hajde...VenomousV wrote:da upratim...
da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
-
Lone_wolf
#251 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
- Averus
#252 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
da upratim i ja...
i prijedlog, poslije dugih postova, napišite i TL;DR verziju (too long, didn't read), dakle verziju za nas lijene koji hoćemo samo bit priče, a ne da čitamo čitav izvještaj
OT:
Mojoj mami se desilo da je ostavila tanjir u sudoperu, i kako se okrenula nešto, čuje zvuk pucanja tanjira. Onaj isti tanjir je sada stajao na sasvim drugom kraju kuhinje.... Jezivo
i prijedlog, poslije dugih postova, napišite i TL;DR verziju (too long, didn't read), dakle verziju za nas lijene koji hoćemo samo bit priče, a ne da čitamo čitav izvještaj
OT:
Mojoj mami se desilo da je ostavila tanjir u sudoperu, i kako se okrenula nešto, čuje zvuk pucanja tanjira. Onaj isti tanjir je sada stajao na sasvim drugom kraju kuhinje.... Jezivo
-
Mr. Brightside
#253 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
osim mjesečarenja, par halucinacija, i ponekad čudnih prizvuka koji kao da izgovore moje ime.. ništa posebno 
malo se um poigrava sa mnom
malo se um poigrava sa mnom
- HardCore
#254 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni su se bas desavala neobjasnjive stvari, vise puta dok sam igrao LoL komp mi se gasio, bas kad nekog trebam da ubijem komp mi se ugasi, tako nekolko puta, i onda sam usisivacem usiso sve sejtane sto su mi gasili komp i sad se vise ne gasiii,,,, al mi se poceo gasit usisivac 
- Duh Casper
#255 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Smanjite te droge pa vam se nece prikazivat
Sto se inace drogirate kad vam skodi. 
- Kinaski
#256 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni se neobjasnjive stvari desavaju u novcaniku 
- Averus
#257 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
+1187 wrote:Meni se neobjasnjive stvari desavaju u novcaniku
- moskri_loco_pajdoman
#258 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
I see dead people, ali nije to ništa strašno. 
Last edited by moskri_loco_pajdoman on 20/07/2012 06:03, edited 1 time in total.
- m1x
#259 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Sad me prepadoste, sanjam dvije noci zaredom da idem na dzenazu amidzi.
Hvala Bogu snovi mi se ne ostvaruju često...
Hvala Bogu snovi mi se ne ostvaruju često...
-
ice2cube
#260 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Samo ne razumijem kako se tako lahko prepadate. Don't be scared 
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#261 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
koliko snovi mogu imati uticaj na mene to je za ne povjerovati
sinoć sam sanjao neke nepovezane neugodne gluposti budio sam se tokom noći više puta nervozan oznojen
katastrofa
još se nisam smirio

sinoć sam sanjao neke nepovezane neugodne gluposti budio sam se tokom noći više puta nervozan oznojen
katastrofa
još se nisam smirio
-
quarterback
#262 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni se uvijek desavaju neobjasnjive stvari sa slatkisima, navece ih stavim u ormar a ujutro ih nema !

- frameni
#263 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Black swan wrote:koliko snovi mogu imati uticaj na mene to je za ne povjerovati
katastrofa
još se nisam smirio![]()
![]()
![]()
Snovi itekako mogu uticati ma nas...Neki snovi me tako uznemire i taj osjecaj me drzi citav dan...
Tako da razuijem to stanje...
Ali opet mislim da se to nasa podsvijest aktivirala jer ona zna vise o nama nego mi sami...
-
Antivirus
#264 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Čitajući ovo da se zaključiti da se velikom broju vas čudne stvari dešavaju oko 3h ujutro.
I kod mene je ista situacija... uvijek tačno u 3h ujutro. Čudno...
I kod mene je ista situacija... uvijek tačno u 3h ujutro. Čudno...
- frameni
#265 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
quarterback wrote:Meni se uvijek desavaju neobjasnjive stvari sa slatkisima, navece ih stavim u ormar a ujutro ih nema !
Nesto slicno se i meni desava...Jedina razlika je sto prije jutra nestanu...
-
quarterback
-
ero:pero
#267 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
187 wrote:Meni se neobjasnjive stvari desavaju u novcaniku
i to svako malo
-
laneni10
#268 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Citao sam negdje izjavu onog slavka jovicica-slavuja kada je bio zarobljen u ratu , valjda je bio u zatvoru u sarajevu godinu ili dvije nesejcam se vise, kaze da je na ruci imao sat koji nije radio ali ga je ipak iz navike uvijek nosio i strazari mu ga nisu oduzeli, kaze on na dan kada sam dobio obavjestenje da idem u razmjenu sat mi je iznenada proradio, tacnije, kada je nogom krocio u svoju kucu na srpskoj teritoriji, ulazeci preko praga svoga doma slucajno je pogledao u sat i nemalo seiznenadio vidjevsi da sat ponovo radi posle duzeg vremena.?simens1 wrote:to da stanu satovi sam jos negdje cuo i mogu reci da sam se najezio...
-
quarterback
#269 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
ja sam cuo od dusanke majkic kad prodje pored ogledala da se ogledalo saspe samo od sebe
-
addy_sa
#270 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
quarterback wrote:ja sam cuo od dusanke majkic kad prodje pored ogledala da se ogledalo saspe samo od sebe
- Bosanski_kralj
#271 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Prošle godine u ovo doba ženu u Bužimu je ubio grom. Imala je dijete staro svega nekoliko mjeseci. Nakon nesretnog događaja dijete nikako nije prestajalo plakati. Oni koji su se brinuli o njemu, nisu znali šta je u pitanju, te odu kod doktora koji je konstatirao da je dijete savršeno zdravo i da nema nikakvih zdravstvenih problema. Ipak dijete i dalje nije prestajalo plakati. Jedina opcija koju su još mogli pokušati je da sa dijetetom odu kod hodže pa da vide šta on ima da kaže. Tako su i uradili. Nakon "pregleda" hodža je rekao da je u tog djeteta majka živa zakopana i da zato stalno plače. Da bi se uvjerili u tačnost hodžinog navoda, otišli su na mezarje, otkopali mezar od nesretne žene i našli je u polusjedećem položaju, vjerovatno je pokušavala ustati.
Priču sam čuo prije nekoliko mjeseci i prvi put kad sam je čuo bila je zastrašujuća. Sada sam već navikao na nju, a i vjerujem da nije istinita, ma da sam je ipak odlučio napisati.
Meni se jednom samo desilo nešto neobjašnjivao, ali ne i tako strašno. Rat je bio pri kraju, oslobodilačke septembarske akcije V Korpusa 95` su trajale. Bio sam 2. razred osnovne škole, bio sam prva smjena. Nastava je rano počinjala, a pošto sam bio udaljen od škole dobra 3 kilometra, baš sam rano morao krećati prema školi. Jedan jaran i ja smo tako jednog jutra išli ustaljenim stazama, i u jednoj dolini prije jednog malog potočića vidimo čopor pasa kako se velikom brzinom približava nama. Bez ikakvog zvuka idu prema nama, a na čelu im je (dobro se sjećam) više vuk nego pas, smeđ sa bijelim vratom. I mi ne znamo šta drugo da radimo, osim da počnemo da bježimo, preskočimo potok, okrenemo se da vidimo gdje su ti psi, a njima ni traga ni glasa. Onako bunovni se samo pogledamo i mirno nastavimo put prema školi.
Tek kasnije smo shvatili da su to bile te tzv. prikaze.
Priču sam čuo prije nekoliko mjeseci i prvi put kad sam je čuo bila je zastrašujuća. Sada sam već navikao na nju, a i vjerujem da nije istinita, ma da sam je ipak odlučio napisati.
Meni se jednom samo desilo nešto neobjašnjivao, ali ne i tako strašno. Rat je bio pri kraju, oslobodilačke septembarske akcije V Korpusa 95` su trajale. Bio sam 2. razred osnovne škole, bio sam prva smjena. Nastava je rano počinjala, a pošto sam bio udaljen od škole dobra 3 kilometra, baš sam rano morao krećati prema školi. Jedan jaran i ja smo tako jednog jutra išli ustaljenim stazama, i u jednoj dolini prije jednog malog potočića vidimo čopor pasa kako se velikom brzinom približava nama. Bez ikakvog zvuka idu prema nama, a na čelu im je (dobro se sjećam) više vuk nego pas, smeđ sa bijelim vratom. I mi ne znamo šta drugo da radimo, osim da počnemo da bježimo, preskočimo potok, okrenemo se da vidimo gdje su ti psi, a njima ni traga ni glasa. Onako bunovni se samo pogledamo i mirno nastavimo put prema školi.
Tek kasnije smo shvatili da su to bile te tzv. prikaze.
-
faca-ko-kaca
#272 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
ero:pero wrote:187 wrote:Meni se neobjasnjive stvari desavaju u novcaniku
![]()
x
i to svako malo
a ja mislio da sam poludio...sad kad vidim da ima još sličnih slučajeva lakše mi je
-
racionalista
#273 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
meni se desavalo da sanjam i u jednom trenutku se probudim i san se prekine. ne bi to nista cudno bilo, da mi se ne desi poslije par sedmica ili mjeseci da taj isti san pocnem sanjati od mjesta radnje gdje je prekinut.
- Platformas
#274 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
Meni na glavu pala plafonjera.
To jutro imo ispit - pao + zabranjen izlazak na sljedeci rok.
To jutro imo ispit - pao + zabranjen izlazak na sljedeci rok.
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
#275 Re: da li su vam se desavale neobjasnjive stvari
znam nekad plakat u snu i to se nastavi na javi...frameni wrote:Black swan wrote:koliko snovi mogu imati uticaj na mene to je za ne povjerovati
katastrofa
još se nisam smirio![]()
![]()
![]()
Snovi itekako mogu uticati ma nas...Neki snovi me tako uznemire i taj osjecaj me drzi citav dan...
Tako da razuijem to stanje...
Ali opet mislim da se to nasa podsvijest aktivirala jer ona zna vise o nama nego mi sami...
ali gluposti same da je nešto bitno...ali eto... ko zna šta je u podsvijesti...
pravo ti sjebe dan neko preslaganje informacija u mozgu ili šta već... da me bar neko pokušao ubiti ili šta drugo... ali sanjao sam tako nešto obično ... izlazak iz tramvaja ali ga je pratio tako neugodan osjećaj da mi je evo skoro 16 sati poslije čudno i mučno
isto znam sanjati neš lijepo pa bude dan veseo