ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
ExtremeBoy

#251 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by ExtremeBoy »

Gdje nam je glavnil lik ove serije? ne javlja se.
Koliko se sjećam da je kazao da će u Subotu riješiti nedoumice-stvari-svoj životni put.
Baš bih volio da čujem kako je postupio.

Samo hrabro majstore, ako si još u nedoumici.
TheGodfather001

#252 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by TheGodfather001 »

http://www.sarajevo-x.com/bih/crnahroni ... /111220072

Da nam ovo nije glavni junak... Malo slava, vecera, "utece" mlada!! :mrgreen:
LittleGirlBlue

#253 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by LittleGirlBlue »

I sta bi na kraju :? :-D
direstraits0078

#254 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by direstraits0078 »

remover wrote:Heeellooo dragi ljudi :)

Ev jedno pitanje, mozda glupo, mozda.. ko ce ga znati :D 8)

U vezi sam malo duze od 4god, super sve ide, hvala Bogu.. s vremena na vrijeme bude svadja, al nista strasno.. stinice..

Nismo usli u taj period monotonije, navike u vezi (po meni)..

Stvar je u tome, da je moja draga..(prije mjesec) jedne vecer bila "kod kuce".. i nije mi se javljala jedno 2-3h (zvao sam je, trebala mi nesta).. ja konto ona spava :)
kad ona zove poslije, kaze bila na kafi sa jednim radnikom sto im je dosao da razvede internet itd.. (kaze nije htio pare da uzme, pa da mu se zafali i otisla na kafu s nji.. i nije ponijela mobitel :? :? ) al haj.. bilo proslo.. malo se prepirali i ok je..

prije 2 noci je bila kod mene, vecera ovo ono, ja pravio veceru, ona je u medjuvremena bila za kompom /fb/..
i kad je otisla vidio sam da se nije izlogovala sa fb acca (nisam joj nikad provjeravao to, niti sam znao sifru, niti me je interesovalo).. al eto tu noc mi djavo nije dao mirao, pa sam joj malo fb pregledao.. poruke itd..
i nasao sam jednu poruku sto se noc prije dopisivala sa bivsim momkom.. kako su nekad bili zajedno(u srednjoj skoli, mada uvijek kad se sretno, ljubakaju se, carkaju itd..), kako su imali dogovor da se vjencaju u 28god (sad nam je 28god, na ljeto bi trebala biti svadba :D ).. pa onda se kao "udvaraju" jedno drugom.. on joj pise: ti mene vise ne volis, od kad si TOG momka nasla ona: odakle ti to, kako si to vidio itd.. sjecas li se nasih dogovora..
cisto malo udvaranje itd..
onda mu ona pise da su mogli na kafu.... al nema kao kad na kafu, vec da ona navrati do njega (u firmu) bla bla..

nisam joj nista rekao da sam to vidio, da sam procitao... mislim nista strasno to nije(ili??)

naravno, ona mi nije rekla za to dopisivanje...

sa dje pitanje, jel imam razlog za brigu.. ili samo da iskuliram ovo..
neJmam pojma sta je ciniti... :)

et, ak neko ima kakav prijedlog, savjet.. pistolj.. sta vec.. heheh :)

:sax:
4 godine veze, zeni ti to dok nije otisla s nekim od ekipa sa SAX-a. :mrgreen:
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#255 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by japin_mutapi »

i šta bi ...
Melodicni

#256 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by Melodicni »

Sta ce bit zemo suti a mladu grije bivsi :D
smak

#257 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by smak »

ubio se lik!
saznao da je cable guy ustvari bio njen bivsi, bivsi je štemao neke rupe kod nje u stanu, da provuce neke kablove i zadrzao se neka 4 sata dok to nije sve ustimao kako treba :D
japin_mutapi
Location: Uostalom, mislim da genocidne Kartagene treba demontirati.

#258 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by japin_mutapi »

smak wrote:ubio se lik!
saznao da je cable guy ustvari bio njen bivsi, bivsi je štemao neke rupe kod nje u stanu, da provuce neke kablove i zadrzao se neka 4 sata dok to nije sve ustimao kako treba :D
pa to ...
nije imala interneta pa se sa njegovog kompa dopisivala sa bivšim
pa onda ovaj došao da to naštema tj. naštima i sad sve fercera na sve strane

veselo
miikiica

#259 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by miikiica »

Da li bi oprostili prevaru ukoliko ste u vezi gotov 5 godina, jako ozbiljna veza- roditelji upoznati, planira se i nesto vece...i decko vam prizna da je do prije 8 mjeseci se dopisivao sa drugim curama, otvoreno im nudio sex, da je prije 3 godine se "pofatao" sa vasom bivsom najboljom drugaricom ? Da je navaljivao kod nekih jos cura, medjutim one su znale da ima djevojku i prijetile su ako bude i dalje navaljivao da ce sve reci... Znaci sam je priznao, kao kaje se, zeli jos jednu sansu, kune se bit ce najbolji na cijelom svijetu, zeli od pocetka, kaze da ga je to dosta vremena mucilo... ali vi mu jednostavno vise ne vjerujete ni mrvicu, osjecate se povrijedjeno, izdano, a u drugu ruku ga volite, jer ste s njim svo to vrijeme, i prvi vam je i jedini decko...

Cisto me zanima vase misljenje, jer u ovakvim situacijama covjeku je tesko biti pametan...
Ghost_Rider_XXX

#260 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by Ghost_Rider_XXX »

Nisi nam rekla ženo jel on bio adekvatno zadovoljen. :D
ActionWoman

#261 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by ActionWoman »

miikiica wrote:Da li bi oprostili prevaru ukoliko ste u vezi gotov 5 godina, jako ozbiljna veza- roditelji upoznati, planira se i nesto vece...i decko vam prizna da je do prije 8 mjeseci se dopisivao sa drugim curama, otvoreno im nudio sex, da je prije 3 godine se "pofatao" sa vasom bivsom najboljom drugaricom ? Da je navaljivao kod nekih jos cura, medjutim one su znale da ima djevojku i prijetile su ako bude i dalje navaljivao da ce sve reci... Znaci sam je priznao, kao kaje se, zeli jos jednu sansu, kune se bit ce najbolji na cijelom svijetu, zeli od pocetka, kaze da ga je to dosta vremena mucilo... ali vi mu jednostavno vise ne vjerujete ni mrvicu, osjecate se povrijedjeno, izdano, a u drugu ruku ga volite, jer ste s njim svo to vrijeme, i prvi vam je i jedini decko...

Cisto me zanima vase misljenje, jer u ovakvim situacijama covjeku je tesko biti pametan...
Vrijeme je da ides dalje. Lik ti se smije u lice (majku li mu njegovu). Naci ces boljeg. To nije momak, to je kurva. Ne vrijedi nista. Malo se dopisivao, malo se fatao, sutra ce se s nekom valjati, a ti ga neces uloviti jer ces kuci ninati vase dijete. Ne volis ga vec zelis ljubav i da to bude idealno, ali on je najobicniji olos. Stavi na papir s lijeve strane sve lose sto je uradio, a sa desne ono dobro pa vidi gdje ima vise. Nemoj dati svoj zivot nekome ko te ne postuje i ko ce te jos vise unesreciti nego do sada.
miikiica

#262 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by miikiica »

tad u tom trenutku nije bio adekvatno zadovoljen, a nakon toga se to dogodilo, ali on je tada se dopisivao sa drugima, navaljivao, inicirao sex... itd, a kao tvrdi da mu je zao da se bojao reci... kako mu je onda bilo zao, ako je navaljivao kod drugih, znaci da bi to opet uradio, mozda i gore, da su te doticne htjele...
*zena21

#263 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by *zena21 »

miikiica wrote:Da li bi oprostili prevaru ukoliko ste u vezi gotov 5 godina, jako ozbiljna veza- roditelji upoznati, planira se i nesto vece...i decko vam prizna da je do prije 8 mjeseci se dopisivao sa drugim curama, otvoreno im nudio sex, da je prije 3 godine se "pofatao" sa vasom bivsom najboljom drugaricom ? Da je navaljivao kod nekih jos cura, medjutim one su znale da ima djevojku i prijetile su ako bude i dalje navaljivao da ce sve reci... Znaci sam je priznao, kao kaje se, zeli jos jednu sansu, kune se bit ce najbolji na cijelom svijetu, zeli od pocetka, kaze da ga je to dosta vremena mucilo... ali vi mu jednostavno vise ne vjerujete ni mrvicu, osjecate se povrijedjeno, izdano, a u drugu ruku ga volite, jer ste s njim svo to vrijeme, i prvi vam je i jedini decko...

moram ope' pitati.. lady zakljuca onu temu

a dje ovdje prevara :? :D
BIONA

#264 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by BIONA »

joj da je meni uci u fb od mog dragog, da vidim sta se tamo kuha! Ima li ko kakav prijedlog ? :)
Ghost_Rider_XXX

#265 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

miikiica wrote:tad u tom trenutku nije bio adekvatno zadovoljen, a nakon toga se to dogodilo, ali on je tada se dopisivao sa drugima, navaljivao, inicirao sex... itd, a kao tvrdi da mu je zao da se bojao reci... kako mu je onda bilo zao, ako je navaljivao kod drugih, znaci da bi to opet uradio, mozda i gore, da su te doticne htjele...
Ne odobravam prevaru ni u kom slučaju, jer ako ti nije sve po taman hajde dalje. Ali me nekako čudi što je čovjek tražio krivine, kad si ti htjela da ostaneš nevina da daš djeci dobar primjer.
muz66

#266 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by muz66 »

BIONA wrote:joj da je meni uci u fb od mog dragog, da vidim sta se tamo kuha! Ima li ko kakav prijedlog ? :)
potrazi nekog doktora, to je pomalo bolesno :wink:
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#267 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by plain vanilla »

BIONA wrote:joj da je meni uci u fb od mog dragog, da vidim sta se tamo kuha! Ima li ko kakav prijedlog ? :)
:lol: :lol: :lol:

a povjerenje? a pravo na privatnost?
male_okice

#268 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by male_okice »

*zena21 wrote:

moram ope' pitati.. lady zakljuca onu temu

a dje ovdje prevara :? :D
pohvatao se sa bivsom drugaricom, i drugima nudio sex, to sto ga u tom momentu nije uspio upraznjavati ga ne cini neduznim. barem po nekim mojim standardima to je i vise nego prevara. a za postavljacicu teme draga curo posalji ga ne u jednu nego u 3 pm...i to sto sto sto prije, dzaba njemu svo njegovo kajanje kad on za 5 godina nije uspio da prevazidje neke gluposti i uozbilji se nije on tebe nikad ni volio, a ako mu sad oprostis prvo em ce tebe muciti crv sumnje vjecito, em ce on nastaviti tako i u vasem braku, a to sto si ga upoznala sa roditeljima ovim onim, to nije nista jer nece se oni udavati za njega nego ces ti, isto tako ces ih i upoznati sa nekim drugim momkom i to je to. Isto on ti je prvi momak tako ti nesto uradio, otkantaj to sto sto prije, toliko dobrih lijepih finih muskaraca ima na ovoj planeti da je cista steta barem nekima ne dati sansu ( :-D ) ali za ozbiljno samo zato sto ti je on prvi imas i vise osjecanja za njega, tesko ti je sve ja to shvatam prva ljubav ovo ono, ali tek kad raskines sa njim i prodjes malo zivota znaces sta je prava veza sta zelis sta trebas, a on njega pusti bog ti dao nije on za tebe.
Ghost_Rider_XXX

#269 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Ne kvarite mi biznis, ako imaš ojra javi se, ja ćem te obučit kako da mu sve raskopaš. (ovo je strogo poslovno)

Off the record...
Pusti čoeka ba radi šta hoće, svako ima pravo na svoj dio privatnosti.
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#270 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by ladyblue18 »

Vid' sad, druge teme se uzurpiraju :-? haj dobro :roll: :mrgreen:
Bodkin

#271 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by Bodkin »

muz66 wrote:
potrazi nekog doktora, to je pomalo bolesno :wink:
davno sam ja rekao da je FB ubica veza :-D
BIONA

#272 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by BIONA »

Halo ba ljudi, smirite se, zezam se :-)
Sta me briga, sto ne znam to i ne boli, jel tako?
Mr.Penguin

#273 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by Mr.Penguin »

Da je meni znati fb tvog "dragog" pa da mu dam link ove teme.
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#274 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by plain vanilla »

BIONA wrote:Halo ba ljudi, smirite se, zezam se :-)
Sta me briga, sto ne znam to i ne boli, jel tako?
zmiri i zamisljaj da je zivot lijep :D
BIONA

#275 Re: ljubav&povjerenje nakon 4god veze.. wtf??!

Post by BIONA »

Mr.Penguin wrote:
Da je meni znati fb tvog "dragog" pa da mu dam link ove teme.
Eh da ti je znati ! :skoljka:
Post Reply