Topla voda wrote:prema provjerenim informacijama sana,skupstina ce biti raspustena...a formirace se nova delegiranjem osoba ispred premijerligaskih klubova![]()
pa ne znam kako konstantno mogu da ispadam glup i da povjerujem sinanovicu i sanu![]()
fasciniram samog sebe kako sam naivan
Komitet za normalizaciju
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- slobodni armirach
#251 Re: Komitet za normalizaciju
-
Eborg
#252 Re: Komitet za normalizaciju
Ko onda dovede onog klena Džafića sa sobom pa ga forsira onoliko, šta misliš zašto? Sreća pa Hadžiju dovedosmo. Zašto je Fenan ogorčen napustio pregovore i sada se zajebava u Zrinjskom koji je niđe veze?splend wrote:ti znas kolika on ima primanja![]()
to auto kosta 10.000 KM. nemoj mi nista odgovarati, dovoljno si rekao
Imao sam priliku razgovarati s ljudima koji su bliski klubu tako da ne lupam neke svoje frustracije. Nemam razloga da rovarim protiv njega, dobar smo rezultat ostvarili u kupu. Ali da je lopov - pa procijeni brate sam, ja ne volim takve ljude.
- lord blackadder
#253 Re: Komitet za normalizaciju
Dva potpuno oprecna izvjestaja Sinana Sakica i Sa-x. Ovi ljudi ce opet isto glasat, pa taman da se Isus spusti sa nebesa i kaze glasaj ZA. Kakva kurceva Evropa i nada, opet su nas pustili dzelatima.
- spree
#254 Re: Komitet za normalizaciju
ma sve je ovo neprovjereno. novinari lupetaju kao i obicno, bar se nadam 
- lord blackadder
#255 Re: Komitet za normalizaciju
Sta je u redu? Opet bi Siroki delegirao Bevandu, četnici svoje, i kraj price.slobodni armirach wrote:Topla voda wrote:prema provjerenim informacijama sana,skupstina ce biti raspustena...a formirace se nova delegiranjem osoba ispred premijerligaskih klubova![]()
pa ne znam kako konstantno mogu da ispadam glup i da povjerujem sinanovicu i sanu![]()
fasciniram samog sebe kako sam naivan![]()
i sam se upalim na takve stvrai, i ja vjerujem da ce raspust biti skupstine, a ko sto je i receno, delagate biraju klubovi iz Premijer lige i prvih entiteskih, sto je sasvim uredu
- and
#256 Re: Komitet za normalizaciju
veliko hvala gospodinu IVICI OSIMU,koji je pristao da učini ogromnu stvar za bih i fudbal .
sad svi mogu stati mirno,i naši i ovi iz fife i uefe i slušati šta osim priča.

sad svi mogu stati mirno,i naši i ovi iz fife i uefe i slušati šta osim priča.
- Dammme
#257 Re: Komitet za normalizaciju
Hm, ja se još uvijeka nadam. Nadam se da je uzrok za sazivanje skupštine sa istim delegatima, formalno-pravne prirode. Ako je tako, onda bi u novom statutu trebalo dodati da članove skupštine čine delegati koji su delegirani direktno iz klubova, a ne iz nekakvih entitetskih i kantonalnih saveza. Tek tada bi to bio početak kraja lopovluka koji se dešavao u Savezu.
- BHF_Manijak
#258 Re: Komitet za normalizaciju
E moj Ivica, gdje ces u kostac sa mafijom i diletantima bolan bolan!
Ne moze sa njima niko ziv na kraj izac, tako da ce ovo po meni biti pucanj u prazno i covjekovo trosenje ionako istrosenog zdravlja, jer je poznato koliko je covjek osjetljiv i koliko ga jede sva ova situacija a sad jos sa ovim debilima da radi... 
- Edin H.
#259 Re: Komitet za normalizaciju
Ne bas dobra vijest za BH fudbal, ali odlicna za Dragana Kulinu, jer ce ovim poslom poboljsati svoj CV 
- samo_ti
#260 Re: Komitet za normalizaciju
Cekati dolazak ljudi i njihove izjave...ovim novinarima vise ne vjerujem nista
... pa razgovarali su 6 sati i oni samo izbace ovo , bilo je tu svega , mi samo ovako nagadjamo 
- slobodni armirach
#261 Re: Komitet za normalizaciju
imas ti neki prijedlog?lord blackadder wrote: Sta je u redu? Opet bi Siroki delegirao Bevandu, četnici svoje, i kraj price.
- Dammme
#262 Re: Komitet za normalizaciju
Pa nisam baš siguran, ako bi se odlučivalo običnom većinom. Hajde ti to malo bolje saberi.lord blackadder wrote:Sta je u redu? Opet bi Siroki delegirao Bevandu, četnici svoje, i kraj price.slobodni armirach wrote:Topla voda wrote:prema provjerenim informacijama sana,skupstina ce biti raspustena...a formirace se nova delegiranjem osoba ispred premijerligaskih klubova![]()
fasciniram samog sebe kako sam naivan![]()
i sam se upalim na takve stvrai, i ja vjerujem da ce raspust biti skupstine, a ko sto je i receno, delagate biraju klubovi iz Premijer lige i prvih entiteskih, sto je sasvim uredu
-
bosnovizija
#263 Re: Komitet za normalizaciju
Pa zar nije više kraj onim anonimusima i mešetarima iz Skupštine N/FS BiH? Bože me sačuvajEllinor wrote:Pa sad je vec jasno, nista od ukidanja suspenzije.
Ne mogu da vjerujem da FIFA ocekuje od istih majmuna da urade nesto pozitivno. Gdje je sad ono "FIFA nece da ima nista sa dosadašnjim članovima NS?"
- just principe
#264 Re: Komitet za normalizaciju
nije niti ce ikad biti, nas fudbal je sahranjen, gotovo je sve.kad ce krmad da odlucujubosnovizija wrote:Pa zar nije više kraj onim anonimusima i mešetarima iz Skupštine N/FS BiH? Bože me sačuvajEllinor wrote:Pa sad je vec jasno, nista od ukidanja suspenzije.
Ne mogu da vjerujem da FIFA ocekuje od istih majmuna da urade nesto pozitivno. Gdje je sad ono "FIFA nece da ima nista sa dosadašnjim članovima NS?"
- slobodni armirach
#265 Re: Komitet za normalizaciju
jel ona Baho napada sofru?
- Topla voda
#266 Re: Komitet za normalizaciju
eki ,i amar tekicu ima 
-
kone
#267 Re: Komitet za normalizaciju
KOji je ovo cirkus u reziji Fife i Uefe!!!!Tacno se covjek zapita sta je pozadina svega ovoga??Da nas mozda izbace iz kvalifikacija,da pazi apsurda,da drzavu politicki kroz sport razbiju???
Nevjerovatna vijest iz Beca!!!Pa ovo ni nasi moroni u NSBIH-a ne bi mogli izmisliti,ovakvu pricu i ovakav tok price!!!
Nevjerovatna vijest iz Beca!!!Pa ovo ni nasi moroni u NSBIH-a ne bi mogli izmisliti,ovakvu pricu i ovakav tok price!!!
- Edin H.
#268 Re: Komitet za normalizaciju
Slazem se, ali mi nije jasno sta su drugo raja ocekivala od morona iz Medjunarodne zajednice. pardon UEFE.kone wrote:KOji je ovo cirkus u reziji Fife i Uefe!!!!Tacno se covjek zapita sta je pozadina svega ovoga??Da nas mozda izbace iz kvalifikacija,da pazi apsurda,da drzavu politicki kroz sport razbiju???
Nikada izgleda da dojemo tobe.
-
fukushima
#269 Re: Komitet za normalizaciju
jel vam to krivo sto nije zalizani i baljak otisli da malo pripomognuemigrazione wrote:Koga predstavlja Ivicin mali ovdje
sta si se ti ufatio amara, jel ti to pa citaj iznadTopla voda wrote:eki ,i amar tekicu ima
- jeza u ledja
#271 Re: Komitet za normalizaciju
Po rijecima Bakovica, kojeg vidim na slikama kako trckara oko novih clanova Komiteta, sastav delegata nove skupstine jos nije poznat, odnosno o njemu ce se raspravljati na novoj sjednici Komiteta, 20. aprila u Sarajevu.
Po meni je sasvim logicno da se delegati Skupstine biraju iz klubova, jer su klubovi ti zbog kojih se savez i organizuje.
Jos da odluce da se bira prostom vecinom i super. Kao sto sam i ja ranije primjetio, novi statut se ne odnosi samo na troclano predsjednistvo, vec i na nacin glasanja koji bi bio pojednostavljen i ne bi postojalo 'pravo veta' odredjenih naroda i narodnosti. Sto se tice tog, majorizirajuceg pravila
, ne vidim kako ce ga ukinuti, al hajd.
Po meni je sasvim logicno da se delegati Skupstine biraju iz klubova, jer su klubovi ti zbog kojih se savez i organizuje.
Jos da odluce da se bira prostom vecinom i super. Kao sto sam i ja ranije primjetio, novi statut se ne odnosi samo na troclano predsjednistvo, vec i na nacin glasanja koji bi bio pojednostavljen i ne bi postojalo 'pravo veta' odredjenih naroda i narodnosti. Sto se tice tog, majorizirajuceg pravila
-
kone
#272 Re: Komitet za normalizaciju
Mozete li zamisliti kako im(fifi i uefi) se sad klosari iz saveza smiju
i kako se papci iz saveza(citaj srpski i hrvatski korpus)smiju ovom jadnom narodu jer je jasno da ce opet oboriti novi statut......
- Tvrtko II Kotromanić
#273 Re: Komitet za normalizaciju
koliko ja skontah, delegati skupstine ostaju isti
znaci popusili smo...
znaci popusili smo...
-
LSD
#274 Re: Komitet za normalizaciju
Ne mislim tako...vec protiv njih tek predstoji borba da se taj korov i metilji istrijebe iz skupštine a i iz fudbala opcenito.Tvrtko II Kotromanić wrote:koliko ja skontah, delegati skupstine ostaju isti![]()
znaci popusili smo...
Nekad se mora krenuti u tu bitku protiv njih...samo ne znam jel to pametno Osimu radi licnog zdravlja
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#275 Re: Komitet za normalizaciju
Ova kratka izjava Ivice Osima za hayat meni djeluje dosta optimisticnije nego sto su poletili da formulisu svoju pricu mediji.
Polako ljudi ba,pa niste valjda ocekivali da se na prvom sastanku,gdje su se prvi put ljudi sastali uopste donese neka presudna odluka.
Ne ide ba to tako...polako..ja se nadam ipak najboljem.
Polako ljudi ba,pa niste valjda ocekivali da se na prvom sastanku,gdje su se prvi put ljudi sastali uopste donese neka presudna odluka.
Ne ide ba to tako...polako..ja se nadam ipak najboljem.