Materijal za muza
Moderators: _BataZiv_0809, Euridika

Da si fino zamolio mozda bi i otvorili, ovako necemo.madner wrote:
Otvorite sebi temu cvake, ja dodjem ovdje da naparim oci i sta dobijem?
I nije arogantan, nego ima normalnu dozu samopouzdanja. Samo je u pogresnom klubu
Lady, halalim.madner wrote:Otvorite sebi temu cvake, ja dodjem ovdje da naparim oci i sta dobijem?ladyblue18 wrote:Tek vidjeh, halali.old_drummer wrote:
Copycat
![]()
Zaboravila sam Guardiolu, a kad smo vec kod njega
Nema arogantnijeg muskarca, a da mu ta arogancija stoji tako dobro kao i sve ostalo na njemu.![]()
I nije arogantan, nego ima normalnu dozu samopouzdanja. Samo je u pogresnom klubu

Pa ovo je bilo finoladyblue18 wrote:Da si fino zamolio mozda bi i otvorili, ovako necemo.madner wrote:
Otvorite sebi temu cvake, ja dodjem ovdje da naparim oci i sta dobijem?
I nije arogantan, nego ima normalnu dozu samopouzdanja. Samo je u pogresnom klubu![]()
![]()
Cuj vi ugrozeni, pa na televiziji malo malo neka utakmica, neki politicar ili intelektualac. Dok ja moram cekat vremensku prognozu, ili onaj americki fudbal za zene sto ide naveceold_drummer wrote:Lady, halalim.madner wrote: Otvorite sebi temu cvake, ja dodjem ovdje da naparim oci i sta dobijem?
I nije arogantan, nego ima normalnu dozu samopouzdanja. Samo je u pogresnom klubu![]()
A ti, madneru... Koga ti nazivas cvakama, a?I ko ti brani da i ti postavljas slike? Mada imate vi muski vazda materijala za parenje ociju tamo na naslovnici, i nekim drugim temama... Cure, zar mi nismo ugrozene?

predzadnja je Manuela Arcuri a zadnja Francoise BoufhalAurora Borealis wrote:Uh!![]()
![]()
Lajk za Carlu Gugino, i ovu zadnju, ne znam ko je. Ova Cheryl Cole mi je slatka, nije mi ona ebozovna. Jeste lijepa i prefinjena i divna ali nije ebozovna.
Anđa dosadila i Bogu i narodu, plus se sasusila sva jadna, valjda od trcanja za silnom djecom, ko ce joj znati.
Rihanna ima dobro tijelo i hejterski stav, ali iz nje izbija seks, sto jest' jest'.
Ova predzadnja ne znam ko je, ali mi je odlicna! Ima sve sto treba da ima.

Ne vidim ja ko su ovi klocevi iznad Eve Mendes.Aurora Borealis wrote:Da vam jos postavim pa onda sve komentarisite![]()
4. Kate Winslet
5. Halle Berry
6. Audrey Tautou
7. Eva Mendes
Eto
Jashta nego je kloc pored Eve, za mene.todd_smith wrote:Halle Berry "kloc"
Poslije ove konstatacije možemo rahat mandaliti temu - jer smo odgovorili na pitanje iz naslova - svako za sebe prepoznaje - sve je individualno.burek_in_space wrote:Jashta nego je kloc pored Eve, za mene.todd_smith wrote:Halle Berry "kloc"
Zar ovo nismo davno konstatovali?!nellington wrote:
Poslije ove konstatacije možemo rahat mandaliti temu - jer smo odgovorili na pitanje iz naslova - svako za sebe prepoznaje - sve je individualno.
Sjooo, pa očito nismo, dok god piskaramo po ovim temamaburek_in_space wrote:Zar ovo nismo davno konstatovali?!nellington wrote:
Poslije ove konstatacije možemo rahat mandaliti temu - jer smo odgovorili na pitanje iz naslova - svako za sebe prepoznaje - sve je individualno.
Neka, da napravimo spisak likova kojima Eva nije vrhnellington wrote:Poslije ove konstatacije možemo rahat mandaliti temu - jer smo odgovorili na pitanje iz naslova - svako za sebe prepoznaje - sve je individualno.burek_in_space wrote:Jashta nego je kloc pored Eve, za mene.todd_smith wrote:Halle Berry "kloc"
Piši: Adammadner wrote: Neka, da napravimo spisak likova kojima Eva nije vrh![]()
Kad dodje vrijeme za obracun
Ne znam za vas, ali ja chekam da se ugrije bojler da se idem kupati - ipak je nedjelja danas.nellington wrote:
Sjooo, pa očito nismo, dok god piskaramo po ovim temama
Ja prolazim kroz procrastination fazu, kao i svake nedjeljeburek_in_space wrote:Ne znam za vas, ali ja chekam da se ugrije bojler da se idem kupati - ipak je nedjelja danas.nellington wrote:
Sjooo, pa očito nismo, dok god piskaramo po ovim temama