-umjesto djubriva pokusaj sa humusom od kalifornijskih glista (ima proizvodjaca u Sa) ili da pravis neki domaci supstratsandra01 wrote:Pa ovo sa zacinima bilo bi 100% organski proizvedeno.Imam i ideju kako bi ga pakovali.Moram naci nekoga ko pravi one kartonske saksije od recikliranog papira tako da i ambalaza bude sva u tom fazonu.Moja ideja je da istrazim trziste pa da vidim koji se zacini najvise upotrebljavaju i onda mozemo praviti saksijice sa recimo 4 zacina koje domacice mogu drzati u kuhinji ili posaditi na balkon zajedno sa saksijom koju su kupile(koja ce se u zemlji razgraditi)Djubrivo bi morali donositi iz stala (e tu ne znam kako ce mo se snaciArslan_11 wrote:Extra tema! Svidja mi se i to sto ne ide u smijeru preprodavanja, vec u smjeru usluga i proizvodnje... Trenutno nemam neku ideju (Heljda mozda???), ali o par stvari koje su jako bitne treba dobro razmisliti. 1. Ciljna grupa 2. Konkurencija 3. koliko je trzise i po meni najbitnije kvalitet mora biti na zavidnom nivou o cemu god da se radilo...Mene takodjer dodajte na listu ulagaca![]()
).
Ma ima tu hiljadu ideja...
U svakom slucaju hvala na podrsci.
-organic saksijice mozete sami praviti od otpadnog kartona i paira