Upoznajte Tuzlu :)
- pepeljara
sunday_morning wrote:kad ste kod price o Undergroundu, ipak je izgleda tacno da se zatvara! tip koji je kupio kockarnicu zeli ocito da zaokruzi svoj imetak.(da i ja jednom stavim ovaj ljuti znak) evo jos jednom
cula sam da ce Djuka sve pokusati ali slabe su sanse. drzite placeve!
cuo sam i ja al djuku veze ugovor jos 4 godine, tako da ako mu ovaj dodatno ne plati da napusti under, u sto sumnjam da ce djuka uradit.. nista od micanja undera:)
-
dEnI_tz
[quote="fukara_tz"]Ma za tebe sunday dzaba jedan strucic a ostalo platit
Jel jedete sendvice kod legendarnog Borke? Kad se skrene u Bankerovu ona sendvicara....i kako mu je pravo ime znam da ga zovu Borko
Sliko sam kod njega ovaj pano gdje se raja potpisuje...komentari su tipa uvijek ostanes gladan kolko su dobri sendvici i sl
najbolji sendvici u gradu
Jel jedete sendvice kod legendarnog Borke? Kad se skrene u Bankerovu ona sendvicara....i kako mu je pravo ime znam da ga zovu Borko
Sliko sam kod njega ovaj pano gdje se raja potpisuje...komentari su tipa uvijek ostanes gladan kolko su dobri sendvici i sl
-
Harizmatican1
hmmm BorkodEnI_tz wrote:fukara_tz wrote:Ma za tebe sunday dzaba jedan strucic a ostalo platit![]()
ma to je onaj sto je nekad bio konobar u domu penzionera vjerovatno
??
-
Kompljikator
hamburgeri, sendvici, hotdogovi itd. u sex shopu hmm... nekako ne ide kad udjem vidim samo one kite sto su nekad na policama stojale
- Alfons Kauders
car-x wrote:hehehe.. a to ti bio stalna musterija?Kompljikator wrote:hamburgeri, sendvici, hotdogovi itd. u sex shopu hmm... nekako ne ide kad udjem vidim samo one kite sto su nekad na policama stojale
Imam ja, ako kome zatreba, vibrator.
Kozni.
Helem, ide li ko ljudi u EKV, kod Hafe i Sekija ?
-
fukara_tz
Alfonso pa gdje si ti...pisem ja vamo minuse
Harizmaticni Borko je vako mozda izmedju 40-50 godina, procelav, fakat koga god pitam kako se zove niko ne zna pravo ime...a znam da je Srbin
razmisljo dal da to napisem da pogresno ne protumacis
al eto mozda ga zaista znas 
Harizmaticni Borko je vako mozda izmedju 40-50 godina, procelav, fakat koga god pitam kako se zove niko ne zna pravo ime...a znam da je Srbin
-
Harizmatican1
OVAJborko stanuje ondje kod mupa ima inace je uvijek nosio mindjusufukara_tz wrote:Alfonso pa gdje si ti...pisem ja vamo minuse![]()
![]()
Harizmaticni Borko je vako mozda izmedju 40-50 godina, procelav, fakat koga god pitam kako se zove niko ne zna pravo ime...a znam da je Srbinrazmisljo dal da to napisem da pogresno ne protumacis
al eto mozda ga zaista znas
cak i osamdesetih godina , nema prednjih zuba ako je to taj
cini mi se da je neka malo taxsirao posle rata...
znam da je u tuzli i danas..
a da li je to taj neznam...
-
Kompljikator
ev sad ja iz "Checkpointa", popio dvije pive opustio se dobro je pravo jos jedno alternativa mjesto s obzirom da ne podnosim papane.Helem, ide li ko ljudi u EKV, kod Hafe i Sekija ?
-
sunday_morning
novi HD je kod ''Foto Jusufa''..tako kazu nisam ni ja jos bila.
necete vjerovati ali tamo je poceo da radi, stari-novi HDas, drug Snaga
i jos nesto: novi HD radi do 23h... i to da se desi
necete vjerovati ali tamo je poceo da radi, stari-novi HDas, drug Snaga
-
fukara_tz
Znaci Snaga nije vise dole u Bingu. Dole mi je zakon piva markica
, nisam bio u novom HD-u al mi jedna mrka
rekla da ne radi dugo radi komsiluka, i da mjesto pristojno izgleda 
Evo vam jos malo slika, da ubacimo koju izmedju price, ako zelite kakvih slika recite imam na compu pravo malo bogatsvo
a mozemo stosta i usput slikati.
Gradska biblioteka "Dervis Susic", a pepeljara izlazi tamo iza biblioteke i njega cu slikat

Spomenik na Slanoj banji

Panonsko, preko dana
Pravoslavna crkva

Evo vam jos malo slika, da ubacimo koju izmedju price, ako zelite kakvih slika recite imam na compu pravo malo bogatsvo
Gradska biblioteka "Dervis Susic", a pepeljara izlazi tamo iza biblioteke i njega cu slikat
Spomenik na Slanoj banji

Panonsko, preko dana
Pravoslavna crkva

- Alfons Kauders
Hehehesunday_morning wrote:novi HD je kod ''Foto Jusufa''..tako kazu nisam ni ja jos bila.
necete vjerovati ali tamo je poceo da radi, stari-novi HDas, drug Snaga![]()
![]()
@Fukara - nisam bio tu... Nece se ponovit druze profesore...
@Pepeljara - Jah, fakat ono se sad zove Ceckpoint - sve je ok, al im je vala ime bezze... I ponekad Seki sere s muzikom...
Al nek nam drug Snaga radi, valja mi do njeg na pivicu, inace mi nije nesto "novi" HD, prije svega zbog radnog vremena, al zato ima sad zena kod Vicka. I to dobrih.
- pepeljara
Alfons Kauders wrote:
Al nek nam drug Snaga radi, valja mi do njeg na pivicu, inace mi nije nesto "novi" HD, prije svega zbog radnog vremena, al zato ima sad zena kod Vicka. I to dobrih.
cuj snaga.. ajd , oni se samo smjenjuju, ja sam bio jucer, cura neka radila.
- Alfons Kauders
U Sarajevu je onaj lik Hastor prodo papku vijecnicu.fukara_tz wrote:Jos jedna od atraktivnih lokacija koju trebate posjetiti ako vas put navede do Tuzle...u pitanju je jezero Modrac
U Tuzli je lik prodo papku plac na zaledjenom jezeru - "za vikendice, na obali..."
- Alfons Kauders
Ma bas si se usrecila...7th_Heaven wrote:Tuzloo evo me!
-
7th_Heaven
Nisam bila kuci skoro dva mjeseca. Mora da mi sve bude zanimljivo.

- Alfons Kauders
Mora, jasta, nego nemoj se samo dugo zadrzat jer ce ti se zgadit... Obidji rodbinu, popij kafe s drustvom, posjeti nove-stare kafane i bjezi !7th_Heaven wrote:Nisam bila kuci skoro dva mjeseca. Mora da mi sve bude zanimljivo.
Nego ima li sta ljudi od one Djukine nove kafane ? Ne zalazim u Under cesto pa nisam bas u toku...