Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
slika dobra, vidim bice dobrih dokumentaraca. sve u svemu, ovo je ono sto bi se moglo nazvat news televizija. samo, evo dodjoh kuci, i reko da se ukljucim da vidim ponocne vijesti, kad ukljucili aljazeeru english a ne nase.
Možda Mirjana Hrga i nije najsretnije rješenje za mjesto voditelja vijesti ( možda za urednika ili producenta ). Meni je ta žena i na Novoj imala preružan naglasak i činilo mi se kao da zastajkuje u pola svake rečenice. Ali dobro, možda je do mene...
Odlična je Aljazeera.. Vrlo profesionalno odmah na početku..
odlicna televizija,svjetska! Mirjana je odlicna voditeljica,jako lijep akcenat! i Dalija ima dosta dobru dikciju,po meni najbolja dva zenska novinara u regionu,sa najboljim i najljepsim glasom,stasom....
Ponosan wrote:odlicna televizija,svjetska! Mirjana je odlicna voditeljica,jako lijep akcenat! i Dalija ima dosta dobru dikciju,po meni najbolja dva zenska novinara u regionu,sa najboljim i najljepsim glasom,stasom....
i meni je Mirjana oduvijek bila A1, uvijek sam je volio gledat na Novoj TV
ima još odličnih voditelja na AL, vidi se da su okupili dobru ekipu
Ponosan wrote:odlicna televizija,svjetska! Mirjana je odlicna voditeljica,jako lijep akcenat! i Dalija ima dosta dobru dikciju,po meni najbolja dva zenska novinara u regionu,sa najboljim i najljepsim glasom,stasom....
i meni je Mirjana oduvijek bila A1, uvijek sam je volio gledat na Novoj TV
ima još odličnih voditelja na AL, vidi se da su okupili dobru ekipu
pretpostavljam da bi kanal trebali imati besplatno svi ili ce kablovski operateri opet da prose marku-dvije vishe da bi gledali program?
Jos im samo Smiljko Sagolj fali i imate repliku ratnog HTVa,od bosnjackih novinara tu su samo trecerazredni hajatovci,adilova zena i jos poneki marginalac.
Jos je smjesnije da zemlja Katar koja je maltene serijatska zemlja ,zaposljava ljude koji su svima znani po ratnoj propagandi protiv bosanskih muslimana i koji su sve do nedavno "bljuvali" nacionalističku vatra sa ekrana HRT-a.Milic je doveo cjelu kliku novinara koji su "na liniji" hrvatskog pitanja (treceg entiteta) u BIH.
Umoslav wrote:Jos je smjesnije da zemlja Katar koja je maltene serijatska zemlja ,zaposljava ljude koji su svima znani po ratnoj propagandi protiv bosanskih muslimana i koji su sve do nedavno "bljuvali" nacionalističku vatra sa ekrana HRT-a.Milic je doveo cjelu kliku novinara koji su "na liniji" hrvatskog pitanja (treceg entiteta) u BIH.
Umoslav wrote:Jos im samo Smiljko Sagolj fali i imate repliku ratnog HTVa,od bosnjackih novinara tu su samo trecerazredni hajatovci,adilova zena i jos poneki marginalac.
Ja mislim da ti nemaš pojma.
Ivana Brkić, Lamija Alečković replike ratnog HTV-a ?! ?! ?!
P.S. Al Jazeera nije bošnjačka televizija. Deal with it.
Umoslav wrote:Jos im samo Smiljko Sagolj fali i imate repliku ratnog HTVa,od bosnjackih novinara tu su samo trecerazredni hajatovci,adilova zena i jos poneki marginalac.
Ja mislim da ti nemaš pojma.
Ivana Brkić, Lamija Alečković replike ratnog HTV-a ?! ?! ?!
P.S. Al Jazeera nije bošnjačka televizija. Deal with it.
Da se ja pitam na Dzeziri bi radilo 90% novinara iz Srbije ili Hr... Pa bas bi i uzimao te neke ''huskace'' neka malo rade za nase lijepo je nekad gledati kako para mjenja ljude
Al Jazeera Balkans jučer je i zvanično počela sa emitovanjem svog programa. Danas pored Vijesti u 18, 20, 21 i 22 sata možete pogledati dva dokumentarna filma.
Od 19:05 sati na rasporedu je emisija pod nazivom 48. 48 sati u Havani: vodič Pepe vas vodi kroz stari dio Havane, a vodič Grisel pokazuje centralni dio. Pogledajte razgovor sa plesačom Juanom, socijalističkim umjetnikom Fusterom, mladim muzicarima, priče o religiji, baseballu i večernji izlazak u Havani.
U 19:30 sati je na rasporedu dokumentarni film pod nazivom Usudi se i probaj. Film govori o gastronomskoj ponudi, kulturi i društvu u autonomnoj pokrajini Španije poznatoj kao Baskija.