Umjesto da se smiruju tenzije, ovi iz Celika dizu tenzije. Na osnovu cega? Seljacka politika kao i inace. Kompleks. Samo mi nije jasno sto im pite lizu cunu u ovom slucaju. Kao prema njima su bolji. LOL.
1. Cijena karte za sjever na prvenstvenim utakmicama je 7-8KM. Normalno je da je za
FINALE KUPA nesto skuplja karta. Ako je Zenicanima skupo, to nije nasa greska. I meni je skupo otici na Havaje pa se ne zalim. Ne odem u turisticku agenciju da prosipam socialu kako je nas standard krc pa zbog toga bi nama trebalo biti jeftinije.
2. Cijena karte je
ISTA ZA ISTU tribinu i za navijace Celika i za navijace Zeljeznicara. Tako da prica o nekom nepostenju je besmislena. Dok recimo, sto je potpuno licemjerno, ovdje se javljaju navijaci drugih klubova gdje mi kao gostujuci navijaci za istu ili najcesce puno goru i neuslovniju tribinu placamo skuplju kartu.
3.
NIJE postojao dogovor za kup utakmice. Samim tim, nije nista ni prekrseno. Cak sta vise, nas dio dogovora je ispostovan u prvenstvenoj utakmici.
4. Za ovog pitara i stolice. Jeste, neposteno je. Neposteno je da mi imamo luksuzni WC, grijanje u stolicama, 50% jeftinije kokice, toceno pivo i kafu

Dok vama ni onaj sto hoda sa kafom nece da dodje.
ps. Gledam navijace Veleza, dosli na vrijeme. Cak ja mislim da su vidjeli oba gola. Mi gdje god odemo, kasnis 20 min, otjeraju te 10min ranije. I onda ti neko dodje pricati kako nije fer. Jbo te. A ubjedljivo najbolji i najsigurni stadioni su Grbavica i AFH. Zato, zdrao.
Nadam se da ce mo zabiti 3 gola i to: nepostojeci penal (Zeba), odbojkasko zakucavanje rukama (Lazo, jer ne moze drugacije) i opsajd bar 3 metra
Shala, nek bude dobra tekma, bez valjanja i ciganskih fazona kao real - barcelona