BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Korisničkoime

#251 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

Samo da nije nešto ozbiljnije sa Salihovićem ne samo zbog nas nego i zbog njega, dobro je počeo sezonu sad bi mu najmanje trebala povreda koja će ga koštati par sedmica ne igranja bila bi velika šteta.
mikogoago

#252 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

E jebiga postoji ono staro pravilo ako igrac nije potpuno spreman i oporavljen od povrede postoji velika vjerojatnoca da se ponovo povrijedi i li obnovi ozljedu.Ja koliko se sjecam Salihovic je dosao rovit i nije bio potpuno oporavljen,ali i kao takav je bio nezaustavljiv.Ja mu zelim brzi i potpuni oporavak,a ako bogda igrace na evropskom. :thumbup:
nihoniho

#253 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nihoniho »

jebo te, pozvan 21 igrac od cega tri golmana, jedan igrac povrijedjen, jedan nema tima, desetorici prijeti drugi zuti karton!!!???
je li pape svjestan sta radi?
mustang

#254 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mustang »

nihoniho wrote:jebo te, pozvan 21 igrac od cega tri golmana, jedan igrac povrijedjen, jedan nema tima, desetorici prijeti drugi zuti karton!!!???
joj cirkusa :lol:
mikogoago

#255 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by mikogoago »

Na sve je Pape mislio.U Parizu zbog nedostatka igraca skida se Pape i Balja i ulaze u igru.Francuzi iznenadjeni taktickom varkom selektora primaju 2 komada :D
quasar

#256 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

Potpuno je sad jasno da pape nema namjeru u Parizu igrati na pobjedu. Dakle baraž.
Point.

#257 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Point. »

Sta vam je ljudi pa koga je trebo zvati? Mozemo odigrati protiv Luxa bez da fasujemo kriticne kartone, pa nije nam Ciro na klupi :)
just principe

#258 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by just principe »

quasar wrote:Potpuno je sad jasno da pape nema namjeru u Parizu igrati na pobjedu. Dakle baraž.

rekao je prvo Lux pa onda francuzi..A ne vidim zasto ne igrati na pobjedu jer isto je izgubiti 5-0 ili 1-1 :roll:
nihoniho

#259 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nihoniho »

Point. wrote:Sta vam je ljudi pa koga je trebo zvati? Mozemo odigrati protiv Luxa bez da fasujemo kriticne kartone, pa nije nam Ciro na klupi :)
jesi li to mozes garantovati? mala nepaznja i eto ti kartona.....mozes li garantovati da niko nece biti povrijedjen, do sada se to redovno desavalo?
Corola

#260 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Corola »

nihoniho wrote:jebo te, pozvan 21 igrac od cega tri golmana, jedan igrac povrijedjen, jedan nema tima, desetorici prijeti drugi zuti karton!!!???
A imas i siroku lepezu igraca kao alternativu u pm,vidim da ti bas nisi svjestan toga.Sa tim ''potencionalnim'' bi me bilo strah i protiv Luxemburga kojeg ubaciti.
BHF_Manijak

#261 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by BHF_Manijak »

Ljudi ba nema koga vise pozvat, TO JE TO sto se nas tice, igraca(provjerenih) nema! Jedino da pozove ove momke vani od po 19-20 godina ala Seferovic ili Vuckic(ili kako se vec zove onaj momak iz Newcastlea!), ali to su sve neisprobani momci a i preveliki je ulog da bi se sad eksperimentisali, pa da onda Sfartu svi redom jebu majku kad Seferovic ili Vuckic fule 100% sansu protiv Luksemburga...Pozvo je sto se moglo pozvati, sve ostalo je lutrija!
necu

#262 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by necu »

Dabogda izgubili protiv Francuza petardom,glupi bošnjo nikad' da bude zadovoljam,uvijek neke gluposti i sitnice tražimo da bi manje vrijednim učinili dosadašnji uspjeh.Kad' je bio Ćiro niste bili zadovoljni krajnjim rezultatom a hvalili igru,sad' je nekako obrnuto.Pa onda prepucavanja i hiperbole u vezi Misimović-Sušić.
Point.

#263 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Point. »

nihoniho wrote:
Point. wrote:Sta vam je ljudi pa koga je trebo zvati? Mozemo odigrati protiv Luxa bez da fasujemo kriticne kartone, pa nije nam Ciro na klupi :)
jesi li to mozes garantovati? mala nepaznja i eto ti kartona.....mozes li garantovati da niko nece biti povrijedjen, do sada se to redovno desavalo?
Covjece Boziji pa koga da zove? Nemoze zvati 22 anonimusa iz nashe lige za Lux pa onda dodatno izmjeniti kompletan sastav od 22 igraca. Sastav vazi za obe tekme, bitno je da dobijemo Lux, sto se mene tice, eventualna pobijeda u Parizu je samo bonus. Vjerujem da kljucni igraci kojima prijete kartoni nece srljati protiv konobara i kamiondzija i da ce to rutinski odraditi.
Bosanski_kralj

#264 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Bosanski_kralj »

Znači bolje je da nam bude falilo igrača, nego da nam oni relativno lošiji sjede na klupi. :-) Ja sam siguran da ćemo imati još dvojicu (uz salihovića) povrijeđenih igrača i da će isto toliko ih dobiti 2 žuti karton u utakmici protiv luksemburga
Last edited by Bosanski_kralj on 27/09/2011 19:18, edited 1 time in total.
zlajaBHF

#265 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by zlajaBHF »

just principe wrote:
quasar wrote:Potpuno je sad jasno da pape nema namjeru u Parizu igrati na pobjedu. Dakle baraž.

rekao je prvo Lux pa onda francuzi..A ne vidim zasto ne igrati na pobjedu jer isto je izgubiti 5-0 ili 1-1 :roll:
Upravu si, trebao je reci prvo francuzi pa onda Lux :lol:
Korisničkoime

#266 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

Sad je kasno zna se kada se igrači probaju pa da za jače susrete imaš oprobane ili da barem možeš reći probali smo nema ništa korisno, sad protiv Lux mislim da nam ne bi bio ugrožen rezultat s dva do tri nova igrača uglavnom oni koji se stalno pominju ovdje, Cocalić, Mahmutović i već donekle isprobani Vranješ ali i to samo za Lux za Francusku je rizično ići s nekim ko se nije do sada oprobao ako baš ne moraš. Ali realno imamo Muslimovića za kojeg sam selektor kaže da nije blizu prvih 11, Ibiševića za 20-tak minuta tu Mahmutović ne bi škodio, ne bi nekom kvalitetnijem uzeo mjesto jer nema nikog drugog.
Žuti su druga priča oni bi nam mogli doći glave u baražu, neko reče neće se naši nakupiti žutih protiv Lux i to je vjerovatno tako ali bi mogli i te kako protiv Francuza što će nam u slučaj da ostanemo drugi zadati probleme upravo jer nemamo alternativi ili barem isprobanih.
nihoniho

#267 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nihoniho »

Korisničkoime wrote:Sad je kasno zna se kada se igrači probaju pa da za jače susrete imaš oprobane ili da barem možeš reći probali smo nema ništa korisno, sad protiv Lux mislim da nam ne bi bio ugrožen rezultat s dva do tri nova igrača uglavnom oni koji se stalno pominju ovdje, Cocalić, Mahmutović i već donekle isprobani Vranješ ali i to samo za Lux za Francusku je rizično ići s nekim ko se nije do sada oprobao ako baš ne moraš. Ali realno imamo Muslimovića za kojeg sam selektor kaže da nije blizu prvih 11, Ibiševića za 20-tak minuta tu Mahmutović ne bi škodio, ne bi nekom kvalitetnijem uzeo mjesto jer nema nikog drugog.
Žuti su druga priča oni bi nam mogli doći glave u baražu, neko reče neće se naši nakupiti žutih protiv Lux i to je vjerovatno tako ali bi mogli i te kako protiv Francuza što će nam u slučaj da ostanemo drugi zadati probleme upravo jer nemamo alternativi ili barem isprobanih.
e vidis , to je racionalno razmisljanje, tako razmislja vecina normalnih ljudi ali pape je lukav, on ce francuz iznenaditi potpuno neocekivanim, iracionalnim potezima. recimo , izvesce 8 igraca na teren umjesto 11. vizionar.........
quasar

#268 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

Šta ima veze, igraćemo prvu utakmicu baraža sa reprezentacijom iz Premier lige BiH.
emrah_

#269 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by emrah_ »

Sta je ba vama ljudi oni su svi profesionalci i veoma dobro znaju kako se to radi i kako se cuva da se ne dobije niti jedan zuti karton bili su u takvoj situaciji barem 100 puta..koji vam je..pustite mahalanje kraju.. dosta je tih prica vise..

Ovo je prvi put aBd. da cemo u Francusku ici bez ikakvog opterecenja.. vazda smo nesto ovisili od drugih, vazda su nam zadnje utakmice bile nekako sad ili nikad..

sad po prvi put idemo a da na ledjima nemamo vrecu kamenja.. nemamo sta izgubit idemo na sve ili baraz..

Samo malo nam treba one sportske sreće ( sjetimo se Portugala tamo) et toga da nema uzimamo Francuze glat!

Toliko.. lijep pozdrav!
campa_xxx

#270 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by campa_xxx »

Boga mi gledajuci ove Francuske igrace kako igraju za svoje klubove me tacno strah da ne bude kakav potop u Parizu...daj Boze da grijesim :roll:

Isto tako sam stekao dojam kod nase raje da smo mi vec dobili tu utakmicu...sjetimo se samo razocarenja nakon utakmice na Kosevu a sad su tri puta jaci nego tada!
quasar

#271 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by quasar »

Ja bih samo da napomenem da imamo Lux koji nije nimalo naivan vise. I da njih MORAMO dobiti. Sto znaci da nema labavo i da ce vrlo lako biti zutih u veznom redu.
Korisničkoime

#272 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

emrah_ wrote:Sta je ba vama ljudi oni su svi profesionalci i veoma dobro znaju kako se to radi i kako se cuva da se ne dobije niti jedan zuti karton bili su u takvoj situaciji barem 100 puta..koji vam je..pustite mahalanje kraju.. dosta je tih prica vise..

Ovo je prvi put aBd. da cemo u Francusku ici bez ikakvog opterecenja.. vazda smo nesto ovisili od drugih, vazda su nam zadnje utakmice bile nekako sad ili nikad..

sad po prvi put idemo a da na ledjima nemamo vrecu kamenja.. nemamo sta izgubit idemo na sve ili baraz..

Samo malo nam treba one sportske sreće ( sjetimo se Portugala tamo) et toga da nema uzimamo Francuze glat!

Toliko.. lijep pozdrav!
Da to tako ide drug ne bi ne samo naša repka nego ni jedna ekipa imala nijedan žuti karton. Ako misliš da se igrači čuvaju i da tako čuvajući se i ne ulazeći 100% u dvoboje uzmemo Francuze glat onda drug zaista :roll:
Ako budemo išli na sve eto žutih ako ne uspijemo eto baraža bez najmanje 1 do 2 standardna.
emrah_

#273 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by emrah_ »

Korisničkoime wrote:
emrah_ wrote:Sta je ba vama ljudi oni su svi profesionalci i veoma dobro znaju kako se to radi i kako se cuva da se ne dobije niti jedan zuti karton bili su u takvoj situaciji barem 100 puta..koji vam je..pustite mahalanje kraju.. dosta je tih prica vise..

Toliko.. lijep pozdrav!
Da to tako ide drug ne bi ne samo naša repka nego ni jedna ekipa imala nijedan žuti karton. Ako misliš da se igrači čuvaju i da tako čuvajući se i ne ulazeći 100% u dvoboje uzmemo Francuze glat onda drug zaista :roll:
Ako budemo išli na sve eto žutih ako ne uspijemo eto baraža bez najmanje 1 do 2 standardna.
Kazem da ce se znati cuvati protiv Luxemburga ne protiv Francuske.. Bili smo nedavno u takvoj situaciji i rijesili smo utakmicu u nasu korist i nismo dobili niti jedan zuti karton.. I ako se to rijesi kako treba protiv Lux onda u Francusku ici ne gledajuci na zute ici 200% bez opterecenja ikakvog.. pozz
nihoniho

#274 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by nihoniho »

Corola wrote:
A imas i siroku lepezu igraca kao alternativu u pm,vidim da ti bas nisi svjestan toga.Sa tim ''potencionalnim'' bi me bilo strah i protiv Luxemburga kojeg ubaciti.
jesu li to mravac, maletic bolji od jahica, cocalica, vranjesa, mahmutovica ? imamo igrace iz izraelske, austrijske,azerbejdzanske, poljske lige , ne vidim razloga da nemamo igrace iz grcke ili ceske..........
Korisničkoime

#275 Re: BiH-Luxemburg / Francuska-BiH

Post by Korisničkoime »

@emrah ok drug nesporazum mislio sam da si kontao na Francusku, za Lux se mogu izvući bez žutih a ja se bojim kamare žutih u Francuskoj i našeg ostanka na drugom mjestu. Jer mogući su svakako različiti raspleti a ovaj bi bio po nas najgori idemo u vatru s Francima popijemo žutih dosta i izgubimo i završimo bez nekolicine standardnih u baražu. Ali ga ja malo zacrnim po običaju, biće to aBd, prvo Lux.
Locked