Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
anoush
Location: A Eruchîn, ú-dano i faelas a hyn, an uben tanatha le faelas.

#251 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

balkanac, to je pitanje prežvakano hiljadu puta, teme brisane, ljudi banovani, i nikad se niko nije složio ni oko čega kad je u pitanju broj partnera, koji je na kraju krajeva nebitan, jer kod nas i dalje vladaju dvostruka mjerila.
balkanac29

#252 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

anoush wrote:balkanac, to je pitanje prežvakano hiljadu puta, teme brisane, ljudi banovani, i nikad se niko nije složio ni oko čega kad je u pitanju broj partnera, koji je na kraju krajeva nebitan, jer kod nas i dalje vladaju dvostruka mjerila.
Svjestan sam svega sto si napisala, ali znas kako je kada se s necim boris, pa mozda samo zelis na ovaj nacin da nesto vise saznas, cujes misljenja koja ce ti pomoci da zauzmes jasniji stav. BTW hvala...
ladyblue18
Location: You don't have to like me, I'm not a facebook status

#253 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ladyblue18 »

WRRsmom wrote:
zar nije vaznije da joj budes posljednji i jedini a i ona tebi?
Mislim da je jasno svima da su to price za malu djecu. :mrgreen:
balkanac29

#254 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

WRRsmom wrote:
balkanac29 wrote:Slabo sam bio "aktivan" na forumu (mada sam o dosta toga procitao i informisao se upravo na ovom forumu). Naime, zanima me Vase iskreno misljenje koliko sexualnih partnera smatrate "opravdanim" za osobe muskog i zenskog spola do 30-tih godina? Ovo pitanje je zaista kompleksasko, ali to mi nekako nije bilo bitno dok djevojku nisam zavolio, sada me to kopka, unistava... Savjeti. Lijep pozdrav

Pa uprao sto to zelim "proganjaju" me ti duhovi proslosti, sve mi je super s tom djevojkom (da ne idem u detalje), znam da je kompleksaski se osvrtati u nazad i znam da cak time mozes unistiti sve, ali jednostavno ne mogu da se otrgnem tom razmisljanju...
ladyblue18

#255 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ladyblue18 »

WRRsmom wrote: zasto?
Eto ti post balkancev, savrseno objasnjeno zasto.
respo

#256 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by respo »

meni je recimo svejedno s koliko je ona bila prije mene
ako smo se upoznali a oboje imamo 30 zar nije od mene onda licemjerno traziti da ona nije imala partnera ili samo jednog ako sam ja imao vise njih i slicno
i bez obzira i da nisam imao sve do naseg susreta ja njenu proslost postujem i sve je to bilo dok nije znala i da postojim
ho oponopono

#257 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ho oponopono »

WRRsmom wrote:
ladyblue18 wrote:
WRRsmom wrote: zasto?
Eto ti post balkancev, savrseno objasnjeno zasto.
pa ima onih kojima to i nije vazno koliko ih je bilo, kad su izgubili nevinost i sl. iako je ovo njegovo cesca pojava.
al treba postivati neciju proslost i intimu. sadasnjost je sadasnjost.

...meni su gori oni što nemaju prošlost, ali eto svega na dunjaluku moja ti! :mrgreen:
balkanac29

#258 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

respo wrote:meni je recimo svejedno s koliko je ona bila prije mene
ako smo se upoznali a oboje imamo 30 zar nije od mene onda licemjerno traziti da ona nije imala partnera ili samo jednog ako sam ja imao vise njih i slicno
i bez obzira i da nisam imao sve do naseg susreta ja njenu proslost postujem i sve je to bilo dok nije znala i da postojim
Karakter si jak, kapa dole...
ladyblue18

#259 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ladyblue18 »

WRRsmom wrote: iako je ovo njegovo cesca pojava.
Puno cesca.

Helem, nemojte da moram ovdje nadzor vrsiti ko u obdanistu, i da kad dodjem kasnije bude kao i uvijek, iskusni pljuju neiskusne i obrnuto. :oops:
anoush

#260 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

balkanac29 wrote:
WRRsmom wrote:
balkanac29 wrote:Slabo sam bio "aktivan" na forumu (mada sam o dosta toga procitao i informisao se upravo na ovom forumu). Naime, zanima me Vase iskreno misljenje koliko sexualnih partnera smatrate "opravdanim" za osobe muskog i zenskog spola do 30-tih godina? Ovo pitanje je zaista kompleksasko, ali to mi nekako nije bilo bitno dok djevojku nisam zavolio, sada me to kopka, unistava... Savjeti. Lijep pozdrav

Pa uprao sto to zelim "proganjaju" me ti duhovi proslosti, sve mi je super s tom djevojkom (da ne idem u detalje), znam da je kompleksaski se osvrtati u nazad i znam da cak time mozes unistiti sve, ali jednostavno ne mogu da se otrgnem tom razmisljanju...

Ma stani malo, kakav ti savjet hoćeš???
Ako ti je ovo 29 broj godina - trzni se malo i izlječi komplekse ako ti je stalo do veze, čini mi se da si svjestan da ideš ka tome da upropastiš nešto dobro zato što ti je ego prenapuhan...
Ramzess Veliki

#261 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by Ramzess Veliki »

ho oponopono wrote: ...meni su gori oni što nemaju prošlost, ali eto svega na dunjaluku moja ti! :mrgreen:
Joj kako si u pravu ...
Imao sam jednu curu, umal' da se vjenčamo (ona Vaga, negdje sam je spomenuo) a imala je stotinjak frajera prije mene. Ali eto ... nije nam se dalo. :sad:
Ako bih ikada imao mogućnost ponoviti neke stvari, izabrao bih iskrenu djevojku koja će mi bez dlake na jeziku sama reći sve o svom prijašnjem životu. Iskrenost je za mene prije svega najbitnija za povjerenje. A bez povjerenja sve je samo magla.
anoush

#262 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

ladyblue18 wrote:
WRRsmom wrote: iako je ovo njegovo cesca pojava.
Puno cesca.

Helem, nemojte da moram ovdje nadzor vrsiti ko u obdanistu, i da kad dodjem kasnije bude kao i uvijek, iskusni pljuju neiskusne i obrnuto. :oops:
:lol: a baš tako, i onda muški počnu pljuvati po curama koje se usude reći da BROJ NIJE BITAN, i eto nas opet na ringišpilu :-)
balkanac29

#263 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

za anoush Da "nazalost" 29 je broj godina, kazem "nazalost" zbog svog ponasanja :-( sve si upravu, ali na koji sa nacin trguti, otrgnuti tim razmisljanjima i prenapuhani ego svesti u granice "podnosljivog" :-)
respo

#264 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by respo »

pokusas li ti ikad gledati naprijed a ne nazad?
anoush

#265 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

balkanac29 wrote:za anoush Da "nazalost" 29 je broj godina, kazem "nazalost" zbog svog ponasanja :-( sve si upravu, ali na koji sa nacin trguti, otrgnuti tim razmisljanjima i prenapuhani ego svesti u granice "podnosljivog" :-)
hajde, u neku si ruku svjestan gdje griješiš...
razmisli dobro kakvu osobu imaš kraj sebe, i koliko je danas teško naći nekog s kim se slažeš. Prošlost je prošlost, da li se ona opterećuje time koliko si TI cura imao, oprosti na predrasudama, ali obzirom na tvoj gard i način razmišljanja, ne bih rekla da ih je bilo malo.

a uvijek ti ostaje opcija da te namarišemo fino i izbijemo ti ta razmišljanja iz glave :mrgreen: :evil:
balkanac29

#266 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

respo wrote:pokusas li ti ikad gledati naprijed a ne nazad?
Moracu kako znam i umijem ili padam dole...
balkanac29

#267 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

anoush wrote:
balkanac29 wrote:za anoush Da "nazalost" 29 je broj godina, kazem "nazalost" zbog svog ponasanja :-( sve si upravu, ali na koji sa nacin trguti, otrgnuti tim razmisljanjima i prenapuhani ego svesti u granice "podnosljivog" :-)
razmisli dobro kakvu osobu imaš kraj sebe, i koliko je danas teško naći nekog s kim se slažeš. Prošlost je prošlost, da li se ona opterećuje time koliko si TI cura imao, oprosti na predrasudama, ali obzirom na tvoj gard i način razmišljanja, ne bih rekla da ih je bilo malo.

a uvijek ti ostaje opcija da te namarišemo fino i izbijemo ti ta razmišljanja iz glave :mrgreen: :evil:
Ne mogu da vjerujem kako mozes na osnovu stvari koje sam napisao (100% iskreno) tako dobro procijeniti me. A svidja mi se i simpaticni zavrsetak, izgleda da mi treba neka vrsta "batina", samara da se dozovem :-)
anoush

#268 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by anoush »

balkanac29 wrote:
anoush wrote:

Ne mogu da vjerujem kako mozes na osnovu stvari koje sam napisao (100% iskreno) tako dobro procijeniti me. A svidja mi se i simpaticni zavrsetak, izgleda da mi treba neka vrsta "batina", samara da se dozovem :-)
pa fino sam ti napisala - OPROSTI NA PREDRASUDAMA, iz mog iskustva, frajeri koji imaju jako puno partnerica u prošlosti često negativno gledaju na djevojke koje isto tako imaju neku prošlost.

dakle ipak biraš batine :D
ho oponopono

#269 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ho oponopono »

anoush je napisao/la:

pa fino sam ti napisala - OPROSTI NA PREDRASUDAMA, iz mog iskustva, frajeri koji imaju jako puno partnerica u prošlosti često negativno gledaju na djevojke koje isto tako imaju neku prošlost.

...i onda slijedi paćenička njihova spika što me nisi čekala! :mrgreen:
balkanac29

#270 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

ho oponopono wrote:
anoush je napisao/la:

...i onda slijedi paćenička njihova spika što me nisi čekala! :mrgreen:
Kontam, na ovo moje "nedoumice" i trebas da se "sprdas" Korektno :-)
respo

#271 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by respo »

anoush wrote:

samo da kazem da je to tvoje iskustvo ;)
mada pitanje bi onda bilo sta je puno partnera i partnerica ustvari koliko je to
balkanac29

#272 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by balkanac29 »

respo wrote:
anoush wrote:

samo da kazem da je to tvoje iskustvo ;)
mada pitanje bi onda bilo sta je puno partnera i partnerica ustvari koliko je to
E sad ide ono moje licemjerno, ja sam imao preko 40 partnerica, druga strana 4, znaci bar deset puta manje, ali ne znam i to mi je puno to 4, svoj promiskuitetni broj ne bih da komentarisem...
ho oponopono

#273 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ho oponopono »

balkanac29 je napisao/la:
Kontam, na ovo moje "nedoumice" i trebas da se "sprdas" Korektno :-)

...tako to ide :wink: , vjeruj odzvanjaće ti moje riječi u glavi! :mrgreen:
respo

#274 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by respo »

onda pusti da nakuca bar na 10 pa da ste koliko toliko kvit :D
ladyblue18

#275 Re: Zanimaju li vas bivse/bivsi vasih partnera?

Post by ladyblue18 »

respo wrote:onda pusti da nakuca bar na 10 pa da ste koliko toliko kvit :D
:thumbup:
Post Reply