SA-X ... u Parlamentu ...
-
mostarac
Koliko znam sve optuzbe za drzavni udar su odbacene i oni koji su kreirali aferu se sada nalaze na sudu, a neki forumashi u ocaju i nedostatku argumenata se hvataju bilo cega sto ja kazem i u zajebanciji kako bi makar malo dokazali da su u pravu, a svi znamo da nisu i uz to imaju nedostatak sivih mozdanih celija da shvate malo napredniji vid zajebancije od onog direktnog.
-
mIRCerka
- Location: Bolje biti frustrirani mjesanac nego cistokrvni idiot.
Skljoco wrote: A djest ti bona , doticnog prepoznala ?
![]()
Nisam ja kao neki Bosnjaci ... rahmet im dusi ... bili drzavnici a nisu znali drzati ni cobanskog scapa !
Skljoco wrote: I jos nesto , Ja i kad se 'ajebavam , 'ajebavam se ozbiljno pa ti tu moju 'ajebanciju ne mozes prepoznat !![]()
nesto nam se humori ne slazu ni pod razno....
-
da pamtis
umro je mostar wrote:Koliko znam sve optuzbe za drzavni udar su odbacene i oni koji su kreirali aferu se sada nalaze na sudu, a neki forumashi u ocaju i nedostatku argumenata se hvataju bilo cega sto ja kazem i u zajebanciji kako bi makar malo dokazali da su u pravu, a svi znamo da nisu i uz to imaju nedostatak sivih mozdanih celija da shvate malo napredniji vid zajebancije od onog direktnog.
-
Skljoco
---------------------mIRCerka wrote:Skljoco wrote: A djest ti bona , doticnog prepoznala ?
Nisam ja kao neki Bosnjaci ... rahmet im dusi ... bili drzavnici a nisu znali drzati ni cobanskog scapa !Skljoco wrote: I jos nesto , Ja i kad se 'ajebavam , 'ajebavam se ozbiljno pa ti tu moju 'ajebanciju ne mozes prepoznat !![]()
nesto nam se humori ne slazu ni pod razno....
eh , ne slazu se nama ni korijeni ... i jos stosta ...
-
mIRCerka
ti si preopterecen nacionalnoscu...toliko tema otvaras i pises da si ti jedini prezivjeli bosanskihercegovac i niko od nas pojma nema sta je i ko je, samo ti sve znas....Skljoco wrote:----------------------------mIRCerka wrote:hvala bogu...ne bi valjalo da svi imamo isti DNK....Skljoco wrote:---------------------
eh , ne slazu se nama ni korijeni ... i jos stosta ...
- mislis na naslijedni "nacionalni" DNK ?
pa valjda ima u tebi makar jedno krvno zrnce koje vjeruje u Boga, i valjda si svjestan da SAMO Bog sve zna...
opterecujes me Skljoco.... davis pricom o BH klincima palcima, i ne das nikome da ti proturjeci i uzvracas kilometarskim postom koji rijetko ko da procita jer te citamo dugo...ne samo ovdje...
ono sto zelim da ti kazem je slijedece: nemoj me vise pokusavati uvuci u dubokoumne diskusije jer se ne lozim na to....
PS Jos nesto, ko sto davno rekoh DOVUCI SVOJE DUPE nazad u BiH i onda pravi popise kakve zelis,a do tada popusti , ili otvaraj na bez cenzure...
Lijep pozdrav od One-koja-ne-zna-sta-je
-
Skljoco
-------------------------------mIRCerka wrote:ti si preopterecen nacionalnoscu...toliko tema otvaras i pises da si ti jedini prezivjeli bosanskihercegovac i niko od nas pojma nema sta je i ko je, samo ti sve znas....Skljoco wrote:----------------------------mIRCerka wrote: hvala bogu...ne bi valjalo da svi imamo isti DNK....
- mislis na naslijedni "nacionalni" DNK ?
pa valjda ima u tebi makar jedno krvno zrnce koje vjeruje u Boga, i valjda si svjestan da SAMO Bog sve zna...
opterecujes me Skljoco.... davis pricom o BH klincima palcima, i ne das nikome da ti proturjeci i uzvracas kilometarskim postom koji rijetko ko da procita jer te citamo dugo...ne samo ovdje...
ono sto zelim da ti kazem je slijedece: nemoj me vise pokusavati uvuci u dubokoumne diskusije jer se ne lozim na to....
PS Jos nesto, ko sto davno rekoh DOVUCI SVOJE DUPE nazad u BiH i onda pravi popise kakve zelis,a do tada popusti , ili otvaraj na bez cenzure...
Lijep pozdrav od One-koja-ne-zna-sta-je
Znas ti veoma dobro i Ko si i Sta si pa mi nije jasno sto pokusavas da ovdeka budes Soboslikarka iliti Malerka ?
-
mIRCerka
kaze se MOLERKA a ne MALERKA.....Skljoco wrote:-------------------------------
Znas ti veoma dobro i Ko si i Sta si pa mi nije jasno sto pokusavas da ovdeka budes Soboslikarka iliti Malerka ?
i boli tebe doticna medjunozna izraslina sta sam.
eto, dovoljna sam bila vulgarna da popustis vise.
-
Skljoco
-----------------------------mIRCerka wrote:kaze se MOLERKA a ne MALERKA.....Skljoco wrote:-------------------------------
i boli tebe doticna medjunozna izraslina sta sam.
eto, dovoljna sam bila vulgarna da popustis vise.
Znas , meni je najveca zajebanci kad vidim da Srbi , Hrvati i Bosnjaci ne znaju Sta su ili Zbog cega su oni Srbi, Hrvati i Bosnjaci .
To mi je ovako , molerska zajebancija
-
mIRCerka
a ti si nazalost SVABO, i to navjerovatnije drugog reda, ko i vecina nasih dijasporaca... i ovdje lijecis komplekse na gavrilu, meni, petom , desetom... ko god se ne slaze s tobom....Skljoco wrote: Znas , meni je najveca zajebanci kad vidim da Srbi , Hrvati i Bosnjaci ne znaju Sta su ili Zbog cega su oni Srbi, Hrvati i Bosnjaci .
To mi je ovako , molerska zajebancija
bas bezze....
kako se rehaktor i ja svaki dan haman posvadjamo...svadja je zdrava....
prese*avanje nije...
a tvoja i moja komunikacija lici samo na to...boga mi skljoco, zatvorice nam vrata parlamenta (sjecas se, to je tema danasnje emisije)
-
mIRCerka
ne nosim suknje hvalapitt wrote:takvi su ti kelti moj skljocaneVazno je da si ti u stilu svog naroda !:D:D
Skljoco, vec rekoh, preskoci me Bosne ti i Hercegovine (ne smijem te Titom zaklet, mogao bi me za glavu skratiti)
- pitt
Jel ne brijes none ili neki drugi razlog imamIRCerka wrote:ne nosim suknje hvalapitt wrote:takvi su ti kelti moj skljocaneVazno je da si ti u stilu svog naroda !:D:D
Skljoco, vec rekoh, preskoci me Bosne ti i Hercegovine (ne smijem te Titom zaklet, mogao bi me za glavu skratiti)
-
mIRCerka
pitt wrote:Jel ne brijes none ili neki drugi razlog imamIRCerka wrote:ne nosim suknje hvalapitt wrote: takvi su ti kelti moj skljocane:D:D
ma kod mene ili hlace ili minjak, suknja jok....imam mrsave noge za to...
pa sam ko slavuj
-
mostarac
ma vise je bilo namjenjeno sd-6 nego tebi nego mi lijeno bilo citirat dva puta. do mene je.da pamtis wrote:umro je mostar wrote:Koliko znam sve optuzbe za drzavni udar su odbacene i oni koji su kreirali aferu se sada nalaze na sudu, a neki forumashi u ocaju i nedostatku argumenata se hvataju bilo cega sto ja kazem i u zajebanciji kako bi makar malo dokazali da su u pravu, a svi znamo da nisu i uz to imaju nedostatak sivih mozdanih celija da shvate malo napredniji vid zajebancije od onog direktnog.fakat ne znas za salu/zajebanciju
![]()
- pape
- Location: Od jedne zene te boli jedna glava, ... od dvije zene, dvije glave.
Skljoco wrote: To mi je ovako , molerska zajebancija
-
SD-6
umro je mostar wrote:ma vise je bilo namjenjeno sd-6 nego tebi nego mi lijeno bilo citirat dva puta. do mene je.da pamtis wrote:umro je mostar wrote:Koliko znam sve optuzbe za drzavni udar su odbacene i oni koji su kreirali aferu se sada nalaze na sudu, a neki forumashi u ocaju i nedostatku argumenata se hvataju bilo cega sto ja kazem i u zajebanciji kako bi makar malo dokazali da su u pravu, a svi znamo da nisu i uz to imaju nedostatak sivih mozdanih celija da shvate malo napredniji vid zajebancije od onog direktnog.fakat ne znas za salu/zajebanciju
![]()