e moji "navijači"

Fudbal/nogomet, Premijer liga, Liga prvaka, svjetska i evropska prvenstva...

Moderators: Charuga, Tomahawk11

Locked
Bratov brat

#251 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

samo_ti wrote:
-LIBERO- wrote:Bjezi ba,ove delije su nenormalni totalno. Medju prvih 5 organizovanih grupa Evrope....vrlo vjerovatno.
Bez obzira na moje "simpatije" :D prema njima,ipak veliki naklon za ovo sto rade u navijackom smislu. :thumbup:
Po meni su prva firma Evrope :) ...bez zajebancije
Hvala obojici :-D Definitivno su dosli dani kada je izgradjen jedinstveni ex yu fazon tifo scene,sad zabari i englezi mogu nas da kopiraju. :-D
pirmin

#252 Re: e moji "navijači"

Post by pirmin »

Ko je cetnik na onom barjaku protiv Javora?
Bratov brat

#253 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

pirmin wrote:Ko je cetnik na onom barjaku protiv Javora?
Branislav Zeljkovic-Zelja.Preminuo krajem 2010.Jedan od vodja Delija jos od sredine 80-tih,i najveca legenda severne tribine.
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#254 Re: e moji "navijači"

Post by 1pajdo »

BHF_Manijak wrote:Pa jel ti navijas za Siroki ili za 'Ajduk?! Ili za sve sto ima sahovnicu na sebi?! :mrgreen:
Vidi mi avatar. :wink: Hajduk pratim koliko mogu i odem na utakmicu kad uhvatim vremena da odem do Splita. Bio sam protiv Stokea i na otvaranju protiv Šibenika.

Popratim pomalo i Premijer ligu, nekad odem na Zrinju kad raja ide i to je to...
tamerlan

#255 Re: e moji "navijači"

Post by tamerlan »

U Renu mirno, Delije polako stižu

Jake policijske snage raspoređene u centru Rena uoči meča francuskog tima i Crvene zvezde u plej-ofu Lige Evrope.

Image

U mirnom i akustičnom centru Rena nešto posle podneva još nije moglo da se nasluti da se od 18.30 časova igra revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona između domaćeg tima i Crvene zvezde.

Samo jake policijske snage raspoređene oko starog grada, koji je ujedno i turistički centar, govore da će današnji dan u ovom ovom bretanjskom gradiću biti druagačiji od uobičajenih.

Jedan od Srba na privremenom radu u ovom delu Francuske ispričao je za MONDO da su lokalne vlasti u strahu od nemira navijača podigle stepen bezbednosti na najviši, peti nivo, što se ne pamti za Bretanju i njene varoši.
gonič zmajeva

#256 Re: e moji "navijači"

Post by gonič zmajeva »

Kakve ovo ima veze sa temom.Tema su navijači, a ne huligani zbog kojih se diže uzbuna u gradu.
čega se pametan stidi,budala se ponosi. :skoljka:
Bratov brat

#257 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

gonič zmajeva wrote:Kakve ovo ima veze sa temom.Tema su navijači, a ne huligani zbog kojih se diže uzbuna u gradu.
To sto Francuzi strahuju,ne znaci da ce ovi nesto da naprave...Na stadionu nece sigurno,Delije nisu mentoli,i dobro znaju da ih jedna greska moze kostati izbacivanja iz Evrope u narednih 5 godina.Ako si primetio ni baklje se ne pale na Evropskim utakmicama.

A ovo je najnovija pesma ,pevana prvi put na utakmici protiv javora u nedelju,peva se na melodiju "Zastavnik Dzemo"-Rambo Amadeus...

vinnie_jones

#258 Re: e moji "navijači"

Post by vinnie_jones »

Ovo smeće od teme podhitno treba "zamandaliti" svakako služi za net izdrkavanje ovih seoskih trolova, godišnjica 'ajduka je davno prošla, pokretač teme je podijelio svoju fascinaciju proslavom sa forumašima i nije mi jasno kakve to sad ima veze sa maršutom kretanja "osmanske konjice" u pohodu na Jevropu Image
Bratov brat wrote:
Branislav Zeljkovic-Zelja.Preminuo krajem 2010.Jedan od vodja Delija jos od sredine 80-tih,i najveca legenda severne tribine.
ImageImageImageImageImage

prerano je potok usmrdio još je dosta toga mogao da učini za gejlije i za četništvo, nadam se da ćete se uskoro svi pridružiti svom komandantu :thumbup:
no_mani=no_fjučr

#259 Re: e moji "navijači"

Post by no_mani=no_fjučr »

vinnie_jones wrote:Ovo smeće od teme podhitno treba "zamandaliti" svakako služi za net izdrkavanje ovih seoskih trolova, godišnjica 'ajduka je davno prošla, pokretač teme je podijelio svoju fascinaciju proslavom sa forumašima i nije mi jasno kakve to sad ima veze sa maršutom kretanja "osmanske konjice" u pohodu na Jevropu Image
Bratov brat wrote:

prerano je potok usmrdio još je dosta toga mogao da učini za gejlije i za četništvo, nadam se da ćete se uskoro svi pridružiti svom komandantu :thumbup:
com'on jones, nek si im rekao, te maenstream navijače treba ukinuti, pokretci zla su te iste delije kojima se sada pojedinci dive, nacionalisti i fasisti, a nemaju 2 € u džepu, kome oni vise mogu biti zanimljivi, a što je najgore njihovi radiklani postupci idu u obiteljsko nasljeđe, tako da još 20 godina neš'moć normalno dijete odvesti na tekmu, a sto je najgore pičke, njihova snaga je u čoporu, a alfa arkan im je...bog
Bratov brat

#260 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

vinnie_jones wrote:Ovo smeće od teme podhitno treba "zamandaliti" svakako služi za net izdrkavanje ovih seoskih trolova, godišnjica 'ajduka je davno prošla, pokretač teme je podijelio svoju fascinaciju proslavom sa forumašima i nije mi jasno kakve to sad ima veze sa maršutom kretanja "osmanske konjice" u pohodu na Jevropu Image
Bratov brat wrote:

A ja bih rekao da je tebi malo vise krivo kako zbog Torcide tako i zbog Delija :wink: Seoski trolovi iz Beograda i Splita? :-) A i da se ne lazemo,nisi se ti bas nahodao po utakmicama :wink: Ni meni se mnoge stvari ne svidjaju,pa ne vredjam ljude na netu.Meni internet sluzi da brze dodjem do informacija,da vidim slike drugih navijaca ,da cujem kako drugi navijaci razmisljaju? A tebi? Znam,ne moras da odgovoris,"internet-nacionalizam" je cudo :wink:
gonič zmajeva

#261 Re: e moji "navijači"

Post by gonič zmajeva »

Bratov brat wrote:
gonič zmajeva wrote:Kakve ovo ima veze sa temom.Tema su navijači, a ne huligani zbog kojih se diže uzbuna u gradu.
To sto Francuzi strahuju,ne znaci da ce ovi nesto da naprave...Na stadionu nece sigurno,Delije nisu mentoli,i dobro znaju da ih jedna greska moze kostati izbacivanja iz Evrope u narednih 5 godina.Ako si primetio ni baklje se ne pale na Evropskim utakmicama.

A ovo je najnovija pesma ,pevana prvi put na utakmici protiv javora u nedelju,peva se na melodiju "Zastavnik Dzemo"-Rambo Amadeus..

Vidiš da jesu mentoli, bacaju baklje u teren nadam se da i zabrana dolazi. :dance:
Bratov brat

#262 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

Ma i nek dodje,bar se necemo brukati.
1pajdo
Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE

#263 Re: e moji "navijači"

Post by 1pajdo »

Bratov brat wrote:

Ovaj post nije za ovoga podforuma, pribaci se na POLITIKU i diskutiraj... ;-)
1pajdo

#264 Re: e moji "navijači"

Post by 1pajdo »

Bratov brat wrote:A ja bih rekao da je tebi malo vise krivo kako zbog Torcide tako i zbog Delija :wink: Seoski trolovi iz Beograda i Splita? :-) A i da se ne lazemo,nisi se ti bas nahodao po utakmicama :wink: Ni meni se mnoge stvari ne svidjaju,pa ne vredjam ljude na netu.Meni internet sluzi da brze dodjem do informacija,da vidim slike drugih navijaca ,da cujem kako drugi navijaci razmisljaju? A tebi? Znam,ne moras da odgovoris,"internet-nacionalizam" je cudo :wink:
+1

Svaka čast. :thumbup: Ma nije on navijač, samo internet provokator.
Bosanski_kralj

#265 Re: e moji "navijači"

Post by Bosanski_kralj »

no_mani=no_fjučr wrote:njihova snaga je u čoporu, a alfa arkan im je...bog
:thumbup: :thumbup:
Bratov brat

#266 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

Bosanski_kralj wrote:
no_mani=no_fjučr wrote:njihova snaga je u čoporu, a alfa arkan im je...bog
:thumbup: :thumbup:
Aj da nisam na toj tribini pa i da poverujem...ali ovakvu glupost nisam procitao skoro. :roll: Bitno da se napise post,nema veze kakav je sadrzaj :roll:
pirmin

#267 Re: e moji "navijači"

Post by pirmin »

Brate, realno, je li ti stvarno ocekujes divljenje i kolektivno onanisanje clanova ovog foruma na izdanja cigana i ostalih iz Srbije poslije svih ovih godina?

http://www.youtube.com/watch?v=ghS23RmfbDM

Mi jesmo priglup narod kratkog pamcenja al` mozda i mi postanemo nekad mangupi kao sto su nam komsije. ;)
Bratov brat

#268 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

Taman posla.Ocekujem samo normalnu diskusiju.Niti se ja kome divim,niti zelim mojoj grupi neko da se divi.Ali ne ocekujem ni lupetanje gluposti nekih klinaca od 15-16 godina koji su culi neke ratne price od nekog "podrumasa" ili od nekog ko nije ni bio tu za vreme tog odvratnog sukoba(bio u jugozapadnom delu Srbije).

A sto se tice tog linka koji si izbacio tu.Ja i moja grupa smo ti totalno pogresna adresa za to.Nit smo bili tu nit nas je to zanimalo.Pre bih se u Dunav bacio nego navijao za drzavu koja se zove SCG.A ako potrazis jos linkova sa te tekme videces i cuces da i napadaci i ti sto se brane govore istim dijalektom.Izabrali stadion mog kluba za resavanje "komsijskih " problema.
Bratov brat

#270 Re: e moji "navijači"

Post by Bratov brat »

:lol: :lol: :lol: :thumbup:

Jel ima neko od vas mozda sacuvane brojeve onog casopisa "Cao Tifo"?
pirmin

#271 Re: e moji "navijači"

Post by pirmin »

Najjaci na Ultra-Sceni 8-) 8-)
Edin H.

#272 Re: e moji "navijači"

Post by Edin H. »

http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=542898

Međusobni sukob navijača Partizana
-LIBERO-
Čiča Gliša
Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.

#273 Re: e moji "navijači"

Post by -LIBERO- »

Edin H. wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=542898

Međusobni sukob navijača Partizana
Kako taj njihov izvor iz policije presucuje policijsku saradnju sa tim Alcatrazom,il bolje reci ostatcima Alcatraza. :D
1987

#274 Re: e moji "navijači"

Post by 1987 »

Međusobni sukob navijača Partizana[/quote]
Kako taj njihov izvor iz policije presucuje policijsku saradnju sa tim Alcatrazom,il bolje reci ostatcima Alcatraza. :D[/quote
]

Upravo tako,s tim sto ima igraca u partizanu koji su tako reci alcatrazovi igraci,pa su i upravu okrenuli kontra 'zabranjenih'.
Ma da, dosta podgrupa i obicni navijaca se pridruzilo 'zabranjenim'...iz tekme u tekmu ih je sve vise,tako da je pitanja vremena kad ce alcatraz da napusti jug.

Pod vodstvom alcatraza jug je dozivio potpuno rasulo,odnosno nikad nije lose i jadnije izgled'o...
Meho Kodro

#275 Re: e moji "navijači"

Post by Meho Kodro »

Hajduk - Slaven Belupo, 12.000 ljudi
Locked