Hvala obojicisamo_ti wrote:Po meni su prva firma Evrope-LIBERO- wrote:Bjezi ba,ove delije su nenormalni totalno. Medju prvih 5 organizovanih grupa Evrope....vrlo vjerovatno.
Bez obzira na moje "simpatije"prema njima,ipak veliki naklon za ovo sto rade u navijackom smislu.
...bez zajebancije
e moji "navijači"
Moderators: Charuga, Tomahawk11
- Bratov brat
#251 Re: e moji "navijači"
- pirmin
#252 Re: e moji "navijači"
Ko je cetnik na onom barjaku protiv Javora?
- Bratov brat
#253 Re: e moji "navijači"
Branislav Zeljkovic-Zelja.Preminuo krajem 2010.Jedan od vodja Delija jos od sredine 80-tih,i najveca legenda severne tribine.pirmin wrote:Ko je cetnik na onom barjaku protiv Javora?
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#254 Re: e moji "navijači"
Vidi mi avatar.BHF_Manijak wrote:Pa jel ti navijas za Siroki ili za 'Ajduk?! Ili za sve sto ima sahovnicu na sebi?!
Popratim pomalo i Premijer ligu, nekad odem na Zrinju kad raja ide i to je to...
-
tamerlan
#255 Re: e moji "navijači"
U Renu mirno, Delije polako stižu
Jake policijske snage raspoređene u centru Rena uoči meča francuskog tima i Crvene zvezde u plej-ofu Lige Evrope.

U mirnom i akustičnom centru Rena nešto posle podneva još nije moglo da se nasluti da se od 18.30 časova igra revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona između domaćeg tima i Crvene zvezde.
Samo jake policijske snage raspoređene oko starog grada, koji je ujedno i turistički centar, govore da će današnji dan u ovom ovom bretanjskom gradiću biti druagačiji od uobičajenih.
Jedan od Srba na privremenom radu u ovom delu Francuske ispričao je za MONDO da su lokalne vlasti u strahu od nemira navijača podigle stepen bezbednosti na najviši, peti nivo, što se ne pamti za Bretanju i njene varoši.
Jake policijske snage raspoređene u centru Rena uoči meča francuskog tima i Crvene zvezde u plej-ofu Lige Evrope.

U mirnom i akustičnom centru Rena nešto posle podneva još nije moglo da se nasluti da se od 18.30 časova igra revanš utakmica plej-ofa za Ligu šampiona između domaćeg tima i Crvene zvezde.
Samo jake policijske snage raspoređene oko starog grada, koji je ujedno i turistički centar, govore da će današnji dan u ovom ovom bretanjskom gradiću biti druagačiji od uobičajenih.
Jedan od Srba na privremenom radu u ovom delu Francuske ispričao je za MONDO da su lokalne vlasti u strahu od nemira navijača podigle stepen bezbednosti na najviši, peti nivo, što se ne pamti za Bretanju i njene varoši.
- gonič zmajeva
#256 Re: e moji "navijači"
Kakve ovo ima veze sa temom.Tema su navijači, a ne huligani zbog kojih se diže uzbuna u gradu.
čega se pametan stidi,budala se ponosi.
- Bratov brat
#257 Re: e moji "navijači"
To sto Francuzi strahuju,ne znaci da ce ovi nesto da naprave...Na stadionu nece sigurno,Delije nisu mentoli,i dobro znaju da ih jedna greska moze kostati izbacivanja iz Evrope u narednih 5 godina.Ako si primetio ni baklje se ne pale na Evropskim utakmicama.gonič zmajeva wrote:Kakve ovo ima veze sa temom.Tema su navijači, a ne huligani zbog kojih se diže uzbuna u gradu.
A ovo je najnovija pesma ,pevana prvi put na utakmici protiv javora u nedelju,peva se na melodiju "Zastavnik Dzemo"-Rambo Amadeus...
- vinnie_jones
#258 Re: e moji "navijači"
Ovo smeće od teme podhitno treba "zamandaliti" svakako služi za net izdrkavanje ovih seoskih trolova, godišnjica 'ajduka je davno prošla, pokretač teme je podijelio svoju fascinaciju proslavom sa forumašima i nije mi jasno kakve to sad ima veze sa maršutom kretanja "osmanske konjice" u pohodu na Jevropu 

prerano je potok usmrdio još je dosta toga mogao da učini za gejlije i za četništvo, nadam se da ćete se uskoro svi pridružiti svom komandantu

Bratov brat wrote:Branislav Zeljkovic-Zelja.Preminuo krajem 2010.Jedan od vodja Delija jos od sredine 80-tih,i najveca legenda severne tribine.pirmin wrote:Ko je cetnik na onom barjaku protiv Javora?

prerano je potok usmrdio još je dosta toga mogao da učini za gejlije i za četništvo, nadam se da ćete se uskoro svi pridružiti svom komandantu
- no_mani=no_fjučr
#259 Re: e moji "navijači"
com'on jones, nek si im rekao, te maenstream navijače treba ukinuti, pokretci zla su te iste delije kojima se sada pojedinci dive, nacionalisti i fasisti, a nemaju 2 € u džepu, kome oni vise mogu biti zanimljivi, a što je najgore njihovi radiklani postupci idu u obiteljsko nasljeđe, tako da još 20 godina neš'moć normalno dijete odvesti na tekmu, a sto je najgore pičke, njihova snaga je u čoporu, a alfa arkan im je...bogvinnie_jones wrote:Ovo smeće od teme podhitno treba "zamandaliti" svakako služi za net izdrkavanje ovih seoskih trolova, godišnjica 'ajduka je davno prošla, pokretač teme je podijelio svoju fascinaciju proslavom sa forumašima i nije mi jasno kakve to sad ima veze sa maršutom kretanja "osmanske konjice" u pohodu na Jevropu
Bratov brat wrote:Branislav Zeljkovic-Zelja.Preminuo krajem 2010.Jedan od vodja Delija jos od sredine 80-tih,i najveca legenda severne tribine.pirmin wrote:Ko je cetnik na onom barjaku protiv Javora?
- Bratov brat
#260 Re: e moji "navijači"
A ja bih rekao da je tebi malo vise krivo kako zbog Torcide tako i zbog Delijavinnie_jones wrote:Ovo smeće od teme podhitno treba "zamandaliti" svakako služi za net izdrkavanje ovih seoskih trolova, godišnjica 'ajduka je davno prošla, pokretač teme je podijelio svoju fascinaciju proslavom sa forumašima i nije mi jasno kakve to sad ima veze sa maršutom kretanja "osmanske konjice" u pohodu na Jevropu
- gonič zmajeva
#261 Re: e moji "navijači"
Bratov brat wrote:To sto Francuzi strahuju,ne znaci da ce ovi nesto da naprave...Na stadionu nece sigurno,Delije nisu mentoli,i dobro znaju da ih jedna greska moze kostati izbacivanja iz Evrope u narednih 5 godina.Ako si primetio ni baklje se ne pale na Evropskim utakmicama.gonič zmajeva wrote:Kakve ovo ima veze sa temom.Tema su navijači, a ne huligani zbog kojih se diže uzbuna u gradu.
A ovo je najnovija pesma ,pevana prvi put na utakmici protiv javora u nedelju,peva se na melodiju "Zastavnik Dzemo"-Rambo Amadeus..
Vidiš da jesu mentoli, bacaju baklje u teren nadam se da i zabrana dolazi.
- Bratov brat
#262 Re: e moji "navijači"
Ma i nek dodje,bar se necemo brukati.
- 1pajdo
- Location: http://www.forum.hr/showpost.php?p=3711 ... count=3209 ......./watch?v=KDHcd5yV1CE
#263 Re: e moji "navijači"
Ovaj post nije za ovoga podforuma, pribaci se na POLITIKU i diskutiraj...vinnie_jones wrote:Ovo smeće od teme podhitno treba "zamandaliti" svakako služi za net izdrkavanje ovih seoskih trolova, godišnjica 'ajduka je davno prošla, pokretač teme je podijelio svoju fascinaciju proslavom sa forumašima i nije mi jasno kakve to sad ima veze sa maršutom kretanja "osmanske konjice" u pohodu na Jevropu
- 1pajdo
#264 Re: e moji "navijači"
+1Bratov brat wrote:A ja bih rekao da je tebi malo vise krivo kako zbog Torcide tako i zbog DelijaSeoski trolovi iz Beograda i Splita?
A i da se ne lazemo,nisi se ti bas nahodao po utakmicama
Ni meni se mnoge stvari ne svidjaju,pa ne vredjam ljude na netu.Meni internet sluzi da brze dodjem do informacija,da vidim slike drugih navijaca ,da cujem kako drugi navijaci razmisljaju? A tebi? Znam,ne moras da odgovoris,"internet-nacionalizam" je cudo
Svaka čast.
- Bosanski_kralj
#265 Re: e moji "navijači"
no_mani=no_fjučr wrote:njihova snaga je u čoporu, a alfa arkan im je...bog
- Bratov brat
#266 Re: e moji "navijači"
Aj da nisam na toj tribini pa i da poverujem...ali ovakvu glupost nisam procitao skoro.Bosanski_kralj wrote:no_mani=no_fjučr wrote:njihova snaga je u čoporu, a alfa arkan im je...bog![]()
- pirmin
#267 Re: e moji "navijači"
Brate, realno, je li ti stvarno ocekujes divljenje i kolektivno onanisanje clanova ovog foruma na izdanja cigana i ostalih iz Srbije poslije svih ovih godina?
http://www.youtube.com/watch?v=ghS23RmfbDM
Mi jesmo priglup narod kratkog pamcenja al` mozda i mi postanemo nekad mangupi kao sto su nam komsije.
http://www.youtube.com/watch?v=ghS23RmfbDM
Mi jesmo priglup narod kratkog pamcenja al` mozda i mi postanemo nekad mangupi kao sto su nam komsije.
- Bratov brat
#268 Re: e moji "navijači"
Taman posla.Ocekujem samo normalnu diskusiju.Niti se ja kome divim,niti zelim mojoj grupi neko da se divi.Ali ne ocekujem ni lupetanje gluposti nekih klinaca od 15-16 godina koji su culi neke ratne price od nekog "podrumasa" ili od nekog ko nije ni bio tu za vreme tog odvratnog sukoba(bio u jugozapadnom delu Srbije).
A sto se tice tog linka koji si izbacio tu.Ja i moja grupa smo ti totalno pogresna adresa za to.Nit smo bili tu nit nas je to zanimalo.Pre bih se u Dunav bacio nego navijao za drzavu koja se zove SCG.A ako potrazis jos linkova sa te tekme videces i cuces da i napadaci i ti sto se brane govore istim dijalektom.Izabrali stadion mog kluba za resavanje "komsijskih " problema.
A sto se tice tog linka koji si izbacio tu.Ja i moja grupa smo ti totalno pogresna adresa za to.Nit smo bili tu nit nas je to zanimalo.Pre bih se u Dunav bacio nego navijao za drzavu koja se zove SCG.A ako potrazis jos linkova sa te tekme videces i cuces da i napadaci i ti sto se brane govore istim dijalektom.Izabrali stadion mog kluba za resavanje "komsijskih " problema.
- Meho Kodro
- Bratov brat
#270 Re: e moji "navijači"
Jel ima neko od vas mozda sacuvane brojeve onog casopisa "Cao Tifo"?
- pirmin
#271 Re: e moji "navijači"
Najjaci na Ultra-Sceni
- Edin H.
- -LIBERO-
- Čiča Gliša
- Location: Vedran Puljic R.I.P- Istina za Vedrana!-Nepravda bilo gdje, prijetnja je pravdi svugdje-M.L.King.
#273 Re: e moji "navijači"
Kako taj njihov izvor iz policije presucuje policijsku saradnju sa tim Alcatrazom,il bolje reci ostatcima Alcatraza.Edin H. wrote:http://www.b92.net/info/vesti/index.php ... _id=542898
Međusobni sukob navijača Partizana
- 1987
#274 Re: e moji "navijači"
Međusobni sukob navijača Partizana[/quote]
Kako taj njihov izvor iz policije presucuje policijsku saradnju sa tim Alcatrazom,il bolje reci ostatcima Alcatraza.
[/quote]
Upravo tako,s tim sto ima igraca u partizanu koji su tako reci alcatrazovi igraci,pa su i upravu okrenuli kontra 'zabranjenih'.
Ma da, dosta podgrupa i obicni navijaca se pridruzilo 'zabranjenim'...iz tekme u tekmu ih je sve vise,tako da je pitanja vremena kad ce alcatraz da napusti jug.
Pod vodstvom alcatraza jug je dozivio potpuno rasulo,odnosno nikad nije lose i jadnije izgled'o...
Kako taj njihov izvor iz policije presucuje policijsku saradnju sa tim Alcatrazom,il bolje reci ostatcima Alcatraza.
Upravo tako,s tim sto ima igraca u partizanu koji su tako reci alcatrazovi igraci,pa su i upravu okrenuli kontra 'zabranjenih'.
Ma da, dosta podgrupa i obicni navijaca se pridruzilo 'zabranjenim'...iz tekme u tekmu ih je sve vise,tako da je pitanja vremena kad ce alcatraz da napusti jug.
Pod vodstvom alcatraza jug je dozivio potpuno rasulo,odnosno nikad nije lose i jadnije izgled'o...
- Meho Kodro
#275 Re: e moji "navijači"
Hajduk - Slaven Belupo, 12.000 ljudi