Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- eta
#251 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
sta spada onda?
- Ridjobrki
#252 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
U današnje doba je to nedopustivo i ne tolerišem nimalo.plain vanilla wrote:kasnite li na sastanake i koliko cekate djevojku ako ona kasni?
-
shin
#253 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eta wrote:sta spada onda?
Sponzorstvo je uslovljavanje poklonima, ili finansijama. Ja ti kupim cokoladu i ti sponzorusa
-
Zoya
#254 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
.
Last edited by Zoya on 20/01/2013 20:22, edited 1 time in total.
-
oridjidji
#255 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
faktički znači prevario si je iako ona nije oficijelno raskinula s tobom jer si ti tu svađu skontao ko prekidZoya wrote:Evo pitanja;
Koliko dugo nakon prekida mozete imati odnos sa drugom djevojkom? Dakle prijasnja veza vam je puno znacila, ali iz nekog razloga pukla i vise je izgledalo kao ljutnja nego kao prekid (sa njene strane), vi ste to shvatili kao prekid i krenuli dalje. Za one koje jesu, jeste li osjecali krivicu sto ste zavrsili sa nekom drugom u krevetu? Nek digne ruku ko je skontao
jesi zakomplikovala pitanje...
mislim da bi i poslje svega par dana mogao spavati sa drugom...
- Capajebo
#256 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
da docaram to pitanje
- Ghost_Rider_XXX
#257 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Meni prvo nije jasno, kakav mora biti odnos i haos u komunikaciji da jedno misli da je kraj a drugo da je samo bila frka?!Zoya wrote:Evo pitanja;
Koliko dugo nakon prekida mozete imati odnos sa drugom djevojkom? Dakle prijasnja veza vam je puno znacila, ali iz nekog razloga pukla i vise je izgledalo kao ljutnja nego kao prekid (sa njene strane), vi ste to shvatili kao prekid i krenuli dalje. Za one koje jesu, jeste li osjecali krivicu sto ste zavrsili sa nekom drugom u krevetu? Nek digne ruku ko je skontao
-
Zoya
#258 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
.
Last edited by Zoya on 20/01/2013 20:22, edited 1 time in total.
-
detroit-mercy
#259 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Zoya wrote:Tebi se kao to nikad nije desilo? Nije nikad doslo do svadje u vezi gdje je jedno od vas reklo gotovo je, a onda se pokajalo nakon nekog vremena?
A glede onoga koliko treba da se prondje utjeha, sve zavisi kako je kvalitetan materijal koji ce pruziti utjehu
-
todd_smith
#260 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
ajd to sto nece da primi poklon, ili da joj platim rastoran...ALI STO ONDA ONA MENI TO ISTO NE PONUDI?eta wrote:cesto kazete da su zene 'sponzoruse', ganjaju tipove sa debelim novcanikom koji moze izaci u susret svim njihovom kaprisima, dobrim autom i slicne stvari
kada sretnete neku koja koja nece poklone, koja odbija da joj placate restorane, onda padnete u depresiju?
kazete da vam uskracujemo mogucnost da budete muskarci i da budete galanatni
ja licno ne znam kako da se ponasam spram ovakvih situacija
da li trebamo prihvatiti sve vase poklone, vas pustiti de placate izlaske, restorane, kino, utakmice... sve!
nisam prelistala sve postov, dakle ne znam da li je tema vec bila didkutovana
-
todd_smith
#261 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
purifier wrote:
da docaram to pitanje
-
sorted
#262 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jasno je pitanje skroz, ali nazalost ne mogu ti odgovoriti, jer sto se mene tice mogu imati odnos s drugom i bez prekida.Zoya wrote:Evo pitanja;
- Ghost_Rider_XXX
#263 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Jel ti ovo ozbiljno pitaš??? Sistem idi mi dodji mi može se tolerisati pubertetlijama, ako kaže da je gotovo, gotovo je i nema nazad taman da crknem. Na kraju klin se klinkom izbija i fajront.Zoya wrote:Tebi se kao to nikad nije desilo? Nije nikad doslo do svadje u vezi gdje je jedno od vas reklo gotovo je, a onda se pokajalo nakon nekog vremena?
- hamalalija
#264 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Vidi se da nikada nisi bi zaljubljen, pa nisam jednom raskino pa kasnije molio.Ghost_Rider_XXX wrote:Jel ti ovo ozbiljno pitaš??? Sistem idi mi dodji mi može se tolerisati pubertetlijama, ako kaže da je gotovo, gotovo je i nema nazad taman da crknem. Na kraju klin se klinkom izbija i fajront.Zoya wrote:Tebi se kao to nikad nije desilo? Nije nikad doslo do svadje u vezi gdje je jedno od vas reklo gotovo je, a onda se pokajalo nakon nekog vremena?
- Ghost_Rider_XXX
- Pitarrr82
- burek_in_space
#267 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Hamajlija si moja ti... 
- hamalalija
-
palermo
#269 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Trebate. Sve do trenutka dok veza ne postane ozbiljna, onda će samo po sebi nadoći ideja o dijeljenju troškova, odnosno neće biti ništa čudno da i ti platiš ponekad. Sve dotada, nek se on snalazi.eta wrote:cesto kazete da su zene 'sponzoruse', ganjaju tipove sa debelim novcanikom koji moze izaci u susret svim njihovom kaprisima, dobrim autom i slicne stvari
kada sretnete neku koja koja nece poklone, koja odbija da joj placate restorane, onda padnete u depresiju?
da li trebamo prihvatiti sve vase poklone, vas pustiti de placate izlaske, restorane, kino, utakmice... sve!
- eldžo
#270 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ma ne mora značiti da si sponzoruša ako prihvatas poklone, pustis da ti placa izlaske itd.eta wrote:cesto kazete da su zene 'sponzoruse', ganjaju tipove sa debelim novcanikom koji moze izaci u susret svim njihovom kaprisima, dobrim autom i slicne stvari
Ponudi se i ti nekad da platis pice, kupi i ti nekad poklon neki svom momku, budi skromna, nemoj da odjebeš momka zato sto vozi golf 2 umjesto bmw-a, odi na bascarsiju i dadni kome koju marku kad trazi, pa nece ti kruna sa glave spasti,
nemoj se faliti drugima kako ti momak ima para, ili momku kako tvoj stari/mama/tetka/cuko zarađivaju toliko i toliko mjesečno,
nemoj govoriti da si navikla da imas para, da se voliš razbacivati, da te ne zanima nista sto nije brendirano itd itd.
Meni je jedna zenska rekla kako je navikla da ima i da ne bi nikad bila s nekim ko je baš neka fukara, odma mi se ogadila nekako, to je neopisivo.
Meni inače nije problem da platim sve i jedno piće curi, da joj udovoljavam u svemu koliko mogu, al ako bar malo ženska ne pokaze da joj je stalo do nekih moralnih i normalnih ljudskih vrijednosti, gdje se ne šuta neko ko je niži od tebe, nema tu kruha onda.
Uglavnom budi ok cura, zar je to tako teško biti ?
Sretno
- hana_montana
#271 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
eta wrote:cesto kazete da su zene 'sponzoruse', ganjaju tipove sa debelim novcanikom koji moze izaci u susret svim njihovom kaprisima, dobrim autom i slicne stvari
trebamo
- Lobotomija
#272 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Pitanje za momcice koji zive sa starcima
Jel vam frka kad se sexate sa curom (ili momkom
) a roditelji u sobi pored?
Jel vam frka kad se sexate sa curom (ili momkom
-
♥ Julianna ♥
#273 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
hana_montana wrote:trebamo![]()
e nekako kad bi se ove dvije filozofije spojile, to bi bilo idealno ..onako tamanenergeticar wrote: Konacno si progledala ocima i odbila materijalnu stranu zivota. Uzmi mu svaki osmjeh i suzu, kad ti to pokloni imas covjeka.
- Henry Chinaski
#274 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ovim momčićima što se sexaju s momkom, sigurno je frka...Lobotomija wrote:Pitanje za momcice koji zive sa starcima
Jel vam frka kad se sexate sa curom (ili momkom) a roditelji u sobi pored?
- Lobotomija
#275 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)
Ne fakat bas me zanima kako sve to 'izgleda'Henry Chinaski wrote:Ovim momčićima što se sexaju s momkom, sigurno je frka...Lobotomija wrote:Pitanje za momcice koji zive sa starcima
Jel vam frka kad se sexate sa curom (ili momkom) a roditelji u sobi pored?