Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post Reply
Država

#251 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by Država »

dzeno123 wrote:Ovakvim odabirom ljudi SDP je pokazao jos jednom da im je kadar nula i da je Zlaja rastjero sve neistomisljenike.
Šuti bolan, erotika...
upaljac01

#252 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by upaljac01 »

dinimal wrote:Ne moze se naprijed sa banditima iz sda, a ovo predstavlja krah sdp-a, i da su sad izbori sdp bi zijanio u Tz, gdje je neprikosnoven 20 godina. Nasim kantonom upravlja lopovija iz Banovica, a ovaj put im je sdp to direktno omogucio. Nek je premijer iz Hercegovine, gdje sdp ima najgore rezultate u Federaciji, a nemoj slucajno da bude iz Tuzle, gdje je ostvario najbolji rezultat.

jah nemoj da je samo sa novog zelanda ili nedo bog sandzaka porijeklom... zar nije bitno da je sposoban i da do sad nije izgradio vilu na poljinama :D... ne znam ali ja trenutno ne mogu da se sjetim niceg loseg vezanog za Niksica a koliko je sposoban vidjet cemo sljedecih par godina...
GOLFER

#253 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by GOLFER »

H4v4t4R wrote:
GOLFER wrote:Image
:shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
Kakve ovaj momak ima veze sa kulturom a posebno kakve veze ima sa sportom :-) :-) :-) :-) ne mogu da vjerujem kakvim se poltronima pruzaju ministarska mjesta :-) ovo je komedija ziva, ali imam osjecaj da cemo svi ovo oplakati...
i dalje ne mogu da vjerujem :shock:
glasac SDA..
A sta fali covjeku. ima fakultet, mlad je. ima priliku da se pokaze. u svakom slucaju sjetite se Alićke i udzebenika koje je ona odobrila (trljanje macke ili neceg maljavog od cilim). nek su i mladi upali u vladu, imaju priliku da se dokazu u teskim vremenima.
cuj sta mu fali ti mene zezas :? :? :? :? pa fali mu strucnost, fali mu iskustvo, momku fali iskustvo u bilo kakvom radu a dobio je priliku da se dokazuje kao ministar :-) :-) :-)

Momak je mlad, i sta to treba da znaci u ovom slucaju :? ocito je da je momak dosao na ovo mjesto jer im je trebao neko ko NEMA nikakav stav po pitanj kulture i sporta, i 100% sam uvjeren da se ovaj momak nikad nije ni u snovima, podsvjesno,razmislio o kulturi i sportu, a odjednom Ministar kulture i sporta :dance: Pa to moze samo kod nas :dance: al evo izgleda da ni pojedini SDP-ovi ministri nisu nista bolji... :roll:
zlajaBHF

#254 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by zlajaBHF »

dinimal wrote:Ne moze se naprijed sa banditima iz sda, a ovo predstavlja krah sdp-a, i da su sad izbori sdp bi zijanio u Tz, gdje je neprikosnoven 20 godina. Nasim kantonom upravlja lopovija iz Banovica, a ovaj put im je sdp to direktno omogucio. Nek je premijer iz Hercegovine, gdje sdp ima najgore rezultate u Federaciji, a nemoj slucajno da bude iz Tuzle, gdje je ostvario najbolji rezultat.
:lol:

Kakvih likova ima :-)
dinimal

#255 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by dinimal »

zlajaBHF wrote:

Ako si u stanju od silnog smijanja, volio bi da izneses misljenje o sljedecoj cinjenici. Posto se obicno daje prednost bazi koja je ostvarila najbolje rezultate, a TK je dao najvise glasova sdp-u u odnosu na druge kantone, jer je najmnogoljudniji i pobijedio je sda sa najvecom razlikom, kako to da neko iz Tuzle nije premijer, ili barem ministar energetike( posto Tuzla ima najvece kapacitete u toj oblasti), ili makar jedan od cini mi se 16 ministara?
plain vanilla
Location: Jer ti si jedini način da pokrijem golotinju ove detinje duše...

#256 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by plain vanilla »

dinimal wrote:
zlajaBHF wrote:

Ako si u stanju od silnog smijanja, volio bi da izneses misljenje o sljedecoj cinjenici. Posto se obicno daje prednost bazi koja je ostvarila najbolje rezultate, a TK je dao najvise glasova sdp-u u odnosu na druge kantone, jer je najmnogoljudniji i pobijedio je sda sa najvecom razlikom, kako to da neko iz Tuzle nije premijer, ili barem ministar energetike( posto Tuzla ima najvece kapacitete u toj oblasti), ili makar jedan od cini mi se 16 ministara?
Ima ministar iz Tz, Enver Bijedic
dinimal

#257 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by dinimal »

Ima ministar iz Tz, Enver Bijedic[/quote]
Dobro, eto ima jedan, a ja ga nisam upratio, ali poenta je da je to malo iz grada koji je sjediste najvece regije u FBiH, koji je drugi po velicini, koji ima najvece industrijske kapacitete, i koji je donio najbolje rezultate pobjednickoj partiji. Ovo nije nikakva kuknjava na Sarajevo, inace grad koji poslije Tuzle najvise volim, nego na politicku logiku koja je naopaka.
miki.ba

#258 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by miki.ba »

Stvarno su svi šega, izuzev par ljudi.
convict

#259 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by convict »

Zna li neko šta bi s Mirzom Kušljugićem? I on se spominjao u nekim kombinacijama za premijera, a sad ga nigdje
zonbirile

#260 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by zonbirile »

ima li iko CV da je nešto radio,krajnji domet poslanik u skupštini i mesar u babinoj mesari.
plain vanilla

#261 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by plain vanilla »

dinimal wrote: Dobro, eto ima jedan, a ja ga nisam upratio, ali poenta je da je to malo iz grada koji je sjediste najvece regije u FBiH, koji je drugi po velicini, koji ima najvece industrijske kapacitete, i koji je donio najbolje rezultate pobjednickoj partiji. Ovo nije nikakva kuknjava na Sarajevo, inace grad koji poslije Tuzle najvise volim, nego na politicku logiku koja je naopaka.
razumijem o cemu govoris, meni je vise zao sto tuzlaka nema u tk nego na nivou federacije :roll:
nosara

#262 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by nosara »

plain vanilla wrote:
dinimal wrote: Dobro, eto ima jedan, a ja ga nisam upratio, ali poenta je da je to malo iz grada koji je sjediste najvece regije u FBiH, koji je drugi po velicini, koji ima najvece industrijske kapacitete, i koji je donio najbolje rezultate pobjednickoj partiji. Ovo nije nikakva kuknjava na Sarajevo, inace grad koji poslije Tuzle najvise volim, nego na politicku logiku koja je naopaka.
razumijem o cemu govoris, meni je vise zao sto tuzlaka nema u tk nego na nivou federacije :roll:
cyprus

#263 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by cyprus »

aaaa, zar je tako teško dat ljudima šansu i sačekat neko određeno vrijeme, pa onda kritikovat... :-)
zonbirile

#264 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by zonbirile »

cyprus wrote:aaaa, zar je tako teško dat ljudima šansu i sačekat neko određeno vrijeme, pa onda srat... :-)
-------------------------------------------------
od 4g mandata 1/8 su sjebali,a drugu će na kraju,kao ono idu izbori.Znači nemaju šta ni vladati,a i kase su prazne,da budalina ima,ima,ali jebi ga ionako je sve zajebancija.Onaj novi premijer nema šta nije pobrojao,kao da će biti još 30g tu-svašta.
plain vanilla

#265 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by plain vanilla »

nosara wrote:
plain vanilla wrote:
sta se ti smijes :x
nosara

#266 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by nosara »

plain vanilla wrote:
nosara wrote:
plain vanilla wrote: razumijem o cemu govoris, meni je vise zao sto tuzlaka nema u tk nego na nivou federacije :roll:
sta se ti smijes :x
Tako i sarajevci kukaju... Sa mindera, izmedju dva srka ka(h)ve... :D
zonbirile

#267 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by zonbirile »

a stvarno,ko je iz Sarajeva?
Been

#268 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by Been »

Joj.. Tačno se ismijem svaki put kad dođem ovdje... Evo sad ovom smetaju mladi ljudi.. :) Pa šta bi vi - kad je stariji, onda ne valja jer je "otrcan, isfuran, izhrndan itd..", kad je mlad ne valja jer "nema iskustva, poltron, nema pojma"... Jedino da vanzemaljce dovedemo...

Vlada je definitivno bolja nego sve prethodne federalne i ne treba ih otpisati prije nego što počnu raditi... Šta mislite da je HDZ sastavljao vladu da bi bila bezbeli bolja :D
SPQR.SA

#269 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by SPQR.SA »

sjeca li se iko od ovdje predratne kletve:
Da Bog da te Sanko lijecio?
zonbirile

#270 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by zonbirile »

Chmoljo wrote:
plain vanilla wrote:
a brate ne spomenuh koliko je ko dao glasova, da te ne znam mislila bih da si kakav trol :D
joj varoske komplekse..aman chmoljo :-)
a kako se zove kompleks-jadan ja iz metropole sarajeva, svi me mrze
rekoh ti vec da lupetas, jelde
reče, a ja ti rekoh da letiš pred rudu... jesam rođeni Sarajlija, ali ja tih pitarskih kompleksa nemam, jer sam haustorče porijeklom iz Hercegovine... :)
----------------------------
šalu na stranu,zna li se ko je iz Sarajeva,sem Mesihovića.
kurty

#271 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by kurty »

Opet Breza nema ministra :x :x :x :x

p.s. vidim svi se zale za svoj grad, pa da i ja za svoju opcinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
plain vanilla

#272 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by plain vanilla »

kurty wrote:Opet Breza nema ministra :x :x :x :x

p.s. vidim svi se zale za svoj grad, pa da i ja za svoju opcinu :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
hajd nema veze, snimat cemo varosarije pa se obogatiti :D
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#273 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by Chmoljo »

takoooo, pobriso sam off, nakon što smo se ja i vanilla potukli ko muškarci i poslije popili po jednu :oops:
Chmoljo
Administrativni siledžija u penziji

#274 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by Chmoljo »

zoom66 wrote:
Chmoljo wrote:takoooo, pobriso sam off, nakon što smo se ja i vanilla potukli ko muškarci i poslije popili po jednu :oops:
eh, da mi tako pobrishesh i druge stvari da ne moram ici za vama i metlati :skoljka:
pa šta ću kad izgledaš seksi sa metlom :oops:
GOLFER

#275 Re: Vlada FBiH (2011 - .........?)

Post by GOLFER »

Been wrote:Joj.. Tačno se ismijem svaki put kad dođem ovdje... Evo sad ovom smetaju mladi ljudi.. :) Pa šta bi vi - kad je stariji, onda ne valja jer je "otrcan, isfuran, izhrndan itd..", kad je mlad ne valja jer "nema iskustva, poltron, nema pojma"... Jedino da vanzemaljce dovedemo...

Vlada je definitivno bolja nego sve prethodne federalne i ne treba ih otpisati prije nego što počnu raditi... Šta mislite da je HDZ sastavljao vladu da bi bila bezbeli bolja :D
E sad ga i ti pretjera, jasno je da mi koji ''kritikujemo'' to radimo ne sto su ljudi mladi nego sto su nestrucni, bez ikakvog iskustva i nemaju ni jednu jedinu tacku u svom dosadasnjem radu radi cega su zasluzili da budu MINISTRI. Razumijes li MINISTRI, da su imenovani na neke funkcije gdje bi mogli da uce posao ja bih rekao svaka cast, a ovako su tu samo jer nemaju pojma i kao takvi nista se nece ni pitati, dakle nad njima je potpuna kontrola. Ne kazem da je prije bilo bolje, ali ovaj put smo prevazisli sami sebe :lol:
Post Reply