prljavi Hare wrote:Šta veli taj gospodin?

"LDS ima pametnija posla?"

Znači da pljačka i lopovluk nije striktno vezana za
lažova Zeca nego je to programsko opredjeljene svih u LDS-u.

Tužno i jadno.
Kada su spremni ovako izvarati malu grupu ljudi za relativno mizeran iznos,zamislimo šta bi uradili u slučaju
da dobiju kakav ozbiljniji udio u vlasti(što se naravno neće desiti,razmišljanje je čisto hipotetičke prirode

),
mislim da bi se i razbojnici iz SDA zacrvenili gledajući liberale kako to liberalno rade.
Nakon svega jadno je vidjeti likove iz ove stranke kako na temi o LDS-u komentarišu dolazeće opštinske izbore
i šupljiraju o mogućim koalicijama i slično,u najmanju ruku ka da se ništa nije dogodilo.
Ideja za predizborno marketinško riješenje LDS-a! 

Hare legendo!
A da ne bude da se radi o nagadjanju kopiram mali dio maila Sabine Mujezinovic a tice se sadasnjeg vrlog predsjednika LDS-a:
"Kada sam iz telefonskog poziva,prije dvije-tri nedjelje, koji je uslijedio od Amira saznala da se sprema izborni Kongres LDS-a u Srebreniku i kada sam pitala sta ce biti sa financijskim izvjestajem za SILC i sa dugom prema vama, na vrlo mangupski nacin mi je receno da ima precih dugova-npr.prema CIK-u, i da ce te probleme rijesavati onaj ko ih je i zakuhao.Kada sam pitala hoce li itko od Bojana traziti odgovornost za ono sto je ucinio, receno mi je u istom maniru, "neka odgovara za ono sto je uradio,ja nemam nista s tim"!!!"
Sad ce se on izvlaciti kako nista nit je znao, nit je imao veze s tim. Ali, hvala Bogu, dokazi koje imamo govore drugacije.
Ima toga jos, al ima i vremena, dugo nam do oktobra