Ljetovanje all about
Moderator: anex
-
žuta
#251 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
ulcinj fuj pun šiptara i smeća prošle godine im krava mrtva stajala na cesti 3 dana fuf fuj fuj fuj za te pare bolje je bit u sarajevu
- jedna tamo
#252 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
vidjela sam ove brojeve po stubovima na ilidži pa izvoli 063/922-160 i 061/202-757
piše ulcinj 8 dana organizovan prijevoz i smještaj negdje čini mi se oko 180 KM pa et....
piše ulcinj 8 dana organizovan prijevoz i smještaj negdje čini mi se oko 180 KM pa et....
-
frngla
#253 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
ja sam bio davno doduse, prije desetak godina bilo je fkt ruzno, prljavo, smeca na sve strane, go siptar, siptarke one se uvale u pijesak u onim dimijama mokrim, smeca u moru fuj, pijesak se zavuce svugdje pa ojed mozes dobiti... ULCINJ FUJ
-
hepatija
#254 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
ma joj uvijek ima dijelova gdje ima smeca,al et idemo prvi put pa bas nemam pojma kako to sve ide u Crnoj Gori,pa zar na Adi Bojani nisu samo nudisti,nisam bas taj tip,hahahah,imaju li neki brodici il nesto da mozes doci do mjesta ili neko krstarenje,kakve su cijene,sve me interesuje, HELP :DDD,hvala
-
Ich bin...
#255 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
Neuporedivo je HR i MNE more.... ja kombinujem i jedno i drugo. Cijene u MNE su puno pristupacnije nego u HR.hepatija wrote:ma joj uvijek ima dijelova gdje ima smeca,al et idemo prvi put pa bas nemam pojma kako to sve ide u Crnoj Gori,pa zar na Adi Bojani nisu samo nudisti,nisam bas taj tip,hahahah,imaju li neki brodici il nesto da mozes doci do mjesta ili neko krstarenje,kakve su cijene,sve me interesuje, HELP :DDD,hvala
za novoizgradjeni apartman sa ful opremom na samoj plazi jaz platices 40-50€, dok u Drveniku treci red kuca od mora u apartmanu sagradjenom 195ineke ces odvaliti 50-70 €.
Cijene hrane u samoposlugama su u odnosu na BiH min 30% jeftinije tako da ti je moj savjet ne nositi nista...
Nes kafa je 1,5-2 €, pivo 2€, vino 0,2 3€, pizza 3-7 € itd
Ogromna je razlika takodje i gdje ce biti... Sve preko zaliva je dosta skuplje, grad Budva uzima harac i Novom i Igalu...
lezaljka je 2€, suncobran 1€,.....
More nema onu predivnu boju,,, al eto sve u svemu nije lose....
Ja odoh sutra
-
žuta
#256 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
ja sam prošle godine bila u budvi palža fuj al zato plaže oko budve koje se naravno plačaju su super jaz trsteno ...
na jednoj plaži imaju bazeni za djecu za odrasle ljepota sve za eure i nemaš traha da će ti neko stat na glavu ili donijet pretis lonac na plažu .za plaže sve pohvale a što se tiče mlade raje za nočni život vrh
na jednoj plaži imaju bazeni za djecu za odrasle ljepota sve za eure i nemaš traha da će ti neko stat na glavu ili donijet pretis lonac na plažu .za plaže sve pohvale a što se tiče mlade raje za nočni život vrh
-
hepatija
#257 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
hvala puno,ja sam Ulcinj planirala def jer imamo neku poznanicu i kod nje smo za 5 eurica po osobi,a nas je 2
,tak da po njenoj prici velika je plaza tu bas blizu,pa sad mi smo nak planirali probat tu ribu,malo ako nije skupo taj obilazak borodom i sad me brine jer je Ramazan 1.8.ima li tamo alkohola od 23.7.hahaha,jer su uglavnom muslimani,heeh,pa sad ...
-
Ich bin...
#258 Re: Ljetovanje u CG (Ulcinj?)
Ima definitivno... bez obzira na Ramazan.... turisticka sezona ne pridaje tome znacajhepatija wrote:hvala puno,ja sam Ulcinj planirala def jer imamo neku poznanicu i kod nje smo za 5 eurica po osobi,a nas je 2,tak da po njenoj prici velika je plaza tu bas blizu,pa sad mi smo nak planirali probat tu ribu,malo ako nije skupo taj obilazak borodom i sad me brine jer je Ramazan 1.8.ima li tamo alkohola od 23.7.hahaha,jer su uglavnom muslimani,heeh,pa sad ...
-
žuti
#259 U Neum sa bebom bez pasoša?
Da li je moguce?
Je li neko vec isao
Je li neko vec isao
- Doda37
#260 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Pa nemoj ici kroz Hrvatsku pa ti ne treba pasos !!!žuti wrote:Da li je moguce?
Je li neko vec isao
- drndalo
#261 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Moguce, zaobidjes ulazak u HR, preko Svitave, i s brda se spustis u Neum...
-
žuti
#262 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Nisam mislio ici preko svitave nego normalnim putem.
Znam da moze preko svitave.
-
palamuda
#263 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Ako nećeš preko Svitave onda nema šanse, kako misliš to izvest da kažeš graničaru ja ću do Neuma onda deš do Splita.
Ovo tvoje je izvedivo samo preko Svitave, ali ono nije put nego kozija staza, ja bi se prošao mora da je ono jedini put, bolje ti je dat dvije stoje pasoš odmah gotov i pucaj ko čovjek na more.
Ovo tvoje je izvedivo samo preko Svitave, ali ono nije put nego kozija staza, ja bi se prošao mora da je ono jedini put, bolje ti je dat dvije stoje pasoš odmah gotov i pucaj ko čovjek na more.
- drndalo
#264 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Moze i helikopterom...
- helpdesk
#265 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Meni se ovo cini kao losa kombinacija. Prvo MORAS ici preko Svitave, put je katastrofa. A drugo, Neum sa malom bebom i neumske "ciste" plaze bez "imalo guzve" 
-
cokyy
#267 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Moguće je,ali put je pretežak. ja kad god idem povraćam,krivine na svakom čošku, sami kamenjar... A prošla sam pola BiH - ništa mi tako teško kao Svitava ne "padne",samo tu povraćam. 3 puta sam tuda išla,i ne pada mi napamet više!

- metar_drva
#268 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
teleporter je solucija za tebe, mada sam čuo da se zna desit da pogrešno integriše na mjestu dolaska, pa ti stavi ruku umjesno noge i sl. polasci su svaki dan na svaki puni sat ispred zetre, teleporterom ordinira dr. mehki tobejarabižuti wrote:Nisam mislio ici preko svitave nego normalnim putem.
- Doda37
#269 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Sramota je za drzavu sto se ne napravi tj. prosiri put za Neum preko Svitave, izlaz na more da ne odrade to je katastrofa, sta onda ocekivati nesto vise !!!
-
lajkujMe
#270 Re: U Neum sa bebom bez pasoša?
Ne bas za drzavu ti putevi su nadleznost kantona, fantastican primjer je Sarajevo-Tuzla na sarajevskom kantonu put prekrasan nov asfalt, zelenilo se drzi pod kontrolom, put pregledan i mozes i 100 na sat ici, cim dođeš u zenicki kanton totalna propast, rupetine, pjesak i kamenje i drvece na cesti krivine da to zlo dođe nemozes preticati stanje asfalta je nocna mora, ne mjenja se nista ni kad uđeš u tuzlanski kanton mada tamo ko fol nesto grade...Doda37 wrote:Sramota je za drzavu sto se ne napravi tj. prosiri put za Neum preko Svitave, izlaz na more da ne odrade to je katastrofa, sta onda ocekivati nesto vise !!!
-
melniha
#271 Re: Ljetovanje u Bristu
Hvala svim na odgovoru, uspjeli smo rezervisati puni pansion za relativno malo novca, nadam se da će biti lijepo, more, plaža, porodica ...to je to...
-
mosamosa
#272 Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
Ovih dana raja baš priča o tom crnogorskom primorju, posebice Sutomore, Dobre Vode itd...Recite mi šta vi iskreno mislite o tome, nisam nikada bio do sada, i kakve su cijene ?
- Van Halen
#273 Re: Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
Sve je u eurima, sve je vrlo skupo a dosta prljavo i prepuno neplanske gradnje. Tako da ako hoćeš da ideš u Buljakov potok koji ima more slobodno.
-
selmicaaa_
#274 Smjestaj u Trogiru
Zanima me da li je neko od vas ljetovao u Trogiru? Kakva su iskustva? Imate li preporuciti kakav dobar i povoljan smjestaj ( potrebno mi je za dvije osobe)?

-
mosamosa
#275 Re: Dobre Vode,Sutomore-LJETOVANJE ?
ma briga me za neplansku gradnju realno
, zanima me noćni zivot ? ...a za cijene, jel skupo kao u hrvatskoj ili skuplje ?