Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ovi Argentinci fakat jos uvijek zive u osamdesetim, sa onim kosicama a la Iron Maiden. (ko god je bio dole vidio bi gomilu tinejdzera sa takvim frizuricama, ovi malo stariji je zalizu unazad )
Kazem to zato sto vidim transparent u vidu argentinske zastave na kojoj velikim slovima pise "ROCK". hahaha
edit: na drugoj strani vidim transparent venecuelanaca "Torcida"
Last edited by jeza u ledja on 03/07/2011 21:20, edited 2 times in total.
evo pitanje za one koje gledaju - da je ovo maloprije bio penal, odnosno da je zaustaveljeno rukom, da li bi to znacio automatski crveni za ovog kosatog?
jeza u ledja wrote:evo pitanje za one koje gledaju - da je ovo maloprije bio penal, odnosno da je zaustaveljeno rukom, da li bi to znacio automatski crveni za ovog kosatog?
Ja mislim da je po PS crveni, mada sam cesto vidio da sudija da penal i samo zuti. Razlika je izmedju ovog igranja rukom i onog suarezovog. Drasticna.
jeza u ledja wrote:evo pitanje za one koje gledaju - da je ovo maloprije bio penal, odnosno da je zaustaveljeno rukom, da li bi to znacio automatski crveni za ovog kosatog?
Ja mislim da je po PS crveni, mada sam cesto vidio da sudija da penal i samo zuti. Razlika je izmedju ovog igranja rukom i onog suarezovog. Drasticna.
Van Halen wrote:Nije bio penal, zaustavio je majstorsski prsima, iako je ležao na podu. Brazil ih razvali, vidjećemo drugo poluvrijeme.
Ma mislio sam DA je bio penal, odnosno da ga nije pogodila u rame vec u ruku. Da li bi bio crveni? Ono, nije namjerno, ali opet je zaustavio cist gol rukom.
Van Halen wrote:Nije bio penal, zaustavio je majstorsski prsima, iako je ležao na podu. Brazil ih razvali, vidjećemo drugo poluvrijeme.
Ma mislio sam DA je bio penal, odnosno da ga nije pogodila u rame vec u ruku. Da li bi bio crveni? Ono, nije namjerno, ali opet je zaustavio cist gol rukom.
Mislim da bi u tom slučaju morao biti crveni, jer je direktno uicao na rezultat.
Mislim da bi u tom slučaju morao biti crveni, jer je direktno uicao na rezultat.
EdoI wrote:Šta je komentator rekao? Pratim na YT s engleskim komentatorom.
Na Areni, prije početka drugog poluvremena, raspričao se o tome kako su sve Venecuelanke izrazito lijepe žene, ovo ono, kad samo što je on to rekao pokazaše nekakva dva groba u dresovima Venecuele, a on sav zbunjen "Što se ipak ne može reći za ove dve"