Dakle kutarisala se
Muskarci upomoc!
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika
-
♥ Julianna ♥
#251 Re: Muskarci upomoc!
Ma hajd?!
Dakle kutarisala se
Pričaj šta bi?
Dakle kutarisala se
- sa_love
#252 Re: Muskarci upomoc!
ti gora od mene... i ja sam skoro raskinula dugu vezu i mama dosla kod mene, vidjela knjige i samo rekla tobejarabi i otisla...amhrienizi wrote:♥ Julianna ♥ wrote:Uh dobro je...kontala sam da nije bio obračun sa svekrvom
ma jok ba!![]()
![]()
![]()
nisam jos protumacila sve knjige agate kristi...![]()
-
amhrienizi
#253 Re: Muskarci upomoc!
imaju postovi da se ne ponavljam, ali evo ukratko.
napustila hotel, nasli stan zajedno, ja ostala u stanu, on se vratio majci. jadan ipak je on sav rastresen i ne zna kud udara.a majci je ispunio zelju! eto ih tamo nek dobro jedno drugo cuvaju i zive dugo i sretno.
ja se malo "odvojla", od svega ovoga i sviju njih, smirila dozivljaj, sredila misli, pocela trcati, trazim posao uveliko, mozda bude nesto pozitivno sl hefte
ovaj vikend se okuplja ekipa (cak ce mi neko i sa vana doci, cisto moralna podrska) i idemo! idemo dalje.
moze zvucati kako hoce, ali ovaj forum je dosta doprinijeo (jel se ovako pise?
) da se osvijestim!
al problem je sad ne gumo da se "dovojm" od foruma!

napustila hotel, nasli stan zajedno, ja ostala u stanu, on se vratio majci. jadan ipak je on sav rastresen i ne zna kud udara.a majci je ispunio zelju! eto ih tamo nek dobro jedno drugo cuvaju i zive dugo i sretno.
ja se malo "odvojla", od svega ovoga i sviju njih, smirila dozivljaj, sredila misli, pocela trcati, trazim posao uveliko, mozda bude nesto pozitivno sl hefte
ovaj vikend se okuplja ekipa (cak ce mi neko i sa vana doci, cisto moralna podrska) i idemo! idemo dalje.
moze zvucati kako hoce, ali ovaj forum je dosta doprinijeo (jel se ovako pise?
al problem je sad ne gumo da se "dovojm" od foruma!
-
amhrienizi
#254 Re: Muskarci upomoc!
ti gora od mene... i ja sam skoro raskinula dugu vezu i mama dosla kod mene, vidjela knjige i samo rekla tobejarabi i otisla...[/quote]
oh, pa kako se osjecas? jel tesko Boga ti?
mislim ja se dosad dobro drzim,ali kontam da mozda jos nisam ni svjesna, pa kad me to spuca bice svega...
-
♥ Julianna ♥
#255 Re: Muskarci upomoc!
amhrienizi wrote:imaju postovi da se ne ponavljam, ali evo ukratko.
napustila hotel, nasli stan zajedno, ja ostala u stanu, on se vratio majci. jadan ipak je on sav rastresen i ne zna kud udara.a majci je ispunio zelju! eto ih tamo nek dobro jedno drugo cuvaju i zive dugo i sretno.![]()
ja se malo "odvojla", od svega ovoga i sviju njih, smirila dozivljaj, sredila misli, pocela trcati, trazim posao uveliko, mozda bude nesto pozitivno sl hefte![]()
moze zvucati kako hoce, ali ovaj forum je dosta doprinijeo (jel se ovako pise?) da se osvijestim!
al problem je sad ne gumo da se "dovojm" od foruma!![]()
![]()
- sa_love
#256 Re: Muskarci upomoc!
tesko je, naravno da je tesko. mi smo zivjeli skupa... cudno doci kuci, a njega nema. iako je tesko, jos uvijek mislim da je odluka da se razidjemo ispravna. bice tu jos svega, ali boze moj, zivot ide dalje...
mislim da ja ne trebam biti ta koja stalno prica i ispravlja krive drine. ako ih nije do sad ispravio, nece nikad (mislim da ovo vrijedi i za tvoju vezu)
mislim da ja ne trebam biti ta koja stalno prica i ispravlja krive drine. ako ih nije do sad ispravio, nece nikad (mislim da ovo vrijedi i za tvoju vezu)
-
amhrienizi
#257 Re: Muskarci upomoc!
sa_love wrote:tesko je, naravno da je tesko. mi smo zivjeli skupa... cudno doci kuci, a njega nema. iako je tesko, jos uvijek mislim da je odluka da se razidjemo ispravna. bice tu jos svega, ali boze moj, zivot ide dalje...
znam sta mislis. to sma i ja skontala.
on je na kraju odabrao najbolje za njega sto je nazalost bilo najgore za nas. nije mi zao, pokusala sam.
cudno je i meni, nema poruka, poziva, i tih nekih sitnica...jbg
- sa_love
#258 Re: Muskarci upomoc!
kod mene je isto... kao da je sve umrlo, a oci ne skidam sa telefona dok sam na poslu (cekam njegov poziv... opet... navika).amhrienizi wrote:sa_love wrote:tesko je, naravno da je tesko. mi smo zivjeli skupa... cudno doci kuci, a njega nema. iako je tesko, jos uvijek mislim da je odluka da se razidjemo ispravna. bice tu jos svega, ali boze moj, zivot ide dalje...
on je na kraju odabrao najbolje za njega sto je nazalost bilo najgore za nas. nije mi zao, pokusala sam.
bolje je da nema niceg, vjeruj
-
amhrienizi
#259 Re: Muskarci upomoc!
znaci spucat ce me i bice jos svega...hajd jbg! 
- vjesticanametli
#260 Re: Muskarci upomoc!
♥ Julianna ♥ wrote:amhrienizi wrote:imaju postovi da se ne ponavljam, ali evo ukratko.
napustila hotel, nasli stan zajedno, ja ostala u stanu, on se vratio majci. jadan ipak je on sav rastresen i ne zna kud udara.a majci je ispunio zelju! eto ih tamo nek dobro jedno drugo cuvaju i zive dugo i sretno.![]()
ja se malo "odvojla", od svega ovoga i sviju njih, smirila dozivljaj, sredila misli, pocela trcati, trazim posao uveliko, mozda bude nesto pozitivno sl hefte![]()
moze zvucati kako hoce, ali ovaj forum je dosta doprinijeo (jel se ovako pise?) da se osvijestim!
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
sve pohvale! Idemo dalje
- Luce
#261 Re: Muskarci upomoc!
Evo i ja, pored svih obaveza rekoh da zraknem je li nam se amhri javila...super da je sve ok, zabrinuh se. Rekoh motel, zenska osoba, kuku majko 
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#262 Re: Muskarci upomoc!
upravo procitah clanak i odmah trk na temu da vidim da nije ne dao Bog...
- Not My Idea
#263 Re: Muskarci upomoc!
ALexis wrote:upravo procitah clanak i odmah trk na temu da vidim da nije ne dao Bog...
- ALexis
- Location: Moj dom je dole u predgradju od centra prema zapadu,gdje sunce sja samo kad zalazi.
#264 Re: Muskarci upomoc!
mislim da je krajnje vrijeme da prestanem forumasit...
a ti si se haman registrovala samo da priupitas dokle je glavna junakinja ove teme, kako je to pazljivo
a ti si se haman registrovala samo da priupitas dokle je glavna junakinja ove teme, kako je to pazljivo
-
Bella...
#265 Re: Muskarci upomoc!
amhrienizi wrote:imaju postovi da se ne ponavljam, ali evo ukratko.
![]()
procitah sve... i na kraju se sjetih jedne recenice... pojma nemam od koga...
"u zivotu je bitno voljeti druge - al jos bitnije voljeti sebe!"
kontam...to ti je prvi korak ...
- suncokret_1984
#266 Re: Muskarci upomoc!
procitah sve... i na kraju se sjetih jedne recenice... pojma nemam od koga...
"u zivotu je bitno voljeti druge - al jos bitnije voljeti sebe!"
kontam...to ti je prvi korak ...![]()
uh i ja sam se zabrinula kad sam clanak procitala i odmah dotrcala da vidim jel sve ok, kad vidim hvala dragom Bogu ziva si nam amhri
- fidoremilienko
#267 Re: Muskarci upomoc!
muškaracsuncokret_1984 wrote: uh i ja sam se zabrinula kad sam clanak procitala i odmah dotrcala da vidim jel sve ok, kad vidim hvala dragom Bogu ziva si nam amhrimada mi je zao one gospodje,pa niko ne zasluzuje da tako sebi zivot okonca, ko zna sta ju je natjeralo na to
- suncokret_1984
#268 Re: Muskarci upomoc!
pa nije iskljuceno da je muskarac razlog...fidoremilienko wrote:muškaracsuncokret_1984 wrote: uh i ja sam se zabrinula kad sam clanak procitala i odmah dotrcala da vidim jel sve ok, kad vidim hvala dragom Bogu ziva si nam amhrimada mi je zao one gospodje,pa niko ne zasluzuje da tako sebi zivot okonca, ko zna sta ju je natjeralo na to
samo bi mi bilo zao bilo koje zene da zbog muskarca takvo sto uradi...ili bilo sta drugo sto ide na njenu stetu..
"u zivotu je bitno voljeti druge - al jos bitnije voljeti sebe!" ovo ipak treba da bude pokretac svakome
- Not My Idea
#269 Re: Muskarci upomoc!
ne bas al mi je fakat ona naumpala cim sam vidjela naslovALexis wrote:mislim da je krajnje vrijeme da prestanem forumasit...![]()
- male_okice
#270 Re: Muskarci upomoc!
i meni, sreca pa nije.Not My Idea wrote:ne bas al mi je fakat ona naumpala cim sam vidjela naslovALexis wrote:mislim da je krajnje vrijeme da prestanem forumasit...![]()
-
mikogoago
#271 Re: Muskarci upomoc!
Cure nedajte se u najboljim ste godinama i nemojte da zivot prodje pored vas.I onako je kratak.Ima stara izreka "jedan se otegao drugi se protegao" i znajte da je to tako.Ima finih muskaraca,slobodnih okolo vas, samo im dajte sansu i nesto za kraj,narocito za mladje djevojke:Ako jedna veza traje tri cetiri godine i ne zavrsi brakom-nema od toga nista.To je pravilo,naravno postoje i izuzeci,ali su rijetki.I ne gubite vrijeme.Uzivajte u zivotu i ivama samima.sa_love wrote:kod mene je isto... kao da je sve umrlo, a oci ne skidam sa telefona dok sam na poslu (cekam njegov poziv... opet... navika).amhrienizi wrote:sa_love wrote:tesko je, naravno da je tesko. mi smo zivjeli skupa... cudno doci kuci, a njega nema. iako je tesko, jos uvijek mislim da je odluka da se razidjemo ispravna. bice tu jos svega, ali boze moj, zivot ide dalje...
bolje je da nema niceg, vjeruj
- sa_love
#272 Re: Muskarci upomoc!
hvala na podrsci! u teoriji si u pravu, ali (uvijek ima ono glupo ALI) ja ne mogu zamisliti ni da kafu s nekim drugim popijem, a da ne spominjem nesto vise...
valjda je to faza koja mora proci
-
amhrienizi
#273 Re: Muskarci upomoc!
sa_love wrote:hvala na podrsci! u teoriji si u pravu, ali (uvijek ima ono glupo ALI) ja ne mogu zamisliti ni da kafu s nekim drugim popijem, a da ne spominjem nesto vise...
pricaj mi o tome!
-
amhrienizi
#274 Re: Muskarci upomoc!
Cure nedajte se u najboljim ste godinama i nemojte da zivot prodje pored vas.I onako je kratak.Ima stara izreka "jedan se otegao drugi se protegao" i znajte da je to tako.Ima finih muskaraca,slobodnih okolo vas, samo im dajte sansu i nesto za kraj,narocito za mladje djevojke:Ako jedna veza traje tri cetiri godine i ne zavrsi brakom-nema od toga nista.To je pravilo,naravno postoje i izuzeci,ali su rijetki.I ne gubite vrijeme.Uzivajte u zivotu i ivama samima.[/quote]
[/b]
hvala!
[/b]
hvala!
-
amhrienizi
#275 Re: Muskarci upomoc!
DRAGI FORUMASI, MA VI STE MENI SUPER!!!!!!! hvala vam od srca!!!!!!