theTruePath wrote:pa vjerovatno imaju svoju religiju i svoju objavu koja nema veze s nasom
Bog im je slao poslanike
PS:Jos jedna recenica "u kraj" za kasnijeg prcunga
theTruePath wrote:pa vjerovatno imaju svoju religiju i svoju objavu koja nema veze s nasom
Bog im je slao poslanike
sto se nadas kad ti ni tvoj niko od toga necete imati nistaeno sad wrote:Samo je špica ovo prava...
Nit znamo odakle mi, nit gdje smo " potekli " nit' išta..
A svi cemo u narednih 100 god uginut...
Jedino što znamo svi je to da je Bog izmišljen od strane nas!
A iskreno se nadam da ce neke nove generacije otkrit' odgovor na to pitanje prije nego planeta ostane bez svojih resursa.
Koji bog?theTruePath wrote:pa vjerovatno imaju svoju religiju i svoju objavu koja nema veze s nasom
Bog im je slao poslanike
Nas kreator,i njihov takodjerNIN wrote:Koji bog?theTruePath wrote:pa vjerovatno imaju svoju religiju i svoju objavu koja nema veze s nasom
Bog im je slao poslanike
Pa kako onda zakljucujes da oni imaju svoju neku religiju i svoju neku objavu koja nema veze s nasom, a radi se o istom kreatoru?theTruePath wrote:Nas kreator,i njihov takodjerNIN wrote:Koji bog?theTruePath wrote:pa vjerovatno imaju svoju religiju i svoju objavu koja nema veze s nasom
Bog im je slao poslanike
ohladi maloeno sad wrote:Šta je ba logicno?
hahahahahahahahahahahahahahahaha
Dakle Bog... mozda i postoji, ali je fakat ONO KAKO GA RELIGIJE OPISIJU, cista izmisljotina.eno sad wrote:Samo je špica ovo prava...
A iskreno se nadam da ce neke nove generacije otkrit' odgovor na to pitanje prije nego planeta ostane bez svojih resursa.
dustaban wrote:Dakle Bog... mozda i postoji, ali je fakat ONO KAKO GA RELIGIJE OPISIJU, cista izmisljotina.eno sad wrote:Samo je špica ovo prava...
Zar treba bolji dokaz tome od ovih par hiljada godina "religijske srece" ?! Ove nase religije ne ferceraju niti na svim dijelovima zemlje (nisu ih jednostavno predvidjele. Zamisli islam i eskime!)... a kamoli na nekim drugim planetama i svijetovima. Mos mislit kako je tesko marsovcu, muslimanu da ispuni svetu obavezu hadza!?
Toliko od mene na ovoj temi. Pozdravljam Vas mojim tradicionalnmim pozdravom:
"Vjerujte u Boga, odjebite religije!"
doduseescobar__ wrote:Joj o čemu vi baljezgate hljebe dragi... Svijet još ne zna šta kriju okeanske dubine, ono razglaba o vanzemaljcima i drugim planetama.
dustaban wrote:Dakle Bog... mozda i postoji, ali je fakat ONO KAKO GA RELIGIJE OPISIJU, cista izmisljotina.eno sad wrote:Samo je špica ovo prava...
Zar treba bolji dokaz tome od ovih par hiljada godina "religijske srece" ?! Ove nase religije ne ferceraju niti na svim dijelovima zemlje (nisu ih jednostavno predvidjele. Zamisli islam i eskime!)... a kamoli na nekim drugim planetama i svijetovima. Mos mislit kako je tesko marsovcu, muslimanu da ispuni svetu obavezu hadza!?
Toliko od mene na ovoj temi. Pozdravljam Vas mojim tradicionalnmim pozdravom:
"Vjerujte u Boga, odjebite religije!"
Samo da nama ne posalje kakve Klingonce ....theTruePath wrote:pa vjerovatno imaju svoju religiju i svoju objavu koja nema veze s nasom
Bog im je slao poslanike
Ništa mu slično nije.andromeda101 wrote: Mora biti nezavisan. Ko sudija u internacionalnom fudbalskom meču. Sudija mora biti neke druge nacije nego oba tima.
Ne može biti, igra Francuska i Engleska a sudija Francuz. Tako ni Bog ne može biti s neke planete. Već nešto što mu ništa slično nije.

Pa imali su i znanje i tehnologiju. Recimo, alati koje su koristili su nadjeni tu na gradilistu.popokatepetl_com wrote:Najvjerovatnije je da su vanzemaljske daleko naprednije civlizacije i donijele zivot na zemlju, jer jednostavno tesko je normalnoj osobi povjerovati da su sve one piramide i ostale drevne gradjevine sagradjene rukom i zaslugom primitivnog covjeka koji nije imao nikakvo znanje ni tehnologiju da napravi tako nesto.
A evo i sektaskih sukoba na RhganitheTruePath wrote:Jedan je Bog ali ima raznih vrsta zivota,ljudi su jedan od njih,Allah je stvorio i druge
Pticese mole Bogu na svoj nacin,pa i vanzemaljci ako ih ima na svoj(i ako ih ima na nivou covjeka,onda su imali svoje poslanike kao i mi svoje)