Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
lady____ wrote:i mislis da bi njemu hanuma dala da ide sa mnom...
haj ti samnom i mojom hanumom,ja cu voziti a vi od sa do parisa protracajte po sarajeva i okolice hehehe[/quot
Zamisli dvije zene koje neprestano razgovaraju od Sa do Pariza, a ti vozis )) Siguran da si spreman na to? Nego, udaljili smo se od teme, i pokrili sve znacajne informacije, osjecam da ce star(i)mo, biti ljut kada vidi ovo simpaticno dopisivanje
lady____ wrote:i mislis da bi njemu hanuma dala da ide sa mnom...
haj ti samnom i mojom hanumom,ja cu voziti a vi od sa do parisa protracajte po sarajeva i okolice hehehe[/quot
Zamisli dvije zene koje neprestano razgovaraju od Sa do Pariza, a ti vozis )) Siguran da si spreman na to? Nego, udaljili smo se od teme, i pokrili sve znacajne informacije, osjecam da ce star(i)mo, biti ljut kada vidi ovo simpaticno dopisivanje
hahahahahhaa,..pa eto to sam izdrzo od sa do sttutgarta,samo su u autu bile mama,tetka i mamina prijateljica pa ti misli cija prica moze biti teza,njihova ili od dvije cure hehehe samo tad sam mogo malo i sprasit po gasu stara placa kazne haha
specifikacija wrote:
Nego, udaljili smo se od teme, i pokrili sve znacajne informacije, osjecam da ce star(i)mo, biti ljut kada vidi ovo simpaticno dopisivanje
to sam i ja isto rekla! a jos sam ja trazila da se tema otkljuca kad su je zakljucali...
specifikacija wrote:
Nego, udaljili smo se od teme, i pokrili sve znacajne informacije, osjecam da ce star(i)mo, biti ljut kada vidi ovo simpaticno dopisivanje
to sam i ja isto rekla! a jos sam ja trazila da se tema otkljuca kad su je zakljucali...
Zamolicemo onda moderatore da od nekog oznacenog posta obrisu sve, tako da ono najznacajnije ostane. Mada je i ovo pisanje bilo simpaticno...
Canasob wrote:Po nekim slobodnim procjenama trebalo bi nas doci minimalno 3-4 hiljade. Posjeta bi sigurno bila i veca, da nije tog nesretnog baraza, pa onda ljudi kalkulisu. Kako god, vidimo se u Parizu, ljiljani ce da bljeste na Stade de France .
Slazem se,nedaj boze da nam bod treba protiv Francuza da idemo direktno bilo bi 20-25 hiljada smijem se kladit
specifikacija wrote:
Zamolicemo onda moderatore da od nekog oznacenog posta obrisu sve, tako da ono najznacajnije ostane. Mada je i ovo pisanje bilo simpaticno...
Slazem se hvala na ugodnom dopisivanju,de mi reci druze imas li ti osjecaj da ce nam francuzi zabiti jedan go lijevom a drugi desnom rukom ?
Canasob wrote:Po nekim slobodnim procjenama trebalo bi nas doci minimalno 3-4 hiljade. Posjeta bi sigurno bila i veca, da nije tog nesretnog baraza, pa onda ljudi kalkulisu. Kako god, vidimo se u Parizu, ljiljani ce da bljeste na Stade de France .
Slazem se,nedaj boze da nam bod treba protiv Francuza da idemo direktno bilo bi 20-25 hiljada smijem se kladit
Cuj nedaj boze.Valjda dao bog.
nedaj boze zabijali bi nam golove rukama pa ne znam sta bi sa sebe uradio hehe
Mozda ce im najefikasniji igrac biti Nikola Karabatic kada zagusti
Moja intuicija kaze da cemo pobjediti 1:0, a strijelac ce biti Dzeko nakon sto mu neko od nasih s desne strane nabaci loptu koju ce rutinski glavom ubaciti u mrezu Laku noc svima
Podvlacim da na ovome sajtu mozete sami birati slobodna mjesta na tribinama! Kliknite na "location" i birajte mjesta na kojima su nasi navijaci! Karte je, nakon sto se izvrsi uplata, nemoguce zamjeniti...
Karte mozete printati kuci u PDF formatu, i to vas nista ne kosta. Nepotrebno je traziti da vam se karte salju na kucnu adresu jer ce preporuceno pismo kostati oko 15 eura!
haj ako je neko bio na stadionu,ovaj treci level po 10 eura,ove sirotinjske karte ..vidil se ista s tog mjesta?mislim teren i slicno
i kako da je kupim na ovom sajtu,da ne zalutam u pogresan sektor..jesu li rasprodani ovi dijelovi stadiona koji nisu navedeni u ponudi?
npr c7 do c10 jos stoji u ponudi,jel se moze birati mjesto il gdje me baci u tom podrucju?
red 75 ide...ovo je nebu pod oblacima
A9-Z11, karte kupljene, bacise nas u red 47 ako se ne varam, sad jos samo treba odbrojati dane do tekme.
Dovoljno blizu zone sa nasim navijacima, a kako cujem sijeli jug bice pun nasih
Ide li ko sa centrotransom? Ima li neki okvirno datum do kad se primaju prijave, i ako se prijavim sa njima da idem hoce li mi oni kupiti- obezbijediti kartu ili se ja sam trebam ovako preko neta snalaziti?
motachjointa wrote:Ide li ko sa centrotransom? Ima li neki okvirno datum do kad se primaju prijave, i ako se prijavim sa njima da idem hoce li mi oni kupiti- obezbijediti kartu ili se ja sam trebam ovako preko neta snalaziti?
ima li neko iz italije da ide na tekmu,sa ryanair-om iz verone 10/10 a povratak 12/10 u pariz(beauvais) kosta 40 eura sa svim taksama(naravno samo rucni prtljag).Moze biti zanimljiva solucija koje u blizini,u svakom slucaju posjetite stranicu ryanair i moze vam naletiti kakva prilika.Meni jos samo spavanje da skontam i sve ok.Za informaciju karata za sva sektore na jugu jos ima naravno on line.
Vos places pour la manifestation FRANCE / BOSNIE-HERZEGOVINE - 11/10/2011 21:00 :
Site Zone Catégorie Accès Rang Place
STADE DE FRANCE SUD/INT-A9-A10-Z14-Z13-Z12-Z11 5 A9 49 11
EVO MENE OVDJE!!!!!!!! Ima li neko u blizini da se cujemo?
swordmaster wrote:Vos places pour la manifestation FRANCE / BOSNIE-HERZEGOVINE - 11/10/2011 21:00 :
swordmaster wrote:Vos places pour la manifestation FRANCE / BOSNIE-HERZEGOVINE - 11/10/2011 21:00 :
Imam ja : Z13 dolazi nas 5 na ovu sekciju iz DK
imate li spavanje?ja dolazim u pariz(beauvais)u ponedeljak u 17:30 a do centra treba jedno sat i po voznje,znaci ko stvoreno za prvu cugu,,,,odgovara li?