VenomousV wrote:da se pritefterim
inace ove godine idem u gradac s co'jekom
ja bio prosle godine.. dosta čeha i slovaka..al naravno i dosta dosta nasih
ove godine Neum.. nisam dugo pa da vidim da li su se popravili nasi domacini dole
VenomousV wrote:da se pritefterim
Samo gore i idemKo to smat wrote:Jeste li vi culi za Istru slucajno ili nesmijete dalje od Makarske .Idem vec 2 ljeta u Istru a spremam se i ove.Apartman je 50 eura,lignje na zaru 40-50 kuna,mjesano meso 60 kuna,piva 10-12 kuna pice 30 kuna dakle jeftinije nego u sarajevu,o ljubaznosti i ostalom nema smisla diskutovati,profesionalizam na nivou.Prijatno.Pogledajte malo slike Poreca i Rovinja pa se uvjerite.
dok sam bila mladja tamo sam ljetovala 6-7 godina zaredom, a nisam bila u gradcu mozda nekih 8 godina, ako ne racunamo jedno pice prije par godina...tm-maglaj wrote:VenomousV wrote:da se pritefterim
ja bio prosle godine.. dosta čeha i slovaka..al naravno i dosta dosta nasihmirno mjesto za odmor inace
VenomousV wrote:dok sam bila mladja tamo sam ljetovala 6-7 godina zaredom, a nisam bila u gradcu mozda nekih 8 godina, ako ne racunamo jedno pice prije par godina...tm-maglaj wrote:VenomousV wrote:da se pritefterim
ja bio prosle godine.. dosta čeha i slovaka..al naravno i dosta dosta nasihmirno mjesto za odmor inace
meni je to lijepo mjesto, a s momkom ne planiram da partijam nego da odmaram, u svakom slucaju pineta je blizu pa se moze i tamo svratit'
elcaliente wrote:VenomousV wrote:dok sam bila mladja tamo sam ljetovala 6-7 godina zaredom, a nisam bila u gradcu mozda nekih 8 godina, ako ne racunamo jedno pice prije par godina...tm-maglaj wrote:
meni je to lijepo mjesto, a s momkom ne planiram da partijam nego da odmaram, u svakom slucaju pineta je blizu pa se moze i tamo svratit'
"Vodice" je sada in. Na drugu stranu - kontra pinete.
Ringhio wrote:
Nocenje je 10 Eura ! U hotelu !
Takvu ces jako tesko i nac, cak je i dvokrevetne jako tesko naci,jer su vecina trokrevetne ili cetverokrevetne.... Ako vec ides sam/a onda idi preko onih agencija sto idu u ta mjesta. Sedam dana sa prijevozom i smjestajem ti je oko 200 markica... E sad kakve su sobe i koliko ljudi ide u jednu sobu to ti ne znam...Kapri wrote:Koliko se krece jednokrevetna soba u Zaostrogu ili drveniku(malom)
x generation wrote:Ringhio wrote:
Nocenje je 10 Eura ! U hotelu !![]()
![]()
![]()
pa gyros je prosjecno 3 € pa navise , kokteli od 6 pa navise , a da spavanje u hotelu bude 10 € prijatelju to neces nigdje naci , a narocito ne na Zakynthosu.
15 eura svaku noc a tanki s parama? prijatelju onda niste tanki....Anticelulitna krema wrote:Ja sam mislio u Sutomore ove godine prvenstveno jer je dosta jeftin... Ja i drustvo smo malo tanki sa parama, tako da po nekoj racunici bit ce budzet nekih 15 eurica za noc(pojedinacno)... Jedna piva svakih sat..Drustvo opet konta da idemo na 5 dana umjesto 7 al opet mi nekako beze, jer je dug put a i ne isplati nam se platiti tako skupo kartu za samo 5 dana...
Neki na more neki u Sutomore...
Ovo je stvarno smjesnoAnticelulitna krema wrote:Ja sam mislio u Sutomore ove godine prvenstveno jer je dosta jeftin... Ja i drustvo smo malo tanki sa parama, tako da po nekoj racunici bit ce budzet nekih 15 eurica za noc(pojedinacno)... Jedna piva svakih sat..Drustvo opet konta da idemo na 5 dana umjesto 7 al opet mi nekako beze, jer je dug put a i ne isplati nam se platiti tako skupo kartu za samo 5 dana...
Neki na more neki u Sutomore...
ponude kao ponude su ok, moje drugarice su isle. i tek tu je doslo do problema. isle njih dvije, same, u ulcinj. albanci ih salijetali, pravili im probleme.. jedino na to su se zalile.. i na mrtvu macku koju su vidjele u morurinna0304 wrote:jel iko isao na more preko onih brojeva tel sto se nalaze na onim banderamavidjeh juce neku ponudu s prevozom 160 km 8 dana kao ... al mi nesto te tako ponude ne izgledaju sigurno al eto opet da provjerim
i na fb sam isto neku grupu vidjela kao neka agencija najodmor ? imal ko neke info o tome
jer ove god planiram u cg i po agencijama u sa gledam al mi nesto sve preskupo za studentski novcanik
BlueBlood wrote:
agent_zero wrote:Jesi li bio dole?Dozer wrote:Hurgada je prelijepa, hoteli vrhunski (naravno oni sa 5s, ali skoro svi su takvi), more toplo i prepuno presarenih riba, vrlo je jeftino. Npr. i oni imaju kozu kao i Turci, ali dok je Truskoj kozna jakna min. 150KM, tamo je ista 50-100. Cisto radi omjera.
E, jedino ne znam kako je sad sto se tice sigurnosti...
U sustini, kod njih nema da turisti koji su dosli organizovano pretjerano hodaju sami. Mogu, naravno, ali sve sto je organizovano, svaka grupa ima naoruzanu pratnju.
Meni rekoše da nema problema u tom dijelu, kriza je gore u Kairu.
Ja bih umro od 24 pive dnevno.Anticelulitna krema wrote:Jedna piva svakih sat..
Bio. Ne bih preporucio nikako. Neljubazni, stalno vas pokusavaju prevariti i za to jos traze "tips". Hoteli ili nemaju svoje vlastite plaze, pa morate placati po 10 lira po osobi dnevno ili ako i hotel ima svoju plazu onda je u nekoj zabiti gdje ti taksisti traze po 20 ili vise eura da te odvedu nekih recimo 8 kilometara do grada, itd. Da sam samo izgubio one pare koje sam im uplatio, manje bi se nasekirao.and wrote:kakav li je ovaj sjeverni kipar?