LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post Reply
prljavi Hare
Location: Šta se ono u Njujorku plavi,Donaldovi prameni na glavi

#251 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

Šta veli taj gospodin? :shock: "LDS ima pametnija posla?" :? Znači da pljačka i lopovluk nije striktno vezana za
lažova Zeca nego je to programsko opredjeljene svih u LDS-u. :oops: Tužno i jadno.
Kada su spremni ovako izvarati malu grupu ljudi za relativno mizeran iznos,zamislimo šta bi uradili u slučaju
da dobiju kakav ozbiljniji udio u vlasti(što se naravno neće desiti,razmišljanje je čisto hipotetičke prirode :D ),
mislim da bi se i razbojnici iz SDA zacrvenili gledajući liberale kako to liberalno rade. :-)
Nakon svega jadno je vidjeti likove iz ove stranke kako na temi o LDS-u komentarišu dolazeće opštinske izbore
i šupljiraju o mogućim koalicijama i slično,u najmanju ruku ka da se ništa nije dogodilo. :-)

Image
Ideja za predizborno marketinško riješenje LDS-a! :oops:
cyprus

#252 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by cyprus »

Čestitam na ulasku u vlast BPK :-D
super.nova

#253 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

cyprus wrote:Čestitam na ulasku u vlast BPK :-D
I mi se pridruzujemo cestitkama :wink: uz zelje da sto prije dobiju ono sto zasluzuju
super.nova

#254 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

prljavi Hare wrote:Šta veli taj gospodin? :shock: "LDS ima pametnija posla?" :? Znači da pljačka i lopovluk nije striktno vezana za
lažova Zeca nego je to programsko opredjeljene svih u LDS-u. :oops: Tužno i jadno.
Kada su spremni ovako izvarati malu grupu ljudi za relativno mizeran iznos,zamislimo šta bi uradili u slučaju
da dobiju kakav ozbiljniji udio u vlasti(što se naravno neće desiti,razmišljanje je čisto hipotetičke prirode :D ),
mislim da bi se i razbojnici iz SDA zacrvenili gledajući liberale kako to liberalno rade. :-)
Nakon svega jadno je vidjeti likove iz ove stranke kako na temi o LDS-u komentarišu dolazeće opštinske izbore
i šupljiraju o mogućim koalicijama i slično,u najmanju ruku ka da se ništa nije dogodilo. :-)

Image
Ideja za predizborno marketinško riješenje LDS-a! :oops:
:thumbup: Hare legendo!

A da ne bude da se radi o nagadjanju kopiram mali dio maila Sabine Mujezinovic a tice se sadasnjeg vrlog predsjednika LDS-a:
"Kada sam iz telefonskog poziva,prije dvije-tri nedjelje, koji je uslijedio od Amira saznala da se sprema izborni Kongres LDS-a u Srebreniku i kada sam pitala sta ce biti sa financijskim izvjestajem za SILC i sa dugom prema vama, na vrlo mangupski nacin mi je receno da ima precih dugova-npr.prema CIK-u, i da ce te probleme rijesavati onaj ko ih je i zakuhao.Kada sam pitala hoce li itko od Bojana traziti odgovornost za ono sto je ucinio, receno mi je u istom maniru, "neka odgovara za ono sto je uradio,ja nemam nista s tim"!!!"
Sad ce se on izvlaciti kako nista nit je znao, nit je imao veze s tim. Ali, hvala Bogu, dokazi koje imamo govore drugacije.

Ima toga jos, al ima i vremena, dugo nam do oktobra :)
prljavi Hare

#255 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

Zna Hare podosta toga(OZNA sve dozna :wink: ),sastanci na kojima je lažov ZEC instaliran za "vođu" LDS-a održavani
su u prostorijama Š.K."BOSNA" a sve uz viljamovku(radi bolje koncentracije :oops: ) i kovanje planova kako da stranka uzme pristojan udio u vlasti.
Ispočetka je tu bila i prof.Tanović(vjerovatno i ne sluteći kakvog bandita ostavlja na čelu stranke :? ),kao
i direktor mikrokreditne fondacije "LOK" koja je poznata po svom "humanitarnom" radu,te je Zec i čitav LDS
vjerovatno odlučio da kopira način rada ove Halal-MKF. :wink:

Image
Kako vidimo LDS će nastaviti "politiku" koju je ZEC osmislio. :roll:
Skijaš

#256 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

super.nova wrote:
cyprus wrote:Čestitam na ulasku u vlast BPK :-D
I mi se pridruzujemo cestitkama :wink: uz zelje da sto prije dobiju ono sto zasluzuju
Samo se vi ne predajite i istjerajte stvar do kraja a ako se desi da izgubite spor i optereti vas se sudskim troškovima, još jednom ponavljam, ja ću to pokriti ma koliki iznos bio. Dakle samo naprijed.
super.nova

#257 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Skijaš wrote:
super.nova wrote:
Samo se vi ne predajite i istjerajte stvar do kraja a ako se desi da izgubite spor i optereti vas se sudskim troškovima, još jednom ponavljam, ja ću to pokriti ma koliki iznos bio. Dakle samo naprijed.
Odustajanje nit je bila nit ce ikad biti opcija, mislim da smo to dokazali :)

Hvala puno!
super.nova

#258 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Eno Zec se na Behar tv izjasnjava kao "politicki analiticar". Znala sam da je ova drzava davno otisla u helac, al' kad ljudi njegovog kalibra na tv-u dobiju sansu da analiziraju postupke drugih politicara... dotakli smo dno...

Grozni politicari a jos gori analiticari! :lol:
super.nova

#259 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Update:

Bojan Zec kandidat za nacelnika Ilijasa. Samo da se zna da bolju opcinu nije mogao izabrati. Igrom slucaja (ili sudbine) to je opcina u kojoj sam rodjena :D
Kako LDS ne bi bez veze trosio pare na kampanju obavjestavam ih da nemaju ni minimalne sanse za prolaz. Licno i personalno cu za to da se pobrinem!
:x
jazzer

#260 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by jazzer »

super.nova wrote:Update:

Bojan Zec kandidat za nacelnika Ilijasa. Samo da se zna da bolju opcinu nije mogao izabrati. Igrom slucaja (ili sudbine) to je opcina u kojoj sam rodjena :D
Kako LDS ne bi bez veze trosio pare na kampanju obavjestavam ih da nemaju ni minimalne sanse za prolaz. Licno i personalno cu za to da se pobrinem!
:lol: :lol: :lol:

Pa sta jos lik treba da uradi da bi dobio komad vlasti? Koji jad majko moja.

I otkud Ilijas? Zar on nije prava gradska raja, sminka i to? :lol: :lol:
super.nova

#261 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Samo se pitam da li to znaci da se Centrala zajedno sa Zecom seli u Ilijas? :lol: :lol: Kako bih mogla da im pripremim docek...
Skijaš

#262 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by Skijaš »

jazzer wrote:
super.nova wrote:Update:

:lol: :lol: :lol:

Pa sta jos lik treba da uradi da bi dobio komad vlasti? Koji jad majko moja.

I otkud Ilijas? Zar on nije prava gradska raja, sminka i to? :lol: :lol:
Kad zavali nekog u Ilijašu za pet-šest hiljada, ide dalje, naći će se on i na listi za Mrkonjić Grad.
prljavi Hare

#263 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

Treba li volontera Zecu pred opšinske izbore? :roll:
meskogn

#264 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by meskogn »

prljavi Hare wrote:Treba li volontera Zecu pred opšinske izbore? :roll:
nemogu d avjerujem predsjdnik liberala a lopov?
super.nova

#265 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Jel' ko primijetio da su se LDS-ovci probudili...?Nije sala, valja se novim lazima i manipulacijama dokopat' koje stolice...
Sve se nema, a plakati, neke vizitkice i sl zafrkancije na sve strane. Izbornu kampanju placate parama koje dugujete i Bogu i narodu! Gamad lopovska! Vi bi ste da budete zastupnici ili, ne daj Boze, nacelnici?

Sto mene ko ne zovnu na onaj skup u parkicu? Da vam i ja koju kazem?
prljavi Hare

#266 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

super.nova wrote:Jel' ko primijetio da su se LDS-ovci probudili...?Nije sala, valja se novim lazima i manipulacijama dokopat' koje stolice...
Sve se nema, a plakati, neke vizitkice i sl zafrkancije na sve strane. Izbornu kampanju placate parama koje dugujete i Bogu i narodu! Gamad lopovska! Vi bi ste da budete zastupnici ili, ne daj Boze, nacelnici?

Nema od izbornih rezultata ništa!Umjesto da su ljudima kojima su dužni vratili pare štedeći na medijskoj
promociji,plakatima,bilo čemu,imaju obraza kampanju voditi ovdje na forumu.Loš izbor.Pisaćemo stalno o kome
se zaista radi,ako je ljudima igdje dosta lopova,onda je to ova zemlja. :wink:
super.nova

#267 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Za prosle izbore se vise stedilo na promociji koja zahtijeva bilo kakav trosak. Plakati su se lijepili samo zadnjih nekoliko dana. A zasto? Da Zecu ostane vise...
prljavi Hare

#268 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

super.nova wrote:Za prosle izbore se vise stedilo na promociji koja zahtijeva bilo kakav trosak. Plakati su se lijepili samo zadnjih nekoliko dana. A zasto? Da Zecu ostane vise...
Zecu bi bilo bolje da se uhvati kakva konkretna posla,što tiče političke karijere prognoze su sumorne. :wink:

P.S.I da namiri kome je šta dužan.
hepekcina

#269 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by hepekcina »

samo da pozdravim i upitam

DJE SU PARE LOPOVE?
super.nova

#270 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

Odpozdrav :)

Ove sad sto imaju trose na plakate i ostali izborni materijal... Ne kontam, fakat misle da ce negdje proci ili sta...?
meskogn

#271 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by meskogn »

nije bojan lopov ..da je lopov lds bi osvojio izbore
prljavi Hare

#272 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by prljavi Hare »

meskogn wrote:nije bojan lopov ..da je lopov lds bi osvojio izbore
Bojanov lopovluk nema veze sa izborima,LDS ne može napraviti nikakav zapaženiji rezultat ni onako,
ni ovako,a Bojan nije lopov,to je lopovčina. :wink:

P.S.Kad si tako dobro informisan,možda ti možeš objasniti ljudima koje je zapalio za lovu,
kako to pa Zec nije lopov. :roll:
meskogn

#273 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by meskogn »

prljavi Hare wrote:
meskogn wrote:nije bojan lopov ..da je lopov lds bi osvojio izbore
Bojanov lopovluk nema veze sa izborima,LDS ne može napraviti nikakav zapaženiji rezultat ni onako,
ni ovako,a Bojan nije lopov,to je lopovčina. :wink:

P.S.Kad si tako dobro informisan,možda ti možeš objasniti ljudima koje je zapalio za lovu,
kako to pa Zec nije lopov. :roll:
Predhodnica na njegovoj funkciji Lamija tanovic je bila super
ovi na vlasti su lopovi,bar vecina njih oni imaju vile vikendice,brodove,avione....
zvončica5

#274 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by zvončica5 »

super.nova wrote:Jel' ko primijetio da su se LDS-ovci probudili...?Nije sala, valja se novim lazima i manipulacijama dokopat' koje stolice...

Sinoć na tvsa bilo predstavljanje kandidata za načelnika Ilijaša. Zvala sam da postavim pitanje za g.Zeca ali mu ga nisu proslijedili. Na kraju zakuca"Glasajte za mene, ja mogu , ja znam" FUJ!FUJ!FUJ!
super.nova

#275 Re: LDS = BOJAN ZEC FILIPOVIĆ LAŽOV I LOPOV

Post by super.nova »

zvončica5 wrote:

Sinoć na tvsa bilo predstavljanje kandidata za načelnika Ilijaša. Zvala sam da postavim pitanje za g.Zeca ali mu ga nisu proslijedili. Na kraju zakuca"Glasajte za mene, ja mogu , ja znam" FUJ!FUJ!FUJ!
A ono što je time u stvari mislio je:
Glasajte za mene (to je sve sto mi treba) ili bolje (jer niko u Sarajevu nece), ja mogu (da lazem i da manipulisem kao niko drugi) , ja znam (da kradem, sto dokazuje moje visegodisnje iskustvo).
Gasajte slobodno! ;-)
Post Reply