Ad blocker detected: Our website is made possible by displaying online advertisements to our visitors. Please consider supporting us by disabling your ad blocker on our website.
Ima u svakoj apoteci ona glina Riznice prirode, tak nes... zelena je kao vise za masno i problematicno. I bijela je ok, mada je ona i za oralnu upotrebu... planiram vala i to probat
prvi put ocisti cistim sircetom od jabuke bobuljice, ostavi nek djeluje nekoliko minuta.
potom napravi tonik od jabukovog circeta sa vodom pa cisti redovito, izutra i navecer.
Nemoj trazit u onom u BBI,oni ga ne drze........Ima ga zato Kozmo u BBI....ja mislim sve tipove
Cijena mu je 7 nesto....oni sa Shea putrom oko 11-12,te nisam probala
bez_ideje wrote:Nemoj trazit u onom u BBI,oni ga ne drze........Ima ga zato Kozmo u BBI....ja mislim sve tipove
Cijena mu je 7 nesto....oni sa Shea putrom oko 11-12,te nisam probala
Pa kupit cu taj od maka i cimeta, jesi za taj rekla da je dobar za ledja?
MAK CIMET - Umirujuće eterično ulje cimeta sa zrncima maka pospješuje cirkulaciju i pomaže pri otklanjanju mrtvih stanica kože. Sapun se preporučuje za liječenje mladalačkih akni i mitisera. Idealan je za svakodnevnu masažu prilikom tuširanja. Kožu čini elastičnom i mekom i pomaže u borbi protiv celulita.
Ja samo da se zahvalim (sve zaboravim ko je to rekao) curi koja je savjetovala da se ulje za tijelo nanosi jos dok smo mokri pa se onda spere malo toplom vodom
RUKA TI SE POZLATILA KOJOM SI TO OTKUCALA!
Ja sam preporodjena!
p.s
ono za cirkulaciju tj ledenom vodom, provodim malo rijedje ipak je ovdje hladna voda fakat prosla kroz masu leda pa jeste ledena!
Evo da ja podnesem izvjestaj o brsljanovom ulju i drvenoj spravi za mucenje
Pokusaj prvi...lijepo se upija,klizi....trljala jedno 20 minuta ,nakon 5 minuta izaslo ono prvo crvenilo.....nakon 20 minuta (ruke me zabolile vise ) sve je jednako crveno,vrelo na dodir jos sat nakon prestanka,mravinja......
Eh,odo se naljevat cajem i dalje...
bez_ideje wrote:
Evo da ja podnesem izvjestaj o brsljanovom ulju i drvenoj spravi za mucenje
Pokusaj prvi...lijepo se upija,klizi....trljala jedno 20 minuta ,nakon 5 minuta izaslo ono prvo crvenilo.....nakon 20 minuta (ruke me zabolile vise ) sve je jednako crveno,vrelo na dodir jos sat nakon prestanka,mravinja......
Eh,odo se naljevat cajem i dalje...
pise da ako se lice zacrveni da je to dobro jer kao tako djeluje...
imas u kozmu za kupit', ja sma uzela mali, kosta 2 KM, samo da probam, oni veliki su oko 7-8 KM
ALexis wrote:nisam upratila za Pashu...
za sta je taj sapun i gdje se ima uzeti?
i mene interesuje zasto lice 'gori' i kada prodje to crvenilo?
Ja sam uzela u DM u Alti, a ima ga kupiti u apotekama. Na upustvu pise: * Nakon upotrebe sapuna tretirana koža se nekada može zacrveniti u trajanju od dvadesetak minuta, što je zapravo samo rezultat željenog djelovanja sapuna, u smislu poboljšanja mikrocirkulacije, otvaranja pora i uklanjanja viška masnoće sa površine kože. A evo ti link, pa malo pogledaj http://www.drpasha.ba/proizvodi.html
VenomousV wrote:pise da ako se lice zacrveni da je to dobro jer kao tako djeluje...
imas u kozmu za kupit', ja sma uzela mali, kosta 2 KM, samo da probam, oni veliki su oko 7-8 KM
swirl wrote:Samo da kazem da sam kupila dr. Pasha sapun - mak i cimet, i odlican je, svima preporucujem.
e, baby, koristis li ti ovaj sapun? ja umivam lice sa njim, i to se toliko zacrveni, isto kao da sam izgorila na suncu, je li to normalno?
koristim i to svaki dan... ali bas zato sto ga koristim stalno ja bas ne trljam po licu da izazovem to crvenilo, samo njezno kol'ko je da osjetim one bobice po licu.... meni je odlican, svo lice mi je ok, jedino mi se ponekad samo nos zaperuta, ali vrlo malo..... probala sam jednom lavandu (i to veliki kupila) ... a kad je pocelo da mi se zari lice, prekinula... eno ga stoji citav, a ja opet kupila mak-cimet