ja samo znam za onu: ako sunce grije u cvijet, ono samo ljepše miriše. kad grije u go*no, ono više smrdi.
Martin je dobra razbibriga, ne pretedent na Nobela, ili missica koja poručuje: želim mir u svijetu
Moderator: Chloe

isitna... mada se žene slabo pominju u njihovoj porodici... jedino pominju Eddardovu baku, koja je bila iz onih klanova sa Sjevera.majstorina wrote:Posle 7-8. godina od početka čitanja serijala, tek sad posta svjestan činjenice da ne znamo od koga je bila majka Neda Starka.
Od Flinta !Chmoljo wrote:isitna... mada se žene slabo pominju u njihovoj porodici... jedino pominju Eddardovu baku, koja je bila iz onih klanova sa Sjevera.majstorina wrote:Posle 7-8. godina od početka čitanja serijala, tek sad posta svjestan činjenice da ne znamo od koga je bila majka Neda Starka.
ja sam bas danas o tome razmisljala :S nije on mlad, trebo bi mozda malo u pozurit s tim...Chmoljo wrote:ma umre li prije nego izda sve knjige, ubićemo ga![]()
ma nije, kako sam pregledala seriju opet me spucalo...a bila sam se smirila dok prodju ispiti da cu procitat petu knjigu. al jok.Chmoljo wrote:ja sam o tome razmišljao prije nekoliko godina... no, ima bolesnika pa stvarno redovno provjeravaju njegovo zdravlje i raspituju se...
i ja mislim da ce ici jonu...daenerys, jon i pretpostavljam aegon. ali ja bi radije umjesto aegona da bude arya ili bran.Ravenn wrote:SPOILER:
ne vjerujem da je Jon mrtav, ipak je on warg
Jamie me brine, a Tyrion mi je i dalje ostao najdrazi lik![]()
ako jedna osoba moze kontrolisati samo jednog zmaja, a imamo ih 3, Daenerys "kontrolise" Drogona - kome su sudjena preostala 2
hajde da jedan bude necakov (onaj mali Aegon) ali kome treci?! Ja se sve nadam da ide Jonu - ipak mu je Rhaegar babo (moje misljenje)