BMW, AUDI ILI MERCEDES
Moderators: _BataZiv_0809, anex
-
emko1234
#251 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
38 godina vozackog iskustva.stari mi ima 57 godina.
- respo
#252 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
naglasi dijete naglasiemko1234 wrote:38 godina vozackog iskustva.stari mi ima 57 godina.
- vanda
#253 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
SVI SMO MI RESPO!
Zahebavam se, Respo, nek' si im pojasnio stvari. Rispket.
Zahebavam se, Respo, nek' si im pojasnio stvari. Rispket.
-
emko1234
#254 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
cuj dijete..koliko ti imas respo godina?respo wrote:naglasi dijete naglasiemko1234 wrote:38 godina vozackog iskustva.stari mi ima 57 godina.
- respo
#255 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
tlinest od toga 5 godina kako sam polozio i jos prije polaganja
sjecam se prvi put sam poceo voziti kad sam bio embrij
jos nesto?
sjecam se prvi put sam poceo voziti kad sam bio embrij
jos nesto?
- drndalo
#256 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
E usra ti i sefa i stanicu, i voz i tunel...emko1234 wrote:po meni je audi premium.jako kvalitetna auta,odlican dizajn,objedinjuje najbolje iz svijeta bmw-a i merca.
-
goran16v
#257 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Malo... Fali ti otprilike jos toliko godina za volanom, jedna jedinica naprijed i jos malo kusura km da mozemo pricati iz iste prespektive....emko1234 wrote:pa glupo mi je da pisem koliko kad znam da recimo moj stari ima 38 godina i sad da ja napisem da imam skoro 9 od polozene vozacke i jos nekih 5 prije nego sam polozio.to nije puno al je puno to sto sam sa svoja 3 auta dosad presao preko 220 000km..za 9 godina..
Last edited by goran16v on 25/01/2012 09:40, edited 1 time in total.
- Qler
#258 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Ja sam presao to za zadnje cca 3 godine 
- dottore
#259 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
http://www.f30post.com/forums/showthread.php?t=598186
dok ne izadje novi A4 i Mercedes C, on je otac...
dok ne izadje novi A4 i Mercedes C, on je otac...
- johntra
#260 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
ma znam ja da ga ti bacaš i na zaprežna kola sa VW znakom, ali po meni je smiješno da jedan automobil nema opciju otvaranja suvozačkog prozora sa vozačkih vrata, ili da ima par stražnjih vrata koja se otvaraju po tzv. leptir principu...ali, to samo potvrđuje VW filozofiju, uštedi što više i prodaj glupanima po što višoj cijeni...izvini ako si se pronašao u tome...čitaj ti i dalje, možda nešto naučiš još...vukojebina wrote:ko hoce posteno da se nasmije, nek procita ovaj clanak o novom vw up! sa 5 vrata... fakat nesto je truhlo u drzavi danskoj...
-
emko1234
#261 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
jedina sreca je sto rodjenjem nismo svi predispozicionirani za iste stvari,sto znaci da ja ni izbliza ne moram da prodjem km ko ti da bi bio bolji vozac,da bi imao vise iskustva,il da bi znao o cemu pricam.neko vjezba i uci matematiku cijeli zivot da bi prosao ispit.neko se rodi pa ga s 15 godina proglase matematicikim genijem.tako da taj broj nije ekvivalent ni mom ni tvom znanju.los si s argumentima totalno.mora da si zavrsio nesto sto apsoultno nema nikakve veze s drustvenim naukama.goran16v wrote:Malo... Fali ti otprilike jos toliko godina za volanom, jedna jedinica naprijed i jos malo kusura km da mozemo pricati iz iste prespektive....emko1234 wrote:pa glupo mi je da pisem koliko kad znam da recimo moj stari ima 38 godina i sad da ja napisem da imam skoro 9 od polozene vozacke i jos nekih 5 prije nego sam polozio.to nije puno al je puno to sto sam sa svoja 3 auta dosad presao preko 220 000km..za 9 godina..
- Qler
#262 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Drug u voznji samo km znace, tu se iskustvo stice, a ne gledajuci Top Gear i igrajuci NFS... Sve je to super, i 200k km je fina cifra, ali naspram nekoga ko predje 1mil to je smijesno... i sigurno je taj imao vise "situacija" nego ti i zna u milion situacija pametnije reagovati...
-
goran16v
#263 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Sve to stoji, ali dopisujes se s nekim ko vec 15 god zivi iskljucivo od voznje atumobila i svega sto je vezano za automobile, tako da...emko1234 wrote:jedina sreca je sto rodjenjem nismo svi predispozicionirani za iste stvari,sto znaci da ja ni izbliza ne moram da prodjem km ko ti da bi bio bolji vozac,da bi imao vise iskustva,il da bi znao o cemu pricam.neko vjezba i uci matematiku cijeli zivot da bi prosao ispit.neko se rodi pa ga s 15 godina proglase matematicikim genijem.tako da taj broj nije ekvivalent ni mom ni tvom znanju.los si s argumentima totalno.mora da si zavrsio nesto sto apsoultno nema nikakve veze s drustvenim naukama.goran16v wrote:Malo... Fali ti otprilike jos toliko godina za volanom, jedna jedinica naprijed i jos malo kusura km da mozemo pricati iz iste prespektive....emko1234 wrote:pa glupo mi je da pisem koliko kad znam da recimo moj stari ima 38 godina i sad da ja napisem da imam skoro 9 od polozene vozacke i jos nekih 5 prije nego sam polozio.to nije puno al je puno to sto sam sa svoja 3 auta dosad presao preko 220 000km..za 9 godina..
Ne kontam ovo sa drustvenim naukama i argumentima oko automobila. Kad sam zadnji put bio tamo, smjer Motori i Vozila je bio na Mas. Fakultetu, a ne na FPN-u ili Filozofiji...
I prijateljski savjet, buduci da si ocigledo i prilicno mladji i prilicno nevjestiji u komunikaciji, ne vrijedjaj i ne ujedaj. Poceo si vrijedjati druge pa na kraju i mene jer ne znam kao drugacije da objasnim ovaj idiotluk sto si napisao za argumente i struku, osim da se lako prihvatas primitivnih sredstava i uvreda... Eto...
-
emko1234
#264 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
moja mama vozi od 1977godine aktivno.znaci 35 godina.u tih 35 godina vozackog iskustva sto zbog posla sto privatno je znala prelazit velik broj km u jednom danu il sedmicno.mislim da je iskreno dosad presla 600 il 700k ko vozac i preko miliona ko suvozac.pa i dan danas kad sjednem s njom ja vidim da ona neke stvari radi zato sto je naucila a ne zato sto je logicki shvatila da ih treba uradit.dostigla je jedan nivo i sigurno je dobar vozac.al da predje jos 20 miliona km nikad nece bit nista vise od toga.jednostavno,to je stvar za koju se moras rodit.na to sam mislio kad sam rekao da broj km po meni nije ekvivalent vozackog znanja i kvalitete voznje.sto se tice situacija,zavisi gdje namotan taj milion.ako si ih nazvozio preko karaule svaki dan ko vozac busa il nekog drugog transportno-dostavnog sredstva,logicno je da ces imat vise situacija nego neki svabo koji predje 150km dnevno al u 3oj traci autoputa na tempomatu,dok pije kafu i slusa prijenos utakmice preko radia.Qler wrote:Drug u voznji samo km znace, tu se iskustvo stice, a ne gledajuci Top Gear i igrajuci NFS... Sve je to super, i 200k km je fina cifra, ali naspram nekoga ko predje 1mil to je smijesno... i sigurno je taj imao vise "situacija" nego ti i zna u milion situacija pametnije reagovati...
gorane* NA OPASKU VEZANU ZA ARGUMENT O STRUCI SI ODGOVORIO tako da si mi pokazao da opasku nisi shvatio na pravi nacin.argumentirana rasprava je nesto cime se bave ljudi koji imaju veze s djelatnostima vezanim za struku koju su izucili kroz fakultete vezane za drustvene nauke.tako da ne shvatas stvari na pogresan nacin i ne pravis se nuzno pametnijim od nekoga ko je mladji od tebe.da te napomenem da jos nije dokazano sta je "starije":kokos il jaje..zivio ti meni inzinjeru..
-
vratnik
#265 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Sve naravno ad hominem.
Gorane, od voznje zivi i vozac vratnickog kombija. I komercijalista. A evo, ja sam recimo ovo drugo, vozim duze od 15 godina, imao sam bmw-a. Znaci, imao, nisam posudio od prijatelja, komsije da se posluzim, vec imao i habao posto je prije i benzin bio jeftiniji.. Elem, moje misljenje o audiju je tad bilo otprilike, 'ta ce on, vid' mu glave. A moram priznati da stvarno nisam imao nekog velikog iskustva sa tim autima. Uglavnom, nekad sam kupio i audija, i moram reci da je, ako ne bolji, onda sigurno dobar koliko i bmw. I ono sto emko napisa, o audiju kao simbiozi bmw dinamike i mercedesove udobnosti, to je ono sto bih i ja rekao.
A sto se vrijedjanja tice, pa meni je vrijedjanje kad neko napise glupani koji kupuju skupog pasata i slicno.
A sad nesto stvarno licno: auu johntra, sto me razocara.. Ja kontam ti neko ko se malo do prosjecno razumije u auta, tako da sam bio fin prema tvojim statistikama koje si postavljao s raznih blogova, te nerazumijevanju teme (ona stranica sto sam ti ja npr. postavio je ministarstvo saobracaja), ali letimicnim citanjem tvog "testa" mogu ti reci sljedece: tvoje poznavanje automobila je slicno tvom nacinu pisanja. Da ne vadim recenice, posto mi je mrsko, ali pada mi napamet da si dvaput u tekstu napisao Zvijer (neka nova stilisticka forma, sta li?, ako vec dvaput pises zvijer, onda bi bio red da je i u naslovu Zvijer), tvoj opis plastike je legendaran: "ta plastika je za tu vrstu automobila previse tvrda."
koliko bogati mora biti tvrda ta plastika`da si rekao da djeluje jeftino, pa hajde, ali samo tvrda je zanimljivo. Uglavnom, tekst lici na pisanje nekoga ko mrzi audi, ali je odusevljen performansama, pokusava ipak da automobil predstavi kao nesto lose, tako sto je nasao komad plastike koji je "tvrd. " Ne bi me cudilo da je "tvrdi komad plastike" u stvari kevlar.
Eto, to je bilo licno, ali znas kako kazu, i losa reklama je dobra reklama.
Gorane, od voznje zivi i vozac vratnickog kombija. I komercijalista. A evo, ja sam recimo ovo drugo, vozim duze od 15 godina, imao sam bmw-a. Znaci, imao, nisam posudio od prijatelja, komsije da se posluzim, vec imao i habao posto je prije i benzin bio jeftiniji.. Elem, moje misljenje o audiju je tad bilo otprilike, 'ta ce on, vid' mu glave. A moram priznati da stvarno nisam imao nekog velikog iskustva sa tim autima. Uglavnom, nekad sam kupio i audija, i moram reci da je, ako ne bolji, onda sigurno dobar koliko i bmw. I ono sto emko napisa, o audiju kao simbiozi bmw dinamike i mercedesove udobnosti, to je ono sto bih i ja rekao.
A sto se vrijedjanja tice, pa meni je vrijedjanje kad neko napise glupani koji kupuju skupog pasata i slicno.
A sad nesto stvarno licno: auu johntra, sto me razocara.. Ja kontam ti neko ko se malo do prosjecno razumije u auta, tako da sam bio fin prema tvojim statistikama koje si postavljao s raznih blogova, te nerazumijevanju teme (ona stranica sto sam ti ja npr. postavio je ministarstvo saobracaja), ali letimicnim citanjem tvog "testa" mogu ti reci sljedece: tvoje poznavanje automobila je slicno tvom nacinu pisanja. Da ne vadim recenice, posto mi je mrsko, ali pada mi napamet da si dvaput u tekstu napisao Zvijer (neka nova stilisticka forma, sta li?, ako vec dvaput pises zvijer, onda bi bio red da je i u naslovu Zvijer), tvoj opis plastike je legendaran: "ta plastika je za tu vrstu automobila previse tvrda."
-
goran16v
#266 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Nemoj da se ljutis odmah i da opet vrijedas, ali ovo:emko1234 wrote:Qler wrote: moja mama vozi od 1977godine aktivno.znaci 35 godina.u tih 35 godina vozackog iskustva sto zbog posla sto privatno je znala prelazit velik broj km u jednom danu il sedmicno.mislim da je iskreno dosad presla 600 il 700k ko vozac i preko miliona ko suvozac.pa i dan danas kad sjednem s njom ja vidim da ona neke stvari radi zato sto je naucila a ne zato sto je logicki shvatila da ih treba uradit.dostigla je jedan nivo i sigurno je dobar vozac.al da predje jos 20 miliona km nikad nece bit nista vise od toga.jednostavno,to je stvar za koju se moras rodit.na to sam mislio kad sam rekao da broj km po meni nije ekvivalent vozackog znanja i kvalitete voznje.sto se tice situacija,zavisi gdje namotan taj milion.ako si ih nazvozio preko karaule svaki dan ko vozac busa il nekog drugog transportno-dostavnog sredstva,logicno je da ces imat vise situacija nego neki svabo koji predje 150km dnevno al u 3oj traci autoputa na tempomatu,dok pije kafu i slusa prijenos utakmice preko radia.
gorane* NA OPASKU VEZANU ZA ARGUMENT O STRUCI SI ODGOVORIO tako da si mi pokazao da opasku nisi shvatio na pravi nacin.argumentirana rasprava je nesto cime se bave ljudi koji imaju veze s djelatnostima vezanim za struku koju su izucili kroz fakultete vezane za drustvene nauke.tako da ne shvatas stvari na pogresan nacin i ne pravis se nuzno pametnijim od nekoga ko je mladji od tebe.da te napomenem da jos nije dokazano sta je "starije":kokos il jaje..zivio ti meni inzinjeru..
"argumentirana rasprava je nesto cime se bave ljudi koji imaju veze s djelatnostima vezanim za struku koju su izucili kroz fakultete vezane za drustvene nauke"
po tebi znaci da bi npr. agrumentiranu raspravu o kompenzaciji jalove energije trebala voditi dva pravnika (sa dipolomom iz Kiseljaka), buduci da je pravo drustvena nauka, umjesto dva el. inzenjera, odnosno da ce u toj raaspravi bolje rumene imati pravink od el. inzenjera?
zivio i ti meni filozofe
-
lavic
#267 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
vratnik, sa tvojim se komentarom slazem u velikom dijelu, i ovdje se sa vrlo malo osoba moze razgovarati a da to ne zavrsi vrijedzanjem ili necim slicnim. Diskusija o ove tri marke se na kraju svela na to, a cinjenica je da vrlo malo ljudi pa i veliki broj onih kojima su auti posao vrlo malo znaju sta gledati i u cemu se eventualno ocituju zalike, pozitivne ili negativne.vratnik wrote:Sve naravno ad hominem.
A sad nesto stvarno licno: auu johntra, sto me razocara.. Ja kontam ti neko ko se malo do prosjecno razumije u auta, tako da sam bio fin prema tvojim statistikama koje si postavljao s raznih blogova, te nerazumijevanju teme (ona stranica sto sam ti ja npr. postavio je ministarstvo saobracaja), ali letimicnim citanjem tvog "testa" mogu ti reci sljedece: tvoje poznavanje automobila je slicno tvom nacinu pisanja. Da ne vadim recenice, posto mi je mrsko, ali pada mi napamet da si dvaput u tekstu napisao Zvijer (neka nova stilisticka forma, sta li?, ako vec dvaput pises zvijer, onda bi bio red da je i u naslovu Zvijer), tvoj opis plastike je legendaran: "ta plastika je za tu vrstu automobila previse tvrda."koliko bogati mora biti tvrda ta plastika`da si rekao da djeluje jeftino, pa hajde, ali samo tvrda je zanimljivo. Uglavnom, tekst lici na pisanje nekoga ko mrzi audi, ali je odusevljen performansama, pokusava ipak da automobil predstavi kao nesto lose, tako sto je nasao komad plastike koji je "tvrd. " Ne bi me cudilo da je "tvrdi komad plastike" u stvari kevlar.
"Mali" emko123 se previse prima na diskusiju i lud je za Audiem sto je u redu, ali mora shvatiti da ima i boljih auta od njegovog, a "gosp"jontra, za njega samo postoji Fiat i tu je kraj, koji istini za volju nije los auto, ali cinjenica je da nije na nivou ni jednog Nijemca.
-
emko1234
#268 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
ti si lik koji izgleda ima obicaj da fuli poentu,a ja sam jos veca budala sto kroz ovu temu nisam to skontao.goran16v wrote:Nemoj da se ljutis odmah i da opet vrijedas, ali ovo:emko1234 wrote:Qler wrote: moja mama vozi od 1977godine aktivno.znaci 35 godina.u tih 35 godina vozackog iskustva sto zbog posla sto privatno je znala prelazit velik broj km u jednom danu il sedmicno.mislim da je iskreno dosad presla 600 il 700k ko vozac i preko miliona ko suvozac.pa i dan danas kad sjednem s njom ja vidim da ona neke stvari radi zato sto je naucila a ne zato sto je logicki shvatila da ih treba uradit.dostigla je jedan nivo i sigurno je dobar vozac.al da predje jos 20 miliona km nikad nece bit nista vise od toga.jednostavno,to je stvar za koju se moras rodit.na to sam mislio kad sam rekao da broj km po meni nije ekvivalent vozackog znanja i kvalitete voznje.sto se tice situacija,zavisi gdje namotan taj milion.ako si ih nazvozio preko karaule svaki dan ko vozac busa il nekog drugog transportno-dostavnog sredstva,logicno je da ces imat vise situacija nego neki svabo koji predje 150km dnevno al u 3oj traci autoputa na tempomatu,dok pije kafu i slusa prijenos utakmice preko radia.
"argumentirana rasprava je nesto cime se bave ljudi koji imaju veze s djelatnostima vezanim za struku koju su izucili kroz fakultete vezane za drustvene nauke"
po tebi znaci da bi npr. agrumentiranu raspravu o kompenzaciji jalove energije trebala voditi dva pravnika (sa dipolomom iz Kiseljaka), buduci da je pravo drustvena nauka, umjesto dva el. inzenjera, odnosno da ce u toj raaspravi bolje rumene imati pravink od el. inzenjera?
zivio i ti meni filozofe
- johntra
#269 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
e, haj sad, sjedi, prouči bismilu ili oguli jabuku, šta god, pa fino nađi gdje sam ja u mom tekstu napisao zvijer...to si ti malo pomiješao, ustvari, pokušao da mi staviš riječi u usta, u ovom slučaju u tekst, a te riječi se odnose na post kojem sam odgovorio emku...i da sam napisao takvu riječ, postoji nešto što se zove autorska sloboda, pa se ta riječ može napisati, ali da se navede pod navodnike ili da se označi italicom, nije bitno, ali se može napisati i zna se da se neće shvatiti bukvalno...da napomenem, tekst nisam editirao, niti šta na njemu izmijenio...vratnik wrote: A sad nesto stvarno licno: auu johntra, sto me razocara.. Ja kontam ti neko ko se malo do prosjecno razumije u auta, tako da sam bio fin prema tvojim statistikama koje si postavljao s raznih blogova, te nerazumijevanju teme (ona stranica sto sam ti ja npr. postavio je ministarstvo saobracaja), ali letimicnim citanjem tvog "testa" mogu ti reci sljedece: tvoje poznavanje automobila je slicno tvom nacinu pisanja. Da ne vadim recenice, posto mi je mrsko, ali pada mi napamet da si dvaput u tekstu napisao Zvijer (neka nova stilisticka forma, sta li?, ako vec dvaput pises zvijer, onda bi bio red da je i u naslovu Zvijer), tvoj opis plastike je legendaran: "ta plastika je za tu vrstu automobila previse tvrda."koliko bogati mora biti tvrda ta plastika`da si rekao da djeluje jeftino, pa hajde, ali samo tvrda je zanimljivo. Uglavnom, tekst lici na pisanje nekoga ko mrzi audi, ali je odusevljen performansama, pokusava ipak da automobil predstavi kao nesto lose, tako sto je nasao komad plastike koji je "tvrd. " Ne bi me cudilo da je "tvrdi komad plastike" u stvari kevlar.
druga stvar, znam razliku između kevlara i plastike, hvala što brineš za mene...da, ta je plastika vidljiva i na dohvat je ruke i jaaaako je tvrda i podložna grebanju...i da, takva plastika ne pripada toj vrsti auta, jer danas barem postoje skuplje verzije, poput gumirane ili slično....da se radi o plastici na donjem dijelu kokpita ili vrata, pa hajde, ne vidi se, ti dijelovi se ne dodiruju rukom, pa to nije problem...jbga, vozio sam E klasu, pa takvih detalja nisam našao, iako mi je Audi bolje legao u nekim stvarima...o plastičnoj lajsni na rubu prtljažnika neću ni pričati, jeftina i već izgrebana od strane drugih kolega, baš onako zaslužuje prefiks premium...
treća stvar, ja ne mrzim Audi, ali i ne volim ga baš nešto plaho, kao ni Merc i BMW, jer smatram da se za te pare mogu uzeti drugi automobili, ne dao Bog da napišem bolji....tekst sam napisao objektivno, pohvalio pogon i mjenjač, osjećaj u vožnji, potrošnju....nisam ništa ostalo, osim plastike, pokudio previše...napisao da je tabla već viđena, ali da je ergonomički odlična, te da novi A6 previše liči na A4, što je generalno mišljenje, ne samo mene i mojih kolega odavde, nego i kolega širom svijeta...
i da, za mene su glupani koji daju više para za VW, a iste stvari mogu dobiti za manje para u drugim autima...ali jok, VW je u jebenoj BiH statusni simbol, ne dao Bog kupiti Mondea ili nešto slično...
-
goran16v
#270 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Nisam ja lik koji ima obicaj da fuli poentui nego si ti lik koji se blago pogubio u onome sto pise. Eto procitaj jos jednom pa sam sebi objasni, prije nego se opet javis sa tim nedozrelim komentarima...emko1234 wrote:goran16v wrote:emko1234 wrote:
ti si lik koji izgleda ima obicaj da fuli poentu,a ja sam jos veca budala sto kroz ovu temu nisam to skontao.
I jos jedna stvar, struka se ne izucava, zanat izucis, a fakultet ili zavrsis ili dipolomiras, kako god (ko zna i moze), ako si to htio reci...
- respo
#271 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
ko te onda pravio fitipaldi lauda mensel ili hamo gradjevinac?emko1234 wrote:jedina sreca je sto rodjenjem nismo svi predispozicionirani za iste stvari,sto znaci da ja ni izbliza ne moram da prodjem km ko ti da bi bio bolji vozac,da bi imao vise iskustva,il da bi znao o cemu pricam.neko vjezba i uci matematiku cijeli zivot da bi prosao ispit.neko se rodi pa ga s 15 godina proglase matematicikim genijem.tako da taj broj nije ekvivalent ni mom ni tvom znanju.los si s argumentima totalno.mora da si zavrsio nesto sto apsoultno nema nikakve veze s drustvenim naukama.goran16v wrote:Malo... Fali ti otprilike jos toliko godina za volanom, jedna jedinica naprijed i jos malo kusura km da mozemo pricati iz iste prespektive....emko1234 wrote:pa glupo mi je da pisem koliko kad znam da recimo moj stari ima 38 godina i sad da ja napisem da imam skoro 9 od polozene vozacke i jos nekih 5 prije nego sam polozio.to nije puno al je puno to sto sam sa svoja 3 auta dosad presao preko 220 000km..za 9 godina..
-
emko1234
#272 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
respo,ove rasprave nisu na tvom intelektualnom nivou.tako da s tim povremenim,po tvom misljenju duhovitim upadima ispadas vise ogranicen(da ne kazem glup) nego sto zapravo jesi.objasnio bih ti svoju konstataciju na koju se odnosi tvoje pitanje al se bojim da neces shvatit,pa je u tom slucaju bolje da te pustim da mislis sto zelis.
-
jefferson
#273 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
Izvini ali post na koji se Respo osvrnuo je pun predrasuda kojima jos samo fali etnicka, religiozna ili rasna etiketa pa da bude ono u skladu sa trendom koji vlada u BiH!emko1234 wrote:respo,ove rasprave nisu na tvom intelektualnom nivou.tako da s tim povremenim,po tvom misljenju duhovitim upadima ispadas vise ogranicen(da ne kazem glup) nego sto zapravo jesi.objasnio bih ti svoju konstataciju na koju se odnosi tvoje pitanje al se bojim da neces shvatit,pa je u tom slucaju bolje da te pustim da mislis sto zelis.
- respo
#274 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
naravno da nisu na mom intelektualnom nivou kad je neko pravo zadojen jednom markom od koje ne vidi dalje
a za sve njene kvalitete je cuo od nekog a kvalitete ostalih auta ne vidi niti zeli da vidi jer je ogranicen neznanjem za koje i ne zna da posjeduje jer misli da je pokupuio svu pamet svijeta o automobilima a sigurno nema nikakve veze sa njima osim voznje od tacke a do tacke b
toliko o nivou razgovora o autima
a za sve njene kvalitete je cuo od nekog a kvalitete ostalih auta ne vidi niti zeli da vidi jer je ogranicen neznanjem za koje i ne zna da posjeduje jer misli da je pokupuio svu pamet svijeta o automobilima a sigurno nema nikakve veze sa njima osim voznje od tacke a do tacke b
toliko o nivou razgovora o autima
- muz66
#275 Re: BMW, AUDI ILI MERCEDES
hebo vas audi, mecka i bmw, da vidite veceras Hyundaija XG350