Da, bas tako. Elokvencija mi je jako bitna, ne samo pusto brbljanje i mahalanje, mislim na kvalitetno vodjenje razgovora bez ulicarskog I mahalskog zargona. Ako tako mogu da kazem, fetis su mi inteligentne i kulturne zene. Uspjesnost u zivotu je proizvod njenog rada i ozbiljnog pristupa zivotu. Jer znam i obrazovanih, kulturnih i elokventnih propalica i drustvenih parazita kojima se ne mili raditi nikakav posao.annoy wrote:Nije stvar ni samo u inteligenciji, ima nesto i u nacitanosti, elokvenciji, interesu za siroki spektar tema...da imas o cemu razgovarati i povezati se s drugom osobom...tko normalan zeli kraj sebe nekog tko ne zna izrec dvije smislene recenice i nema nikakvih interesa ni tema za razgovor. Nisam nikad dozivjela da se muskarac boji mog intelekta, pa mi je smijesno kad cujem to da se muskarci eto boje neke pameti. Upravo suprotno, uvijek sam se osjecala da muskarac cijeni sto imamo o cemu razgovarati i raspravljati, sto jedno drugo mozemo intelektualno izazvati i parirati jedno drugome. Ono od ceg muskarci bjeze su egoizam i zene koje se zele postavit iznad njih.
Takve te osobe znaju povuci do dna sa sobom, njima dno ne smeta, uzivaju da tonu sa nekim stilom pa to djeluje prefinjeno. Ipak je to propadanje.
Draze mi je biti sa zenom koja te nadahnjuje sobom da ucinis vise.
I da je zgodna.