tuzna pjesma... i sta ima ova djevojka iz pjesme na kraju ?fatamorgana wrote:Evo i ova pjesma govori o tome kad je to "nešto" jače:basicman wrote:dobro pitanje. znas stvar od balasevica jaroslava. odlicno opisuje takve karaktere.lady marmalade wrote:Pa sto onda nije s tobom, ako je više mrtva nego živa bez tebe?
imaju ljudi koji nikad ne bi priznali sebi greske, jer bi to onda znacilo da su oni pogrjesili...
ima dozu tuge, dozu razocaranja...i gorak kraj, ostaje joj neizvjesnost...
neki ljudi ocekuju previse od zivota, i misle da je nesto sto je ustvari divno , samo prosjecno..
a poslje se probude u nekom kosmaru, i misli cak da je i to normalano...
samo ne znam koliko godina treba da prode a da ne prebole, da onda shvate da se to uopste
ne moze preboliti, jer nije ni bilo pravog razloga za kraj....
u ovim rijetkim momentima kontakta, sad kad smo izlazili ...vidio sam i dozu ljubomore....
pita me, kakve su ti ono zene na FB, ....reko joj, mi nismo uopste prijatelji kako znas, da imaju...
kaze nema veze i smije se i kaze mi da joj kazem zasto sam dodao njih toliko.......
nisam odgovorio....
i bilo je jos malih situacija na kojim mi je pokazala da me jos voli... vidis to i na ocima...
i na osmjehu i na ponasanu...i na govoru tijela... i na svemu...
vidis jel ti se neko obraduje...a isto vidis, kad neko glumo i pokusava se kontrolise...
i na tome kad te neko namjerno izbjegava jer zna da ako bude cesce s tobom
da to vodi ka necemu.... ali ne znam da li imam volje i snage na te igrice...
mozda je stvarno pametnije da dignem ruke, iako je jos volim.