Dobre blues-sekvence i polugola Christina Ricci ...inace se nece puno propustiti ako se ne pogleda.
Moderator: _BataZiv_0809

HaHaHa2 wrote:Zna li neko naziv filma a radnja filma je nesto na fazon Bonnie i Clydea i cini mi se da je neka meksicka rijec u pitanju.Et' ako ko zna
ne bih bas rekao da je me and you tipican izbor, ali hajde.Triple_XXX wrote:@johnnykola
OK, svako ima svoje. Nazovimo tvoju preporuku tipičnom, a moju atipičnom. Bar 2 od 3 filma, koje si preporučio je dobar dio filmofila izgledao više puta. Treba nekad pogledati i nešto malo drugačije.

Pa treba... ljudi preporučuju, jer ne možeš nikako sam imati pregled nad svim filmovima u svijetu. Ha ya... Nemoguće da ti se svaki film svidi koji neko drugi preporuči. Isto tako ako neko kaže da film ne valja ne znači da se tebi neće svidjeti.bandit wrote:elSaik wrote:Pa pogledaš ga i saznaš sam, iz prve ruke, valja li ili ne.Ja stavih sad da mi do sutra skine Morfiy i Bad Lieutenant. Pa ćemo vidjeti valjaju li šta.
Pa onda nam ne treba ovaj topic ....![]()
A Bad lieutanant sam gled'o zakjucer i toliko je dobar da se sad ne mogu sjetit' sta ono bi na kraju ...
naravno sto ljudi sto cudi ali meni je bezvezebandit wrote:Pa sta je ovo sad ... prvo ga svi ovdje nakudili, te ovakav te onakav i ja ga izbris'o s diska da se s njim ne z****** i sad dolazi raja i vice da je A Serious man![]()