šta kad te zovne imenom druge žene
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
Zoya
#251 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Mirna, ima li te? Jel se javlj'o vise?
- malaplavooka
#252 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Zoya wrote:Mirna, ima li te? Jel se javlj'o vise?
Ma otišlo sve u pm! Svega mi mijenjam nick u Mirna.
- Ghost_Rider_XXX
#253 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Sad lijepo nafataj šta normalnije i riješen problem.
- malaplavooka
#254 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ghost_Rider_XXX wrote:Sad lijepo nafataj šta normalnije i riješen problem.
Neka malo da odmorim!
-
dječak sa šibicama
#255 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Sad ce Kule snimiti pjesmu za plavooku.
Hej mala plavooka, da li imas moooomka....
Hej mala plavooka, da li imas moooomka....
-
ja1977
#256 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Nema odmora dok traje obnovamalaplavooka wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Sad lijepo nafataj šta normalnije i riješen problem.
Neka malo da odmorim!
- Ghost_Rider_XXX
#257 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Klin se klinkom izbija.malaplavooka wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Sad lijepo nafataj šta normalnije i riješen problem.
Neka malo da odmorim!
- malaplavooka
#258 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Ghost_Rider_XXX wrote:Klin se klinkom izbija.malaplavooka wrote:Ghost_Rider_XXX wrote:Sad lijepo nafataj šta normalnije i riješen problem.
Neka malo da odmorim!
Ma znam ali...ovaj put stvarno želim nekog ko me razumije,pazi, čuva,....nekog ko će da uzvrati sve što mu dam...ja i dalje nepopravljivo vjerujem da takav jedan postoji.
- Ghost_Rider_XXX
#259 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Duša draga, hajd ugasi Šeherzadu, skini ružičaste naočale, i izadji iz kuće. Stvarnost je bitno drugačija.malaplavooka wrote:Ma znam ali...ovaj put stvarno želim nekog ko me razumije,pazi, čuva,....nekog ko će da uzvrati sve što mu dam...ja i dalje nepopravljivo vjerujem da takav jedan postoji.
-
Una ragazza
#260 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Naravno da postoji...samo treba imati srece da se naleti...a i znati sacuvat kad dodjeGhost_Rider_XXX wrote:Duša draga, hajd ugasi Šeherzadu, skini ružičaste naočale, i izadji iz kuće. Stvarnost je bitno drugačija.malaplavooka wrote:Ma znam ali...ovaj put stvarno želim nekog ko me razumije,pazi, čuva,....nekog ko će da uzvrati sve što mu dam...ja i dalje nepopravljivo vjerujem da takav jedan postoji.
- bakterija
#261 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
e procitala sam samo ovaj prvi post, vidim pisalo se mozda je vec neko rekao nesto pametno... ali vidi nesto. ja imam momka sad oko godinu. prvih nekoliko mjeseci (!!!), se omaklo neko tudje ime, uvijek isto i sto je crnjak sestra se moja tako zove. kako se oni znaju od prije ja kontala to je zbog toga i nisam reagovala, samo se malo zacnem al dobro. poslije vise od pola godine skontam, tj on mi isprica za bivsu koja se isto zove kao moja sestra ima i isti nadimakmalaplavooka wrote:I to dva puta.![]()
U žučnoj svađi koja je započela zbog nekih naoko nebitnih stvari iskristališu se neke male sitne laži koje mu ja kao i svako "normalno žensko" stresem u facu. Nakon toga on mene zovne tuđim imenom.I da stvar bude gora još kaže : xxxxx volim te ko boga!Ja u šoku...zanijemila..ne mogu da progovorim..spustim mu slušalicu.
Da sve ne ostane na tome on meni lijepo kaže da nije to rekao i još me ubjeđuje.Kontam lapsus...kontam huja...kontam : ko ti je ta %%%%% ti sve!!!!!
Ne razgovaramo od juče,vrtim telefon po rukama, volim ga ali kao da sam svjesna da ljubav nekad nije dovoljna. Koja glupa rečenica i koliko sam joj se puta smijala ali kako je život neprdvidiv, pa nas uvijek sustigne i pokaže da ne treba nikad reći nikad! A ja se sad pitam šta dalje, kako,....Kako opet vjerovati???????Njemu, bilo kome...
e a u PS. isto se meni desavalo, ja sam prije njega imala jako dugu vezu, i dan danas krenem reci njegovo ime, samo nikad ne izadje
ne kazem da je ovo opravdanje, ali promisli malo mozda je skroz bezazleno. ne mora odmah biti da te vara i da ima jos neka...
na kraju krajeva, poznajes ti njega! mozda i najbolje i mozes sama jako dobro znati o cemu se radi, samo ga dobro pogledaj
- bakterija
#262 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
uh... procitah, ne valja ti ovaj djecak... ne, ne ...malaplavooka wrote:Curve wrote:pricaj ziva bila, pricaj... nije valjda te opet zulejhom nazvo'malaplavooka wrote:Eto najnovija informacija: sad je z...'ro do kraja. Nek ide u vražju mater!
ma ajde petak je, kraj sedmice, veceras odma u shiizz, So i Tekila, limuna po kila..![]()
Kaže idiot da možda neće stići na tu famoznu kafu jer se odjeb'o u drugi kanton!Ja se ljutnem,malkiceeee, on meni zviždi na telefon ko da sam pseto, veli: mirna! %%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%%
Poklopoim mu i ćao! Sad ću po svom, laganice...bolje bi mu bilo da je umro nego što je ovo uradio.![]()
![]()
![]()
- veljaca
#263 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Gdje me nadje .....zelenashica wrote:Samire bolan,.....ma Eldine,....ama Mahire......ma u pm koji si ti
- dusa_raskopuša
#264 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Msm on je raspad sistema. Otkaci ga, moj savjet
ko ga j..šiša 
- malaplavooka
#265 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
dusa_raskopuša wrote:Msm on je raspad sistema. Otkaci ga, moj savjetko ga j..šiša
Teško je preboljeti,definitivno,teško. Naročito kad si dao cijelog sebe, nesebično i i skreno.Sad s ovog stanovištva vidim i sama da su neki savjeti koje sam ovdje dobila, iako u tom trenutku haman "okrutni", da su i jedino ispravno rješenje.
Ali ravnoteža je to što nas drži u životu.Nekad prevagne loše nekad dobro...uglavnom, kad čovjek misli da je potonuo, da je "smak svijeta" desi se nešto drugo što predhodni problem skoro pa banalizira...Samo insan je od kamena tvrđi a sve bude i prođe samo...glavu gore i naprijed!
You'll never know how strong you are until be strong is only choice you have!!! Il tako nekako
- burek_in_space
#266 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
Samo dok nadjesh zagondziju kako treba, zvacesh i ti njega imenom drugog mushkarca.
-
leo_
#267 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ahahaha, to, to!atko wrote:Paaa najjednostavnije je da promjenis ime
sutra ce na sa-x portalu izaci vijest "Šta kad Vas zovne imenom druge žene (nudimo Vam 10 savjeta kako izaci na kraj sa muskarcima koji vas zovu imenom druge zene.)"
- anthraxQ
- Location: sretan sam što osjećam,da nisam kao drugi,ne zatupljuju me medijima,u podsmijehu sam prvi
- respo
#269 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ajmo mi na kafu zovi me kako hoces 
- Averus
#270 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
ooooooj svega mi!
skontao sam šta ti je najbolje rješenje za taj tvoj problem oko imena
sjedio sam, mislio, razmišljao, analizirao, smišljao... i eto, sad sam konačno našao najbolji odgovor...
jednostavno, slijedeći put kad se budete *ono*, ti njega zovni imenom te iste ženske
skontao sam šta ti je najbolje rješenje za taj tvoj problem oko imena
sjedio sam, mislio, razmišljao, analizirao, smišljao... i eto, sad sam konačno našao najbolji odgovor...
jednostavno, slijedeći put kad se budete *ono*, ti njega zovni imenom te iste ženske
- hana_montana
#271 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
bolje posle onoga
- respo
#272 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
alo ba vise ne nagovarajte je na grijeh vidite da je raskinula sto otvara priliku za kafu sa mnom
a ja sam kameleon istovremeno mogu biti i adnan i mirza i ante i stipe i kako pozelis
kljucaj temu moderatore
a ja sam kameleon istovremeno mogu biti i adnan i mirza i ante i stipe i kako pozelis
kljucaj temu moderatore
- hana_montana
#273 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
cek samo da ja nesto pitam
aaaaaaa eric?

- respo
#274 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
eric jjohan jose paolo jean whatever 
- madnessa
#275 Re: šta kad te zovne imenom druge žene
respo wrote:alo ba vise ne nagovarajte je na grijeh vidite da je raskinula sto otvara priliku za kafu sa mnom
kljucaj temu moderatore
tebi, dakle, nije problem kad te nazove pogrešnim imenom?