JEDNA od najbolje plaćenih svjetskih supermodela, prekrasna Brazilka Adriana Lima otkrila je američkim medijima kako ju je suprug, srpski košarkaš Marko Jarić osvojio. Čini se da i nije bilo tako teško ni maštovito, jer Adriana obožava ruže.
"Nikad neću zaboraviti naš prvi spoj", priznala je lijepa Lima: "Došla sam kući poslije svega i tamo me čekalo iznenađenje. Moj dom je od vrha do dna bio ispunjen prekrasnim crvenim ružama. Nikad nisam dobila ni od koga toliko ruža. Tu me osvojio", Adriana se prisjetila ovog događaja govoreći o 30-sekundnoj reklami koju je snimila za jednu marku automobila, a koja će biti prikazna u najskupljem reklamnom televizijskom terminu, poluvremenu američkog Super Bowla: "Reklama zapravo i govori o tome kako svaka žena reagira kad dobije cvijeće".
Lima je rekla da se jako raduje ovogodišnjem Valentinovu: "Marko i ja smo se vjenčali na Valentinovo prije tri godine, pa je to za nas poseban datum. Vjerojatno ćemo ići na neku večeru, a posebno se radujem poklonima. Baš me zanima čime će me iznenaditi ove godine". Koliko je Marku i Adriani stalo do ovog datuma pokazuje i ime koje su dali svojoj dvogodišnjoj kćeri Valentini.
Romantika ...
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
- 6.april
#251 Re: Romantika ...
- Zelena Carapa
#253 Re: Romantika ...
Meni je "hos se udati" uz osmijeh i presten i pravi stav mnogo romanticnije od tih pazljivo pripremljenih, vise uputa uvjezbanih i pred svima demonstriranih prosidbi.
Ono sto svakako treba izbjegavati je prosidbu potkrijepiti cinjenicom "vec smo dugo zajedno.."
Mislim, zar je to dovoljan razlog za brak??
Ne, naravno da nije, to nije ni potreban ni dovoljan razlog za brak.
A ta izjava nije nimalo romanticna, nego zvuci kao nesto sto se eto mora uraditi po defaultu (bez ushicenja i iskrene zelje).
Ono sto svakako treba izbjegavati je prosidbu potkrijepiti cinjenicom "vec smo dugo zajedno.."
Mislim, zar je to dovoljan razlog za brak??
- dječak sa šibicama
#254 Re: Romantika ...
E jbg, da sam znao, poslao bi joj 3 miliona crvenih ruza, i ona bi pala na moj sharm6.april wrote:JEDNA od najbolje plaćenih svjetskih supermodela, prekrasna Brazilka Adriana Lima otkrila je američkim medijima kako ju je suprug, srpski košarkaš Marko Jarić osvojio. Čini se da i nije bilo tako teško ni maštovito, jer Adriana obožava ruže.
"Nikad neću zaboraviti naš prvi spoj", priznala je lijepa Lima: "Došla sam kući poslije svega i tamo me čekalo iznenađenje. Moj dom je od vrha do dna bio ispunjen prekrasnim crvenim ružama. Nikad nisam dobila ni od koga toliko ruža. Tu me osvojio", Adriana se prisjetila ovog događaja govoreći o 30-sekundnoj reklami koju je snimila za jednu marku automobila, a koja će biti prikazna u najskupljem reklamnom televizijskom terminu, poluvremenu američkog Super Bowla: "Reklama zapravo i govori o tome kako svaka žena reagira kad dobije cvijeće".
Lima je rekla da se jako raduje ovogodišnjem Valentinovu: "Marko i ja smo se vjenčali na Valentinovo prije tri godine, pa je to za nas poseban datum. Vjerojatno ćemo ići na neku večeru, a posebno se radujem poklonima. Baš me zanima čime će me iznenaditi ove godine". Koliko je Marku i Adriani stalo do ovog datuma pokazuje i ime koje su dali svojoj dvogodišnjoj kćeri Valentini.
Daj koga ovi foliraju... nebi ona da Marko nije tezak par miliona petrodolara
- Not My Idea
#255 Re: Romantika ...
ha ja, stas ona jadna nema ni za hljeba 
- madner
#256 Re: Romantika ...
Ona ima vise love od njega, ali haj 
- dječak sa šibicama
#257 Re: Romantika ...
A dobro, bice da je pala na ruze 
- madner
#258 Re: Romantika ...
Pa trenutno je to vjerovatnije nego na lovu. Ali jebo cinjenice.
- 6.april
#259 Re: Romantika ...
Ma da.dječak sa šibicama wrote:E jbg, da sam znao, poslao bi joj 3 miliona crvenih ruza, i ona bi pala na moj sharm6.april wrote:JEDNA od najbolje plaćenih svjetskih supermodela, prekrasna Brazilka Adriana Lima otkrila je američkim medijima kako ju je suprug, srpski košarkaš Marko Jarić osvojio. Čini se da i nije bilo tako teško ni maštovito, jer Adriana obožava ruže.
Lima je rekla da se jako raduje ovogodišnjem Valentinovu: "Marko i ja smo se vjenčali na Valentinovo prije tri godine, pa je to za nas poseban datum. Vjerojatno ćemo ići na neku večeru, a posebno se radujem poklonima. Baš me zanima čime će me iznenaditi ove godine". Koliko je Marku i Adriani stalo do ovog datuma pokazuje i ime koje su dali svojoj dvogodišnjoj kćeri Valentini.![]()
![]()
Daj koga ovi foliraju... nebi ona da Marko nije tezak par miliona petrodolara
"Nisam ružan nego nemam para."
- dječak sa šibicama
#260 Re: Romantika ...
Pa Marko je cuveni ljepotan
A i ima para
A i ima para
- 6.april
#261 Re: Romantika ...
Visok, fit, uspješan.
Očito je i pažljiv i romantičan.
Nije upis ljepote ali nije ni grob.
Ali ne, on ima para i to je jedini razlog. Svi ostali single muskarci su single samo zato jer nemaju para.
Ne zato što im je teško pokloniti jednu ružu (kamoli napuniti kuću ružama), ne zato jer im je teško potruditi se i uopće biti pažljiv.
Ne, jedini i osnovni razlog je taj što nemaju love.
Jbg.
Ali ne, on ima para i to je jedini razlog. Svi ostali single muskarci su single samo zato jer nemaju para.
Ne zato što im je teško pokloniti jednu ružu (kamoli napuniti kuću ružama), ne zato jer im je teško potruditi se i uopće biti pažljiv.
Jbg.
- dječak sa šibicama
#262 Re: Romantika ...
Ako ti stvarno mislis da bi neki "obicni covjek" mogao osvojiti Adrianu Limu bombardujuci je ruzama, onda si fakat naivna.
A i pojam romantike ti je... bez komentara. Blesav sam ja sto se obazirem
A i pojam romantike ti je... bez komentara. Blesav sam ja sto se obazirem
- Ghost_Rider_XXX
#263 Re: Romantika ...
Pa što onda ne nafata Mehinog malog, visok, fit, ima pločice na stomaku k'o ja u kupatilu, priča tri jezika, bolji od jareta sto puta?!6.april wrote:Visok, fit, uspješan.
Jbg.
Daj ba baš će Viktorijin andjeo vodat nekog delegata koji je u crvenom pet stoja i ne zna kako će se izvadit.
- madner
#264 Re: Romantika ...
Ali smjesno je tvrditi da je zbog love. To isto da neko tvrdi da je lik sa 1500 nafato trebu sa platom od 3000 zato sto ima solidnu platu
- Ghost_Rider_XXX
#266 Re: Romantika ...
Naravno da nije samo lova, ima tu i nekretnina, pa društveni status, pa vozni park....
- dječak sa šibicama
#267 Re: Romantika ...
Ne treba biti ni bukvalan, jasno je da Adriana nije neka uvaljitis sponzorusa, ali stavljati Marka Jarica i Adrianu Limu kao nekakav primjer romantike, i nekakve price kako je ona pala na njegov sharm, kako je on nju osvojio ruzama i paznjom...
Ko da sam film upalio, i upravo Hugh Grant upada u kadar... cekamo razvoj situacije!
Ko da sam film upalio, i upravo Hugh Grant upada u kadar... cekamo razvoj situacije!
- wewa
#268 Re: Romantika ...
a dje Julia Roberts? nemere bRez nje 
- dječak sa šibicama
#269 Re: Romantika ...
Eno je u vili vrijednoj 15 miliona dolara, nesretna je zbog prevelike paznje novinara i velike slave, koja je tare, i sprema se da bjezi u londonsku knjizaru, da pronadje neku dobru knjigu i mozda je doceka brdo ruza... mozda, sanja ona!wewa wrote:a dje Julia Roberts? nemere bRez nje
- madner
#270 Re: Romantika ...
Samo kazem da je teorija o sponzorstvu na klimavima nogama. Vece su sanse da voli kosarkase ili da zna i na drugim poljima zabiti.
- Not My Idea
#271 Re: Romantika ...
aaaaaaaaaaaand he's back

- 6.april
#272 Re: Romantika ...
Adriana Lima was born in Brazil and has an estimated net worth of $35 million dollars.
http://www.celebritynetworth.com/riches ... net-worth/
Možda i bi da je imala priliku.Ghost_Rider_XXX wrote:
Pa što onda ne nafata Mehinog malog, visok, fit, ima pločice na stomaku k'o ja u kupatilu, priča tri jezika, bolji od jareta sto puta?!
Daj ba baš će Viktorijin andjeo vodat nekog delegata koji je u crvenom pet stoja i ne zna kako će se izvadit.
No međutim, Mehin mali nikako da svrati do plaže gdje se Lima inače sunčala. pa tako..
- Ghost_Rider_XXX
#273 Re: Romantika ...
Taman si to lijepo rekla. Ne sunča se Lima na plaži s kokuzima i običnim ljudima, nego na privatnim plažama i zajebanim odmaralištima.
- Cvjetka