Ako je DDR5 onda odprilike kao i 9600 GT ako je DDR3 onda ce biti guravo.fixer wrote:A GT440 je ok?
Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Moderator: Benq
- djugum
#251 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
- House
#252 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
djugum wrote:Jel ti vrti Crysis 2 ili Crysis na high? Crysis 2 je drasticno smanjio zahtjeve...ako ti Crysis 1 ide na high i barem 1680x1050 rezoluciji onda ce i BF da leti, ali sumnjam.House wrote:Vrti Crysis 2 sve na high samo tako bez ikakvog štopanjaNe može biti jaci BF 3 od Crysis da ga yebeš
Crysis 2 i Crysis sve na high , rezolucija 1680x1050 nativna ne moze više
-
fixer
#253 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ma pokrenem FSX, a da to govno ne pokrenem.
Nema ludje stvari. Igra stara godinama, sad rijetko koji PC je moze oderat. Naravno, da je sve na high. 
- House
-
fixer
#255 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Kako nadogradit PC koji je pod garancijom? Da odem gdje sam ga kupio? Posto ga ne smijem otvarat... Ako mijenjam GPU, gdje staru uvaliti? Oglasi? Nadam se da nisam konfuzan.
-
689908
#256 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
odakle vam pare 
-
fixer
#257 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
689908 wrote:odakle vam pare
- Jeff Bingham
#258 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
igram fifu, u iscekivanju pesa, i moram priznati da se popravila u mnogo stvari, ali su ujebali zestoko
sa ovim kontrolama odbrane. sad mi se igrac kojeg kontroliram mijenja na L2 umjesto na pass tipki kako je to bilo, i strasno me to nervira..i jos ne mogu nac automatsko mijenjanje na onog koji je najblizi lopti. tako da mi se svaka ekipa dodaje oko gola ko barselona
nervira me strasno, nikad uzet loptu.
svidja mi se pravo ovaj career mode gdje si i igrac i trener
-
Bosnian Dragon
#259 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
intel core 2 quad q 9400
ati radeon hd 4850 GDDR3
4 GB RAM DDR2 ali prepoznaje 3,25 posto je 32 bit windows 7
sta mislite kako ce bf3 da ide na ovome
ati radeon hd 4850 GDDR3
4 GB RAM DDR2 ali prepoznaje 3,25 posto je 32 bit windows 7
sta mislite kako ce bf3 da ide na ovome
- necu
#260 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Je l' moguće kako na ovaj PES 12 nabaciti komentatora na engleskom jeziku ?
-
Muzikjunki
#261 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Evo skida se Battlefield 3 beta!
Skinete Origin software sa oficijelne stranice igre i kad napravite account download moze poceti!
Btw fajl je tezak 3.9 gigabajta, pa ide polako nekako, ali nadam se da se necu razocarati kad veceras oprobam igru
Skinete Origin software sa oficijelne stranice igre i kad napravite account download moze poceti!
Btw fajl je tezak 3.9 gigabajta, pa ide polako nekako, ali nadam se da se necu razocarati kad veceras oprobam igru
- suad-sarajevo
- Horoskop: sarajevski seljak
#262 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ja idem na njihovu stranicu ali neće download. Ima li neki link za koji ja ne znam?
Edit: skontao. Prvo ide ovaj link http://www.origin.com/download
-
Muzikjunki
#263 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Pa da, rekoh ti da prvo skines Originsuad-sarajevo wrote:Ja idem na njihovu stranicu ali neće download. Ima li neki link za koji ja ne znam?
Ali i s Originom nesto stopa, npr morao sam klikati 15 puta na link za BF3 beta da bi ga konacno otvorio i download poceo... pasce serveri kad rulja navali
- General_Jackson
#264 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Ako nekoga zanima Evropska košarka a da još ne zna, ipak ima patch "Euroleague and national team patch" za NBA2k11, koji mijenja sve NBA momčadi sa evropskim i dodaje nekih 13 reprezentacija od kojih zamislite i našu. Što je najbolje čak je i roster prilično autentičan (uključujući Jazvina i Miloševića
). Ko ga eventualno instalira neka si sačuva backup stare igre, pošto roster ostalih ekipa i nije baš sjajno urađen.
Evo dvije slike iz igre:

Evo dvije slike iz igre:

- Dupli_skalp
#265 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nova fifa rastura.Jeff Bingham wrote:igram fifu, u iscekivanju pesa, i moram priznati da se popravila u mnogo stvari, ali su ujebali zestokosa ovim kontrolama odbrane. sad mi se igrac kojeg kontroliram mijenja na L2 umjesto na pass tipki kako je to bilo, i strasno me to nervira..i jos ne mogu nac automatsko mijenjanje na onog koji je najblizi lopti. tako da mi se svaka ekipa dodaje oko gola ko barselona
![]()
imaš u kontrolama da namjestiš da bude odbrana kao u starim fifama. stavi samo legacy defending.
- Dupli_skalp
#266 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ima li sabeta "hajmo u pičku materinu" hadžića?General_Jackson wrote:Ako nekoga zanima Evropska košarka a da još ne zna, ipak ima patch "Euroleague and national team patch" za NBA2k11, koji mijenja sve NBA momčadi sa evropskim i dodaje nekih 13 reprezentacija od kojih zamislite i našu. Što je najbolje čak je i roster prilično autentičan (uključujući Jazvina i Miloševića). Ko ga eventualno instalira neka si sačuva backup stare igre, pošto roster ostalih ekipa i nije baš sjajno urađen.
Evo dvije slike iz igre:
- necu
- Jeff Bingham
#268 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
eyesburn wrote:nova fifa rastura.Jeff Bingham wrote:igram fifu, u iscekivanju pesa, i moram priznati da se popravila u mnogo stvari, ali su ujebali zestokosa ovim kontrolama odbrane. sad mi se igrac kojeg kontroliram mijenja na L2 umjesto na pass tipki kako je to bilo, i strasno me to nervira..i jos ne mogu nac automatsko mijenjanje na onog koji je najblizi lopti. tako da mi se svaka ekipa dodaje oko gola ko barselona
![]()
imaš u kontrolama da namjestiš da bude odbrana kao u starim fifama. stavi samo legacy defending.
hvala, evo nasao sam
- Decerto
- Location: On the wrong side of heaven,and the righteous side of hell.
#269 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Core2Duo E2140 @ 2.8 GHz
EVGA 8800GT Superclocked Edition (700 core,2000 mem i 1727 shaders)
DDR2 2GB @ 800 MHz
Moze li na ovom BF3 barem na low ?
DDR2 2GB @ 800 MHz
- Jeff Bingham
#270 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
ma jel se jos kome desavaju jako cudni bugovi u ovom career modu
igram sa milanom, i tek kad sam krenuo sa karijerom doso mi mail kao zao im je sto me moraju izvijestiti da je Vidic jako nezadovoljan svojim statusom u Man U i da se pripremim na to da ce htjet da ide
i evo sad mi Thiago Silva prodat u Barcelonu, a nije mi nikad ni ponuda dosla, samo mi dodje obavijest da je prodat i za koliko...imao je jos 4 godine ugovora sa mnom 
igram sa milanom, i tek kad sam krenuo sa karijerom doso mi mail kao zao im je sto me moraju izvijestiti da je Vidic jako nezadovoljan svojim statusom u Man U i da se pripremim na to da ce htjet da ide
- Baltazar_khan
#271 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nova fifa je smeće kao i ostale fife. demo pes 2012 više vrijedi od fife čitave! samo pravi ljubitelji fudbala igraju pes 
- djugum
#272 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Mislim da ce moci, ali ako si na XP-u moras preci na sedmicu, i onda ce ti trebati jos RAM-a.Decerto wrote:Core2Duo E2140 @ 2.8 GHz
DDR2 2GB @ 800 MHz
- Jeff Bingham
#273 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
generalno se slazem s tobom, al pes mi se skida manje od 100kbs, bogzna kaceBaltazar_khan wrote:nova fifa je smeće kao i ostale fife. demo pes 2012 više vrijedi od fife čitave! samo pravi ljubitelji fudbala igraju pes
-
Madrid
#274 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
Igram karijeru na fifi i nisam imao takav bug...
Mozda si ipak uzeo onu opciju da si samo igrac
Fifa 12 je stvarno prehebena, sreca pa znam tastaturu napamet kao neki gamepad, pa se ne mucim previse, ali ipak samo zbog ovog cu uzet kakav dobar gamepad
Jedino sto me nervira su dodavanja protivnika koja su bar 80%, ma koji god tim bio, i to se moze smanjit u opcijama cini mi se, al mrsko mi se zahebavat
Inace igram sa Realom, nije sezona ni pocela, a Ronaldo se povrijedio na 4 mjeseca, pa sam kupio Hulka
Mozda si ipak uzeo onu opciju da si samo igrac
Fifa 12 je stvarno prehebena, sreca pa znam tastaturu napamet kao neki gamepad, pa se ne mucim previse, ali ipak samo zbog ovog cu uzet kakav dobar gamepad
Jedino sto me nervira su dodavanja protivnika koja su bar 80%, ma koji god tim bio, i to se moze smanjit u opcijama cini mi se, al mrsko mi se zahebavat
Inace igram sa Realom, nije sezona ni pocela, a Ronaldo se povrijedio na 4 mjeseca, pa sam kupio Hulka
- Jeff Bingham
#275 Re: Vaše voljene PC igre (piraterija će rezultirati banom!)
nije, opcija igrac/manager je odabrana na pocetku. probao sam load nekoliko puta uradit, i uvijek je silvin transfer nakon sto idem na "advance" par puta, a prije toga pogledam pod ono "transfer negotiations" i nema nista
fakat ne kontam.
al hajde, od silvinih para sam kupio piquea i jos mi ostalo
al hajde, od silvinih para sam kupio piquea i jos mi ostalo