Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
za sada oko 5 mrtvih i milion ljudi bez elektricne energije zbog uragana "Irene "
zahvaljuci vrhunskoj organizovanosti USA sluzbi posljedice ovoga uragana koji je velicine Texasa ! i brzine vjetra i preko 145 Km/h uz tesku kisu i udare valova visokih i 7 metara nisu i teze
neka je sa srecom Njujorcanima jer "Irena" je jos uvijek bijesna i ide pravo na njih
evo kako to izgleda sa satelita uz sve ostale podatke http://www.noaa.gov/
simpozijum delirijum wrote:
neka je sa srecom Njujorcanima jer "Irena" je jos uvijek bijesna i ide pravo na njih
evo kako to izgleda sa satelita uz sve ostale podatke http://www.noaa.gov/
Last edited by irvinx1 on 27/08/2011 23:52, edited 1 time in total.
Jednakost. Crnac i bijelac u borbi protiv terorizma.
kakav bolan terorizam ko terorise amerikance sta im to fali u americi ko ih ubija po ulicama svaki dan?
i kakva ti je borba protiv terorizma ,opet terorizam...naivan si...
Jednakost. Crnac i bijelac u borbi protiv terorizma.
smijesan si sa svojim americkim idealima.
znas i sam da su se ovako i u vijetnamu borili zajedno dok je u zemlji sasvim drugacija situacija bila.
znas dobro i da ce u vecini slucajeva primiti bijelca nego crnca na radno mjesto .
da ne nabrajam.
kad volis svoju ameriku idi pomozi braci da dokrajce ono malo islama i muslimana u iraku i afganistanu.
irvinx1 wrote:Braca Ameri se bore diljem svijeta da bi ti zivjeo u demokratiji i slobodi. Razmilsli malo o tome iduci put...
++++
Ne valja ti ovo "prije primaju bijelca", nije tako...ima fobija da ih ne optuze za rasizam pa prije ubace crnca
ako se bore za demokratiju, sto im njihovi sefovi slagase za irak?
Sta su slagali? Sadam je oruzje za masovno unistenje prebacio u Siriju prije nego li je krenula akcija...
"General Georges Sada, the former second-in-command of the Iraqi Air Force, claimed in his 2006 book that he knew two Iraqi pilots that flew WMD into Syria over the summer of 2002, which came before a later shipment on the ground. I asked Duelfer if Nizar Nayouf or the two Iraqi pilots were spoken with."
Sta su slagali? Sadam je oruzje za masovno unistenje prebacio u Siriju prije nego li je krenula akcija...
"General Georges Sada, the former second-in-command of the Iraqi Air Force, claimed in his 2006 book that he knew two Iraqi pilots that flew WMD into Syria over the summer of 2002, which came before a later shipment on the ground. I asked Duelfer if Nizar Nayouf or the two Iraqi pilots were spoken with."
[/quote]
nije tako vec je bilo u libiji prije sirije evo traze ga po libiji pa ce kasnije da ga traze po siriji prebacivaju ga podzemnjim zeljeznicama...a mozda su i jedan dio prebacili u iran....
irvinx1 wrote:Ovo je propaganda... Pa takve se stvari desavaju svuda u svijetu. A vinovnici su i kaznjeni u skladu sa zakonom.
kaznjeni..
mislim da su dobili samo ukor. koliko se sjecam
"Visoka stopa nezaposlenosti, zločini mržnje, siromaštvo, nepristupačnost zdravstvenoj zaštiti i problemi prilikom zapošljavanja, u SAD najčešće pogađaju crnce, Latinoamerikance, muslimane, ljude iz južne Azije, Indijance i homoseksualce."
Last edited by Alen___ on 28/08/2011 00:29, edited 1 time in total.
Alen___ wrote:
"Visoka stopa nezaposlenosti, zločini mržnje, siromaštvo, nepristupačnost zdravstvenoj zaštiti i problemi prilikom zapošljavanja, u SAD najčešće pogađaju crnce, Latinoamerikance, muslimane, ljude iz južne Azije, Indijance i homoseksualce."
Prema ispitivanju Galupa, 39% Amerikanaca vjeruje da muslimani trebaju hodati gradom uz posebne lične isprave. Konkretan događaj koja su se desio nakon sprovođenja ove ankete povećava zabrinutost…
Alen___ wrote:
irvinx1 wrote:Ovo je propaganda... Pa takve se stvari desavaju svuda u svijetu. A vinovnici su i kaznjeni u skladu sa zakonom.
a sta hoces da kazes ovi su cinovnici onako dosli ne predstavljaju ameriku ajjjjjj kako si licemjeran
kao sto sam i rekao nisi u stanju govoriti istinu!!!
Tema je SAD, a ne ja. Po ko zna koji put vrijedjas...
Moji dokazi da su prebacili oruzje za masovno unistenje, iste su relevantnosti kao tvoji da oruzja nema...
Razlika je jedino sto ja znam, a vi mislite da znate...
mepac wrote:
jel i laz da imao 20 miliona beskucnika?
Stalno iznosis netacne podatke. I ono za historiju SAD kad si je pomjeso sa australskom... Ne mozes tako zastupati to svoje stanoviste.
Kojih bolan 20 miliona?