Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Locked
eta

#251 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by eta »

sta spada onda?
Ridjobrki

#252 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ridjobrki »

plain vanilla wrote:kasnite li na sastanake i koliko cekate djevojku ako ona kasni?
U današnje doba je to nedopustivo i ne tolerišem nimalo.
shin

#253 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by shin »

eta wrote:sta spada onda?

Sponzorstvo je uslovljavanje poklonima, ili finansijama. Ja ti kupim cokoladu i ti sponzorusa :-) ohani malo sa tim magazinima.
Zoya

#254 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 20/01/2013 20:22, edited 1 time in total.
oridjidji

#255 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by oridjidji »

Zoya wrote:Evo pitanja;
Koliko dugo nakon prekida mozete imati odnos sa drugom djevojkom? Dakle prijasnja veza vam je puno znacila, ali iz nekog razloga pukla i vise je izgledalo kao ljutnja nego kao prekid (sa njene strane), vi ste to shvatili kao prekid i krenuli dalje. Za one koje jesu, jeste li osjecali krivicu sto ste zavrsili sa nekom drugom u krevetu? Nek digne ruku ko je skontao :D
faktički znači prevario si je iako ona nije oficijelno raskinula s tobom jer si ti tu svađu skontao ko prekid :D
jesi zakomplikovala pitanje...

mislim da bi i poslje svega par dana mogao spavati sa drugom...
Capajebo

#256 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Capajebo »

da docaram to pitanje :mrgreen:
Ghost_Rider_XXX

#257 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Ghost_Rider_XXX »

Koliko dugo nakon prekida mozete imati odnos sa drugom djevojkom? Dakle prijasnja veza vam je puno znacila, ali iz nekog razloga pukla i vise je izgledalo kao ljutnja nego kao prekid (sa njene strane), vi ste to shvatili kao prekid i krenuli dalje. Za one koje jesu, jeste li osjecali krivicu sto ste zavrsili sa nekom drugom u krevetu? Nek digne ruku ko je skontao :D
Meni prvo nije jasno, kakav mora biti odnos i haos u komunikaciji da jedno misli da je kraj a drugo da je samo bila frka?!
Zoya

#258 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Zoya »

.
Last edited by Zoya on 20/01/2013 20:22, edited 1 time in total.
detroit-mercy

#259 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by detroit-mercy »

Zoya wrote:Tebi se kao to nikad nije desilo? Nije nikad doslo do svadje u vezi gdje je jedno od vas reklo gotovo je, a onda se pokajalo nakon nekog vremena?
:lol: :lol: :lol: :lol: Sta kazes, pokajalo se nakon nekog vremena :lol: :lol: :lol: , nema tu pokajavanja, kad jedno kaze da je gotovo onda je gotovo :skoljka: . Sve drugo je samo kupovina vremena i onaj strah od prekida rutine. Ono poso-kuca-kuca-poso.
A glede onoga koliko treba da se prondje utjeha, sve zavisi kako je kvalitetan materijal koji ce pruziti utjehu :mrgreen: , ako je pravo kvalitetan onda je pitanje sati :skoljka: .
todd_smith

#260 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by todd_smith »

eta wrote:cesto kazete da su zene 'sponzoruse', ganjaju tipove sa debelim novcanikom koji moze izaci u susret svim njihovom kaprisima, dobrim autom i slicne stvari
kada sretnete neku koja koja nece poklone, koja odbija da joj placate restorane, onda padnete u depresiju?
kazete da vam uskracujemo mogucnost da budete muskarci i da budete galanatni

ja licno ne znam kako da se ponasam spram ovakvih situacija
da li trebamo prihvatiti sve vase poklone, vas pustiti de placate izlaske, restorane, kino, utakmice... sve!

nisam prelistala sve postov, dakle ne znam da li je tema vec bila didkutovana :-)
ajd to sto nece da primi poklon, ili da joj platim rastoran...ALI STO ONDA ONA MENI TO ISTO NE PONUDI? :lol: :lol:
todd_smith

#261 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by todd_smith »

purifier wrote:
da docaram to pitanje :mrgreen:
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: prva stvar na koju sam pomislio :lol: :lol:
sorted

#262 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by sorted »

Jasno je pitanje skroz, ali nazalost ne mogu ti odgovoriti, jer sto se mene tice mogu imati odnos s drugom i bez prekida.
Ghost_Rider_XXX

#263 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Zoya wrote:Tebi se kao to nikad nije desilo? Nije nikad doslo do svadje u vezi gdje je jedno od vas reklo gotovo je, a onda se pokajalo nakon nekog vremena?
Jel ti ovo ozbiljno pitaš??? Sistem idi mi dodji mi može se tolerisati pubertetlijama, ako kaže da je gotovo, gotovo je i nema nazad taman da crknem. Na kraju klin se klinkom izbija i fajront.
hamalalija

#264 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

Ghost_Rider_XXX wrote:
Jel ti ovo ozbiljno pitaš??? Sistem idi mi dodji mi može se tolerisati pubertetlijama, ako kaže da je gotovo, gotovo je i nema nazad taman da crknem. Na kraju klin se klinkom izbija i fajront.
Vidi se da nikada nisi bi zaljubljen, pa nisam jednom raskino pa kasnije molio.
Ghost_Rider_XXX

#265 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Pitarrr82

#266 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Pitarrr82 »

:mrgreen:
burek_in_space

#267 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by burek_in_space »

Hamajlija si moja ti... :D
hamalalija

#268 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hamalalija »

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
palermo

#269 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by palermo »

eta wrote:cesto kazete da su zene 'sponzoruse', ganjaju tipove sa debelim novcanikom koji moze izaci u susret svim njihovom kaprisima, dobrim autom i slicne stvari
kada sretnete neku koja koja nece poklone, koja odbija da joj placate restorane, onda padnete u depresiju?

da li trebamo prihvatiti sve vase poklone, vas pustiti de placate izlaske, restorane, kino, utakmice... sve!

nisam prelistala sve postov, dakle ne znam da li je tema vec bila didkutovana :-)
Trebate. Sve do trenutka dok veza ne postane ozbiljna, onda će samo po sebi nadoći ideja o dijeljenju troškova, odnosno neće biti ništa čudno da i ti platiš ponekad. Sve dotada, nek se on snalazi.
eldžo

#270 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by eldžo »

Ma ne mora značiti da si sponzoruša ako prihvatas poklone, pustis da ti placa izlaske itd.

Ponudi se i ti nekad da platis pice, kupi i ti nekad poklon neki svom momku, budi skromna, nemoj da odjebeš momka zato sto vozi golf 2 umjesto bmw-a, odi na bascarsiju i dadni kome koju marku kad trazi, pa nece ti kruna sa glave spasti,
nemoj se faliti drugima kako ti momak ima para, ili momku kako tvoj stari/mama/tetka/cuko zarađivaju toliko i toliko mjesečno,
nemoj govoriti da si navikla da imas para, da se voliš razbacivati, da te ne zanima nista sto nije brendirano itd itd.
Meni je jedna zenska rekla kako je navikla da ima i da ne bi nikad bila s nekim ko je baš neka fukara, odma mi se ogadila nekako, to je neopisivo.
Meni inače nije problem da platim sve i jedno piće curi, da joj udovoljavam u svemu koliko mogu, al ako bar malo ženska ne pokaze da joj je stalo do nekih moralnih i normalnih ljudskih vrijednosti, gdje se ne šuta neko ko je niži od tebe, nema tu kruha onda.

Uglavnom budi ok cura, zar je to tako teško biti ?
Sretno :thumbup:
hana_montana

#271 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by hana_montana »

trebamo :D :lol:
Lobotomija

#272 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Lobotomija »

Pitanje za momcice koji zive sa starcima
Jel vam frka kad se sexate sa curom (ili momkom :) ) a roditelji u sobi pored?
♥ Julianna ♥

#273 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by ♥ Julianna ♥ »

hana_montana wrote:trebamo :D :lol:
energeticar wrote: Konacno si progledala ocima i odbila materijalnu stranu zivota. Uzmi mu svaki osmjeh i suzu, kad ti to pokloni imas covjeka.
e nekako kad bi se ove dvije filozofije spojile, to bi bilo idealno ..onako taman :-D
Henry Chinaski

#274 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Henry Chinaski »

Lobotomija wrote:Pitanje za momcice koji zive sa starcima
Ovim momčićima što se sexaju s momkom, sigurno je frka... :mrgreen:
Lobotomija

#275 Re: Zene pitaju muskarce (procitati prvi post)

Post by Lobotomija »

Henry Chinaski wrote:
Lobotomija wrote:Pitanje za momcice koji zive sa starcima
Ovim momčićima što se sexaju s momkom, sigurno je frka... :mrgreen:
Ne fakat bas me zanima kako sve to 'izgleda'
Locked