izbori aut za Juve.
Zadnju liniju uvijek kritikujem, ovoga puta su bili besposleni tokom cijelog meča. Marcha nastavlja gdje je stao prije pauze.
Forza Conte.
Forza Juve.

Forza Conte.
Forza Juve.

Last edited by Atticus Finch on 04/12/2011 17:45, edited 2 times in total.
- Cyrax
#2515 Re: Juventus FC
Penal i crveni je nadoknada zbog starta na Del Pieru kratko i jasno
-
LSD
#2516 Re: Juventus FC
Ne može se Juventusu prigovarati za odluku sudija....to me podsjeca na one besmislenosti kada su mnogi prigovarali Barci kao klubu za Ovreba ili Starka
- totalno pogrešna adresa uvijek.
Koliko vidjeh Cesena nije imala šuta po golu za 90 minuta igre...je li i za to sudija kriv
s druge strane Juve mnogo bolji,opasniji, agresivniji, konkretniji....jbg uvijek hejteri nekog kluba uspiju nekako da ne vide ociglednu razliku u kvaliteti, vec im je draže pricati o sudijama.
Koliko vidjeh Cesena nije imala šuta po golu za 90 minuta igre...je li i za to sudija kriv
- Atticus Finch
- Manic Psycho
#2518 Re: Juventus FC
piccolo principeAtticus Finch wrote:
uvijek tu da nas izvuce
- East_side
#2519 Re: Juventus FC
Cesena je, realno, kvalitetno oštećena a Juventus od toga nikakve koristi nije imao. Svakako bi dobio ovu utakmicu na kraju i bez tog penala/crvenog kartona. Ne bih se složio da im je baš svejedno koji će im golman braniti u narednom kolu.Manic Psycho wrote:hajd ne drami, cuj bruka. sudija pogrijesio pa sta. nije nista odlucio onim penalom osim sto cessena nece igrati sa ovim golmanom slijedecu utakmicu.
Samo sam "razmišljao na glas" i ponavljam: volio bih (nadam se da) da griješim.Manic Psycho wrote:kakve crne kompenzacije
Last edited by East_side on 04/12/2011 18:43, edited 1 time in total.
- East_side
#2520 Re: Juventus FC
LSD wrote:Ne može se Juventusu prigovarati za odluku sudija....to me podsjeca na one besmislenosti kada su mnogi prigovarali Barci kao klubu za Ovreba ili Starka![]()
- totalno pogrešna adresa uvijek.
Koliko vidjeh Cesena nije imala šuta po golu za 90 minuta igre...je li i za to sudija krivs druge strane Juve mnogo bolji,opasniji, agresivniji, konkretniji....jbg uvijek hejteri nekog kluba uspiju nekako da ne vide ociglednu razliku u kvaliteti, vec im je draže pricati o sudijama.
Upravo sam na ovo mislio! Znači pogrešna adresa, naravno, ali hejterima dovoljan materijal da seru o nekom "šiljenju" za Juventus i sl. (što organski ne podnosim
@juventus, @Cyrax
Da pokušam još jednom
Kao simpatizer "Bianconera" sam rekao da je to bruka (možda pregruba riječ a i vi se zaletili ko muhe na govno
Nadam se da je sada ovo "Bruka za Juve, bez obzira što sam Juve nije kriv za to već sudija" jasnije?
mir-mir-mir, Juve nije kriv! ava-ava-ava - sudija je krava!
- Bianconeri1988
#2521 Re: Juventus FC
Ovaj penal je bila kompenzacija za onaj u derbiju protiv intera kad je Cesar odnio Marchisia i sudija nije ništa svirao...
-
underground
- zeljonista
#2523 Re: Juventus FC
Dosta se osjetilo neigranje pirla,oko kojeg se sve okrece...marchisio dao maestralan gol,samo mogu reci ovako se osvajaju titule...
...a mnogo mi zao za del piera,ne pamtim da se u karijeri onako povrijedio,a sada idemo da kaznimo romu,na celu sa pjanicem... 
- Cyrax
#2524 Re: Juventus FC
Vidi ga sto se nalozioEast_side wrote:
Da pokušam još jednomSam Juventus nema nikakve veze sa odlukom sudije. Ali Juventusu je dosuđen nepostojeći penal i tako ostala mala "mrlja" na ovoj pobjedi, bez obzira što ta pobjeda nije bila ni upitna nakon prvog gola.
Kao simpatizer "Bianconera" sam rekao da je to bruka (možda pregruba riječ a i vi se zaletili ko muhe na govno) jer onakvo nešto svakako nije bilo (pogotovo danas), niti će (nadam se) ikada biti potrebno Juventusu.
![]()
Nadam se da je sada ovo "Bruka za Juve, bez obzira što sam Juve nije kriv za to već sudija" jasnije?
mir-mir-mir, Juve nije kriv! ava-ava-ava - sudija je krava!
- East_side
#2525 Re: Juventus FC
Danas su u Romi "pocrvenili" Juan, Gago i Krkić - iz svake linije po jedan kvalitetan igrač.Cyrax wrote:Vidi ga sto se nalozio. Nije ti Cyrax kriv sto si koristio ne pregrubu nego preglupu rijec i to poredjenje ti ne treba.
Bila bi šteta (mal' ne rekoh bruka
FORZA JUVE!