Wimbledon 2011
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
- irvinx1
#251 Re: Wimbledon 2011
Dosta srece za Nadala, lako je moglo da bude drugacije...
- gate
#252 Re: Wimbledon 2011
godra,koliko je smiješan a 1/8 GSSplinter wrote:to je samo ljodra sto vam je tak godra![]()
VAMOS RAFA
- gate
#253 Re: Wimbledon 2011
Ne idu ti slika i ime nikakoCSKA wrote:Ne znam za vas,ali mene neprijatno iznenadi Tomas Berdih,sto je najgore i na kladionici.
- irvinx1
#254 Re: Wimbledon 2011
Djokovic bi lako godinu mogao da zavrsi se nekih 5 poraza, Federerovih nevjerovatnih 4 tesko da moze dostici...
- gate
#255 Re: Wimbledon 2011
Ne nasjecaj,ja ne očekujem više ni jedan đokocin porazirvinx1 wrote:Djokovic bi lako godinu mogao da zavrsi se nekih 5 poraza, Federerovih nevjerovatnih 4 tesko da moze dostici...
- ultima_palabra
#256 Re: Wimbledon 2011
Ako ti porazi budu na Wimbledonu, US Openu i recimo na završnom Mastersu, ta će se godina brzo zaboravitigate wrote:Ne nasjecaj,ja ne očekujem više ni jedan đokocin porazirvinx1 wrote:Djokovic bi lako godinu mogao da zavrsi se nekih 5 poraza, Federerovih nevjerovatnih 4 tesko da moze dostici...
- gate
#257 Re: Wimbledon 2011
Pročitaj bolje,ne očekujem ni jedan poraz.Pusti @irvinx-a ,nije objektivanultima_palabra wrote:Ako ti porazi budu na Wimbledonu, US Openu i recimo na završnom Mastersu, ta će se godina brzo zaboravitigate wrote:Ne nasjecaj,ja ne očekujem više ni jedan đokocin porazirvinx1 wrote:Djokovic bi lako godinu mogao da zavrsi se nekih 5 poraza, Federerovih nevjerovatnih 4 tesko da moze dostici...
- irvinx1
#258 Re: Wimbledon 2011
Cuj nisam objektivan? Ja! Ja koji sam mjerilo objektivnosti
Cak sam siguran @Gate, jedini covjek koji moze pobjediti Djokovica, na bilo kojoj podlozi je njegovo velicanstvo Roger...
Cak sam siguran @Gate, jedini covjek koji moze pobjediti Djokovica, na bilo kojoj podlozi je njegovo velicanstvo Roger...
- ultima_palabra
#259 Re: Wimbledon 2011
Ma mislio sam njegov post komentarisati... a da ne izgubi do kraja godine, to može samo ako se povrijedi.
-
radostan dan
#260 Re: Wimbledon 2011
Bože sačuvaj, ja kad igraju Ro i Na, nit se radujem niti tugujem.ultima_palabra wrote:To važi za svakog velikog igračaradostan dan wrote:Koliko nam znači ovaj Đoković, toliko radosti nam donosi, nekom kad dobije, nekom kad izgubi... ma nema, klasa i po.![]()
- ultima_palabra
#261 Re: Wimbledon 2011
Možda, ali svaka njihova pobjeda ili poraz se proslavlja od strane miliona ljudi... dok te vole ili mrze znači da si na vrhu, kad te pođu simpatisati i sažalijevati onda si krenuo dole. Sjećam se kako Hewitt bio omražen 2001-02, sad manje-više ljudi navijaju za njega s kim god da igra.radostan dan wrote:Bože sačuvaj, ja kad igraju Ro i Na, nit se radujem niti tugujem.ultima_palabra wrote:To važi za svakog velikog igračaradostan dan wrote:Koliko nam znači ovaj Đoković, toliko radosti nam donosi, nekom kad dobije, nekom kad izgubi... ma nema, klasa i po.![]()
- irvinx1
#262 Re: Wimbledon 2011
Sreca pa na ovom podforumu vecina zna cirilicu, da si stavio na politiku to bas i ne bi bio slucaj

- BiH-x
#263 Re: Wimbledon 2011
Ne bih rekao.irvinx1 wrote:Sreca pa na ovom podforumu vecina zna cirilicu
Al postoji google translate
- ultima_palabra
#264 Re: Wimbledon 2011
Ne bih rekao da je Đoković u bubnju sa ovom dvojicom, bar ne konstantno... bio je nekoliko mjeseci u 2008. i ove godine, ali između toga ga niko nije mrzio nešto posebnoLud i ponosan wrote:@ultima_palabra
Mudro zborisMoram priznati da nisam gledao na to na takav nacin, ali je definitivno ispravan
Trojka Đoks, Vamos i Fedo se vrte vec godinama na vrhu, povremeno Murray uskoci, ali vrlo brzo ispadne iz bubnja, tako da su to definitivno trojica najomrazenijih i najvoljenijih tenisera na planeti, u isto vrijeme
- ultima_palabra
#265 Re: Wimbledon 2011
Samo kažem da se može i za Đoku reći ovo što si rekao za MurrayaLud i ponosan wrote:^^
Ako koza laze, ne laze ATP lista
-
Arma-Sarma
#266 Re: Wimbledon 2011
Mala je razlika između njih dvojice bila u periodu borbe za treće mjesto.Lud i ponosan wrote:Kako? Pa covjek je 3. bio u tom periodu konstantno, osim u jednom trenutku kad je pao na 4. poziciju, ali se vrlo brzo vratio...
Npr. danas Noleta na twitteru prati 150.000, a Murraya 500.000.
Last edited by Arma-Sarma on 28/06/2011 00:32, edited 1 time in total.
- ultima_palabra
#267 Re: Wimbledon 2011
Ma bio je on treći, ali nije bio dovoljno konkurentan ovom dvojcu. Dovoljno je reći da 2 i po godine nije bio u Grand Slam finalu.Lud i ponosan wrote:Kako? Pa covjek je 3. bio u tom periodu konstantno, osim u jednom trenutku kad je pao na 4. poziciju, ali se vrlo brzo vratio...
- CSKA
#268 Re: Wimbledon 2011
gate wrote:Ne idu ti slika i ime nikakoCSKA wrote:Ne znam za vas,ali mene neprijatno iznenadi Tomas Berdih,sto je najgore i na kladionici.
To su bila neka druga vremena,i jedna druga tema
Nego da se vratimo vimbldonu.
WB: Nadal predaje četvrtfinale?
Izvor: B92
Najbolji teniser sveta Rafael Nadal mogao bi da preda Mardiju Fišu četvrtfinalni meč Vimbldona zbog povrede.
Beta/AP
Beta/AP
Španac je posle pobede nad Huanom Martinom del Potrom (3:1) u osmini finala izjavio da će nakon lekarskih pregleda odlučiti da li će u sredu na teren.
Nadal se povredio krajem prvog seta, potom je zatražio lekarski tajm aut, ali je ipak nastavio meč i na kraju pobedio.
„Zaista sam se loše osećao tokom druge polovine prvog seta. Pomislio sam da sam slomio stopalo, a jak bol osetio sam pri rezultatu 6:5 kada sam imao set loptu. Srećan sam što sam pobedio jednog od najboljih tenisera sveta, ali istovremeno zabrinut“, rekao je Nadal.
Beta/AP
Beta/AP
25-godišnji teniser izjavio je da je osećao bol tokom celog meča sa Del Potrom.
„Još uvek ne znam u čemu je problem. Tek posle magnetne rezonace, znaću više. Moj tim će se potruditi da se oporavim, ali me jak bol zaista veoma brine. Već posle prvog seta razmišljao sam da predam meč“, kaže Španac.
Nadalov protivnik u četvrtfinalu je Amerikanac Mardi Fiš, a pobednik tog susreta igraće sa boljim iz meča Endi Mari - Felisijano Lopes. Ukoliko branilac trofeja odluči da preda meč, prvi teniser sveta od ponedeljka biće Novak Đoković.
Da li je kralj mrtav,i da li je ziv novi kralj ?
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#269 Re: Wimbledon 2011
Kad se samo sjetim kad je Tomićev otac je govorio prošle godine da bi maloga prebacio da nastupa pod hrvatskim dresom zbog spora s Australcima, a oni ga papci iz teniskog saveza nisu htjeli niti prepoznali kao talenta jer je redovno pušio od Čilića... Tako im i treba, drugi put će bolje promisliti... 
- BiH-x
#270 Re: Wimbledon 2011
Mislim da je to samo mit. Ponudili su Dzumhuru da igra za Hrvatsku kad je postao evropski juniorski prvak, zasto bi Tomica odbili nakon osvajanja juniorskog Australian (i US) Opena?1pajdo wrote:Kad se samo sjetim kad je Tomićev otac je govorio prošle godine da bi maloga prebacio da nastupa pod hrvatskim dresom zbog spora s Australcima, a oni ga papci iz teniskog saveza nisu htjeli niti prepoznali kao talenta jer je redovno pušio od Čilića... Tako im i treba, drugi put će bolje promisliti...
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#271 Re: Wimbledon 2011
Znam da je takvo nešto bilo u novinama prije godinu i pol... E sad je li to bilo ozbiljno od strane njegovog oca ili je to izjavljivao smo zbog toga što je bio u sporu sa austalskim savezom pa im je prijetio, (ne znam što je bilo u pitanju) ali takve su priče i kružile...BiH-x wrote:Mislim da je to samo mit. Ponudili su Dzumhuru da igra za Hrvatsku kad je postao evropski juniorski prvak, zasto bi Tomica odbili nakon osvajanja juniorskog Australian (i US) Opena?1pajdo wrote:Kad se samo sjetim kad je Tomićev otac je govorio prošle godine da bi maloga prebacio da nastupa pod hrvatskim dresom zbog spora s Australcima, a oni ga papci iz teniskog saveza nisu htjeli niti prepoznali kao talenta jer je redovno pušio od Čilića... Tako im i treba, drugi put će bolje promisliti...
- ultima_palabra
#272 Re: Wimbledon 2011
To je poprilično loše iskonstruisano... čuj oni da ga prepoznaju kao talenta, a lik još 2009. igrao seniorski AO i prošao u 2.kolo. Redovno gubio od Čilića? Pa zar nije uspjeh sa 17 godina dovesti Čilića u 5 setova, a Marin je tad igrao u formi karijere i došao do polufinala AO?1pajdo wrote:Kad se samo sjetim kad je Tomićev otac je govorio prošle godine da bi maloga prebacio da nastupa pod hrvatskim dresom zbog spora s Australcima, a oni ga papci iz teniskog saveza nisu htjeli niti prepoznali kao talenta jer je redovno pušio od Čilića... Tako im i treba, drugi put će bolje promisliti...
- gate
#273 Re: Wimbledon 2011
Jako bitnoArma-Sarma wrote:Mala je razlika između njih dvojice bila u periodu borbe za treće mjesto.Lud i ponosan wrote:Kako? Pa covjek je 3. bio u tom periodu konstantno, osim u jednom trenutku kad je pao na 4. poziciju, ali se vrlo brzo vratio...
Npr. danas Noleta na twitteru prati 150.000, a Murraya 500.000.
- irvinx1
#274 Re: Wimbledon 2011
Bernard Tomić srećan što će igrati protiv Đokovića
Najmlađi učesnik četvrtfinala ovogodišnjeg Vimbldona, Bernard Tomić iz Australije, rekao je da "nikada nije bio srećniji" i da se "raduje" duelu sa Novakom Đokovićem u sredu.
"Kakvo osećanje i kakav turnir za mene. Nikada nisam bio srećniji i radujem se što ću igrati u sredu", kazao je Tomić posle meča u kojem je pobedio Belgijanca Ksavijera Malisa sa 2:1 u setovima.
Tomić će se u četvrtfinalu prvi put sastati sa Đokovićem u zvaničnom meču. Oni su igrali nekoliko revijalnih i trening duela, a poslednji put tokom priprema za Vimbldon.
"'Uništio' me je tada. Situacija nije dobra po mene, ali nadam se da me ovaj put neće 'uništiti', pošto je to već uradio", kazao je 158. teniser na svetskoj rang listi (ATP).
Tomić je dodao da mu je "velika čast" što će igrati protiv Đokovića.
"Ostvario sam neverovatan uspeh i osećam se sjajno. Imaću veliku čast da igram sa Đokovićem na Vimbldonu. On je dobar momak, jedan od najboljih među teniserima", ocenio je Tomić.
Mladi Australijanac, rođen u Nemačkoj, kazao je da posle nekoliko dobrih partija "ne želi da se zaustavi".
"Ne želim da stanem sada. Pokušaću da pružim maksimum u sredu, u četvrtfinalu. Nemam šta da izgubim", poručio je Tomić, koji se na Vimbldon plasirao kroz kvalifikacije.
On je na putu do četvrtfinala redom eliminisao Nikolaja Davidenka, Igora Andreeva, Robina Soderlinga i Ksavijera Malisa.
"Rekao sam sebi da ako hoću da igram sa 'ovim momcima', potrebno je da budem opušten kao na treninzima. Na treninzima igram najbolji tenis", istakao je Tomić.
Bernard Tomić postao je najmlađi učesnik četvrtfinala na Vimbldonu, još od Borisa Bekera koji je to uspeo 1986. godine. Beker je te godine osvojio turnir.
Đoković je danas sa 3:0 u setovima (6:3, 6:3, 6:3) pobedio Francuza Majkla Lodru.
A sto se Nadaline tice, zanimljivo je koliko je covjek kliazao i padao na ovogodisnjem Wimbledonu...jedno 5-6 puta...
Nece se on povuci...
- BiH-x
#275 Re: Wimbledon 2011
Ako cemo o tome; Federer i Nadal imaju 8 i 7 milionaLud i ponosan wrote:Evo Nole ima vise na facebooku (440 hiljada vs. 340 hiljada Murraya)