evo ja cuPitarrr82 wrote:@male_okice
De mi to prepricaj sto je krace moguce, ko ce to sve ovako rano citati![]()
uglavnom:ˇˇne .erite tamo gdje jedeteˇˇˇ, muskarci
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
evo ja cuPitarrr82 wrote:@male_okice
hocunecu wrote:evo ja cuPitarrr82 wrote:@male_okice
![]()
Hahhahahah napokon jedna žena koja zna šta govori!male_okice wrote:sto na ovoj temi ima isfrustriranih muskaraca boze me sacuvaj... daj ohanite malo bog vam dao. Ja ne znam kakve vi zene onda hocete-zapravo znam sluskinje/mame koje ce se vama slijepo pokoravati raditi sve sto trebaju i ne trebaju a vi cete biti mirni i fakat razmisljati i bitnim stvarima u zivotu to kako cete ici u lov na jelene da prehranite porodicu i tako.Shvatite da se drustvo mijenja, muskarci su postali feminizirani (ja znam barem 10 momaka koji imaju vise farbe na kosi od mene koja je nema nikako, koji nose pude svaki dan ili barem korektor ja se sminkam 1 mjesecno koji polude ako im frizura nije ok ili mama nije oprala bijelu kosulju itd)...a zene usljed toga postale su vise kao muskarci. Jer iskreno koliko vi zapravo muskih poslova obavljate-onih tradicionalnih koji su npr vasi djedovi obavljali: 1 ili nijedan-ne cijepate drva-jer imate centralno ili platite nekoga, ako pravite kucu/renovirate stan angazujete nekog drugog za to, ne kopate vala ni kanale ni slicno jer to radi komunalno-a to je njima posao kao i meni sto je u kancelariji sto je njima teze nije moja stvar i jos 100 drugih stvari ima...ne morate vala ici ni u lov ganjati hranu jer imaju prokleti supermarketi tako da ne znam sta vam onda fali da s vremena na vrijeme operete sudje, usisate, obrisete prasinu ili igrate se sa SVOJOJ VLASTITOM DJECOM. Zasto i dalje da zena sve ovo radi a vi realno nemate posla nikakva osim da se izvalite i gledate tv-o da i vi to radite i ako jos neko spomene sapunice ili fb/msn forum
: pa sta onda vi radite kad gledate utakmice (uvijek igra neko uvijek ima neka liga koja je trenutno aktuelna ako nije sampiona, onda je engleska njemacka italijanska, prvenstvo ovo ono) sto vi onda forumate ovdje. Izgleda da je tv/internet samo za zene, barem po vasem.
vi bi neke "normalne" zene odrasle na planini koje ce vas smatrati bogovima i eto one se nece pokoravati vasim rijecima i zeljama nego one ce smatrati da je prirodno stanje da se pokoravaju vama jer ste vi eto toliko pametni mudri i nikad ne grijesit itd...ma dajte...hajte vi odrastite prvo i pogledajte da zivot nije crno bijel i onda kad to uvidite trazite sebi zenu...zapravo kad bolje razmislim nemojte...jer cete pravo nekog unesreciti...bolje ostanite single i okrivljujte sve zene za vase stanje a ne samog sebe...jer lakse je reci ona tamo je kriva a ne ja sam kriv sto sam zadrt sto nisam spremna ni na 1 kompromis u zivotu ali zato imam prohtjeva do neba...
ja nisam ni pokušao, ti si taj koji drži moralne pridike cirka jednoj trećini svijeta. na najvećem dijelu zapada pivo se smatra prehrambenim proizvodom i ubjedljivo je najpopularnije piće na svijetu kad se sve sabere.JBL wrote:
Pa ti slobodno radi jer ti niko ne brani ali nemoj praviti od toga neki ideal. I nisma siguran da moze neko kome je piva vrh, bit ili znacajan dio zivota drzati moralne pridike. Na zapadu se to cak smatra kao bolest.
pa nije lijecenje frustracija jer se smatram prilicno normalnom zenom a muz mi je normalan tako da tu je sve ok...ali citam ovih par na forumu i mogu reci da oni nisu bas ok.Pitarrr82 wrote:hocunecu wrote:evo ja cuPitarrr82 wrote:@male_okice
![]()
Ma sta rece? Vidio sam par rijeci iz teksta pa cu zakljuciti da je samo lijecenje frustracija za sto forum nekada i nije los, malo bolna proslost jasno je ko mlijeko
mirna....malaplavooka wrote: Hahhahahah napokon jedna žena koja zna šta govori!
I trava se koristi kao lijek u nekim drzavama sto neznaci da je narkomanije nesto super. Osim toga, da neznam zasto se to najpopularnije pice ne servira vec djeci u vrticu kad je tako fantasticno i dobro. Po mogucnosti uz cigarete koje isto koristi dobar dio planeta iako ubijaju. Mozda dodamo jos malo heroina jer je zadnje vrijeme i to "popularno".JThomas wrote:ja nisam ni pokušao, ti si taj koji drži moralne pridike cirka jednoj trećini svijeta. na najvećem dijelu zapada pivo se smatra prehrambenim proizvodom i ubjedljivo je najpopularnije piće na svijetu kad se sve sabere.JBL wrote:
Pa ti slobodno radi jer ti niko ne brani ali nemoj praviti od toga neki ideal. I nisma siguran da moze neko kome je piva vrh, bit ili znacajan dio zivota drzati moralne pridike. Na zapadu se to cak smatra kao bolest.
moja raja nisu moralni odron i nijedna moja djevojka nije bila moralni odron, ako tvoji jesu, to je tvoj problem.
ja nisam htjela da generalizujem nego sam se konkretno obratila muskracima na ovoj temi koji su proglasile sve zene nemoralnima i neradnicima jer koriste fb ili msn ili popiju pivo. I takodjer su pisali eto kako su lijene jer ne rade nista a eto muski imaju svoje muske poslove koji su tako teski ovo ono...i ja sam licno kopala kanal za cijev za vodu kad smo prikljucivali na kucu iako sam zensko...i ja sam licno cijepala drva jer nije imao ko drugi...ja i suprug smo kucu napravili fakticki sami sto je znacilo dok on zida ja mu nosim malter, cigle itd...ja sam htjela reci da u zivotu radis ono sto moras u tom momentu: ako je to prati sudje peri ga ako je to mijenjati djetetu pelene mijenjaj ih ako je to cijepati drva radi to nebitno koji si spol. Ali eto ovi nasi predstavnici smatraju da samo oni rade a eto mi zene sjedimo po citav dan i jedemo tresnje i da nismo normalne.Pitarrr82 wrote:I da se nadovezem na svoj post, sve neko generalisanje na ovom forumu!
Ne cijepam drva sebi ali odem pa iscijepam nani ili pomognem u komsiliku, ko kaze da nas nema koji su kopali i kanale da dodju do ovoga sto sada imamo i ko kaze da nas u zivotu ne privlace zene s karijerom koje znaju sta hoce a ne samo neke kucanice ili sta li vec, ne mogu vise rano mi je da se nesto previse raspisem...
Uglavnom dosta generalizovanja i price o tome ko je odrastao a ko nije
ne vjerujem...ali vjerujem u to da ce ljudi pod krinkom anonimnosti napisati ono sta stvarno misle...jer nisu toliko hrabri da to kazu nekome u po' ociju u stvarnom zivotu. Pola ovih sto pljuju zene opet ce naci neku i vjerovatno je pred njom kovati u nebo kakva god bila, ali zalosno mi je sto ce onda otici negdje pa se "izlanuti" sta stvarno misle. Oni vjerovatno nece toj osobi nauditi osim sto ce se mozda razocarati neko u njih ali su takvi licemjeri da me to stvarno nervira... a sad cu da se off od ove teme i http://www.youtube.com/watch?v=xMGOvoXBIGYPitarrr82 wrote:@male_okice
A ti vjerujes vecini stvari koje se napisu na forumu?
Normala samo nismo svi istimale_okice wrote:ja nisam htjela da generalizujem nego sam se konkretno obratila muskracima na ovoj temi koji su proglasile sve zene nemoralnima i neradnicima jer koriste fb ili msn ili popiju pivo. I takodjer su pisali eto kako su lijene jer ne rade nista a eto muski imaju svoje muske poslove koji su tako teski ovo ono...i ja sam licno kopala kanal za cijev za vodu kad smo prikljucivali na kucu iako sam zensko...i ja sam licno cijepala drva jer nije imao ko drugi...ja i suprug smo kucu napravili fakticki sami sto je znacilo dok on zida ja mu nosim malter, cigle itd...ja sam htjela reci da u zivotu radis ono sto moras u tom momentu: ako je to prati sudje peri ga ako je to mijenjati djetetu pelene mijenjaj ih ako je to cijepati drva radi to nebitno koji si spol. Ali eto ovi nasi predstavnici smatraju da samo oni rade a eto mi zene sjedimo po citav dan i jedemo tresnje i da nismo normalne.Pitarrr82 wrote:I da se nadovezem na svoj post, sve neko generalisanje na ovom forumu!
Ne cijepam drva sebi ali odem pa iscijepam nani ili pomognem u komsiliku, ko kaze da nas nema koji su kopali i kanale da dodju do ovoga sto sada imamo i ko kaze da nas u zivotu ne privlace zene s karijerom koje znaju sta hoce a ne samo neke kucanice ili sta li vec, ne mogu vise rano mi je da se nesto previse raspisem...
Uglavnom dosta generalizovanja i price o tome ko je odrastao a ko nije
male_okice wrote:
ja nisam htjela da generalizujem nego sam se konkretno obratila muskracima na ovoj temi koji su proglasile sve zene nemoralnima i neradnicima jer koriste fb ili msn ili popiju pivo. I takodjer su pisali eto kako su lijene jer ne rade nista a eto muski imaju svoje muske poslove koji su tako teski ovo ono...i ja sam licno kopala kanal za cijev za vodu kad smo prikljucivali na kucu iako sam zensko...i ja sam licno cijepala drva jer nije imao ko drugi...ja i suprug smo kucu napravili fakticki sami sto je znacilo dok on zida ja mu nosim malter, cigle itd...ja sam htjela reci da u zivotu radis ono sto moras u tom momentu: ako je to prati sudje peri ga ako je to mijenjati djetetu pelene mijenjaj ih ako je to cijepati drva radi to nebitno koji si spol. Ali eto ovi nasi predstavnici smatraju da samo oni rade a eto mi zene sjedimo po citav dan i jedemo tresnje i da nismo normalne.
Mislim da je to sustina problema, neko nije zadovoljan klasifikacijomhocunecu wrote:sto se sekirate, pa ionako svi dobiju ono sto traze
zeznule nas bajkicemadner wrote:Mislim da je to sustina problema, neko nije zadovoljan klasifikacijomhocunecu wrote:sto se sekirate, pa ionako svi dobiju ono sto traze
dobro,to smo apsolvirali na par temamadner wrote:Nije do bajki, nego do pogleda u ogledalo![]()
Da cemu valja, sigurno bi je bolji saljetali i imala bi izbora. Ovako, sasvim je logicno zakljuciti da je to to. Greske iz proslosit dosle na naplatu.
Slažem se s tobom da kad covjek ponavlja greske to znaci da teziste problema lezi u njemu. Obicno ako mu se lose stvari desavaju sa ljudima to je radi losih izbora koje pravi pri selekciji onih s kojim vrijeme provodi. Tako je i sa zenama, ako trazite lijepe i problematicne, a pritom zelite i ozbiljnu vezu, nigdje necete stici. Imao sam mnogo problema kao i svi mi i mnostvo losih izbora za koje mi niko nije kriv. Na kraju covjek se upozna sa ljudima, obori kriterije ili dobije mentalne blokade prema pojedinim stvarima.Una ragazza wrote:Ogromne kolicine frustracija...
Sto neko rece, ako ti se neke stvari ponavljaju i ponavljaju vise puta, vjerovatno je nesto u tebi...nemoguce da svaki put nemas srece...
To da su sve cure danas nikakve, opijaju se, nemoralne i sl ne pije vode..isto kao da su i muskarci po defaultu djubrad...mozda je do mene, svi momci do sada su bili super normalni ali kakav si ti, takvu/og mozes i sebi traziti..ljudi se prepoznaju..
Druga je stvar lijeciti komplekse i dokazivat se da si nekome nest potreban i da ce se neko zbog tebe promijenit...danas su ljudi dosta nesigurni u sebe, puni strahova, nista ne daju a puno ocekuju...jeste dosta cura koje se prenemazu oko boje karmina ili muskih koji se bez mame hajmo reci ne znaju obuci, ali ima i ovih drugih, "normalnih" koliko hoces..samo trebas pogledati...
I nikakva krajnost nije dobra...slican se slicnom raduje, ne kaze se dzaba
ako je sve u matematici onda je malo muskaraca koji imaju ovdje sta da ponudehocunecu wrote:dobro,to smo apsolvirali na par temamadner wrote:Nije do bajki, nego do pogleda u ogledalo![]()
Da cemu valja, sigurno bi je bolji saljetali i imala bi izbora. Ovako, sasvim je logicno zakljuciti da je to to. Greske iz proslosit dosle na naplatu.![]()
![]()
nego sta je s ovim muskarcima,mislis li da su njihova ocekivanja realna i u skladu sa ponudjenim
Ako kupac nema para ne bi trebao gledati nova auta nego polovnahocunecu wrote:dobro,to smo apsolvirali na par temamadner wrote:Nije do bajki, nego do pogleda u ogledalo![]()
Da cemu valja, sigurno bi je bolji saljetali i imala bi izbora. Ovako, sasvim je logicno zakljuciti da je to to. Greske iz proslosit dosle na naplatu.![]()
![]()
nego sta je s ovim muskarcima,mislis li da su njihova ocekivanja realna i u skladu sa ponudjenim
kad sam rekla ˇˇponudiˇˇ mislila sam na kvalitet odnosaoridjidji wrote:ako je sve u matematici onda je malo muskaraca koji imaju ovdje sta da ponudehocunecu wrote:dobro,to smo apsolvirali na par temamadner wrote:Nije do bajki, nego do pogleda u ogledalo![]()
![]()
madner wrote:Ako kupac nema para ne bi trebao gledati nova auta nego polovnahocunecu wrote:dobro,to smo apsolvirali na par temamadner wrote:Nije do bajki, nego do pogleda u ogledalo![]()
![]()