Marej/Troicki-Chelaradostan dan wrote:Ko će se na koga natakariti, odustajanje žabara, i Marej ako kiksa zbog povrede, kako ide, đe, ko, na koga?
Nadal-Robin
Federer-Monfils
Djokovic u polufinalu.
Moderators: _BataZiv_0809, Charuga, Tomahawk11
Marej/Troicki-Chelaradostan dan wrote:Ko će se na koga natakariti, odustajanje žabara, i Marej ako kiksa zbog povrede, kako ide, đe, ko, na koga?
Cestitam.. Fin provod... I navijaj za ....hmm....moze Noleta???*lana wrote:gospoja Lana je u petak na tribinama Roland Garrosa, za polufinale..
i meni ide na zivce..fakat ovi srbi pretjeruju ...a sto sam se odvalio smijat kad rece "tako i treba britancu kad se hoce nadmudrivati sa srbinom"irvinx1 wrote:Koji je kloc ovaj sa ES![]()
![]()
Pa jedno je navijati, a jedno biti totalni idiot
Na to sam i ja mislio...Bubalo1 wrote:i meni ide na zivce..fakat ovi srbi pretjeruju ...a sto sam se odvalio smijat kad rece "tako i treba britancu kad se hoce nadmudrivati sa srbinom"irvinx1 wrote:Koji je kloc ovaj sa ES![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pa koga cemo drugoga... jedino da iskljucimo tonradostan dan wrote:Pa taj vam je najlošiji, što njega pratite?
Bubalo1 wrote:Nisam gledao..Je li Marej se raspravljao i htio da nastavi jos koji gem ?
Pa to ja govorim... samo nisi to primjećivao dok ste navijali za istog igračairvinx1 wrote:Koji je kloc ovaj sa ES![]()
![]()
Vidjelo se još, ali ne bi stigli završiti peti set pa je zbog toga prekinuto.vox-populi wrote:Bubalo1 wrote:Nisam gledao..Je li Marej se raspravljao i htio da nastavi jos koji gem ?![]()
Pa nije mu bas bilo drago, ali ne vidi se nista, morali prekinuti.
ultima_palabra wrote:Pa to ja govorim... samo nisi to primjećivao dok ste navijali za istog igračairvinx1 wrote:Koji je kloc ovaj sa ES![]()
![]()
Pa jeste impresivno kako je igrao prva dva i po seta... onda je imao tretman za žuljeve i poslije toga igrao puno lošije. Problem kod njega je što nema prostora za grešku... ako je prevruće, ako je umoran, ima neku blagu povredu onda loptice koje inače pogađaju linije odlaze 20tak cm u aut i njegova se igra raspada.zimzelen wrote:Ne znam zasto niko ne govori o sansama Robina Soderlinga. Kako je jucer servirao protiv Simona i igrao s osnovne linije, podsjetio je na igru protiv Rafe prije dvije godine. Ne podigne li Misicavi iz Manacora igru na visi nivo, ono protiv Ljube tesko da ce biti dovoljno, Soderling ce imati laksi posao nego sto se ocekuje. Ima skalp Nadala, Fedex-a , Djoke a na ovom turniru vec trecu godinu igra svoj najbolji tenis uz sjajan skor - sesnaest pobjeda i samo dva poraza / Fedex i Nadal/ .
Dobro to, ali lik je inace neomiljen na tour-u, stvara na terenu negativnu energiju (ima neobicne reakcije tijela nakon pobjede ili u ljutnjiultima_palabra wrote:Pa jeste impresivno kako je igrao prva dva i po seta... onda je imao tretman za žuljeve i poslije toga igrao puno lošije. Problem kod njega je što nema prostora za grešku... ako je prevruće, ako je umoran, ima neku blagu povredu onda loptice koje inače pogađaju linije odlaze 20tak cm u aut i njegova se igra raspada.zimzelen wrote:Ne znam zasto niko ne govori o sansama Robina Soderlinga. Kako je jucer servirao protiv Simona i igrao s osnovne linije, podsjetio je na igru protiv Rafe prije dvije godine. Ne podigne li Misicavi iz Manacora igru na visi nivo, ono protiv Ljube tesko da ce biti dovoljno, Soderling ce imati laksi posao nego sto se ocekuje. Ima skalp Nadala, Fedex-a , Djoke a na ovom turniru vec trecu godinu igra svoj najbolji tenis uz sjajan skor - sesnaest pobjeda i samo dva poraza / Fedex i Nadal/ .
Nadal djeluje loše, ali nadam se da će pronaći sebe kad zatreba... to je odlika velikih šampiona.