Eto covjek je sve objasnio jednom recenicom.Hopkins wrote:Lizanje dupeta, cirkularno
Psihotrileri/trileri
Moderator: _BataZiv_0809
- drag_gost
#251 Re: Psihotrileri/trileri/horori
- BHF_Manijak
#252 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Da se ponovim, Cabine in the woods je po meni totalno sranje od filma. Prica u filmu je katastrofalna, pocetak nidje veze, kraj isto tako, ma nula bodova... 
- htcxone
#253 Re: Psihotrileri/trileri/horori
meni je ok sve do kraja filma ... a onda kraj ...BHF_Manijak wrote:Da se ponovim, Cabine in the woods je po meni totalno sranje od filma. Prica u filmu je katastrofalna, pocetak nidje veze, kraj isto tako, ma nula bodova...
- afr0diziak
#254 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Ne znam je li neko vec napisao Shutter Island. Napet od pocetka do kraja i jako zanimljiv, pun preokreta.
- BHF_Manijak
#255 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Moze li neka preporuka horora sa nekom mirnijom, zajebanijom atmosferom, moze naravno i starija tipa 70-tih i 80-tih.
Ono znate ala u Kingovom fazonu, mirniji i manji gradic, malo stanovnika gdje svak svakog zna, magla, mrak, tisina, itd...Nesto bas oldschool, vala mi je i ovih novih i efekata preko glave!
I jos nesto, ako moze neko nabrzinu da mi poslozi serijale Saw-a!
Proslo je Bogami podosta od zadnjeg koji sam gledo, a da o prvom ne govorim, a volio bih ovaj zadnji dio pogledati, pa se bojim da mi nista ne bude jasno.
Dakle samo u kratkim crtama, ko ubija, ko je preuzeo ulogu Jigsawa, posto cini mi se od treceg dijela ima milion nakvih ljudi upletenih u ubistva...

I jos nesto, ako moze neko nabrzinu da mi poslozi serijale Saw-a!
- htcxone
#256 Re: Psihotrileri/trileri/horori
evBHF_Manijak wrote:Moze li neka preporuka horora sa nekom mirnijom, zajebanijom atmosferom, moze naravno i starija tipa 70-tih i 80-tih.Ono znate ala u Kingovom fazonu, mirniji i manji gradic, malo stanovnika gdje svak svakog zna, magla, mrak, tisina, itd...Nesto bas oldschool, vala mi je i ovih novih i efekata preko glave!
![]()
I jos nesto, ako moze neko nabrzinu da mi poslozi serijale Saw-a!Proslo je Bogami podosta od zadnjeg koji sam gledo, a da o prvom ne govorim, a volio bih ovaj zadnji dio pogledati, pa se bojim da mi nista ne bude jasno.
Dakle samo u kratkim crtama, ko ubija, ko je preuzeo ulogu Jigsawa, posto cini mi se od treceg dijela ima milion nakvih ljudi upletenih u ubistva...
![]()
silver bulet ti je dobar (king)
the stand (king)
it (king)
ako si gledao ove onda ne znam , niko ne moze napraviti film slican kingu
sinoc sam gledao film OVAJ http://www.youtube.com/watch?v=7qyIZN-43NM odlican je stvarno, bar meni....
sto se tiče jigsawa.... mah ... gledaj i sknotat ćeš ima fash back-ova
- BHF_Manijak
#257 Re: Psihotrileri/trileri/horori
It sam gledo, beton iako traje 3 sata
Ta druga dva nisam, idu dakle na listu...Cekam i ostale sa prijedlozima. 
- htcxone
#258 Re: Psihotrileri/trileri/horori
sinister-2012 predobar!!!!!!!
- Truba
- Grijem se na: Plin i struju
- Horoskop: Vodolija
- BHF_Manijak
#260 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Pogledah The Barrens, nije los, moze se gledati.
Samo, ako su vec cijeli film furali tu jednu ideju, trebali su je i zavrsitit na taj fazon, po meni bi mnogo efikasnije bilo s tim triler efektom, nego ovako, al' eto...
Samo, ako su vec cijeli film furali tu jednu ideju, trebali su je i zavrsitit na taj fazon, po meni bi mnogo efikasnije bilo s tim triler efektom, nego ovako, al' eto...
- Cracked
#262 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Side note za ljude koji nisu shvatili: Cabin in the woods drevna stvorenja/bogovi predstavljaju gledaoce odnosno ljubitelje horrora i njihove zahtjeve a naucnici su redatelji i autori
- Kyuss
#263 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Nešto ovako možda:BHF_Manijak wrote:Moze li neka preporuka horora sa nekom mirnijom, zajebanijom atmosferom, moze naravno i starija tipa 70-tih i 80-tih.Ono znate ala u Kingovom fazonu, mirniji i manji gradic, malo stanovnika gdje svak svakog zna, magla, mrak, tisina, itd...Nesto bas oldschool, vala mi je i ovih novih i efekata preko glave!
![]()
I jos nesto, ako moze neko nabrzinu da mi poslozi serijale Saw-a!Proslo je Bogami podosta od zadnjeg koji sam gledo, a da o prvom ne govorim, a volio bih ovaj zadnji dio pogledati, pa se bojim da mi nista ne bude jasno.
![]()
http://www.imdb.com/title/tt0079844/
- Truba
#264 Re: Psihotrileri/trileri/horori
gledao sam sinister i isijavanje u 2 dana
prvi pokušava zvučnom manipulacijom učiniti ono što isijavanje želi atmosferom i izvrsnom glumom
sasvim solidna dva filma od kojih je jedan mali a drugi svevremenski
prvi pokušava zvučnom manipulacijom učiniti ono što isijavanje želi atmosferom i izvrsnom glumom
sasvim solidna dva filma od kojih je jedan mali a drugi svevremenski
- BHF_Manijak
#265 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Jedva cekam dvojku Shininga!
Sinister pogledo i OK je, ali nista vise od OK. Previse mi je ogranicena radnja na jednu lokaciju a to bas i ne volim.
Sinister pogledo i OK je, ali nista vise od OK. Previse mi je ogranicena radnja na jednu lokaciju a to bas i ne volim.
- Kinaski
#266 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Davno sam na tvu gledao ... Radi se o nekom filmu koji je sastavljen od nekih par kratkih prica . Uglavnom sjecam se samo jedne scene gdje crna macka skace po sobi , malo po sobi , malo po licu neke gospodje/gospodina ... Ono unakazi je
E kako se zove taj film , treba mi ta macka nesto vamo
P.S. Sretna Nova
E kako se zove taj film , treba mi ta macka nesto vamo
P.S. Sretna Nova
- Kinaski
#267 Re: Psihotrileri/trileri/horori
BHF_Manijak wrote:Jedva cekam dvojku Shininga!![]()
Kjubrikov sajning
- BHF_Manijak
#268 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Pa izlazi Shining 2, zar nisi upratio, pod nazivom Doctor Sleep?!Kinaski wrote:BHF_Manijak wrote:Jedva cekam dvojku Shininga!![]()
Kjubrikov sajningpazi da ne docekas
- Kinaski
#269 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Nisam prvi put cujem za to , ali svidja mi se idejaBHF_Manijak wrote:Pa izlazi Shining 2, zar nisi upratio, pod nazivom Doctor Sleep?!Kinaski wrote:BHF_Manijak wrote:Jedva cekam dvojku Shininga!![]()
Kjubrikov sajningpazi da ne docekas
- BHF_Manijak
#271 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Halali do mene je
Tek ce novela Kingova izaci Doctor sleep, ali poznavajuci takve situacije, eto i filma kroz nekoliko godina! Eh sad da li ce to biti za 3-4 ili 10 godina, vidjet cemo! 
-
teska_hrastovina
#272 Re: Psihotrileri/trileri/horori
tip se budi u bolnici, pita koji je datum, godina, šta u se dogodilo, obavještavaju ga..sljedeći put se budi u drugoj sobi, do njega u drugom krevetu leži drugi čovjek sa kojim razgovara..kad se opet probudi čovjeka nema, pita gdje je taj čovjek, govore mu da nije nikakvog čovjeka ni bilo, pita koja je godina datum, govore mu neku sasvim neku drugu godinu, čini se da već godinama leži u toj ustanovi, njemu to postaje sumnjivo, ubjedjuju ga da se smiri, da je bolestan i da mu žele pomoći, no on pokušava pobjeći i otkriti o čemu se radi, jer sumnja da je žrtva nekog tajnog eksperimenta...zna li neko naziv filma ???
- Truba
#273 Re: Psihotrileri/trileri/horori
možda efekat leptira 
- BHF_Manijak
#274 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Ima li Grave encounters puno scena snimanih iz prvog lica, ili? Mrzim tako sjimane filmove, a po traileru vidim da ima i toga, pa me zanima je li vecinom tako sniman film ili?
- covjekizsjene
#275 Re: Psihotrileri/trileri/horori
Procitajte knjigu "Covjek iz sjene" bolji nego ijedan psihotriler/triler/horor na TVu.