Champions League 2011/12

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Rob_Atl

#251 Re: Champion League 2011/12

Post by Rob_Atl »

Nes nista propustit, Pjanic klupa veceras :-)
ganjeta

#252 Re: Champion League 2011/12

Post by ganjeta »

Ko može bolje bujrum. :D

Image

Fiksni mi je sa kamerom :razz: .
Sasvim_Obican

#253 Re: Champion League 2011/12

Post by Sasvim_Obican »

Dobar je Lyon, ali ja stvarno ne znam zbog čega drže Pjanića na klupi. Prvo poluvrijeme su izgledali totalno bezidejno u sredini, a po ulasku Pjaniać su dobili na svježini i centaršutevima..
Corola

#254 Re: Champion League 2011/12

Post by Corola »

Sasvim_Obican wrote:Dobar je Lyon, ali ja stvarno ne znam zbog čega drže Pjanića na klupi. Prvo poluvrijeme su izgledali totalno bezidejno u sredini, a po ulasku Pjaniać su dobili na svježini I
centaršutevima..
Jos je rovit zbog povrede.Uostalom nije zbog toga ni protiv Grka igrao.
shalla

#255 Re: Champion League 2011/12

Post by shalla »

Iskreno se nadam da se ovaj Bate neće plasirati u LP. Jbt ljudi igraju ovako važnu tekmu a stadion poluprazan :-)
jutarnji

#256 Re: Champion League 2011/12

Post by jutarnji »

Rob_Atl wrote:Nes nista propustit, Pjanic klupa veceras :-)
Ne znam je li ovo snimak ili direktan prenos, al` evo Pjanic igra, 70 minuta utakmice...
Dobar, malo je nabildao, cini se jaci, brzi :? ...
Sasvim_Obican

#257 Re: Champion League 2011/12

Post by Sasvim_Obican »

shalla wrote:Iskreno se nadam da se ovaj Bate neće plasirati u LP. Jbt ljudi igraju ovako važnu tekmu a stadion poluprazan :-)
Gledaj BATE Borisov, gledaš reprezentaciju Bjelorusije ! Kažu "znalci" da identično igraju jer je 80 % igrača istih..
cyprus

#258 Re: Champion League 2011/12

Post by cyprus »

Sasvim_Obican wrote:
shalla wrote:Iskreno se nadam da se ovaj Bate neće plasirati u LP. Jbt ljudi igraju ovako važnu tekmu a stadion poluprazan :-)
Gledaj BATE Borisov, gledaš reprezentaciju Bjelorusije ! Kažu "znalci" da identično igraju jer je 80 % igrača istih..
Da igraju slično - vjerovatno. Da je 80% istih igrača - niđe veze :-)
Sasvim_Obican

#259 Re: Champion League 2011/12

Post by Sasvim_Obican »

cyprus wrote:
Sasvim_Obican wrote:
Da igraju slično - vjerovatno. Da je 80% istih igrača - niđe veze :-)
Valjda je sedam reprezentativaca iz tog kluba, a četiri su prvotimci standardni.. Malo pretjerah u postotku, ali tu ti je to :D
Rob_Atl

#260 Re: Champion League 2011/12

Post by Rob_Atl »

jutarnji wrote:
Rob_Atl wrote:Nes nista propustit, Pjanic klupa veceras :-)
Ne znam je li ovo snimak ili direktan prenos, al` evo Pjanic igra, 70 minuta utakmice...
Dobar, malo je nabildao, cini se jaci, brzi :? ...
Usao je u 52 minuti, odigrao je solidno nista pretjerano
ultima_palabra

#261 Re: Champion League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Al onaj Plzen ubi hljeb u Kopenhagenu... fina ekipica.
Corola

#262 Re: Champion League 2011/12

Post by Corola »

ultima_palabra wrote:Al onaj Plzen ubi hljeb u Kopenhagenu... fina ekipica.
Kakav je kod njih postotak? :lol:
ultima_palabra

#263 Re: Champion League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Corola wrote:
Kakav je kod njih postotak? :lol:
:?
Korisnicko ime

#264 Re: Champion League 2011/12

Post by Korisnicko ime »

Osim ako ga engleski FA ne prijavi kroz fair play, ovaj Arsenal sigurno nece igrati u Evropi naredne sezone (12/13), jer nema sanse da ce ovakav kakav je sad osigurati nastup u Evropi kroz ovosezonski Premiership. Ima bar 6-7 ekipa koje su bolje od njega a ne vjerujem ni da ce se domoci finala FA Cupa...

Wengeru je stvarno vrijeme da ode...koliko god bio dobar trener, svojim managerskim potezima je doveo klub u situaciju da zavisi od prosjecnih igraca kao sto su Gibbs, Djourou, Jenkinson, Frimpong, Chamakh i prosjecnih (za PL a pogotovo za LP) golmana i sa napadacima kao sto su u glavu udareni Bendtner i Walcott koji mozda ima brzinu sprintera ali zato i nogometnu tehniku moje obje rahmetli nane...jos ako i Nasri ode slijedi im grcevita borba da udju medju prvih 10...
Jedino sto ih moze spasiti je ime i respekt ostalih "manjih" timova jer su ipak veliki klub i zbog toga da se "na misice" uspiju plasirati u gornji dio tabele...
ultima_palabra

#265 Re: Champion League 2011/12

Post by ultima_palabra »

Ja ne znam šta ljudi gledaju ali Chesney :D je već sad među tri najbolja golmana u PL. Izvadio ih je bar 20 puta kako je stao na gol, a kikseva nije imao osim onog nesporazuma sa Koscielnym u finalu Carling Cupa.
Za ostatak ekipe se slažem da se mogu zabrinuti, mada bi sa povratkom povrijeđenih i 1-2 pojačanja mogli dosegnuti bar nivo od prošle godine.
palermo

#266 Re: Champion League 2011/12

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:Ja ne znam šta ljudi gledaju ali Chesney :D je već sad među tri najbolja golmana u PL. Izvadio ih je bar 20 puta kako je stao na gol, a kikseva nije imao osim onog nesporazuma sa Koscielnym u finalu Carling Cupa.
Za ostatak ekipe se slažem da se mogu zabrinuti, mada bi sa povratkom povrijeđenih i 1-2 pojačanja mogli dosegnuti bar nivo od prošle godine.
Ma ni slučajno. Jeste da je svatko zamjenjiv, pa i fabregas, ali ovisnost o njegovoj igri će Arsenala plaćati makar par godina.
A nešto razmišljam, ima li uopšte istine u tome da Wenger pronalazi klince i od njih pravi fudbalere. Makar za period od 2005 pa nadalje (naravno, izuzimam fabregasa). Wolkot ne bih rekao, Nasri....bio afirmisan potpuno prije dolaska u Arsenal, Clichy...šala, Sagna....ništa posebno, Wilshire....daj ćeri za bega da se udaš......bendtner...pa ne baš, Denilson...šta li je u njemu Arsen vidio....

Nešto je trulo u državi danskoj
ultima_palabra

#267 Re: Champion League 2011/12

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:
ultima_palabra wrote:Ja ne znam šta ljudi gledaju ali Chesney :D je već sad među tri najbolja golmana u PL. Izvadio ih je bar 20 puta kako je stao na gol, a kikseva nije imao osim onog nesporazuma sa Koscielnym u finalu Carling Cupa.
Ma ni slučajno. Jeste da je svatko zamjenjiv, pa i fabregas, ali ovisnost o njegovoj igri će Arsenala plaćati makar par godina.
A nešto razmišljam, ima li uopšte istine u tome da Wenger pronalazi klince i od njih pravi fudbalere. Makar za period od 2005 pa nadalje (naravno, izuzimam fabregasa). Wolkot ne bih rekao, Nasri....bio afirmisan potpuno prije dolaska u Arsenal, Clichy...šala, Sagna....ništa posebno, Wilshire....daj ćeri za bega da se udaš......bendtner...pa ne baš, Denilson...šta li je u njemu Arsen vidio....

Pa ne znam, Arsenal je pola utakmica u zadnje 2 godine odigrao bez Cesca, koji je bio povrijeđen a na kraju i mentalno odsutan.
A svaki od tih igrača koje si naveo je napredovao bar 30% pod Wengerom.
Tomahawk11
Globalni moderator

#268 Re: Champion League 2011/12

Post by Tomahawk11 »

Kopenhagen se propisno ispromasivao sinoc, a Plzen koristio svoje sanse. Bice ove godine novih imena u LP.
palermo

#269 Re: Champion League 2011/12

Post by palermo »

ultima_palabra wrote:
palermo wrote:

Pa ne znam, Arsenal je pola utakmica u zadnje 2 godine odigrao bez Cesca, koji je bio povrijeđen a na kraju i mentalno odsutan.
A svaki od tih igrača koje si naveo je napredovao bar 30% pod Wengerom.
kao što sam već jednom napisao, svi uzleti Arsenala na tabeli i sve njihvoe pobjede su vezane za Fabregasa i njegovu punu formu. U ovih pola utakmica što Cesc nije igrao, ili se tek vraćao u formu Arsenal bi doživljavao svoje padove. Al to je svakako prošlost.
Možda su napredovali 30 % ali nemam osjećaj da je netko od njih postao pravi igrač. Mislim, to napredovanje samo po sebi za Arsenal ništa ne znači, ako nisu dosegli potrebnu klasu za tim takvih ambicija.
ultima_palabra

#270 Re: Champion League 2011/12

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:kao što sam već jednom napisao, svi uzleti Arsenala na tabeli i sve njihvoe pobjede su vezane za Fabregasa i njegovu punu formu. U ovih pola utakmica što Cesc nije igrao, ili se tek vraćao u formu Arsenal bi doživljavao svoje padove. Al to je svakako prošlost.
Možda su napredovali 30 % ali nemam osjećaj da je netko od njih postao pravi igrač. Mislim, to napredovanje samo po sebi za Arsenal ništa ne znači, ako nisu dosegli potrebnu klasu za tim takvih ambicija.
Moguće, ali mislim da su već poprilično naviknuti da igraju bez njega... ipak potrebna im je zamjena, ono što sad igraju je poprilično haotično i neorganizovano.

Ovo drugo, postali su oni svi igrači (možda ne Denilson ili Bendtner), vidi koliko je njihovih igrača otišlo u Barcu ili City... njihov problem je nešto drugo, nedostatak vođe, defanzivna naivnost i gubitnički mentalitet.
palermo

#271 Re: Champion League 2011/12

Post by palermo »

ultima_palabra wrote: Moguće, ali mislim da su već poprilično naviknuti da igraju bez njega... ipak potrebna im je zamjena, ono što sad igraju je poprilično haotično i neorganizovano.

Ovo drugo, postali su oni svi igrači (možda ne Denilson ili Bendtner), vidi koliko je njihovih igrača otišlo u Barcu ili City... njihov problem je nešto drugo, nedostatak vođe, defanzivna naivnost i gubitnički mentalitet.
Vidjet ćemo, ja ne vidim potencijal u ovoj sadašnjoj ekipi.

Ko je otišao ? fabregas (ok, on je klasa i priča za sebe), Clichy u City (što baš i nije neka potvdra njegove vrijednosti) i ko još.....mislim, jesu oni spomenuti (sagna, Walcott itd) solidni igrači....ali pazi, oni su uvijek bili spominjani kao razlog zašto se nema potrebe kupovati sa strane....k'o biva , eto već su u našim redovima potencijalne svjetkse klase.....šipak.....

jesmo li otišli u off, ovo je više za temu Arsenala :D nego za ovu...
open the pendzer

#272 Re: Champion League 2011/12

Post by open the pendzer »

Kemo Informacija "tu desno pored Wengera je Boro Primorac"... sljedeca scena Wengerov pomocnik na klupi (Primorac naravno) gleda na tribine i razgovara telefonom sa covjekom koji sjedi pored Wengera "Primorac upravo prima savjete od Wengera"... par minuta kasnije opet Wenger i nepoznati covjek na trbinima, Kemo: "Wenger i Primorac zabrinuto djeluju"

Ili se Boro klonirao, ili Kemo veze nema sta govori.
Last edited by open the pendzer on 17/08/2011 12:42, edited 1 time in total.
ultima_palabra

#273 Re: Champion League 2011/12

Post by ultima_palabra »

palermo wrote:jesmo li otišli u off, ovo je više za temu Arsenala nego za ovu...
nastavio tamo :)
Tomahawk11
Globalni moderator

#274 Re: Champion League 2011/12

Post by Tomahawk11 »

open the pendzer wrote:Kemo Informacija "tu desno pored Wengera je Boro Primorac"... sljedeca scena Wengerov pomocnik na klupi (Primorac naravno) gleda na tribine i razgovara telefonom sa covjekom koji sjedi pored Wengera "Primorac upravo prima savjete od Wengera"... par minuta kasnije opet Wenger i nepoznati covjek na trbinima, Kemo: "Wenger i Primorac zabrinuto djeluju"

Ili se Boro klonirao, ili Kemo veze nema sta govori.
Kemo nema veze :D
ultima_palabra

#275 Re: Champion League 2011/12

Post by ultima_palabra »

GNK Dinamo, koja smijurija :-) Oni baš imaju mentalnu blokadu u ovoj fazi...
Locked