tamo sirnice pravis, ovdje meteshladyblue18 wrote:Ova s metlom![]()
i ti se pocela prodavat pod vrijedne udavache
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
tamo sirnice pravis, ovdje meteshladyblue18 wrote:Ova s metlom![]()
za sve je madner krivplain vanilla wrote:tamo sirnice pravis, ovdje meteshladyblue18 wrote:Ova s metlom![]()
i ti se pocela prodavat pod vrijedne udavache![]()
oni su meni sumnjiviwewa wrote:za sve je madner krivplain vanilla wrote:tamo sirnice pravis, ovdje meteshladyblue18 wrote:Ova s metlom![]()
i ti se pocela prodavat pod vrijedne udavache![]()
![]()
ne kaze se banger nego madner, cccladyblue18 wrote:![]()
![]()
to ja da banger obrati paznju na mene
![]()
![]()
A i vrijeme mi je da se udajem sto jes jes.
plain vanilla wrote:
ne kaze se banger nego madner, ccc
Edine jes to tiPrijatelj Omladine wrote:Np Zelenasice.
joj...zelenashica wrote:Hvala Vam što ste me učili i naučili...
...da je život težak ali da sam ja i od njega jača.
...da sam svakog koga sretnem dužna darovati osmijehom,da bi mi isti bio uzvraćen.
...da je najlakši način sopstvenog rasta biti okružen ljudima koji su bolji od tebe.
...da nema ljepšeg osjećaja nego u ponoć uvući se u krevet,pored djeteta i onako usnulom prisloniti obraz na obraz,gledati ga kako sanja.
...da se uvije iznova radujem novom početku.
...da su suze privilegija,koju imaju samo odabrani.
...da je nekad i gubitak veliki dobitak.
...da sve ima početak i kraj.
I na kraju što Daca jednom reče:"Drago mi je što sam i ja bio dio nečije uspomene".
Još jednom hvala Vam,...i Tebi Damire,i Tebi Edine,i Tebi Elmire,i Tebi Mirza...jer bez Vas ja ne bih bila ono što sam danas.Jaka žena...![]()
ps.Hairlija je hatori,morala sam im se zahvaliti.....evo da im se zahvalim i u Tvoje ime što su oni od mene napravili ženu za Tebe
Ne mozes kopati sve sam izbrisalasa_love wrote:joj...zelenashica wrote:Hvala Vam što ste me učili i naučili...
...da sam svakog koga sretnem dužna darovati osmijehom,da bi mi isti bio uzvraćen.
...da je najlakši način sopstvenog rasta biti okružen ljudima koji su bolji od tebe.
...da nema ljepšeg osjećaja nego u ponoć uvući se u krevet,pored djeteta i onako usnulom prisloniti obraz na obraz,gledati ga kako sanja.
I na kraju što Daca jednom reče:"Drago mi je što sam i ja bio dio nečije uspomene".
Još jednom hvala Vam,...i Tebi Damire,i Tebi Edine,i Tebi Elmire,i Tebi Mirza...jer bez Vas ja ne bih bila ono što sam danas.Jaka žena...![]()
ps.Hairlija je hatori,morala sam im se zahvaliti.....evo da im se zahvalim i u Tvoje ime što su oni od mene napravili ženu za Tebesad cu ti kopati po postovima na tajne niti duse
neee! ako je lijepo kao ovo... zastozelenashica wrote:Ne mozes kopati sve sam izbrisalasa_love wrote:joj...zelenashica wrote:Hvala Vam što ste me učili i naučili...
ps.Hairlija je hatori,morala sam im se zahvaliti.....evo da im se zahvalim i u Tvoje ime što su oni od mene napravili ženu za Tebesad cu ti kopati po postovima na tajne niti duse
Zašto si tako stroga prema onima koje si nekad voljela ili idalje volišMis mekinjas wrote:Elem......
Upravo mi je neko rekao, da ima nade za mene.....![]()
GLUPANE GLUPI...... MRŠ.....![]()
![]()
![]()
![]()
I usput, budi rečeno, još te volim, k'o na prvoj, drugoj, i svakoj strani ovdje i mog života....
trenutak slabost.....zelenashica wrote:Zašto si tako stroga prema onima koje si nekad voljela ili idalje volišMis mekinjas wrote:Elem......
![]()
![]()
![]()
I usput, budi rečeno, još te volim, k'o na prvoj, drugoj, i svakoj strani ovdje i mog života....
A kužim....Mis mekinjas wrote:trenutak slabost.....zelenashica wrote:Zašto si tako stroga prema onima koje si nekad voljela ili idalje volišMis mekinjas wrote:Elem......
![]()
![]()
![]()
to mu je od milja..... da je glupan glupi...![]()
prenosiMis mekinjas wrote:trenutak slabost.....zelenashica wrote:Zašto si tako stroga prema onima koje si nekad voljela ili idalje volišMis mekinjas wrote:Elem......
![]()
![]()
![]()
da...sa_love wrote: prenosi![]()
![]()
![]()
.Mis mekinjas wrote:trenutak slabost.....zelenashica wrote:Zašto si tako stroga prema onima koje si nekad voljela ili idalje volišMis mekinjas wrote:Elem......
![]()
![]()
![]()