Muskarci upomoc!

Seks, ljubav, erotika, odnosi među (s)polovima... Molimo ponašajte se kulturno.

Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Post Reply
♥ Julianna ♥

#251 Re: Muskarci upomoc!

Post by ♥ Julianna ♥ »

Ma hajd?! :-D
Dakle kutarisala se :-D Pričaj šta bi?
sa_love

#252 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

amhrienizi wrote:
♥ Julianna ♥ wrote:Uh dobro je...kontala sam da nije bio obračun sa svekrvom :D

ma jok ba! :lol: :lol: :lol:

nisam jos protumacila sve knjige agate kristi... :-) :-)
ti gora od mene... i ja sam skoro raskinula dugu vezu i mama dosla kod mene, vidjela knjige i samo rekla tobejarabi i otisla...
amhrienizi

#253 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

imaju postovi da se ne ponavljam, ali evo ukratko.

napustila hotel, nasli stan zajedno, ja ostala u stanu, on se vratio majci. jadan ipak je on sav rastresen i ne zna kud udara.a majci je ispunio zelju! eto ih tamo nek dobro jedno drugo cuvaju i zive dugo i sretno. :-)

ja se malo "odvojla", od svega ovoga i sviju njih, smirila dozivljaj, sredila misli, pocela trcati, trazim posao uveliko, mozda bude nesto pozitivno sl hefte :-D

ovaj vikend se okuplja ekipa (cak ce mi neko i sa vana doci, cisto moralna podrska) i idemo! idemo dalje.

moze zvucati kako hoce, ali ovaj forum je dosta doprinijeo (jel se ovako pise? :lol: ) da se osvijestim!
al problem je sad ne gumo da se "dovojm" od foruma! :lol: :lol: :D
amhrienizi

#254 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

ti gora od mene... i ja sam skoro raskinula dugu vezu i mama dosla kod mene, vidjela knjige i samo rekla tobejarabi i otisla...[/quote]

oh, pa kako se osjecas? jel tesko Boga ti?
mislim ja se dosad dobro drzim,ali kontam da mozda jos nisam ni svjesna, pa kad me to spuca bice svega... :-?
♥ Julianna ♥

#255 Re: Muskarci upomoc!

Post by ♥ Julianna ♥ »

amhrienizi wrote:imaju postovi da se ne ponavljam, ali evo ukratko.

napustila hotel, nasli stan zajedno, ja ostala u stanu, on se vratio majci. jadan ipak je on sav rastresen i ne zna kud udara.a majci je ispunio zelju! eto ih tamo nek dobro jedno drugo cuvaju i zive dugo i sretno. :-)

ja se malo "odvojla", od svega ovoga i sviju njih, smirila dozivljaj, sredila misli, pocela trcati, trazim posao uveliko, mozda bude nesto pozitivno sl hefte :-D

ovaj vikend se okuplja ekipa (cak ce mi neko i sa vana doci, cisto moralna podrska) i idemo! idemo dalje.

moze zvucati kako hoce, ali ovaj forum je dosta doprinijeo (jel se ovako pise? :lol: ) da se osvijestim!
:lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: sve pohvale! Idemo dalje :-D
sa_love

#256 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

tesko je, naravno da je tesko. mi smo zivjeli skupa... cudno doci kuci, a njega nema. iako je tesko, jos uvijek mislim da je odluka da se razidjemo ispravna. bice tu jos svega, ali boze moj, zivot ide dalje...
mislim da ja ne trebam biti ta koja stalno prica i ispravlja krive drine. ako ih nije do sad ispravio, nece nikad (mislim da ovo vrijedi i za tvoju vezu)
amhrienizi

#257 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

sa_love wrote:tesko je, naravno da je tesko. mi smo zivjeli skupa... cudno doci kuci, a njega nema. iako je tesko, jos uvijek mislim da je odluka da se razidjemo ispravna. bice tu jos svega, ali boze moj, zivot ide dalje...
mislim da ja ne trebam biti ta koja stalno prica i ispravlja krive drine. ako ih nije do sad ispravio, nece nikad (mislim da ovo vrijedi i za tvoju vezu)

znam sta mislis. to sma i ja skontala.
on je na kraju odabrao najbolje za njega sto je nazalost bilo najgore za nas. nije mi zao, pokusala sam.

cudno je i meni, nema poruka, poziva, i tih nekih sitnica...jbg
sa_love

#258 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

amhrienizi wrote:
sa_love wrote:tesko je, naravno da je tesko. mi smo zivjeli skupa... cudno doci kuci, a njega nema. iako je tesko, jos uvijek mislim da je odluka da se razidjemo ispravna. bice tu jos svega, ali boze moj, zivot ide dalje...

on je na kraju odabrao najbolje za njega sto je nazalost bilo najgore za nas. nije mi zao, pokusala sam.

kod mene je isto... kao da je sve umrlo, a oci ne skidam sa telefona dok sam na poslu (cekam njegov poziv... opet... navika).
bolje je da nema niceg, vjeruj
amhrienizi

#259 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

znaci spucat ce me i bice jos svega...hajd jbg! :-)
vjesticanametli

#260 Re: Muskarci upomoc!

Post by vjesticanametli »

♥ Julianna ♥ wrote:

:lol: :lol: :lol:

:thumbup: :thumbup: :thumbup: sve pohvale! Idemo dalje :-D

:lol: :lol: :lol: :lol: udacemo te na forum ..............trci u agenciju na BC predaj SiVi :mrgreen:
Luce

#261 Re: Muskarci upomoc!

Post by Luce »

Evo i ja, pored svih obaveza rekoh da zraknem je li nam se amhri javila...super da je sve ok, zabrinuh se. Rekoh motel, zenska osoba, kuku majko :-D
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#262 Re: Muskarci upomoc!

Post by ALexis »

upravo procitah clanak i odmah trk na temu da vidim da nije ne dao Bog...
Not My Idea

#263 Re: Muskarci upomoc!

Post by Not My Idea »

ALexis wrote:upravo procitah clanak i odmah trk na temu da vidim da nije ne dao Bog...
:-) same here..
ALexis
Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.

#264 Re: Muskarci upomoc!

Post by ALexis »

mislim da je krajnje vrijeme da prestanem forumasit... :D
a ti si se haman registrovala samo da priupitas dokle je glavna junakinja ove teme, kako je to pazljivo :)
Bella...

#265 Re: Muskarci upomoc!

Post by Bella... »

procitah sve... i na kraju se sjetih jedne recenice... pojma nemam od koga...

"u zivotu je bitno voljeti druge - al jos bitnije voljeti sebe!"

kontam...to ti je prvi korak ... :-D :thumbup:
suncokret_1984

#266 Re: Muskarci upomoc!

Post by suncokret_1984 »

procitah sve... i na kraju se sjetih jedne recenice... pojma nemam od koga...

"u zivotu je bitno voljeti druge - al jos bitnije voljeti sebe!"

kontam...to ti je prvi korak ... :-D :thumbup:
:thumbup: ova recenica bas ima smisla, ali to skontas tek kad ti se dese neke stvari..

uh i ja sam se zabrinula kad sam clanak procitala i odmah dotrcala da vidim jel sve ok, kad vidim hvala dragom Bogu ziva si nam amhri :-D mada mi je zao one gospodje,pa niko ne zasluzuje da tako sebi zivot okonca, ko zna sta ju je natjeralo na to :sad:
fidoremilienko

#267 Re: Muskarci upomoc!

Post by fidoremilienko »

suncokret_1984 wrote: uh i ja sam se zabrinula kad sam clanak procitala i odmah dotrcala da vidim jel sve ok, kad vidim hvala dragom Bogu ziva si nam amhri :-D mada mi je zao one gospodje,pa niko ne zasluzuje da tako sebi zivot okonca, ko zna sta ju je natjeralo na to :sad:
muškarac :D
suncokret_1984

#268 Re: Muskarci upomoc!

Post by suncokret_1984 »

fidoremilienko wrote:
suncokret_1984 wrote: uh i ja sam se zabrinula kad sam clanak procitala i odmah dotrcala da vidim jel sve ok, kad vidim hvala dragom Bogu ziva si nam amhri :-D mada mi je zao one gospodje,pa niko ne zasluzuje da tako sebi zivot okonca, ko zna sta ju je natjeralo na to :sad:
muškarac :D
pa nije iskljuceno da je muskarac razlog...
samo bi mi bilo zao bilo koje zene da zbog muskarca takvo sto uradi...ili bilo sta drugo sto ide na njenu stetu..
:roll:
"u zivotu je bitno voljeti druge - al jos bitnije voljeti sebe!" ovo ipak treba da bude pokretac svakome :thumbup:
Not My Idea

#269 Re: Muskarci upomoc!

Post by Not My Idea »

ALexis wrote:mislim da je krajnje vrijeme da prestanem forumasit... :D
a ti si se haman registrovala samo da priupitas dokle je glavna junakinja ove teme, kako je to pazljivo :)
ne bas al mi je fakat ona naumpala cim sam vidjela naslov :|
male_okice

#270 Re: Muskarci upomoc!

Post by male_okice »

Not My Idea wrote:
ALexis wrote:mislim da je krajnje vrijeme da prestanem forumasit... :D
ne bas al mi je fakat ona naumpala cim sam vidjela naslov :|
i meni, sreca pa nije.
mikogoago

#271 Re: Muskarci upomoc!

Post by mikogoago »

sa_love wrote:
amhrienizi wrote:

kod mene je isto... kao da je sve umrlo, a oci ne skidam sa telefona dok sam na poslu (cekam njegov poziv... opet... navika).
bolje je da nema niceg, vjeruj
Cure nedajte se u najboljim ste godinama i nemojte da zivot prodje pored vas.I onako je kratak.Ima stara izreka "jedan se otegao drugi se protegao" i znajte da je to tako.Ima finih muskaraca,slobodnih okolo vas, samo im dajte sansu i nesto za kraj,narocito za mladje djevojke:Ako jedna veza traje tri cetiri godine i ne zavrsi brakom-nema od toga nista.To je pravilo,naravno postoje i izuzeci,ali su rijetki.I ne gubite vrijeme.Uzivajte u zivotu i ivama samima.
sa_love

#272 Re: Muskarci upomoc!

Post by sa_love »

hvala na podrsci! u teoriji si u pravu, ali (uvijek ima ono glupo ALI) ja ne mogu zamisliti ni da kafu s nekim drugim popijem, a da ne spominjem nesto vise...
valjda je to faza koja mora proci :(
amhrienizi

#273 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

sa_love wrote:hvala na podrsci! u teoriji si u pravu, ali (uvijek ima ono glupo ALI) ja ne mogu zamisliti ni da kafu s nekim drugim popijem, a da ne spominjem nesto vise...
valjda je to faza koja mora proci :(

pricaj mi o tome! :roll:
amhrienizi

#274 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

Cure nedajte se u najboljim ste godinama i nemojte da zivot prodje pored vas.I onako je kratak.Ima stara izreka "jedan se otegao drugi se protegao" i znajte da je to tako.Ima finih muskaraca,slobodnih okolo vas, samo im dajte sansu i nesto za kraj,narocito za mladje djevojke:Ako jedna veza traje tri cetiri godine i ne zavrsi brakom-nema od toga nista.To je pravilo,naravno postoje i izuzeci,ali su rijetki.I ne gubite vrijeme.Uzivajte u zivotu i ivama samima.[/quote]
[/b]

hvala! :)
amhrienizi

#275 Re: Muskarci upomoc!

Post by amhrienizi »

DRAGI FORUMASI, MA VI STE MENI SUPER!!!!!!! hvala vam od srca!!!!!!
:bih: :sax:
Post Reply